2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
masallah canm umut hic istahli bi cocuk olmadi hep xorka bin bir turlu saklabanlikla yiyor
Gökçe de öyleydi canım şimdide yapıyorum şakkabanlik ama eskisi gibi değil. İki haftadır eskiye nazaran iyi iştahı.
Geçen gün karşı komşumla karşılaştık ayak üstü konuştuk. Onunda gökçeden bir ay küçük bir kızı var. Şu aralar biraz istahsizmıs kadın deliricem dio. Çünkü normalde iştahı çok iyiymiş ne versem itirazsiz yerdi diyo :) o yemedikce sinirlenip zorla sokuyorum ağzına diyo. Bide bizimkileri görse kafayı yer valla. Buarada yaşına girmiş hala dişi yok ve muhtemelen diş geliyo ondan çocuğun iştahsızlığı :) çokta tatlı. Yürüyor bide. Yürüyerek gökçeye gelmeye çalışıyo.

aman maşallah nazarımız değmesin.
Gökçe bu ara doğru düzgün hiç bişey yemiyo. Muza asla hayır demezdi onu bile yemedi dün. Aç aç nasıl duruyo anlamıyorum. Varsa yoksa su içsin emsin.

Kırık dirsekteki küçük bir kemikte canım. Ikinci gittiğim Dr ilk röntgene de baktı gerçekten hiç belli değildi. Kırıklar bazen birkaç gün sonra belli olabiliyormuş ilk kırıldığında ödem sebebiyle gözükmeyebiliyormuş.

Arkadaşlar karıştıyorsam kimse kusura bakmasın:)) aklıma geldi merak ettim @kedinin bebişi hastamıydı yoksa başkasımıydı bulamadımda msj! Nasıl oldu acaba

A apriori11 yeşil cay iciyodun cnm etkisini gordunmu bide azadi etkilemismiydi. BN uç gündür günde bir bardak iciyorum annem kiziyo içme diyo. Günde bir bardaktan bisey olurmuki sen nekdr iciyodun. Valla hira 14 aylik oldu ben bütün aldgim kilolari fazlasiyla vermiştim ama bir haftada 3 kilo aldm sanirim cabuk aliniyo bu giden kilolar nolur bisey olmaz iç de :)

Sıkıcı bir haftasonuna merhabacikacak hicbir yer yok hava cok sicak aksam yemege kv gitcem var mi benm yerimde olmak isteyenesimle de konusmuyorz zaten evde dolanip duruyo bi gitse de rahat etsem
Valla aksam ben KV yemekteydim. SNA kolay gelsn biz her cuma gidiyoruz yemeğe

aman maşallah nazarımız değmesin.
Gökçe bu ara doğru düzgün hiç bişey yemiyo. Muza asla hayır demezdi onu bile yemedi dün. Aç aç nasıl duruyo anlamıyorum. Varsa yoksa su içsin emsin.
Gökçenin de diş çıkarırken akşama kadar bişey yemediği oluyor maalesef :/

Valla aksam ben KV yemekteydim. SNA kolay gelsn biz her cuma gidiyoruz yemeğe
Keşke bizimde böyle belirli bi günümüz olsa. Zırt pırt çağırmasalar. Adam kuzu sipariş ettim akşam yemeğe bizdesiniz diye mesaj atıyo. İşiniz gücünüz var mı diye soran yok. Allahtan dün eşim mesaideydi. Bende kuzu yiyemiyorum içim almıyo gitmedik.
Bakalım bu gün yarın ne çıkaracaklar

Arkadaslarrr 4 tane üstte, 4 tane altta 8 dişimiz oldu sizde de böyle mi?
Bizim üstte dört altta iki tane var ama altta iki tane yeni patlamis üstte iki tane uclari gözüken dişler var yani 10 uclari gozukenlerle beraber. En son dişi cikanlardan di benim kiz burda yasina yakin ilk dişi cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…