- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benimde aklımda o. Faceden mesaj atacaktim bende.dogru hatirladin canm bisi yazmadi sanirim yazdiysada kacirdim insallah duzelmistir
Maşallah canım rüzgar beye :)Arkadaslarrr 4 tane üstte, 4 tane altta 8 dişimiz oldusizde de böyle mi?
Kizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin nolur. Oglum cok hasta dualarinizi eksik etmeyin. Bakteri bulasmis agir kusmali ishal geciyormus. Kac gundur fazla usluydu demek halsizmis. Kusmasi ve ishali tatile gittikten hemen sonra basladi. Apar topar bursa ya geri donduk. Acibademe acilden firis yaptik. Yatis verip serum takmamiz lazim dediler. Inanmayacaksiniz ama defalarca denedikten sonra damar yolu acamayip bir sey yapamiyoruz deyip eve gonderdiler. Susuzluktan damarlari cok buzusmus evladimin. Inanamadim takamadiklaeina aldik eve getirdik. Su icebilmesi icin bulanti ilaci veriyorum. Baska hicbirsey yiyip icemiyor. Cok dua edin bize olurmu annesi ve babasi cok korkuyor
Arkadaşlar karıştıyorsam kimse kusura bakmasın:)) aklıma geldi merak ettim @kedinin bebişi hastamıydı yoksa başkasımıydı bulamadımda msj! Nasıl oldu acaba
anlatacaksın tabi..yeri gelicek,hepimiz anlatacağız..biz artık aile gibi olduk burda,her şeyi paylaşıyoruz..hatta bazen eşimize dostumuza ailemize anlatamadıklarımızı anlatıyoruz..rahatlıyoruz..terapi oluyor bi çeşit..ve bazen görmediklerimizi görüyor,farklı bakış açıları yakalıyoruz..
En azından kendi adıma söyleyebilirim ki,birinizin derdi sevinci benimde derdim ve sevincim oluyor..
Ben zaten ilk seferden tecrübe sahibi olduğum için daha ilk vurduğum an anladım kırıldığını..mesai saati bittiği için gitmedim hemen ama ertesi gün hallettim..sargıda işte şimdi..
Sanada çok geçmiş olsun..kolda kırıkta kötü..aaay düşününce aslında,hepsi kötü de..Allah dermansız dert vermesin..ama madem kırık,ilk röntgende nasıl çıkmadı ilginç..
cok tesekkur ederimYaa her şey bir yana, insan kendi torununa canından bir parçaya neden böyle yapar ki?Neden ailedeki herhangi bir bireyi kötülemek için uğraşır?Niye hiç empati yapmaz insanlar?Aynısını karşı aile senin için,sizin için yapsa hoşuna gider mi hiç mi düşünmüyor ya..Çok sinir oldum..
İyi ki eşin senin yanında,arkanda..Bence en büyük şansın bu güzel kurduğunuz aileniz..Eminim ki çocuklarında tıpkı siz gibi hiç kimsenin lafından etkilenmeyen,kendi olan biteni görüp çözen karar veren,güçlü adil ve merhametli insanlar olucaklar..Hatta belki de daha şimdiden bile öylelerdir..
Sıkma sen canını..Allah hiç bir kötülüğü kâr bırakmaz kişinin yanına..
Kızlar Kedim le görüştüm. Oğlunun kusması ve ishali azalmış ama iştahı yokmuş.
Bütün gün bişey yemiyor dedi. Zaten iştahsızmis şimdi tavan yaptı sanırım istahsizlik.aaaa iyi bari en azından hastalık kısmı azalmış..iştahsızlık zaten hepsinde var hemen hemen..
Maşallah canım Gökçe ye.Kızlar maşallah diyim gökçenin iki haftadır iştahı çok güzel. Az evel aklıma geldide biz Eskişehire gitmeden idrar yolları için antibiyotik kullandik ve Eskişehirde ilacı bitirince kontrole götürdüm temiz çıktı ve o zamandan beri iştahı çok güzel acaba iştahsızlığı ondanmıydı. Ve neyseki dişe ara verdik onunda etkisi vardır tabi.
Bizimde ilk disimiz 11 ayı geçerken çıktı canım. Geç cikanlaranlardaniz. Üstte dört altta üç dişi var kerem alp in. Hepsi uzadı biraz durulduk. Bakalım ne zaman devamı gelicek.Bizim üstte dört altta iki tane var ama altta iki tane yeni patlamis üstte iki tane uclari gözüken dişler var yani 10 uclari gozukenlerle beraber. En son dişi cikanlardan di benim kiz burda yasina yakin ilk dişi cikti
Kızlar size bir şey danışacağım. Haftaya cumartesi yakın bi arkadaşımın nigdeye 2-3 saat uzaklıkta nevsehir kozaklida düğünü var. Eşim gelemiyor cunku ayni gun onunda cok yakin bi arkadasınin dugunu var. düğüne gelecek arkadaşlar ve esim. Gökçeyi ogün bakicisinda birakmami ve düğüne götürmemi söylüyorlar. Ama benim içimden gökçeyi bırakmak gelmiyor. (Gerci o gün bakıcımızin işi var mı bakabilir mi bilmiyorum bile) en erken gece 12 de döneriz. Ne yapıcam bilemedim . Siz olsaydınız bırakır miydiniz.
bnde öyle biliyorum yeşil caydada kafein varmis bide ishal yapiyo bu bebegede geçiyormuş. BN günde bir bardga devam ediym ozman@hiraysen canım ben sabahları bi tane içiyorum o da her gün değil ama yeşilçay yasak değil diye biliyorum adaçayı yasak bildiğim kadarıyla
pespeese ckiyo bizimkiler hep iki iki cikariyo. Şuan dört tane uç gözüküyor doktr azilar için erken dedi.Maşallah canım Gökçe ye.
Bizimde ilk disimiz 11 ayı geçerken çıktı canım. Geç cikanlaranlardaniz. Üstte dört altta üç dişi var kerem alp in. Hepsi uzadı biraz durulduk. Bakalım ne zaman devamı gelicek.
bn olsam alirdm.. Artık her yere almaya calisiyorum birakmiyorm annme ble önceden markete gtsem birakirdmKızlar size bir şey danışacağım. Haftaya cumartesi yakın bi arkadaşımın nigdeye 2-3 saat uzaklıkta nevsehir kozaklida düğünü var. Eşim gelemiyor cunku ayni gun onunda cok yakin bi arkadasınin dugunu var. düğüne gelecek arkadaşlar ve esim. Gökçeyi ogün bakicisinda birakmami ve düğüne götürmemi söylüyorlar. Ama benim içimden gökçeyi bırakmak gelmiyor. (Gerci o gün bakıcımızin işi var mı bakabilir mi bilmiyorum bile) en erken gece 12 de döneriz. Ne yapıcam bilemedim . Siz olsaydınız bırakır miydiniz.
ilkiyle ikincinin arasında 1 ay vardı. Bir aydır da ses seda yok ama bakalım nasıl gelcekler:)Valla kuzum peşpeşe birden gelicejler heralde :)
canım senin gökçede erken uyuyo. Eğer keyfi yerindeyse bi sıkıntısı yoksa alışık olduğu kişi kendine izin verebilirsin bence.Kızlar size bir şey danışacağım. Haftaya cumartesi yakın bi arkadaşımın nigdeye 2-3 saat uzaklıkta nevsehir kozaklida düğünü var. Eşim gelemiyor cunku ayni gun onunda cok yakin bi arkadasınin dugunu var. düğüne gelecek arkadaşlar ve esim. Gökçeyi ogün bakicisinda birakmami ve düğüne götürmemi söylüyorlar. Ama benim içimden gökçeyi bırakmak gelmiyor. (Gerci o gün bakıcımızin işi var mı bakabilir mi bilmiyorum bile) en erken gece 12 de döneriz. Ne yapıcam bilemedim . Siz olsaydınız bırakır miydiniz.
canım biz her gün çıkıyoruz. Ama yinede zor alıyorum eve. Yarım saatten önce o salıncaktan indirmeye kalkarsam elime vuruyo ağlıyo. Yarım saat 45 dk falan sonra Sonra bıkıyo tabi pek ses çıkartmıyo. Ha ben almak istemesem tüm gün duracak orda tabi.Kizim evde cok bunaliyor pek disarida cikamiyoruz diye.tuttum elinden parka gittik wve donelim diyorum parka yirtiyo kendini bi sekil kandirdim markete gittik ordan eve gecicez binaya girdik cikmam merdivenden disari cikcam diye aglamaya basladi aldim kucagima eve soktum yirtti kendini yerden yere atti disarda kalacakmis daha balkona ciktik oda kesmedi hanımı en son mandal sepetini verdim eline anca sakinlesti
Mantığım senin gibi düşünüyor ama kalbim öyle demiyor. Zaten hep çalışıyorsun bakıcı bakıyor hafta sonuna mi goremiyim diyorum. Hadi aksilik çıktı orda kalmak zorunda kalırsam yada tahminimden geç dönersek vs vs. Kafam karışık anliyacagin.birde hadi yolda hasta edersem diyorum.Şu bir gerçek ki, tabiki çocuksuz gitmek daha rahat bir gece geçirmeni ve tadını çıkarmanı sağlar.. Ama bakıcıya bırakmak içine siner mi o önemli.. Gerçi normalde de bakıcı bakıyor zaten, senin açından içinin rahat etmeyeceği bir durum oluşmaz.. Hani ben olsam anneme babama ya da kayınvalideme (yani bakabileceğini düşündüğüm aileden birine) bırakıp rahat ederdim.. Ama çocuğuma normalde bakıcı bakıyor olsa, o zaman onada bırakabilirdim heralde..
Hadi canım inşallah hedefini gerçekleştirirsin:)Kızlar yarin tutu malzemelerim geliyo umarim yapabilirim bisey yapma dusuncesi bile iyi geldi bana
Gökçe ile daha önce düğüne gittim. Huysuzluk yapmıyor :) totoyu sallıyip duruyoilkiyle ikincinin arasında 1 ay vardı. Bir aydır da ses seda yok ama bakalım nasıl gelcekler:)
canım senin gökçede erken uyuyo. Eğer keyfi yerindeyse bi sıkıntısı yoksa alışık olduğu kişi kendine izin verebilirsin bence.
Birde orda uykusu gelip gürültü ve kalabalık olunca o da rahatsoz olabilir.
2 hafta önce eşimin kuzeninin düğünü vardı ve biz gökçeyle resmen rezil olduk. Kalabalıktan sesten çok rahatsız oldu. E zaten erken uyuyo. Yarım saat sonra eşim eve getirdi.
Çalışmıyo olsan kızın hep sana alışkın olduğu için bırakma derdim. Ama bakıcısıbada alışkın. Uyanırsa eğer yabancılık hissetmez
canım biz her gün çıkıyoruz. Ama yinede zor alıyorum eve. Yarım saatten önce o salıncaktan indirmeye kalkarsam elime vuruyo ağlıyo. Yarım saat 45 dk falan sonra Sonra bıkıyo tabi pek ses çıkartmıyo. Ha ben almak istemesem tüm gün duracak orda tabi.
Bazen oturtuyorum çime gelmek istemediğinde. Güle güle diyip bay bay yapıyorum arkamı dönüyorum. Hemen ağlayıp bana gelmek istiyo. Öyle eve sokuyorum.
Benimde bırakmak içimden gelmiyo. Dün onsuz düğüne gittim. Ve cok özledim. İş saatlerim zaten onu düşünerek geçiyor .bnde öyle biliyorum yeşil caydada kafein varmis bide ishal yapiyo bu bebegede geçiyormuş. BN günde bir bardga devam ediym ozman
pespeese ckiyo bizimkiler hep iki iki cikariyo. Şuan dört tane uç gözüküyor doktr azilar için erken dedi.
Dişler 11 ayda başladı bizmde çıkmaya hc iştah yok
bn olsam alirdm.. Artık her yere almaya calisiyorum birakmiyorm annme ble önceden markete gtsem birakirdm
Derdim ordaki huysuzluğu değil aslında. O 2-3 saatlik yol. Eşim götüremiyor. Arkadaşıma ne ben ne esim güveniyoruz. Yeni aldı ehliyet. Gökçeyi o arabaya bindirmeyiz. Birde Bu sıkıntı var işte :/ nasıl gidicez sıkıntısıisimdeyimgucumdeyim gokçe zaten erken.yatan bir bebek belki.yolda uyur o konuda rahat edersin ama dugun zaten cok kalabalik cok gurultulu bilmemki bence yalniz git okadar yol cekip bi de okadar sese gurultuye maruz kalmasin bence bebegin hrm yolda falanda uyuyamazsa ozaman dugundede rahat edemezsin yada en iyi ihtimal sahnedeki.cocuklarin yaninda durcam elimden tut gezdir yaparki sen bisi anlamazsin ozaman yinede sen bilirsin tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?