Yok eminim çok istiyodur oda tatile gitmeyi. Ama önemsemediğide kesin. Ailesi hep derdide abarttıklarını düşünürdüm. Hakikaten bencil bu adam.ilk cümlelerini okurken dicektim ki "belki son zamanlar maddiyatı denkleştirip tatil için ayıramamıştır" ama sonlara doğru okudukça sanki önemsememişte bilerek yapmış gibi geldi..çünkü düğün için bile 500 tl harcadığına göre,tatile gitmeyi önemsememiş heralde..ama empati yapiyim diyorum,var mıdır acaba onunda kendince bir sebebi?
Kartlar dolu olmasa yine giderdikte kartlar dolu. Nasıl doldu o kadar limiti nasıl doldurduk diyorum? Kombine için arkadaşlarının parası yokmuş bizimki bizim karttan çekelim sonra verirsiniz demiş. para babası ya.
Babasının kartına güvenmiş ondan çektirir öderiz diye. Adam esnaf o da malzeme almış kartlar dolu.
tabi evde hanım tutumlu. Para yok desen aç bile gezer laf aöylemez. Kafası dağılsın diye arkadaşlarıyla günü birlik raftinge gitmek istedi git dedim. Kombinesini zaten her sene alır. E spor salonunada yazılmış hiç haberim yok arada gidip su keyfini de yaşıyo. Adamın sosyal hayat aynen devam .Bende ne yaparsam yapayım.
Para olmasa ömür boyu tatile gitmesek bir kere ağzımı açıp lafını etmem. Ama varken kendine böyle keyfi harcayıpta bize yok demesine acaip bozuldum. ben bu kadar idare etmeye çalışırken onun böyle yapmasına cidden çok bozuldum bu sefer. Şurda kimsem yok. Bunalıyorum sizden başka kimseye sıkıntımı derdimi de anlayamıyorum kimsenin aklı kalmasın diye. Bu tatilin hayalini kuruyodum hep uzaklaşcam burdan diye.
Ne hali varsa görsün. Bu da son damlaydı. Eski beni biraz zor bulur artık.