Bizde 4 uste var canim alttanda 3. dis yeni cikti ama siralama bazi cocuklarda degisebiliyormus
çok geçmiş olsn. Düşer inş. hemen.ni uyandim kuzucum atesler icinde yaniyor noldu birden anlamadim bisiso de yoktu;(ilac verdim düşmesini bekliyorum
ni uyandim kuzucum atesler icinde yaniyor noldu birden anlamadim bisiso de yoktu;(ilac verdim düşmesini bekliyorum
Ben bi kere ışıklı tabela vergisini ödememişim 30-40 tl bişe o da hemrn arabama haciz koymuşlardı borcun azına çoğuna bakmıyolar yani canım sıkma canını her şer de bi hayır vardır inşallah hepsi düzelirİnsallah canim sagol evet once vergi borcunu odeyecegiz sonra arabamizi satip ustune kredi cekcez krediyi ford dan cekcez
Kızlar slm.. Bişi sorcam. Ay bu dişlerin hangisi azı hangisi köpek hangisi 20lik çözemedim de :) şimdi bizim önden üst 4 alttan 4 dişimiz vardı. Bugün farkettim 2 dişimiz daha çıkmış. Bu 4 dişin yanının yanında çıkmış. Sırayla çıkması gerekmez mi. 4 diş var iki boşluk tekrar diş. Biraz karışık oldu umarım anlamışsındır. Sizde böyle olan var mı?
geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallahni uyandim kuzucum atesler icinde yaniyor noldu birden anlamadim bisiso de yoktu;(ilac verdim düşmesini bekliyorum
Önce uyarı vermeden nasıl yapıyolar bunu bende onu anlamıyorum.Ben bi kere ışıklı tabela vergisini ödememişim 30-40 tl bişe o da hemrn arabama haciz koymuşlardı borcun azına çoğuna bakmıyolar yani canım sıkma canını her şer de bi hayır vardır inşallah hepsi düzelir
Gökçe parmağını burnuna sokuyo.
Bi de gülerek yapıyo nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.
Ne yapıyım ya elini çekiyim mi direk yoksa görmezden mi geleyim?
Nerde öğrendi hiç bilmiyorum. Parktaki çocuklardan falan gördü heralde.
Sinirim bozuldu valla
bende görmezden geleyim bari@Akaibu Canım kendileri kesfediyor onu. Burnu kasininca filan yapmıştır ilk. Kerem alp yapınca ben görmezden geliyorum. Yapma dediğim şeyleri daha çok yapıyor çünkü. Sinirini bozma bence, zamanla tüm vücutlarını kesfetcekler. Bu bazen hoşumuza gitse de bazen hiç uygun görmediğimiz bir yer olacak
ilk eşim görmüş yaptığını gülerek beni çağırdı. O hülüncede gökçe komik bişey sandı yapmaya başladı bi kaç gündür. Ben hayır deyince gülüp iki deliğe birden iki parmağını sokuyo.ben olsam ilk başta "hayır" diyerek yapmaması gerektiği izlenimi verirdim..Gökçe'yü bilmiyorum ama bazen inat yapsa da Efe anlıyor kızdığımı..baktım olmuyor,o zaman dikkatini o an başka şeye çekmeye çalışarak unutturmaya çalışırım..kendi hâline bırakıp görmezden gelmekte bir çözüm aslında ama sonra bide "nasılsa kızan yok" gibi bir algı oluşup alışkanlık hâline gelmesin sonra?
ilk eşim görmüş yaptığını gülerek beni çağırdı. O hülüncede gökçe komik bişey sandı yapmaya başladı bi kaç gündür. Ben hayır deyince gülüp iki deliğe birden iki parmağını sokuyo.
Eşime çok kızdım niye güldün diye. Oyun sandı çocukta.
Birazda görmezden geleyim unutur inşallah ya.
Cok geçmiş olsun canim ne olduki birden bireni uyandim kuzucum atesler icinde yaniyor noldu birden anlamadim bisiso de yoktu;(ilac verdim düşmesini bekliyorum
Allahım bu pasak ne umuttt :) ama bu pasak seni ayrı havalı göstermiş
canm bisi olmaz gecen hafta da umut yapiyordu tepki verince yapiyorlar gormezden gel dikkat cektigini anlayinca yapiyorlarbende görmezden geleyim bari
ilk eşim görmüş yaptığını gülerek beni çağırdı. O hülüncede gökçe komik bişey sandı yapmaya başladı bi kaç gündür. Ben hayır deyince gülüp iki deliğe birden iki parmağını sokuyo.
Eşime çok kızdım niye güldün diye. Oyun sandı çocukta.
Birazda görmezden geleyim unutur inşallah ya.
havali ama hastaAllahım bu pasak ne umuttt :) ama bu pasak seni ayrı havalı göstermiş
Bizimde öyle bi alan olsa keşke. Heryer taş bina ve caddehemde nasil mutlu toprakla oynamaya bayiliyor
Gökçenin altta 4 diş üste 3 diş sıralı. Ama sonra 4 azı çıktı. Yani 2 şer boşlukları var.Kızlar slm.. Bişi sorcam. Ay bu dişlerin hangisi azı hangisi köpek hangisi 20lik çözemedim de :) şimdi bizim önden üst 4 alttan 4 dişimiz vardı. Bugün farkettim 2 dişimiz daha çıkmış. Bu 4 dişin yanının yanında çıkmış. Sırayla çıkması gerekmez mi. 4 diş var iki boşluk tekrar diş. Biraz karışık oldu umarım anlamışsındır. Sizde böyle olan var mı?
Avea yi bilmem ama devlette uyarı verilmiyor. Şöyleki ben işverenlerimi az çok tanır ve kimin ödeyip kimin ödemeyeceğini bilirim. Ona göre icraya gönderirim. Tanımadığım yada ödeme ihtimali olanların muhasebecisini arar hatırlatır ve ödemelerini beklerim. Odemezse icraya gönderirim.Önce uyarı vermeden nasıl yapıyolar bunu bende onu anlamıyorum.
Eşimde bi hattını kapatmıştı. Borcunuz yok dediler. Ertesi ay 50 krş borç çıkmış. Bizde hiç sormamıştık. Bi gün kapıya icra geldi. 50 kuruş borç için haber bile vermeden avea mahkemeye vermiş. Avukat masraflarıyla birlikte 350 lira ödedik eve haciz gelmesin diye..
Çocuk için biriktirdiğim paraydı bide çok içime oturmuştu
Gökçe hep yapıyo :) bazen iki parmağını sokuyor.Gökçe parmağını burnuna sokuyo.
Bi de gülerek yapıyo nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.
Ne yapıyım ya elini çekiyim mi direk yoksa görmezden mi geleyim?
Nerde öğrendi hiç bilmiyorum. Parktaki çocuklardan falan gördü heralde.
Sinirim bozuldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?