2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eylülde fethiye bi harika denizi on numara tam çocuk için antalyanin denizi dalgali. Ama fethiye çarşaf gbi tavsiye ederim hem de miss gbi oofff smdi orda olmak vardi.. Birde bodrum turkbuku voyageyi tavsiye ederim hoteli bebekli ailelerle doluydu zaten bebek dostu bi hotel denizide çok güzeldi dalgasz ve kum. Birde didim Venosa beach resort super bir hotel hepsinden yakin aydin didimde bu konuda yardimci olablirm memnuniyetle ucunede gttim bebeginle pişman olmazsin

Normalde dediğin gibidir canim da işte çocuk acaba girebilir mi diye tereddütumüz var.Alanya falan diyoruz ama yol uzak çok en azından 1 2 saat daha az gideriz diye Datça ya baktık.otelden ziyade bölge canim aklimizi kurcalayan.eylüldeki su sıcaklığı bebek için ve tabiki kum plajı bizi düşündüren.tabiki yine Otel önerilerine bakicam canim.sagol:)

Tavsiyelerin için Sağol canım.bodrum düşünmüyoruz.Didim aydın denizi soğuk olmaz mı canim.ege malum yazın bile serin oluyor ya denizi. Eylülde nasıl olur?fethiye daha Akdeniz yakın suyu ılık olabilir.didim fethiye plajı nasil canim kum mu?

biz haziranda bodrumdaydik eylülde tekrar tatil düşünüyoruz antalyaya gdicektik denizi dalgali olduğu için vazgectik. Egeye gdicez aydina biz gecen sene eylülde aydindaydik denizi gayet güzeldi bu sende oraya gdicz bu yüzden. Bizim balikesirde yazligmiz var akcayda orda biraz serin oluyor ama Yengem yigenimi sokuuodu denize. Söylediğim her yer kum canm.özellikle memnun kaldgim yerleri söyledim sana. Ama içlerinden en güzeli fethiye Ölüdeniz özellikle eylülde güzel. Eylülde gitmistim suyu sicacikti havada 39 dereceydi soğuk değildi yani. Sakin 3 veya 4 yildizli hotellerine gitmeyn ama berbatlar. Ölüdenizdeki denize sifir hotelleri tercih edin yoksa bebekle zor olur.

Kızlar gökçenin 12.dişi geldi :) çorba içirken bi baktım alt köpek dişlerinden birinin ucu bembeyaz parlıyor :) veee işin güzel tarafı hiç istahsizlik yapmadan çıktı ama kaka yapıyo bol bol.
Maşallah hızınıza yetisemiyoruz:)) Darısı başımıza:)

saolasin canim gunes gecmemistir de gunes yoktuiynadigi yerde neyden oldu anlamadim ama burda salgin var ishal de oldu insallah kusma baslamaz
Allah korusun canım inşallah olmaz öyle birşey

A apriori11 Canım sen demiştin ya tarhana ile ciğer yediriyorum diye. Kerem Alp in demir düşük çıkınca tutuştum ben de. ortaya karışık ciğer,tarhana, yeşil mercimek, soğan sarımsak Salça z.yagi karıştırdım pisince blendırladim bir kase yedi valla. Çok mutlu oldum. Fikir verdiğin için sagol canım

Afiyet olsun senin bebe de tuhaf tadı olan şeyleri yiyo demek

bıktım bu adamın bencilliklerinden artık. Ya hu insan evlendiğinin farkına 2 senede varamaz mı? Önce çocuğunu karısını düşünmez mi hiç ya. 2 senedir sözü var bana bu seneki tatile dair bana gelmiş önümüz kurban para yok diyo. Sanki kurban bayramının tarihi bu gğn açıklandı. İnsan bunun hesabını yapmaz mı ya. Bana çocuğun mayosuna kadar aldırırken aklı nerdeydi acaba?
Kendine kombinesini alırken hiç sormadan spor salonuna yazılırken bi ton para verdiğinde hiç akşına gelmeyen hesabı şimdi gelmiş beyefendinin. İçtiği sigaranın yarı fiyatına olanını içse şimdiye tatil parası çıkmıştı. Ben ayağıma çorap alırken bile düşünüyorum. Adam sormadan etmeden düğüne gitcem diye baştan aşağı kıyafet alıyo 500 lira verip. Daha hangi birini sayıyım Ne deyim ben bu adama ya.
Hata bende ama. Bildiğin klasik fedakar türk kadınını oynamışım resmen haberim yok.

ilk cümlelerini okurken dicektim ki "belki son zamanlar maddiyatı denkleştirip tatil için ayıramamıştır" ama sonlara doğru okudukça sanki önemsememişte bilerek yapmış gibi geldi..çünkü düğün için bile 500 tl harcadığına göre,tatile gitmeyi önemsememiş heralde..ama empati yapiyim diyorum,var mıdır acaba onunda kendince bir sebebi?

Efe'ye birazdan ilk kez günlük süt vermeyi deneyeceğim.. Bakalım içecek mi,sevecek mi..

O değil de bunlar adam olana kadar biz yaşlanıcaz ona yanarım. Üzülme yani üzülerek düzeltemeyeceksin nasılsa, ben öyle yapıyorum artık

Kızlar dün paikoloğa gittim gerçekten iyi geldi. Yani bizim göremediklerimizi profesyonel bir kişinin göstermesi hakikaten faydalı. Hiç de düşündüğüm gibi arkadaş dertleşmesi gibi değil adı üstünde terapi ve çok faydalı olacak benim için.

Aksam üstü parka gittik. İyice yorduk sıpayı mamasını içti Eeeee Eeeee diye diye babasiyla gittiler. Yolda da elinden tutup yürüttüm iyice yorulsun die. Çok kötüyüm çokkkk
Biz de bugün gittik ve saftiriğim çocukların peşinde dolanmaktan helak oldu. Üzüldüm de asosyal asosyal eve tıkıyorum çocuğu, iki çocuk görünce aklı uçuyor. O kadar ki gözü ne salıncak gördü ne başka bişey. Bi de yavaş yavaş bikaç adım yürümeye başladı hoşuna da gitti eşek sıpasının :)))

Al birini vur otekini. Bende Aylardır düğünler var. Altınları alıp koyalım bi köşeye diye yirtiyorum kendimi ama umrunda değil. Şimdi gelmiş bu kadar düğün var napicaz dio. Ben sana Aylardır ne diyodum diyincede kızıyor.
Ne diyeyim ki şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…