2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geçmiş olsun. Yarın bi Dr a götür bence içiniz rahat edet
Sagol canim yarin galiba goturecem emin olmak istiyorum. Cok fena oldu biz konvoyda adim adim ilerlerken arkadaki bize guuuuum diye carpti arkadaki perte çıkmıştır heryeri dokuldu icindekilerde yaralanmis

Canim peditusu gunde 3 kere verebilirsin gecen gun kizimda oksuruyordu hafiften peditus verdim bir kac gun geçti

Diyecek bisey yok haklisin canim.ben de sunu anladim ki kesinlikle maddi konuda dusunmyceksin esini.ben calsyorm zaten eve de katkm oluyodu esim de hep abilerine para verir kredi cekerdi falan.ucretsiz izne ayrildm nasl bakiyosa baksn evine.onlar yiycegne ben yiyeym dedm.bu ay tasincaz insallah tasinma masrafi yeni evin kirasi bakici parasi falan hepsi ellerinden oper hicbiseye karismycam.bakici da kafama yatmazsa ucretsz izne devam:)kendimizden odun verdikce kiymetli mi oluyoruz sanki.sen de kendin icin biseyler yap.tatile gidemeseniz bile ne bileym alisverise cik kuafore git bakim yaptr.azck para ye de anlasinbencillik etmis esin.ne kadar ödün verdiginin farknda degildir belki de bu sekilde anlamis olur.ben de ilk zamanlar yediremedim kendime nasl olcak ise baslym falan dedm ama o bize bakmak zorunda.her seye para bulabiliyosa benm.icin de bulsun

O değil de bunlar adam olana kadar biz yaşlanıcaz ona yanarım. Üzülme yani üzülerek düzeltemeyeceksin nasılsa, ben öyle yapıyorum artık

Aynen valla katiliyorum

Gecms olsun canm.esinle de duzelir araniz umarim.gitmen ve elifin de huzursuzluk cikarmamasi hosuna gitmistir o da bir adim atar belki

gecmıs olsun canım betule, işallah duzelırr hemenceık yavrumm.
eg canım esın nıye gırmemıs kıı denıze havuzaa, hadı sen gırmıyorsun anladım daa. suenoya gıtmıstık bır kac sene evvel, otel mukemmel kesınlıkle. ordada gırmedıyse esın bravo :)

Bugun pek iyiydik aksam evimizde 2 saat sohbet ettik akrabalarini anlatti falan ins boyle devam eder

A apriori11 bu kez terapide bizim icin onerebilecegin bisey var mi? Hobi demistin gecenlerde
Canım aslında ben de burda paylaşırım vs demiştim ama çok farklı. Yani ben son dönem sorunlarım için gittim ama baya derinlere indik spontane gelişiyor terapi. Bu yüzden herkeste farklı olur. Daha hobi kısmına gelemedik, şimdilik benim tepkisel ve kaygılı davranışlarımı anlamlandırmaya çalışıyoruz. Ha benim terapiden bağımsız kendi hedefim yüzmeye gitmek. Malum bu yıl tatil yalan oldu, benim de en sevdiğim şey yüzmek. Ben de burada bir üyelik alıp haftada iki gün haftasonları yüzmeye gitmeyi düşünüyorum.

Bizde canim bu ayin sonuna aylar oncesinden rezevasyon yaptirmistik iki gecelik odeme yaptik basimiza bu olaylarin gelecegini bilmiyorduk sikiscaz ama gitmesek paramiz yanacak cocuklar da çok sartlandi gitcez bu yuzden bir yandan ben de depresyona girdim çok zor gunler geciriyoruz en son dun eve kamyonetin trafik cezasi geldi ve sabrim tasti esimi aradim bagardim agladim konusurken 310 lira benim cocuklarimin rizki gunah bu kadar da olmamali evi terketmeyi bile dusundum ama yapamadim esimle hic konusmadim defalrca ozur diledi hepsini telafi etcem dedi yani bu zor sartlarda bile bir tatil sanirim iyi gelecek bize

evet canım herkez dıdımı soyluyor o taraflara oncelık verıcez gıbı. zaten sırda az zaman kaldı sayılır , bır an once netlestırmek lagzım
canim eylulde marmarise gittik biz su sicakligi gayet güzel ama denizi pek kumlu degil bizim gittigimiz yerin

gecmis olsun canim insallah ilerlemez

Aynen canim sukue gecti ama kizimin koluna bisey olmusmudur kirik cikik catlak falan. kazada cok ağladı siyriklar var ama keyfi yerinde
Gecmis olsun canim ya Allah korumus
Bugun oglusumu tarttm 11.300 gr olmus:)asiya goturdgmzde 10.230 gr di.iki ayda 1 kilo alms nerdeyse
masallah Emre he canim

Bugun pek iyiydik aksam evimizde 2 saat sohbet ettik akrabalarini anlatti falan ins boyle devam eder
ne guzel canim insallah boyle devam eder sevindim

pufpuff emre de ilk zamanlar icmedi biskuvi veya kekle karistirip verdm oyle oyle alisti.bu sabah kahvaltida yarm cay bardagi kadar anca icti.yogurt ve peynir yedgi icin cok da ustelemiyorum.gece de hic vermedm hala mamayla devam ediyoruz.zamanla aliscaktr efe de

anlasın bakalım o zaman eski beni bulabilecek mi..

çok geçmiş olsun betüle. Çabuk iyileşir inşallah

Aynen canim sukue gecti ama kizimin koluna bisey olmusmudur kirik cikik catlak falan. kazada cok ağladı siyriklar var ama keyfi yerinde
çıkığı bilmiyorum canım ama kırık olsa ağrıdan duramazdı kesinlikle. Bi de kırıkta morluk olur. Korkmuştur yavrum ya. İnşallah bişey yoktur. Bencede götür için rahat eder en azından

öyle yapıcam bundan sonra görür o. Ben çikolata manyağıyım. Eskiden markete gittim mi almadan dönmezdim. Gereksiz harcama yapmayım diye markette o reyona girmiyorum bile. Allahım ne salakmışım cidden. Hırsımdan uyuyamıyorum resmen. Horul horul uyuyo . İtekleyip aşağı atmamak için kendimi zor tutuyorum.
Görür ama o bundan sonra ne çocuktan kısarım ne kendimden. Çocuğun yemesinden içmesinden zaten kısmıyodumda. Bundan sonra hiç bişeyinden kısmam.

Bu arada A apriori11 esime dedm ki bildgn bi psikiyatrist var mi gitmek istiyorum. Kk ya sor onlar daha iyi bilir dedionlarin cogu istanbulda ben de orda olsam kesin uyardm tavsiyelerine dedm ben desizi kiskaniyor sanirim
Benimkide orda sakın adresini falan verme evlere hırsızlığa falan gidiyolarmış böyle kandırıp sahte insanlar oluyomuş diyo. Manyağım ya tabi ben açık adres yazıyorum her yere gelin beni bulun diye

aynen öyle,Efe'nin de bir çay denemesi var ve çok sevdi o da..çocuklar bile ağızlarının tadını biliyor

Hııımmm..bişeyle karıştırmayı deneyim o zaman bende ama Efe peynir ve yoğurtta yemiyor işte

tatil iyi gelir canim size.bu olumsuzlukların ardından.hem çocuklara iyi gelir.onlar için zaten artık hersey. madem hazır satın almısınız bosa gıtmesın , nereye gitceksiniz? Marmarıste canım sız nereye gıttınız, bolge otel vs adını hatırlıyormusun ??? (ona gore aklımızda olsun )

kıyamam kuzum geçmiş olsun çok

Sol dizim acaip ağrıyo. Kendimi kasmaktan mı oldu nedir.
olabilir kasılınca tüm eklemler kaslar tabi etkileniyo inşallah geçmiştir

günaydın canlar iyi bir hafta olsun inşallah hepimize..
dün gece çok zordu mira inanılmaz huysuzdu resmen göğsümde sabahladı diş belirtisi de yok iki koca gün hiçbişi de yemedi zaten ne yapıcam ben bu kızın yemesiyle bilmiyorum bir ikinci örneği yoktur dünyada heralde kaşık görünce ağlayan bi çocuk benimde sınavım bu demekki diyorum artık
neyse sabah sabah zaten pazartesi sendromu var sıkmıyim sizi bu hafta çabuk ve sorunsuz bitsin cumartesi tatile gidicez kısmetse gerçekten iliklerime kadar ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…