2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bütün gün sıkılıyorlar evde. Eeeee çıkınca da eve girmek istemiyorlar. Bende az evel parka götürdüm ve içeri zor soktum. Ama kendini yerlere atmadi.:)

@Akaibu bence sen kesin yaparsin canim.
isimdeyimgucumdeyim canim yol sikintisida varmis bide haftadonu gorememk var bilemedim gitmesenmi acaba
Gitmeme gibi bi ihtimal yok :) bakıcımıza bi soruyum. Bakalım o ne dicek. Yolda bişey olursa kendime çok kizarim ama ayrılmak da istemiyorum. İki ucu b.klu değnek.

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum herkesin bebeği yürüyormu? Benim kızım daha yürümüyor endişelenmelimiyim?

@oslew canim bu.dedigin simli kopuk harfler nasil bi foto.koyabilirmisin bide onlari slikonlami yapistirdin nasil yaptin

Kizlar kalabalik misafirim vardi cok yoruldum bir de gelen misafirlerimin Ece den bir ay buyuk kizlari vardi benim cesur kizim bir anda korkak birsey oldu kiz ona yaklasiyor bizimki tirsiyor ay ay komikti bayagi o cok hareketli bizimki durmadan agladi top kavgasi ettiler top aldik tekrardan yine de kavga ettiler:)

Kızlar slm.. Bişi sorcam. Ay bu dişlerin hangisi azı hangisi köpek hangisi 20lik çözemedim de :) şimdi bizim önden üst 4 alttan 4 dişimiz vardı. Bugün farkettim 2 dişimiz daha çıkmış. Bu 4 dişin yanının yanında çıkmış. Sırayla çıkması gerekmez mi. 4 diş var iki boşluk tekrar diş. Biraz karışık oldu umarım anlamışsındır. Sizde böyle olan var mı?

Bizde 4 uste var canim alttanda 3. dis yeni cikti ama siralama bazi cocuklarda degisebiliyormus

Günaydın hatunlar. Yoğun ama cuma olmasından kaynaklı keyifli bir işgününden herkese meraba :)
benım masayı ceksem masa gozukmez herhalde :) hep uyarırlar masamda hıc bır sey olmıycak dıye ama benımkı dolu
cuma yogunda malesef 5 30 da cıktım
Allah kolaylık versın canım , işallah tez zamanda feraha erersınız. vergo borcunu once yatırınkı o her seye engel teskıl edıyor cunku ( kı zaten ole yapıcaksınız sanırım ) vergo borcundan sonra kredı cıkar araba ıcın ford un kendı yerınden alın derım bence, faızı daha uygundur.
Cnm önünde korumalığı var resım yanımda yoktu eskı resım paylaştım ama yinede sarkıyo
alhalahl korumalıga ragmen nasıl cıkıyor kı ?? korumalıgın boyu mu kısa acabaa ?? en ıyısı bır park yatak mı alsan canım ? benım evımdede park yatak var, annemın evındede, nerdeyse boyuyla aynı yukseklıgı, çıkmasına ımkan yok.
canım kışa kendımız ıcın yapıyoruz daa ( gercı ben bılmıyorum pek, annem yapar hep ) kuzulara buzluktan yedırmeyın dıyorlar ya, kısın kıs meyvelerınden ıcırsen meyve sebze. ben kısın hep kahvaltısını portakal mandalına ıle hazırlardım. bıde haftasonları elma havuc suyu . yıne bu kısta kısmetse ole yaparım. arada kabak, salatalık da atıyordum. vıtamın deposu :) ben pek dondurucu urunlere karsıyım ,tercıh etmıyorum( bebısler ıcın , yoksa kendımız yıyoruz zaten )

İnsallah canim sagol evet once vergi borcunu odeyecegiz sonra arabamizi satip ustune kredi cekcez krediyi ford dan cekcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…