2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağol canım. Peki ne kadar su koymam gerekir ki üstüne:/ yoksa hiç koymayıp. Direk öyle mi kaynatsyım

bende yediremedim sıpaya kirazı. Üstelik bahçe kirazıydı yine. Hepsini birer avuç buxdolabı poşrtine koydum buzluğa attım.
Her gün birini çıkarıp tel süzgeçten ezerek geçiriyorum. 50-100 ml arası çıkıyo. Yemeyi sevmedi ama içiyo gökçe hanım böyle:)

Gunaydin biz birazdan kinaya gidiyoruz
hadi canım inşallah can sıkıntısız keyifli bi gün geçirirsiniz

anlatacaksın tabi..yeri gelicek,hepimiz anlatacağız..biz artık aile gibi olduk burda,her şeyi paylaşıyoruz..hatta bazen eşimize dostumuza ailemize anlatamadıklarımızı anlatıyoruz..rahatlıyoruz..terapi oluyor bi çeşit..ve bazen görmediklerimizi görüyor,farklı bakış açıları yakalıyoruz..
En azından kendi adıma söyleyebilirim ki,birinizin derdi sevinci benimde derdim ve sevincim oluyor..

Ben zaten ilk seferden tecrübe sahibi olduğum için daha ilk vurduğum an anladım kırıldığını..mesai saati bittiği için gitmedim hemen ama ertesi gün hallettim..sargıda işte şimdi..

Sanada çok geçmiş olsun..kolda kırıkta kötü..aaay düşününce aslında,hepsi kötü de..Allah dermansız dert vermesin..ama madem kırık,ilk röntgende nasıl çıkmadı ilginç..

Yaa her şey bir yana, insan kendi torununa canından bir parçaya neden böyle yapar ki?Neden ailedeki herhangi bir bireyi kötülemek için uğraşır?Niye hiç empati yapmaz insanlar?Aynısını karşı aile senin için,sizin için yapsa hoşuna gider mi hiç mi düşünmüyor ya..Çok sinir oldum..
İyi ki eşin senin yanında,arkanda..Bence en büyük şansın bu güzel kurduğunuz aileniz..Eminim ki çocuklarında tıpkı siz gibi hiç kimsenin lafından etkilenmeyen,kendi olan biteni görüp çözen karar veren,güçlü adil ve merhametli insanlar olucaklar..Hatta belki de daha şimdiden bile öylelerdir..
Sıkma sen canını..Allah hiç bir kötülüğü kâr bırakmaz kişinin yanına..

Sabah 7 bucukta uyandık. Daha doğrusu gökçe hanim uyandi bende yanında uykulu uykulu dolandım :/ kahvaltısını güzelce yaptı. Yoğurdunu mayaladim. Yemeğini ocağı koydum. Mutfağı toparladım. Evi Süpürüyorum ama acayip uykum var. Yemeği pişsin gökçeyi uyutup uyucam.

bbizdr sekiz bucukta uyandik zorla kahvalti yaptirdim az bisi simdi emiyor uyuyacak insallah sonrada brn de hopp uyku tabi o zamana kaar esim kahvaltiya gelmezse

Ne yemek yapiyosun canim gokceye banada fikir olsun

bbizdr sekiz bucukta uyandik zorla kahvalti yaptirdim az bisi simdi emiyor uyuyacak insallah sonrada brn de hopp uyku tabi o zamana kaar esim kahvaltiya gelmezse
Gokceye kahvaltı yaptırırken esimede hazırladım yedik gitti daha da gelmez benimki :) rahatım yani.

Ne yemek yapiyosun canim gokceye banada fikir olsun
Taze fasulye yapıyorum canım. Aslında usenmeyip bide bulgur pilavı yapsam iyi olur. Seviyor öyle.

Kızlar maşallah diyim gökçenin iki haftadır iştahı çok güzel. Az evel aklıma geldide biz Eskişehire gitmeden idrar yolları için antibiyotik kullandik ve Eskişehirde ilacı bitirince kontrole götürdüm temiz çıktı ve o zamandan beri iştahı çok güzel acaba iştahsızlığı ondanmıydı. Ve neyseki dişe ara verdik onunda etkisi vardır tabi.

Gokceye kahvaltı yaptırırken esimede hazırladım yedik gitti daha da gelmez benimki :) rahatım yani.

Taze fasulye yapıyorum canım. Aslında usenmeyip bide bulgur pilavı yapsam iyi olur. Seviyor öyle.
beninki gelecek birazdan umutta uyudu benim uykuda yalan oldu bulgur pilavini bende deneyim bugun belki yer

masallah canm umut hic istahli bi cocuk olmadi hep xorka bin bir turlu saklabanlikla yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…