- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Geçmiş olsun canım. İnşallah ishal olmaz.havali ama hastakuzucum ateslendi gece
geçmiş olsun canım inşallh hemen düşerhavali ama hastakuzucum ateslendi gece
Aramışlarda açmamışız öyle dediler.Avea yi bilmem ama devlette uyarı verilmiyor. Şöyleki ben işverenlerimi az çok tanır ve kimin ödeyip kimin ödemeyeceğini bilirim. Ona göre icraya gönderirim. Tanımadığım yada ödeme ihtimali olanların muhasebecisini arar hatırlatır ve ödemelerini beklerim. Odemezse icraya gönderirim.
Eşimide iyice tembihleyeyşmde gülmesin bari bi daha. Unutur çabuk inşallahcanm bisi olmaz gecen hafta da umut yapiyordu tepki verince yapiyorlar gormezden gel dikkat cektigini anlayinca yapiyorlar
Haklısın tabi canım. Çok abartılı rakamlar alıyorlar. Bende ilk atandigimda buzdolabı aldım ama dolabın kapağı ezik çıktı. Minik bişey. Onlar taksitten duselim dediler bende olur dedim. Ama sonra taksitten düşmedi pislikker. Kapağıda değişmediler. Bende 450 lirayı ödemedim . Gökçe doğdu bi baktık eşimi icraya vermişler. O kefildi bana. 450 yo 1000 küsür olarak almaya kalktilar. Avukat bi abi girdi araya 650 ödeyip kurtulduk. Avukat ne koparirsam kardır mantığıyla gitmiş dedi tanıdık olan avukat.Aramışlarda açmamışız öyle dediler.
Aslında verilse iyi olur ama onlarda hangi birini takip edecekler. Bizde hiç borç yapmayız kapıya gelince şok olduk. 50 krş için dar zamanımızda 350 liradan olduk
Bazılarıda böyle fırsatçı oluyo işte. Bende ankaradan aldım beyaz eşyaları. Konyaya gelirken dolabın kapağında ezik vardı kenar kısmında. Değiştirin kapağı ya da buzdolabını dedim. Biz böyle mal göndermeyiz sizden olmuştur dediler. Ve bizim daha düğün olmamış buzdolabını fişe takmamışız eşyalar bile gelmemiş nasıl yapcaksak. Bişey olduysada sizin servisiniz yapmıştır değiştirin dedim. İsterseniz fiyattan düşelim değiştirmeyelim dediler. Bende kabul etmedim. İlerde kapakta bi sorun çıkarsa sizden oldu diyecekler daha çok masraf açılır diye düşündüm. İyi ki kabul etmemişim o zaman.Haklısın tabi canım. Çok abartılı rakamlar alıyorlar. Bende ilk atandigimda buzdolabı aldım ama dolabın kapağı ezik çıktı. Minik bişey. Onlar taksitten duselim dediler bende olur dedim. Ama sonra taksitten düşmedi pislikker. Kapağıda değişmediler. Bende 450 lirayı ödemedim . Gökçe doğdu bi baktık eşimi icraya vermişler. O kefildi bana. 450 yo 1000 küsür olarak almaya kalktilar. Avukat bi abi girdi araya 650 ödeyip kurtulduk. Avukat ne koparirsam kardır mantığıyla gitmiş dedi tanıdık olan avukat.
Bizimde öyle bi alan olsa keşke. Heryer taş bina ve cadde
Biz sansliydik cocuk olduk simdiki cocuklara uzuluyorum cocuk olamiyorlar sokak guvenilir degil toprak yesil alan yok kucuk yasta sinav yarisinda buluyorlar kendini. Oyunlari bilgisayar olmus sonrasi asosyal yalniz bencil mutsuz birey adayi.Aynenbizim burda da tek alanımız evimize ait arka bahçedeki park ve havuz..yani tek bloklu apartman bizim,apartmana ait..
Oysa biz ne güzel,sokakta büyüdük..çok güzeldi..patene binerdik,bisiklete binerdik,tüm çocuk oyunlarını oynardık..
cok guzel olmus ne ara yaptin:)Eki Görüntüle 1601841 kizlar nasil olmus :))
Kızlar buranın bahtsız bedevisi ilan ediyorum kendimi. Balayına çıktığımızda regly oldum tüm tatili havuz kenarında geçirdim denize havuza giremedim. Bir sonraki sene deniz tatili tercih etmedik giremedim. Bir sonra ki sene doğum oldu giremedim dwnize. Ve bu sene hamilelik dahil iki yıl regly olma tam denizde regly ol. Bilerek yapıyo galibaoğlum da sekizinci dişini burda çıkarmaya karar verdi. Allah tan havuza girince huysuzluğunu unutuyo. Allah başka dert vermesin. Hasta bebişlere geçmiş olsun
Eki Görüntüle 1601841 kizlar nasil olmus :))
Bence çok tatlı görünüyo canım. :)Eki Görüntüle 1601841 kizlar nasil olmus :))
bende balayında hastalanacağımı anlayınca direk geciktirici içmiştim düğünden sonra. Seninki de çok üst üste gelmiş cidden. Seneye inşallah :))Kızlar buranın bahtsız bedevisi ilan ediyorum kendimi. Balayına çıktığımızda regly oldum tüm tatili havuz kenarında geçirdim denize havuza giremedim. Bir sonraki sene deniz tatili tercih etmedik giremedim. Bir sonra ki sene doğum oldu giremedim dwnize. Ve bu sene hamilelik dahil iki yıl regly olma tam denizde regly ol. Bilerek yapıyo galibaoğlum da sekizinci dişini burda çıkarmaya karar verdi. Allah tan havuza girince huysuzluğunu unutuyo. Allah başka dert vermesin. Hasta bebişlere geçmiş olsun
Cok teşekkür ederim canim sabah geldi malzeme hemen yaptim :))cok guzel olmus ne ara yaptin:)
Cok sagol canimYok artıkResmen her sene bişey denk gelmiş,olmamış..şansa bak..
ooıyyy çok cici olmuş,renkte çok hoş..eline sağlık..
Olmus diyosun yaniBence çok tatlı görünüyo canım. :)
Üstlerinede zaten hazır badilere işleme yapıyolar. İsim falan işkersin çok güzel görünüyo bence
Benim kuzu yaklaşık 3 haftadır burnuna sokuyor.bide ikisine sokuyor bazen sonrada bize uzatıyor parmagini.allahım gulmmek elde değil çok tatlı cunku:) ben engellemeye çalışmiyorum.daha bebek çünkü.bilerek yapmıyordur sanırım.sonra unutur ki şimdi şimdi azaldı bileGökçe parmağını burnuna sokuyo.
Bi de gülerek yapıyo nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.
Ne yapıyım ya elini çekiyim mi direk yoksa görmezden mi geleyim?
Nerde öğrendi hiç bilmiyorum. Parktaki çocuklardan falan gördü heralde.
Sinirim bozuldu valla
geçmiş olsun canım.umarım şimdi daha iyidir:)havali ama hastakuzucum ateslendi gece
Çok güzel olmuş canim eline sağlık.fiyatını ne düşünüyorsun ona göre çevremizde söyleyeyim.Inst koy bence( hoş benim yok ama) ordan çok satış oluyormus die duydumEki Görüntüle 1601841 kizlar nasil olmus :))
Cok teşekkür ederim canimA Aysegul1706 çok geçmiş olsun nazar ettik umuda, çook güzel kirlenmişti:))
M mutube süper olmuş valla
@Akaibu bizim hala tek dişimiz var ve şu an için hiç belirti yok..tek dişli canavarım diyorum kızıma:))
@kmltm bbizde dün öğle sonrası kvdeydik..bütün gelinler torunlar..görsen tam bi curcuna..onlara kallsa hergün gitsek ...bizde böyle yapmayız di mi?:)
Bilmiyorumki canim takim olarak bi tamamlayim masrafim ne kadar tuttu vi bakayim ona gore bisi yazarim herhalde ama hepinizin begenmesi coooookkk mutlu etti beniÇok güzel olmuş canim eline sağlık.fiyatını ne düşünüyorsun ona göre çevremizde söyleyeyim.Inst koy bence( hoş benim yok ama) ordan çok satış oluyormus die duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?