Gecmis olsun canim insallah dusmustur atesini uyandim kuzucum atesler icinde yaniyor noldu birden anlamadim bisiso de yoktu;(ilac verdim düşmesini bekliyorum
Sagol canim insallahAnladm cnm çok sağol. Bu arada sanada çok geçmiş bencede farklı bi dr göster. Ayrıca kredi içinde inş. en yakın zamanda çıkarda sizde rahat edersiniz.
çok geçmiş olsn. Düşer inş. hemen.
İnsallah canim zaten esim taksitlendirme yapmisti onlari bile dahil edip iyice sisirmisler vergiler cok agir cok fazla aliyorlar esnafa Allah kolaylik versinBen bi kere ışıklı tabela vergisini ödememişim 30-40 tl bişe o da hemrn arabama haciz koymuşlardı borcun azına çoğuna bakmıyolar yani canım sıkma canını her şer de bi hayır vardır inşallah hepsi düzelir
eline saglik canim cok guzel olmus cok begendimEki Görüntüle 1601841 kizlar nasil olmus :))
Cok teşekkür ederim canim takimi tamamlayim onuda koycam inşallahGecmis olsun canim insallah dusmustur atesi
Sagol canim insallah
İnsallah canim zaten esim taksitlendirme yapmisti onlari bile dahil edip iyice sisirmisler vergiler cok agir cok fazla aliyorlar esnafa Allah kolaylik versin
eline saglik canim cok guzel olmus cok begendim
bende öyle seviyodum:) şimdi de çift dişli canavarım diyorum:))A Aysegul1706 çok geçmiş olsun nazar ettik umuda, çook güzel kirlenmişti:))
M mutube süper olmuş valla
@Akaibu bizim hala tek dişimiz var ve şu an için hiç belirti yok..tek dişli canavarım diyorum kızıma:))
@kmltm bbizde dün öğle sonrası kvdeydik..bütün gelinler torunlar..görsen tam bi curcuna..onlara kallsa hergün gitsek ...bizde böyle yapmayız di mi?:)
yaa nasıl denk gelmiş benimde Başıma gelcek diye endişeleniyorum Yanıma ped alayım bariKızlar buranın bahtsız bedevisi ilan ediyorum kendimi. Balayına çıktığımızda regly oldum tüm tatili havuz kenarında geçirdim denize havuza giremedim. Bir sonraki sene deniz tatili tercih etmedik giremedim. Bir sonra ki sene doğum oldu giremedim dwnize. Ve bu sene hamilelik dahil iki yıl regly olma tam denizde regly ol. Bilerek yapıyo galibaoğlum da sekizinci dişini burda çıkarmaya karar verdi. Allah tan havuza girince huysuzluğunu unutuyo. Allah başka dert vermesin. Hasta bebişlere geçmiş olsun
Çok güzel olmuş canım eline sağlıkEki Görüntüle 1601841 kizlar nasil olmus :))
Canım bu miranın kuzeninin henüz yürümüyo bile diye beş günlük tatil için almıyım dedim 17/18 yazıyo eur 19/20 yazıyo miraya normal patiklerde fln 19 alıyorum ben ince olduğu için bol oluyo ama 18 de kasar gibi geliyo@minnakkartal igye koyduğun miranın son fotosundaki sandalet kaç numara? Miranında ayakları ince demiştin bizimki de ince küçük. Bulamadım ayağına göre sandalet. Ayın 26 sında bi aksilik olmazsa tatile gitcez çocuğun giyecek ayakkabısı yok. Hala adidasın patiklerini giyiyo. Onlarda ıslanırsa ayaklarından üşütür giyilmez. Hiç olmadı ayakkabıcıya gidip malzeme alıp yaptırcam bi tane
Hmm anladım canım bu da olmaz o zaman. 18 numaraysa yine idare eder markası neyse alayım dicektim.18 numara patik bile kendiliğinden ayağından çıkıyo çünkü. Eski usul bi ayakkabıcı bulup yapırmaya çalışayım bari bende. Odasına yaptığım minderden kendim kesip lastikle bişeyler uydurmayı bile düşündüm yani.yaa nasıl denk gelmiş benimde Başıma gelcek diye endişeleniyorum Yanıma ped alayım bari
Çok güzel olmuş canım eline sağlık
Canım bu miranın kuzeninin henüz yürümüyo bile diye beş günlük tatil için almıyım dedim 17/18 yazıyo eur 19/20 yazıyo miraya normal patiklerde fln 19 alıyorum ben ince olduğu için bol oluyo ama 18 de kasar gibi geliyo
yaa nasıl denk gelmiş benimde Başıma gelcek diye endişeleniyorum Yanıma ped alayım bari
Canım bu miranın kuzeninin henüz yürümüyo bile diye beş günlük tatil için almıyım dedim 17/18 yazıyo eur 19/20 yazıyo miraya normal patiklerde fln 19 alıyorum ben ince olduğu için bol oluyo ama 18 de kasar gibi geliyo
Ne ara yaptın canım. Çok güzel olmuş :)Eki Görüntüle 1601841 kizlar nasil olmus :))
benim de aklıma geldiği için hazırlıklı gelmiştim. inşallah olmazsın tatildeyaa nasıl denk gelmiş benimde Başıma gelcek diye endişeleniyorum Yanıma ped alayım bari
canım aslında bu olabilir miranın patiklerinden küçük duruyo ama açık olduğu için rahat oldu havaianas markası nette var ama onlar nerden almış bilmiyorum bide muyada sandalet gördüm ben ama mira durmadı bakamadık belki orda bulabilirsinHmm anladım canım bu da olmaz o zaman. 18 numaraysa yine idare eder markası neyse alayım dicektim.18 numara patik bile kendiliğinden ayağından çıkıyo çünkü. Eski usul bi ayakkabıcı bulup yapırmaya çalışayım bari bende. Odasına yaptığım minderden kendim kesip lastikle bişeyler uydurmayı bile düşündüm yani.
Bu kadar olur gerçekten yaa, nasıl denk gelmiş. Artık seneye her ihtimali göz önüne alıp önlem alman lazım bence canım:))Kızlar buranın bahtsız bedevisi ilan ediyorum kendimi. Balayına çıktığımızda regly oldum tüm tatili havuz kenarında geçirdim denize havuza giremedim. Bir sonraki sene deniz tatili tercih etmedik giremedim. Bir sonra ki sene doğum oldu giremedim dwnize. Ve bu sene hamilelik dahil iki yıl regly olma tam denizde regly ol. Bilerek yapıyo galibaoğlum da sekizinci dişini burda çıkarmaya karar verdi. Allah tan havuza girince huysuzluğunu unutuyo. Allah başka dert vermesin. Hasta bebişlere geçmiş olsun
Çok tatlı olmuş canım eline sağlık. Daha bu ilk bir de zamanla daha neler yaparsın.Eki Görüntüle 1601841 kizlar nasil olmus :))
saolasin canim gunes gecmemistir de gunes yoktuiynadigi yerde neyden oldu anlamadim ama burda salgin var ishal de oldu insallah kusma baslamazA Aysegul1706 Canım oğluşuna çok geçmiş olsun. Belki sıcaktan olmuştur, dışarda oynamış ya güneş geçmiştir belki. Hemen iyilesip oyun sahalarina geri dönsün inşallah
70 liraymış fiyatları. Bi kaç gün için o kadar para vermeyeyim olacağıda belli değil. En iyisi ayakkabıcıya sorayım. Olmadı kedim ayarlarım cidden hatıra kalırcanım aslında bu olabilir miranın patiklerinden küçük duruyo ama açık olduğu için rahat oldu havaianas markası nette var ama onlar nerden almış bilmiyorum bide muyada sandalet gördüm ben ama mira durmadı bakamadık belki orda bulabilirsin
He bide bulamasan bile sen yaparsın hemde çok güzel olur
mothercare de de 20 numaradan küçük yok canım. Hm de konyada yok malesef. İş başa düşecek gibi hissediyorum@Akaibu canım mothercare ve hm de küçücük sandaletler gördüm kuzlar için bi bak istersen
Kızlar gökçenin 12.dişi geldi :) çorba içirken bi baktım alt köpek dişlerinden birinin ucu bembeyaz parlıyor :) veee işin güzel tarafı hiç istahsizlik yapmadan çıktı ama kaka yapıyo bol bol.
Kizlar ay sonunda tatile çıkicaz ısallah ama hala bir yer belirleyemedik.havadan dolayi güneyde antalyada olsun diyoruz esimde yol çok uzak diye istemiyor pek ama kuzu da Denize girsin istiyorum.eylülde denize girilebilecek neresi olabilir.Marmaris Datça o civarı gidilirmii acaba?bide tabi kum plaj lagzim.bizim için aslında zaman yer farketmioo ama kuzu için olunca her detaya bakmamız gerekiyor.nereleri tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?