2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Arkadaşlar karıştıyorsam kimse kusura bakmasın:)) aklıma geldi merak ettim @kedinin bebişi hastamıydı yoksa başkasımıydı bulamadımda msj! Nasıl oldu acaba

Evet Kedim 'di..mesajı burda,alıntıladım..
Nasıl acaba son durum?

cok tesekkur ederim pufpuff um destegin ve guzel sozlerin inan cok iyi geldi bana ayrica ben de burada arkadaslarimin bir sorunu oldugunda onlarla birlikte uzuluyorum yardimci olmaya calisiyorum ve gercekten cok yakin hissediyorum kendime burada yazdigim sorunlarimi cevremdeki hicbir arkadasimla paylasmadim ama buradan cok guzel destek aldim hepiniz cok pozitif insanlarsiniz kv konusu da evet canimi sıkti ama şu anda daha onemli sorunlarimiz var ve esim cok sukur beni destekliyor kv birkac kez daha beni kiracak laf soyledi bir tanesini kalabalik ve yabanci insanlarin arasinda yapti esime bosver dedim yasliligina verdim dedim yine de esim annesine bir daha konusursan boyle beni goremezsin dedi ama devam ediyor ne diyeyim ki Allaha havale ediyorum ben onu

@hiraysen canım ben sabahları bi tane içiyorum o da her gün değil ama yeşilçay yasak değil diye biliyorum adaçayı yasak bildiğim kadarıyla

Maşallah canım Gökçe ye.

Bizim üstte dört altta iki tane var ama altta iki tane yeni patlamis üstte iki tane uclari gözüken dişler var yani 10 uclari gozukenlerle beraber. En son dişi cikanlardan di benim kiz burda yasina yakin ilk dişi cikti
Bizimde ilk disimiz 11 ayı geçerken çıktı canım. Geç cikanlaranlardaniz. Üstte dört altta üç dişi var kerem alp in. Hepsi uzadı biraz durulduk. Bakalım ne zaman devamı gelicek.

Kızlar size bir şey danışacağım. Haftaya cumartesi yakın bi arkadaşımın nigdeye 2-3 saat uzaklıkta nevsehir kozaklida düğünü var. Eşim gelemiyor cunku ayni gun onunda cok yakin bi arkadasınin dugunu var. düğüne gelecek arkadaşlar ve esim. Gökçeyi ogün bakicisinda birakmami ve düğüne götürmemi söylüyorlar. Ama benim içimden gökçeyi bırakmak gelmiyor. (Gerci o gün bakıcımızin işi var mı bakabilir mi bilmiyorum bile) en erken gece 12 de döneriz. Ne yapıcam bilemedim . Siz olsaydınız bırakır miydiniz.

Şu bir gerçek ki, tabiki çocuksuz gitmek daha rahat bir gece geçirmeni ve tadını çıkarmanı sağlar.. Ama bakıcıya bırakmak içine siner mi o önemli.. Gerçi normalde de bakıcı bakıyor zaten, senin açından içinin rahat etmeyeceği bir durum oluşmaz.. Hani ben olsam anneme babama ya da kayınvalideme (yani bakabileceğini düşündüğüm aileden birine) bırakıp rahat ederdim.. Ama çocuğuma normalde bakıcı bakıyor olsa, o zaman onada bırakabilirdim heralde..

@hiraysen canım ben sabahları bi tane içiyorum o da her gün değil ama yeşilçay yasak değil diye biliyorum adaçayı yasak bildiğim kadarıyla
bnde öyle biliyorum yeşil caydada kafein varmis bide ishal yapiyo bu bebegede geçiyormuş. BN günde bir bardga devam ediym ozman

pespeese ckiyo bizimkiler hep iki iki cikariyo. Şuan dört tane uç gözüküyor doktr azilar için erken dedi.
Dişler 11 ayda başladı bizmde çıkmaya hc iştah yok
bn olsam alirdm.. Artık her yere almaya calisiyorum birakmiyorm annme ble önceden markete gtsem birakirdm

isimdeyimgucumdeyim gokçe zaten erken.yatan bir bebek belki.yolda uyur o konuda rahat edersin ama dugun zaten cok kalabalik cok gurultulu bilmemki bence yalniz git okadar yol cekip bi de okadar sese gurultuye maruz kalmasin bence bebegin hrm yolda falanda uyuyamazsa ozaman dugundede rahat edemezsin yada en iyi ihtimal sahnedeki.cocuklarin yaninda durcam elimden tut gezdir yaparki sen bisi anlamazsin ozaman yinede sen bilirsin tabi :))

Son düzenleme:
Kizim evde cok bunaliyor pek disarida cikamiyoruz diye.tuttum elinden parka gittik wve donelim diyorum parka yirtiyo kendini bi sekil kandirdim markete gittik ordan eve gecicez binaya girdik cikmam merdivenden disari cikcam diye aglamaya basladi aldim kucagima eve soktum yirtti kendini yerden yere atti disarda kalacakmis daha balkona ciktik oda kesmedi hanımı en son mandal sepetini verdim eline anca sakinlesti

Valla kuzum peşpeşe birden gelicejler heralde :)
ilkiyle ikincinin arasında 1 ay vardı. Bir aydır da ses seda yok ama bakalım nasıl gelcekler:)

canım senin gökçede erken uyuyo. Eğer keyfi yerindeyse bi sıkıntısı yoksa alışık olduğu kişi kendine izin verebilirsin bence.
Birde orda uykusu gelip gürültü ve kalabalık olunca o da rahatsoz olabilir.
2 hafta önce eşimin kuzeninin düğünü vardı ve biz gökçeyle resmen rezil olduk. Kalabalıktan sesten çok rahatsız oldu. E zaten erken uyuyo. Yarım saat sonra eşim eve getirdi.
Çalışmıyo olsan kızın hep sana alışkın olduğu için bırakma derdim. Ama bakıcısıbada alışkın. Uyanırsa eğer yabancılık hissetmez

canım biz her gün çıkıyoruz. Ama yinede zor alıyorum eve. Yarım saatten önce o salıncaktan indirmeye kalkarsam elime vuruyo ağlıyo. Yarım saat 45 dk falan sonra Sonra bıkıyo tabi pek ses çıkartmıyo. Ha ben almak istemesem tüm gün duracak orda tabi.
Bazen oturtuyorum çime gelmek istemediğinde. Güle güle diyip bay bay yapıyorum arkamı dönüyorum. Hemen ağlayıp bana gelmek istiyo. Öyle eve sokuyorum.

Mantığım senin gibi düşünüyor ama kalbim öyle demiyor. Zaten hep çalışıyorsun bakıcı bakıyor hafta sonuna mi goremiyim diyorum. Hadi aksilik çıktı orda kalmak zorunda kalırsam yada tahminimden geç dönersek vs vs. Kafam karışık anliyacagin.birde hadi yolda hasta edersem diyorum.

Kızlar yarin tutu malzemelerim geliyo umarim yapabilirim bisey yapma dusuncesi bile iyi geldi bana
Hadi canım inşallah hedefini gerçekleştirirsin:)
Bende gökçenin odasının kapısı için bi süs beğendim internetten. Malzemelerini alıp kendim yapcam inşallah fırsat bulabilirsem. Odası için çook güzel planlarım var

Gökçe ile daha önce düğüne gittim. Huysuzluk yapmıyor :) totoyu sallıyip duruyo arkadaşlar yolda hasta edersin dio.

Benimde bırakmak içimden gelmiyo. Dün onsuz düğüne gittim. Ve cok özledim. İş saatlerim zaten onu düşünerek geçiyor .
Derdim ordaki huysuzluğu değil aslında. O 2-3 saatlik yol. Eşim götüremiyor. Arkadaşıma ne ben ne esim güveniyoruz. Yeni aldı ehliyet. Gökçeyi o arabaya bindirmeyiz. Birde Bu sıkıntı var işte :/ nasıl gidicez sıkıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…