- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Gökçe de öyleydi canım şimdide yapıyorum şakkabanlik ama eskisi gibi değil. İki haftadır eskiye nazaran iyi iştahı.masallah canm umut hic istahli bi cocuk olmadi hep xorka bin bir turlu saklabanlikla yiyor
aman maşallah nazarımız değmesin.Kızlar maşallah diyim gökçenin iki haftadır iştahı çok güzel. Az evel aklıma geldide biz Eskişehire gitmeden idrar yolları için antibiyotik kullandik ve Eskişehirde ilacı bitirince kontrole götürdüm temiz çıktı ve o zamandan beri iştahı çok güzel acaba iştahsızlığı ondanmıydı. Ve neyseki dişe ara verdik onunda etkisi vardır tabi.
anlatacaksın tabi..yeri gelicek,hepimiz anlatacağız..biz artık aile gibi olduk burda,her şeyi paylaşıyoruz..hatta bazen eşimize dostumuza ailemize anlatamadıklarımızı anlatıyoruz..rahatlıyoruz..terapi oluyor bi çeşit..ve bazen görmediklerimizi görüyor,farklı bakış açıları yakalıyoruz..
En azından kendi adıma söyleyebilirim ki,birinizin derdi sevinci benimde derdim ve sevincim oluyor..
Ben zaten ilk seferden tecrübe sahibi olduğum için daha ilk vurduğum an anladım kırıldığını..mesai saati bittiği için gitmedim hemen ama ertesi gün hallettim..sargıda işte şimdi..
Sanada çok geçmiş olsun..kolda kırıkta kötü..aaay düşününce aslında,hepsi kötü de..Allah dermansız dert vermesin..ama madem kırık,ilk röntgende nasıl çıkmadı ilginç..
sanada çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah
Evet canım kedim in di sanırım. İnşallah iyileşmiştirArkadaşlar karıştıyorsam kimse kusura bakmasın:)) aklıma geldi merak ettim @kedinin bebişi hastamıydı yoksa başkasımıydı bulamadımda msj! Nasıl oldu acaba
dogru hatirladin canm bisi yazmadi sanirim yazdiysada kacirdim insallah duzelmistirArkadaşlar karıştıyorsam kimse kusura bakmasın:)) aklıma geldi merak ettim @kedinin bebişi hastamıydı yoksa başkasımıydı bulamadımda msj! Nasıl oldu acaba
Valla aksam ben KV yemekteydim. SNA kolay gelsn biz her cuma gidiyoruz yemeğeSıkıcı bir haftasonuna merhabacikacak hicbir yer yok hava cok sicak aksam yemege kv gitcem var mi benm yerimde olmak isteyen esimle de konusmuyorz zaten evde dolanip duruyo bi gitse de rahat etsem
Gökçenin de diş çıkarırken akşama kadar bişey yemediği oluyor maalesef :/
aman maşallah nazarımız değmesin.
Gökçe bu ara doğru düzgün hiç bişey yemiyo. Muza asla hayır demezdi onu bile yemedi dün. Aç aç nasıl duruyo anlamıyorum. Varsa yoksa su içsin emsin.
Keşke bizimde böyle belirli bi günümüz olsa. Zırt pırt çağırmasalar. Adam kuzu sipariş ettim akşam yemeğe bizdesiniz diye mesaj atıyo. İşiniz gücünüz var mı diye soran yok. Allahtan dün eşim mesaideydi. Bende kuzu yiyemiyorum içim almıyo gitmedik.Valla aksam ben KV yemekteydim. SNA kolay gelsn biz her cuma gidiyoruz yemeğe
Valla aksam ben KV yemekteydim. SNA kolay gelsn biz her cuma gidiyoruz yemeğe
Bizim daha 2 tanecik :))Arkadaslarrr 4 tane üstte, 4 tane altta 8 dişimiz oldusizde de böyle mi?
Gökçenin de diş çıkarırken akşama kadar bişey yemediği oluyor maalesef :/
Bizim daha 2 tanecik :))
11 dişi olan da var ama sanırım
Maşallah siz yolu yarıladınız neredeyse. Benim daha çekeceğim çok diş var
Bizim üstte dört altta iki tane var ama altta iki tane yeni patlamis üstte iki tane uclari gözüken dişler var yani 10 uclari gozukenlerle beraber. En son dişi cikanlardan di benim kiz burda yasina yakin ilk dişi ciktiArkadaslarrr 4 tane üstte, 4 tane altta 8 dişimiz oldusizde de böyle mi?
4 altta 4 ustte 2 de ust azi disimiz var 10 disimiz biz yolu yariladik azilar biraz zprluyo bizde istahsizlik bide ishal yapti bayagi biArkadaslarrr 4 tane üstte, 4 tane altta 8 dişimiz oldusizde de böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?