2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ah canım ya sanki derdiniz yok böyle mi destek oluyorlar hiç kimse gelmesin yeterki böyle Konuşmasın sen üzme güzel Canını bak eşin hep seninle çok şükür

Tahmınımde öyleydı sıcaklarla birleşince çok normal mis kokuluyu öpüyorum
hep verdiğim için ondan olduğunu düşünmemiştim. Ama 2 gün vermedim gitti koku:)

hadi bizler neyse de şu çocukları soktukları durumlara bak ya. Terbiyesizlik resmen yaptıkları

Oh neyseki işler yoluna girmeye başlamış canım şükür ki. Çok sevindim.

Iyi bari canm bi sorun olmamasina sevindim:)

Emin ol cogu boyle dusunuyo:)hazmedemycegnz ailenin kizini niye aliyosunz madem

Ah canım ya sanki derdiniz yok böyle mi destek oluyorlar hiç kimse gelmesin yeterki böyle Konuşmasın sen üzme güzel Canını bak eşin hep seninle çok şükür

hep verdiğim için ondan olduğunu düşünmemiştim. Ama 2 gün vermedim gitti koku:)

hadi bizler neyse de şu çocukları soktukları durumlara bak ya. Terbiyesizlik resmen yaptıkları
zaten bize geldiginde surekli cocuklara arkamdan dayin geldi mi teyzen geldi mi diye soruyordu ben de ogluma yine babaannen sordu mu dedim ya anne bosver dedi ne dedi dedim simdi sinirlenirsin dedi soyle dedim o da soyledi gercekten yoruldum artik neyi idare etcegimi sasirdim ama esim sakin moralini bozma pisman olacak boyle konustuguna dedi en sinir bozucu seyde cocuklari boyle doldurmasi ben gondermiycem bundan sonra cocuklari

Canim benim arkadasim yapiyordu dograyip az kaynatip domates gibi kavanoz yapip kaldiriyodu hatta kizimada bi tane verdi kisin actik dolaba koyduk acinca tadi falan hala süperdi

@Akaibu cok tatli maşallah gokce hanim beyzada 8 aylikken yapmaya baslamisti hala cirkin oluyor sipa :)) bide elinde erik var demissin ya bence onlari blendirdan gecir bi tasim kaynat kavanozlara koy kisin sana hazir erik puresi olur
yazyagmuru kredi isine cok sevindim canim inşallah rabbim odeme kolayligi versin ayrica kv ve gorumcenede sinir oldum sanane yani gelmismi gelmemismi gelse ne gelmese ne seni ne ilgilendirir bi destegin bi yardiminmi var anca arkadan at tut sinirler
@minnakkartal canim inşallah semear testinde normal cikar cok geçmiş olsun

P Pufpuf çok geçmiş olsun. Ben de iki hafta önce kolumun üzerine kötü bir şekilde düşmüştüm. Ertesi gün röntgen çektirdik kırık çatlak gözükmedi. Kolumu hiç hareket ettiremiyordum. Düzelmezse tekrar gel bazen röntgende çıkmayabiliyor tomografi çekeriz demişti. Zamanla düzelmiş gibiydi ama sol koumla hala çocuğu kaldıramıyorum emzirmek yerine yatırmak çok zor oluyordu. Geçen oğlanı havuza soktum orda da iyice yorsun galiba ağrım artınca dün tekrardan Dr gittim yine röntgen istedi kırıkmış. Alçıya da almadılar. Askıya aldım ama sürekli takamıyorum. Buz koy ve dinlen dedi. En kısa zamanda iyileşir inşallah. Gece can uyandığında kaldırabiliyorum ama yatırmak için eşimi uyandırıyorum. Sen de mutlaka Dr git. Tekrardan çok geçmiş olsun.

bende kaynatip kavanoza yapayim madem dolabim cok dolu olmuyo yer var buzlugu doldurmanin alemi yok sagolun kizlar

sanada çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah

Kızlar eger yapabilirsem evde bisiler yapip satmaya karar verdim tutuyude o yuzden sordum hem biraz para kazanmam iyi olacak hemde bisilerle ugrasmamda iyi gelecek belki bende calisma hayatindan ev hayatina pek alisamadim eşime sariyorum malzemeleri alabilirsem bi tane denicem size foto atarim begenirseniz sizde bu satilacak gibi derseniz satmaya calisirim :))

Sagol canim insallah Allah odeme kolayligi verir her davranislari vukuat yani benim kardeslerim gelir ya da gelmez bu beni ilgilendirir onlara ne ama maalesef boyle firsat kolluyorlar laf soylemek icin keske abim boyle bir firsat vermeseydi onlara

Sagol canim insallah Allah odeme kolayligi verir her davranislari vukuat yani benim kardeslerim gelir ya da gelmez bu beni ilgilendirir onlara ne ama maalesef boyle firsat kolluyorlar laf soylemek icin keske abim boyle bir firsat vermeseydi onlara
Cok haklisin canim ama abin boyle yapmasa bile konusmak isteyen her turlu konusacak sey bulur yeterki kusur aramak istesin abininde eminim bir sikintisi biseyi vardir belki soyleyemiyodur kafasi hrp ondadir belki ev dedigin kapali kutu sonucta yoksa sen aranmayacak kardesmisin

Bencede gönderme çocukları onlara artık. Senin çocuklarını dolduramaz ama can sıkıyor işte.

isimdeyimgucumdeyim ne guzel seyler yazmissin canim maşallah ana kiz size
:) Allah hepimizin çocuklarını bize bağışlasın. Allah korusun ona bişey olursa ne yaparım bilmem. O kadar çok seviyorum ki onu. Bide gelmiş beni gıdıklıyor sıpa :) içime sokasım geliyor.

Sagol canim ya aslinda bir sorunumuz yok bixim gelin hastalanmis daha yeni dogum yapti abim hem bebekle ugrasmis hem yemek yapmis onun da sorunu vardi abim yoksa her zaman arar mesela esim ameliyat olacagi zaman aradi benim yapabilecegim birsey varmi diye boyle durumlarda arar hep cocuklari hazirla denize havuza goturcem der goturur yedirir icirir hic esirgemez o yuzden abime de birsey diyemem kazada aradi hem beni hem esimi belli ki onlar da zor gunler gecirdi
Bencede gönderme çocukları onlara artık. Senin çocuklarını dolduramaz ama can sıkıyor işte.
evet canim canimi sıkıyor boyle konusmasi hep insanlarda bir kusur ariyor bize geldiginde esime soruyor o aradimi bu aradimi diye esim de kizdi sakin benim adima insanlara birsey soyleme eger duyarsam konusmam seninle dedi esim pek sevmez boyle konulari yani insanlara küsmek icin bahane aramaz konusu gecsin bile istemez

:) Allah hepimizin çocuklarını bize bağışlasın. Allah korusun ona bişey olursa ne yaparım bilmem. O kadar çok seviyorum ki onu. Bide gelmiş beni gıdıklıyor sıpa :) içime sokasım geliyor.
Amin canim Allah acilarini gostermesin inan gunlerdir yuzumu gulduren tek sey cocuklarim insani hayata simsiki bagliyorlar

Bugun burada bir arkadas yasini soylemeyi ogrettim demisti ben de aksam kizima Ece ye yasini ogreteyim dedim Ece kac yasindasin 1 yasindasin diye parmagimi gosterdim o da daha once ogretmistim bir bir soyleyecegim diye elini acti bir bir yapiyor cok guldum bir de lambayi ogrettim lambayi gosterip baba diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…