Yok eminim çok istiyodur oda tatile gitmeyi. Ama önemsemediğide kesin. Ailesi hep derdide abarttıklarını düşünürdüm. Hakikaten bencil bu adam.ilk cümlelerini okurken dicektim ki "belki son zamanlar maddiyatı denkleştirip tatil için ayıramamıştır" ama sonlara doğru okudukça sanki önemsememişte bilerek yapmış gibi geldi..çünkü düğün için bile 500 tl harcadığına göre,tatile gitmeyi önemsememiş heralde..ama empati yapiyim diyorum,var mıdır acaba onunda kendince bir sebebi?
Sadece sen değil ki çoğumuz evden çıkarmıyoruz çocukları. Ben yorgun olmadığım zamanlar parka götürmeye çalışıyorum ama çoğu zamanda yorgun oluyorumBiz de bugün gittik ve saftiriğim çocukların peşinde dolanmaktan helak oldu. Üzüldüm de asosyal asosyal eve tıkıyorum çocuğu, iki çocuk görünce aklı uçuyor. O kadar ki gözü ne salıncak gördü ne başka bişey. Bi de yavaş yavaş bikaç adım yürümeye başladı hoşuna da gitti eşek sıpasının :)))
bi noktadan sonra hissizleşiyo sanırım insan. Ağlak sulu göz ben oturdum tv izliyorum şuan. Bi terapiye benimde çook ihtiyacım var.O değil de bunlar adam olana kadar biz yaşlanıcaz ona yanarım. Üzülme yani üzülerek düzeltemeyeceksin nasılsa, ben öyle yapıyorum artık
hallederiz demiştir kesin. Benimkide düğünler için gökçenin altınlara göz koydu. Benim bilezikler kp in bankadaki kasasında. Bi gittiğimizde kp e verdim baba bunları da koy diye. Yoksa yavrumun hakkıda uçmuştu şimdiye..Al birini vur otekini. Bende Aylardır düğünler var. Altınları alıp koyalım bi köşeye diye yirtiyorum kendimi ama umrunda değil. Şimdi gelmiş bu kadar düğün var napicaz dio. Ben sana Aylardır ne diyodum diyincede kızıyor.
Ne diyeyim ki şimdi.
Git bence de, ben de zaten evdeyim hiç harcamam yok bari kendime yatırım yapayım dedim, parası falan da hiç gözümde değil. Yani anlattığım sorunları öyle bir yerden yakaladı ki hala düşünüyorum aslında bi çok tepkimin altında yatan bilinçaltı bir düşüncem. Bu nedenle çocuğumu yetiştirirken de daha dikkatli olmaya karar verdim çünkü anlamaz dediğimiz en ufak şey onların geleceğini ve karakterlerini etkiliyor. Şiddetle tavsiye ederimbi noktadan sonra hissizleşiyo sanırım insan. Ağlak sulu göz ben oturdum tv izliyorum şuan. Bi terapiye benimde çook ihtiyacım var.
hallederiz demiştir kesin. Benimkide düğünler için gökçenin altınlara göz koydu. Benim bilezikler kp in bankadaki kasasında. Bi gittiğimizde kp e verdim baba bunları da koy diye. Yoksa yavrumun hakkıda uçmuştu şimdiye..
Canim senntatilini coktan haketmistin madem o kendini düşünüyor sende biraz kendini dusun bilezigin birini satip gitmeyi denesen nasil olur sonucta ikinizin birikimi olacak sonra belki yerine alir yine cunku sen bebekle iyice eve kapanmisken bu tatile kendini sartlamisken gitmen lazim diye dusunuyorum. Sen tutumlu olacagina birazda o olsun. Iki kasigin varsa birini kiracaksin derler adami masrafa sokmak lazimYok eminim çok istiyodur oda tatile gitmeyi. Ama önemsemediğide kesin. Ailesi hep derdide abarttıklarını düşünürdüm. Hakikaten bencil bu adam.
Kartlar dolu olmasa yine giderdikte kartlar dolu. Nasıl doldu o kadar limiti nasıl doldurduk diyorum? Kombine için arkadaşlarının parası yokmuş bizimki bizim karttan çekelim sonra verirsiniz demiş. para babası ya.
Babasının kartına güvenmiş ondan çektirir öderiz diye. Adam esnaf o da malzeme almış kartlar dolu.
tabi evde hanım tutumlu. Para yok desen aç bile gezer laf aöylemez. Kafası dağılsın diye arkadaşlarıyla günü birlik raftinge gitmek istedi git dedim. Kombinesini zaten her sene alır. E spor salonunada yazılmış hiç haberim yok arada gidip su keyfini de yaşıyo. Adamın sosyal hayat aynen devam .Bende ne yaparsam yapayım.
Para olmasa ömür boyu tatile gitmesek bir kere ağzımı açıp lafını etmem. Ama varken kendine böyle keyfi harcayıpta bize yok demesine acaip bozuldum. ben bu kadar idare etmeye çalışırken onun böyle yapmasına cidden çok bozuldum bu sefer. Şurda kimsem yok. Bunalıyorum sizden başka kimseye sıkıntımı derdimi de anlayamıyorum kimsenin aklı kalmasın diye. Bu tatilin hayalini kuruyodum hep uzaklaşcam burdan diye.
Ne hali varsa görsün. Bu da son damlaydı. Eski beni biraz zor bulur artık.
bilezik satarak pek masrafa girmis olmuyolar benim butun dugun takilarim gitti borclara ev kirasina ama geri gelen bisey yok malesefCanim senntatilini coktan haketmistin madem o kendini düşünüyor sende biraz kendini dusun bilezigin birini satip gitmeyi denesen nasil olur sonucta ikinizin birikimi olacak sonra belki yerine alir yine cunku sen bebekle iyice eve kapanmisken bu tatile kendini sartlamisken gitmen lazim diye dusunuyorum. Sen tutumlu olacagina birazda o olsun. Iki kasigin varsa birini kiracaksin derler adami masrafa sokmak lazim
Tekrar verecem diye almadi mi canimbilezik satarak pek masrafa girmis olmuyolar benim butun dugun takilarim gitti borclara ev kirasina ama geri gelen bisey yok malesef
Gecmis olsun canim.Bizde bu arada gorumcemin dugununu yaptik evimize geldik yoruldum bebisle ama sukur uykusuzlugu disinda sikintim olmadi. Atlattik hayirlisiyla bide dugun konvoyundayken trafik kazasi gecirdik kizimin kolu kizardi morardi benim basim, annemin cenesi araca cok kotu carpti ama kalici bisey olmadi sukur. Esim oraya gidio kaldigima o kadar sevindiki hep iltifat etti bana. Cok sik olmusun falan. Hic olmadığı kadar yardim etti bana pesimde dolandi durdu. Elif de kalabaligi cok sevdi oradaki birkac aylik bebekleri uyandiracam diye ugrasti durdu.Kizimi simdi uyuttuk. Evimdeyim cok sukur.
zaten düğün altınlarını ben hep ailesine verdim. Sadece mihrim( onuda istemedim de ille şunu vercez dediler) bileziklerdi onlar kaldı. Onlarıda kpe verdim bankada kasaya koydu. iyiki de vermişim bizde dursaymış onuda yermişiz saçma sapan.Canim senntatilini coktan haketmistin madem o kendini düşünüyor sende biraz kendini dusun bilezigin birini satip gitmeyi denesen nasil olur sonucta ikinizin birikimi olacak sonra belki yerine alir yine cunku sen bebekle iyice eve kapanmisken bu tatile kendini sartlamisken gitmen lazim diye dusunuyorum. Sen tutumlu olacagina birazda o olsun. Iki kasigin varsa birini kiracaksin derler adami masrafa sokmak lazim
Biraz aramız yumuşasın teklif etcem. Para olmayınca bey efendiye muhtacız resmenGit bence de, ben de zaten evdeyim hiç harcamam yok bari kendime yatırım yapayım dedim, parası falan da hiç gözümde değil. Yani anlattığım sorunları öyle bir yerden yakaladı ki hala düşünüyorum aslında bi çok tepkimin altında yatan bilinçaltı bir düşüncem. Bu nedenle çocuğumu yetiştirirken de daha dikkatli olmaya karar verdim çünkü anlamaz dediğimiz en ufak şey onların geleceğini ve karakterlerini etkiliyor. Şiddetle tavsiye ederim
gelende pek duyulmadı zaten..bilezik satarak pek masrafa girmis olmuyolar benim butun dugun takilarim gitti borclara ev kirasina ama geri gelen bisey yok malesef
çok geçmiş olsun canım allah korumuşBizde bu arada gorumcemin dugununu yaptik evimize geldik yoruldum bebisle ama sukur uykusuzlugu disinda sikintim olmadi. Atlattik hayirlisiyla bide dugun konvoyundayken trafik kazasi gecirdik kizimin kolu kizardi morardi benim basim, annemin cenesi araca cok kotu carpti ama kalici bisey olmadi sukur. Esim oraya gidio kaldigima o kadar sevindiki hep iltifat etti bana. Cok sik olmusun falan. Hic olmadığı kadar yardim etti bana pesimde dolandi durdu. Elif de kalabaligi cok sevdi oradaki birkac aylik bebekleri uyandiracam diye ugrasti durdu.Kizimi simdi uyuttuk. Evimdeyim cok sukur.
ya son anda söylemesi kötü olmuş tabi başta dese belki onun yaptığı diğer harcamalarda bu kadar batmazdıbıktım bu adamın bencilliklerinden artık. Ya hu insan evlendiğinin farkına 2 senede varamaz mı? Önce çocuğunu karısını düşünmez mi hiç ya. 2 senedir sözü var bana bu seneki tatile dair bana gelmiş önümüz kurban para yok diyo. Sanki kurban bayramının tarihi bu gğn açıklandı. İnsan bunun hesabını yapmaz mı ya. Bana çocuğun mayosuna kadar aldırırken aklı nerdeydi acaba?
Kendine kombinesini alırken hiç sormadan spor salonuna yazılırken bi ton para verdiğinde hiç akşına gelmeyen hesabı şimdi gelmiş beyefendinin. İçtiği sigaranın yarı fiyatına olanını içse şimdiye tatil parası çıkmıştı. Ben ayağıma çorap alırken bile düşünüyorum. Adam sormadan etmeden düğüne gitcem diye baştan aşağı kıyafet alıyo 500 lira verip. Daha hangi birini sayıyım Ne deyim ben bu adama ya.
Hata bende ama. Bildiğin klasik fedakar türk kadınını oynamışım resmen haberim yok.
Inşallah sever canımEfe'ye birazdan ilk kez günlük süt vermeyi deneyeceğim.. Bakalım içecek mi,sevecek mi..
Çok geçmiş olsun canımBizde bu arada gorumcemin dugununu yaptik evimize geldik yoruldum bebisle ama sukur uykusuzlugu disinda sikintim olmadi. Atlattik hayirlisiyla bide dugun konvoyundayken trafik kazasi gecirdik kizimin kolu kizardi morardi benim basim, annemin cenesi araca cok kotu carpti ama kalici bisey olmadi sukur. Esim oraya gidio kaldigima o kadar sevindiki hep iltifat etti bana. Cok sik olmusun falan. Hic olmadığı kadar yardim etti bana pesimde dolandi durdu. Elif de kalabaligi cok sevdi oradaki birkac aylik bebekleri uyandiracam diye ugrasti durdu.Kizimi simdi uyuttuk. Evimdeyim cok sukur.
hımm tavsıyelerın ıcın sagol canım . oncelıklerıme o zaman aydın dıdım ölu denızı koyalım. bız hava sıcaklıgından oturu akdenızı antalya alanya o cıvarları dusunuyorduk . daha dogrusu denız sıcaklıgından oturu, ama yol cok uzak dıye alternatıf arıyorduk. bı arastıralım bakalım dedıgın yerlerı canım , son zamanlar otellerde acayıp pahalı ama bakalım bı arastıralım .biz haziranda bodrumdaydik eylülde tekrar tatil düşünüyoruz antalyaya gdicektik denizi dalgali olduğu için vazgectik. Egeye gdicez aydina biz gecen sene eylülde aydindaydik denizi gayet güzeldi bu sende oraya gdicz bu yüzden. Bizim balikesirde yazligmiz var akcayda orda biraz serin oluyor ama Yengem yigenimi sokuuodu denize. Söylediğim her yer kum canm.özellikle memnun kaldgim yerleri söyledim sana. Ama içlerinden en güzeli fethiye Ölüdeniz özellikle eylülde güzel. Eylülde gitmistim suyu sicacikti havada 39 dereceydi soğuk değildi yani. Sakin 3 veya 4 yildizli hotellerine gitmeyn ama berbatlar. Ölüdenizdeki denize sifir hotelleri tercih edin yoksa bebekle zor olur.
ben Antalya da yaşıyorum nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama inanılmaz sıcak burası dayanılmayacak kadar nem çok nefes almakta zorlanıyoruz bilginiz olsun ege biraz daha iyi sanki şahsi fikrimKizlar ay sonunda tatile çıkicaz ısallah ama hala bir yer belirleyemedik.havadan dolayi güneyde antalyada olsun diyoruz esimde yol çok uzak diye istemiyor pek ama kuzu da Denize girsin istiyorum.eylülde denize girilebilecek neresi olabilir.Marmaris Datça o civarı gidilirmii acaba?bide tabi kum plaj lagzim.bizim için aslında zaman yer farketmioo ama kuzu için olunca her detaya bakmamız gerekiyor.nereleri tavsiye edersiniz?
Yok eminim çok istiyodur oda tatile gitmeyi. Ama önemsemediğide kesin. Ailesi hep derdide abarttıklarını düşünürdüm. Hakikaten bencil bu adam.
Kartlar dolu olmasa yine giderdikte kartlar dolu. Nasıl doldu o kadar limiti nasıl doldurduk diyorum? Kombine için arkadaşlarının parası yokmuş bizimki bizim karttan çekelim sonra verirsiniz demiş. para babası ya.
Babasının kartına güvenmiş ondan çektirir öderiz diye. Adam esnaf o da malzeme almış kartlar dolu.
tabi evde hanım tutumlu. Para yok desen aç bile gezer laf aöylemez. Kafası dağılsın diye arkadaşlarıyla günü birlik raftinge gitmek istedi git dedim. Kombinesini zaten her sene alır. E spor salonunada yazılmış hiç haberim yok arada gidip su keyfini de yaşıyo. Adamın sosyal hayat aynen devam .Bende ne yaparsam yapayım.
Para olmasa ömür boyu tatile gitmesek bir kere ağzımı açıp lafını etmem. Ama varken kendine böyle keyfi harcayıpta bize yok demesine acaip bozuldum. ben bu kadar idare etmeye çalışırken onun böyle yapmasına cidden çok bozuldum bu sefer. Şurda kimsem yok. Bunalıyorum sizden başka kimseye sıkıntımı derdimi de anlayamıyorum kimsenin aklı kalmasın diye. Bu tatilin hayalini kuruyodum hep uzaklaşcam burdan diye.
Ne hali varsa görsün. Bu da son damlaydı. Eski beni biraz zor bulur artık.
Inşallah sever canım
Öğrenciliğimiz 4 sene birlikte geçti hiç farketmedim. Ya da gerçektem düşünüyodu. Evliliğimizse tam tersi. O beni düşündüğünü iddia eder ama elle tutulur bi örneği yoktur.valla canım çok haklısın..verdiğin örneklerde son derece haklı olduğunun kanıtı..kendi gayet sosyal hayat yaşarken,hiç bir şeyden mahrum kalmazken senin ne zamandır hayalini kurduğun şeyden son dakika mahrum etmişüzüldüm..
Peki normalde böyle midir ki?yani seni ve düşüncelerini önemsememezlik yapar mı?bencil midir?
İçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?