2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizde 4 uste var canim alttanda 3. dis yeni cikti ama siralama bazi cocuklarda degisebiliyormus

Anladm cnm çok sağol. Bu arada sanada çok geçmiş bencede farklı bi dr göster. Ayrıca kredi içinde inş. en yakın zamanda çıkarda sizde rahat edersiniz.
ni uyandim kuzucum atesler icinde yaniyor noldu birden anlamadim bisiso de yoktu;(ilac verdim düşmesini bekliyorum
çok geçmiş olsn. Düşer inş. hemen.

ni uyandim kuzucum atesler icinde yaniyor noldu birden anlamadim bisiso de yoktu;(ilac verdim düşmesini bekliyorum

Oooy kuzu..Çok geçmiş olsun..Hani dışarda oynamış ya baya,üşütme falan mı oldu acaba..Eğer uzun sürerse doktora götür bence canım

İnsallah canim sagol evet once vergi borcunu odeyecegiz sonra arabamizi satip ustune kredi cekcez krediyi ford dan cekcez
Ben bi kere ışıklı tabela vergisini ödememişim 30-40 tl bişe o da hemrn arabama haciz koymuşlardı borcun azına çoğuna bakmıyolar yani canım sıkma canını her şer de bi hayır vardır inşallah hepsi düzelir

Böyle canım tablo bende arada bakıyorum. Sırasız gitmeleride normalmiş. Benim kuzenimin bebeği ilk köpek dişlerini çıkardı. Vampir gibi geziyodu çocuk ortalıkta çok komikti:)
geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah

Önce uyarı vermeden nasıl yapıyolar bunu bende onu anlamıyorum.
Eşimde bi hattını kapatmıştı. Borcunuz yok dediler. Ertesi ay 50 krş borç çıkmış. Bizde hiç sormamıştık. Bi gün kapıya icra geldi. 50 kuruş borç için haber bile vermeden avea mahkemeye vermiş. Avukat masraflarıyla birlikte 350 lira ödedik eve haciz gelmesin diye..
Çocuk için biriktirdiğim paraydı bide çok içime oturmuştu

Gökçe parmağını burnuna sokuyo.
Bi de gülerek yapıyo nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.
Ne yapıyım ya elini çekiyim mi direk yoksa görmezden mi geleyim?
Nerde öğrendi hiç bilmiyorum. Parktaki çocuklardan falan gördü heralde.
Sinirim bozuldu valla

@Akaibu Canım kendileri kesfediyor onu. Burnu kasininca filan yapmıştır ilk. Kerem alp yapınca ben görmezden geliyorum. Yapma dediğim şeyleri daha çok yapıyor çünkü. Sinirini bozma bence, zamanla tüm vücutlarını kesfetcekler. Bu bazen hoşumuza gitse de bazen hiç uygun görmediğimiz bir yer olacak

ben olsam ilk başta "hayır" diyerek yapmaması gerektiği izlenimi verirdim..Gökçe'yü bilmiyorum ama bazen inat yapsa da Efe anlıyor kızdığımı..baktım olmuyor,o zaman dikkatini o an başka şeye çekmeye çalışarak unutturmaya çalışırım..kendi hâline bırakıp görmezden gelmekte bir çözüm aslında ama sonra bide "nasılsa kızan yok" gibi bir algı oluşup alışkanlık hâline gelmesin sonra?

bende görmezden geleyim bari

ilk eşim görmüş yaptığını gülerek beni çağırdı. O hülüncede gökçe komik bişey sandı yapmaya başladı bi kaç gündür. Ben hayır deyince gülüp iki deliğe birden iki parmağını sokuyo.
Eşime çok kızdım niye güldün diye. Oyun sandı çocukta.
Birazda görmezden geleyim unutur inşallah ya.

Teşekkür ederim arkadaşlar düşmüştu ateşi ama tekrat çıkacak galiba vücudu ısınmaya basladi oyle yatıyor hali uok galiba kipitdamiyor bile normalde baglasan durmax böyle neyden oldu anlamadim
pufpuff hava cok sicakti usicek gibo değildi salgın vardi burda ishal olacak sanki ondan yukseliyor olabilir atesi

Bende onu diyecektim aslında..işk yaptığını gördüğünüz zaman güldüyseniz hemen algılamıştır onu ve oyuna çevirmiştir..sen içgüdüne güven ve içinden nasıl geliyorsa onu yaparak dene..ille biri tutar ve unutur inşallah zamanla..

canm bisi olmaz gecen hafta da umut yapiyordu tepki verince yapiyorlar gormezden gel dikkat cektigini anlayinca yapiyorlar

Gökçenin altta 4 diş üste 3 diş sıralı. Ama sonra 4 azı çıktı. Yani 2 şer boşlukları var.

Avea yi bilmem ama devlette uyarı verilmiyor. Şöyleki ben işverenlerimi az çok tanır ve kimin ödeyip kimin ödemeyeceğini bilirim. Ona göre icraya gönderirim. Tanımadığım yada ödeme ihtimali olanların muhasebecisini arar hatırlatır ve ödemelerini beklerim. Odemezse icraya gönderirim.

Gökçe hep yapıyo :) bazen iki parmağını sokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…