- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
bende kaynatip kavanoza yapayim madem dolabim cok dolu olmuyo yer var buzlugu doldurmanin alemi yok sagolun kizlar
valla bende yapmadim hic int baktim bi kac bakalim ins olur hic olmazsa kisa ev yapimi meyvesuyu icer sipaCanm yaptgn zaman asama asama yazarmisn ben de yapym:)hic yapmadm bilmiyorm o yuzden
Sağol canım. Peki ne kadar su koymam gerekir ki üstüne:/ yoksa hiç koymayıp. Direk öyle mi kaynatsyım@Akaibu cok tatli maşallah gokce hanim beyzada 8 aylikken yapmaya baslamisti hala cirkin oluyor sipa :)) bide elinde erik var demissin ya bence onlari blendirdan gecir bi tasim kaynat kavanozlara koy kisin sana hazir erik puresi olur
@yazyagmuru kredi isine cok sevindim canim inşallah rabbim odeme kolayligi versin ayrica kv ve gorumcenede sinir oldum sanane yani gelmismi gelmemismi gelse ne gelmese ne seni ne ilgilendirir bi destegin bi yardiminmi var anca arkadan at tut sinirler
@minnakkartal canim inşallah semear testinde normal cikar cok geçmiş olsun
Onlar olmadan nasıl geçerdi ki hayat. Resmen yaşama sebebimiz onlar.Amin canim Allah acilarini gostermesin inan gunlerdir yuzumu gulduren tek sey cocuklarim insani hayata simsiki bagliyorlar
bende yediremedim sıpaya kirazı. Üstelik bahçe kirazıydı yine. Hepsini birer avuç buxdolabı poşrtine koydum buzluğa attım.Kızlar meyve suyundan konuşuluyor sanırım.
Geçen gün arkadaşım köyden kiraz getirdi ama yenmedi. Baktım çürüyecek internetten kiraz şerbeti tariflerine baktım ve yaptım çokta güzel oldu ama şekeri fazla katmışım biraz. Gokceye vermiyorum ben afiyetle içiyorum :)
hadi canım inşallah can sıkıntısız keyifli bi gün geçirirsinizGunaydin biz birazdan kinaya gidiyoruz
kizlar iyi dilekleriniz ve desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederimpufpuff guzel sozlerin beni cok duygulandirdi inan sana ayrica tesekkur ederim inanin bir haftadir cok bunalmistik ama Allah buyuk elbette bunda da bir hayir vardir diye dusunduk cok sukur bir isik yandi umarim gerisi de gelir elimden hicbir sey gelmedi ama manen esime destek olmaya calistim yine de halimize binlerce kez sükürler olsun diyorum bizim sorunumuz maddi parayla cozulebilecek bir sorun Rabbim dermansiz dert vermesin hepinizi cok seviyorum ve iyi ki varsiniz diyorum pozitif yorumlariniz desteginiz gercekten cok iyi geldi bana yazarken biraz tereddut ettim sizlere negatif enerji vermeyeyim diye ama cok daralinca dayanamadim sizinle paylastim
@Pufpuf çok geçmiş olsun. Ben de iki hafta önce kolumun üzerine kötü bir şekilde düşmüştüm. Ertesi gün röntgen çektirdik kırık çatlak gözükmedi. Kolumu hiç hareket ettiremiyordum. Düzelmezse tekrar gel bazen röntgende çıkmayabiliyor tomografi çekeriz demişti. Zamanla düzelmiş gibiydi ama sol koumla hala çocuğu kaldıramıyorum emzirmek yerine yatırmak çok zor oluyordu. Geçen oğlanı havuza soktum orda da iyice yorsun galiba ağrım artınca dün tekrardan Dr gittim yine röntgen istedi kırıkmış. Alçıya da almadılar. Askıya aldım ama sürekli takamıyorum. Buz koy ve dinlen dedi. En kısa zamanda iyileşir inşallah. Gece can uyandığında kaldırabiliyorum ama yatırmak için eşimi uyandırıyorum. Sen de mutlaka Dr git. Tekrardan çok geçmiş olsun.
zaten bize geldiginde surekli cocuklara arkamdan dayin geldi mi teyzen geldi mi diye soruyordu ben de ogluma yine babaannen sordu mu dedim ya anne bosver dedi ne dedi dedim simdi sinirlenirsin dedi soyle dedim o da soyledi gercekten yoruldum artik neyi idare etcegimi sasirdim ama esim sakin moralini bozma pisman olacak boyle konustuguna dedi en sinir bozucu seyde cocuklari boyle doldurmasi ben gondermiycem bundan sonra cocuklari
Sağol canım. Peki ne kadar su koymam gerekir ki üstüne:/ yoksa hiç koymayıp. Direk öyle mi kaynatsyım
sağol canım bu gün yapayım onu çürümeden erikler.Canim hic suyu yoksa cok az ekleki kaynayana kadar dibine tutmasin ama sulu olursa ekleme tabi
bbizdr sekiz bucukta uyandik zorla kahvalti yaptirdim az bisi simdi emiyor uyuyacak insallah sonrada brn de hopp uyku tabi o zamana kaar esim kahvaltiya gelmezseSabah 7 bucukta uyandık. Daha doğrusu gökçe hanim uyandi bende yanında uykulu uykulu dolandım :/ kahvaltısını güzelce yaptı. Yoğurdunu mayaladim. Yemeğini ocağı koydum. Mutfağı toparladım. Evi Süpürüyorum ama acayip uykum var. Yemeği pişsin gökçeyi uyutup uyucam.
Sabah 7 bucukta uyandık. Daha doğrusu gökçe hanim uyandi bende yanında uykulu uykulu dolandım :/ kahvaltısını güzelce yaptı. Yoğurdunu mayaladim. Yemeğini ocağı koydum. Mutfağı toparladım. Evi Süpürüyorum ama acayip uykum var. Yemeği pişsin gökçeyi uyutup uyucam.
Gokceye kahvaltı yaptırırken esimede hazırladım yedik gitti daha da gelmez benimki :) rahatım yani.bbizdr sekiz bucukta uyandik zorla kahvalti yaptirdim az bisi simdi emiyor uyuyacak insallah sonrada brn de hopp uyku tabi o zamana kaar esim kahvaltiya gelmezse
Taze fasulye yapıyorum canım. Aslında usenmeyip bide bulgur pilavı yapsam iyi olur. Seviyor öyle.Ne yemek yapiyosun canim gokceye banada fikir olsun
beninki gelecek birazdan umutta uyudu benim uykuda yalan olduGokceye kahvaltı yaptırırken esimede hazırladım yedik gitti daha da gelmez benimki :) rahatım yani.
Taze fasulye yapıyorum canım. Aslında usenmeyip bide bulgur pilavı yapsam iyi olur. Seviyor öyle.
masallah canm umut hic istahli bi cocuk olmadi hep xorka bin bir turlu saklabanlikla yiyorKızlar maşallah diyim gökçenin iki haftadır iştahı çok güzel. Az evel aklıma geldide biz Eskişehire gitmeden idrar yolları için antibiyotik kullandik ve Eskişehirde ilacı bitirince kontrole götürdüm temiz çıktı ve o zamandan beri iştahı çok güzel acaba iştahsızlığı ondanmıydı. Ve neyseki dişe ara verdik onunda etkisi vardır tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?