Sagol canim yarin galiba goturecem emin olmak istiyorum. Cok fena oldu biz konvoyda adim adim ilerlerken arkadaki bize guuuuum diye carpti arkadaki perte çıkmıştır heryeri dokuldu icindekilerde yaralanmisÇok geçmiş olsun. Yarın bi Dr a götür bence içiniz rahat edet
Canim peditusu gunde 3 kere verebilirsin gecen gun kizimda oksuruyordu hafiften peditus verdim bir kac gun geçtiOf ya betül hasta oldu sesi filan gitti yavrum ağlıyo ama sesi çıkmıyo nerdeyse acayip huysuz burnu akıyo öksürükte var evde peditusla ventolin vardı şurup onlardan verdim baktım çok huysuz şimdi de pedifen verdim yatağında yatmadı bizim yatakta yatmadı şimdi koltukta dizimde yatıyo bakalım nasıl gececek bu gece
bıktım bu adamın bencilliklerinden artık. Ya hu insan evlendiğinin farkına 2 senede varamaz mı? Önce çocuğunu karısını düşünmez mi hiç ya. 2 senedir sözü var bana bu seneki tatile dair bana gelmiş önümüz kurban para yok diyo. Sanki kurban bayramının tarihi bu gğn açıklandı. İnsan bunun hesabını yapmaz mı ya. Bana çocuğun mayosuna kadar aldırırken aklı nerdeydi acaba?
Kendine kombinesini alırken hiç sormadan spor salonuna yazılırken bi ton para verdiğinde hiç akşına gelmeyen hesabı şimdi gelmiş beyefendinin. İçtiği sigaranın yarı fiyatına olanını içse şimdiye tatil parası çıkmıştı. Ben ayağıma çorap alırken bile düşünüyorum. Adam sormadan etmeden düğüne gitcem diye baştan aşağı kıyafet alıyo 500 lira verip. Daha hangi birini sayıyım Ne deyim ben bu adama ya.
Hata bende ama. Bildiğin klasik fedakar türk kadınını oynamışım resmen haberim yok.
O değil de bunlar adam olana kadar biz yaşlanıcaz ona yanarım. Üzülme yani üzülerek düzeltemeyeceksin nasılsa, ben öyle yapıyorum artık
Bizde bu arada gorumcemin dugununu yaptik evimize geldik yoruldum bebisle ama sukur uykusuzlugu disinda sikintim olmadi. Atlattik hayirlisiyla bide dugun konvoyundayken trafik kazasi gecirdik kizimin kolu kizardi morardi benim basim, annemin cenesi araca cok kotu carpti ama kalici bisey olmadi sukur. Esim oraya gidio kaldigima o kadar sevindiki hep iltifat etti bana. Cok sik olmusun falan. Hic olmadığı kadar yardim etti bana pesimde dolandi durdu. Elif de kalabaligi cok sevdi oradaki birkac aylik bebekleri uyandiracam diye ugrasti durdu.Kizimi simdi uyuttuk. Evimdeyim cok sukur.
gecmıs olsun canım betule, işallah duzelırr hemenceık yavrumm.Ay bende deniz kenarı tatil istemeyenlerdenim tesettürlü olunca normal sahilde kendimi tahat hissetmiyorum denizede girmem zaten haşrma filan giymek istemiyorum sağolsun eşimde anlayış gösteriyo o da suyu çoka evöesine rağmen 5 yıldır ilk defa bu sene günü birlik gittiğimiz deniz kenarında biraz suya girdi yoksa alanya ya gidip de hiç suya girmeden geri gelmişliğimiz var :)) bi fuar kapsamında side de sueno diye bi otele gitmiştik son derece lüks bi oteldi orda bile girmemişti zavallı
Benim istediğim gibi bi tatil için betülün baya büyümesi lazım :)))
Bugun pek iyiydik aksam evimizde 2 saat sohbet ettik akrabalarini anlatti falan ins boyle devam ederDiyecek bisey yok haklisin canim.ben de sunu anladim ki kesinlikle maddi konuda dusunmyceksin esini.ben calsyorm zaten eve de katkm oluyodu esim de hep abilerine para verir kredi cekerdi falan.ucretsiz izne ayrildm nasl bakiyosa baksn evine.onlar yiycegne ben yiyeym dedm.bu ay tasincaz insallah tasinma masrafi yeni evin kirasi bakici parasi falan hepsi ellerinden oper hicbiseye karismycam.bakici da kafama yatmazsa ucretsz izne devam:)kendimizden odun verdikce kiymetli mi oluyoruz sanki.sen de kendin icin biseyler yap.tatile gidemeseniz bile ne bileym alisverise cik kuafore git bakim yaptr.azck para ye de anlasinbencillik etmis esin.ne kadar ödün verdiginin farknda degildir belki de bu sekilde anlamis olur.ben de ilk zamanlar yediremedim kendime nasl olcak ise baslym falan dedm ama o bize bakmak zorunda.her seye para bulabiliyosa benm.icin de bulsun sana katiliyorum
Aynen valla katiliyorum
Gecms olsun canm.esinle de duzelir araniz umarim.gitmen ve elifin de huzursuzluk cikarmamasi hosuna gitmistir o da bir adim atar belki
Bi sirri var mi nasil basardin??Bugun oglusumu tarttm 11.300 gr olmus:)asiya goturdgmzde 10.230 gr di.iki ayda 1 kilo alms nerdeyse
Canım aslında ben de burda paylaşırım vs demiştim ama çok farklı. Yani ben son dönem sorunlarım için gittim ama baya derinlere indik spontane gelişiyor terapi. Bu yüzden herkeste farklı olur. Daha hobi kısmına gelemedik, şimdilik benim tepkisel ve kaygılı davranışlarımı anlamlandırmaya çalışıyoruz. Ha benim terapiden bağımsız kendi hedefim yüzmeye gitmek. Malum bu yıl tatil yalan oldu, benim de en sevdiğim şey yüzmek. Ben de burada bir üyelik alıp haftada iki gün haftasonları yüzmeye gitmeyi düşünüyorum.
Bizde canim bu ayin sonuna aylar oncesinden rezevasyon yaptirmistik iki gecelik odeme yaptik basimiza bu olaylarin gelecegini bilmiyorduk sikiscaz ama gitmesek paramiz yanacak cocuklar da çok sartlandi gitcez bu yuzden bir yandan ben de depresyona girdim çok zor gunler geciriyoruz en son dun eve kamyonetin trafik cezasi geldi ve sabrim tasti esimi aradim bagardim agladim konusurken 310 lira benim cocuklarimin rizki gunah bu kadar da olmamali evi terketmeyi bile dusundum ama yapamadim esimle hic konusmadim defalrca ozur diledi hepsini telafi etcem dedi yani bu zor sartlarda bile bir tatil sanirim iyi gelecek bizeBizim tatil pilanlarida iptal bu sene ev alıp bi ton borca girince.Karadeniz turunu falan ruyamizda görürüz anca.ama çok da daraldik çocuklar da yazık koca bi yaz tatilini evde geçirdi. Bizde artık ankara dışına cikamiyoruz diye Kızılcahamam daki termal otellerden birinde bi kaç gün yer ayirtalim en azından çocuklar havuza falan girip biraz eglenmis olurlar diye düşündük. Eşimle banada iyi gelicek biraz uzaklaşmak resmen bunalimdayim ben son bir haftadır. Hayattan keyif almiyomusum gibi bi halim var.
canim eylulde marmarise gittik biz su sicakligi gayet güzel ama denizi pek kumlu degil bizim gittigimiz yerinevet canım herkez dıdımı soyluyor o taraflara oncelık verıcez gıbı. zaten sırda az zaman kaldı sayılır , bır an once netlestırmek lagzım
gecmis olsun canim insallah ilerlemezOf ya betül hasta oldu sesi filan gitti yavrum ağlıyo ama sesi çıkmıyo nerdeyse acayip huysuz burnu akıyo öksürükte var evde peditusla ventolin vardı şurup onlardan verdim baktım çok huysuz şimdi de pedifen verdim yatağında yatmadı bizim yatakta yatmadı şimdi koltukta dizimde yatıyo bakalım nasıl gececek bu gece
Gecmis olsun canim ya Allah korumusAynen canim sukue gecti ama kizimin koluna bisey olmusmudur kirik cikik catlak falan. kazada cok ağladı siyriklar var ama keyfi yerinde
masallah Emre he canimBugun oglusumu tarttm 11.300 gr olmus:)asiya goturdgmzde 10.230 gr di.iki ayda 1 kilo alms nerdeyse
ne guzel canim insallah boyle devam eder sevindimBugun pek iyiydik aksam evimizde 2 saat sohbet ettik akrabalarini anlatti falan ins boyle devam eder
Bi sirri var mi nasil basardin??
anlasın bakalım o zaman eski beni bulabilecek mi..Erkekler evliliklerinin ilk senelerinde aynen senin Anlattigin gibi oluyo benim eşimde çocuklar küçükken daha masraflar okul telaslari falan cogalmamisken aynen böyleydi arkadaşlarını bi türlü kiramaz birakamazdi yok maça gider yok havuza gider bunun gibi. Ama nezaman kızlar okula başladı masraflar çoğaldı okul disindada zaten büyüdükçe masraf cogaliyo tabi.adamin ne arkadaş gözü gorur oldu ne başka bişey. Onları okutalim daha iyi şartlarda yasatalim diye 5kurusun hesabını yapar oldu. Eşimin değişmeyen tek yani babası annesi söz konusu olunca halaa onların küçük oğlu. Onuda artık alttan almak bana düşüyo yapacak bişey yok.yani canım benim degisiyolar taşlar zaman la yerine oturuyo ama bizide yiyip bitiriyolar isde.
çok geçmiş olsun betüle. Çabuk iyileşir inşallahOf ya betül hasta oldu sesi filan gitti yavrum ağlıyo ama sesi çıkmıyo nerdeyse acayip huysuz burnu akıyo öksürükte var evde peditusla ventolin vardı şurup onlardan verdim baktım çok huysuz şimdi de pedifen verdim yatağında yatmadı bizim yatakta yatmadı şimdi koltukta dizimde yatıyo bakalım nasıl gececek bu gece
çıkığı bilmiyorum canım ama kırık olsa ağrıdan duramazdı kesinlikle. Bi de kırıkta morluk olur. Korkmuştur yavrum ya. İnşallah bişey yoktur. Bencede götür için rahat eder en azındanAynen canim sukue gecti ama kizimin koluna bisey olmusmudur kirik cikik catlak falan. kazada cok ağladı siyriklar var ama keyfi yerinde
öyle yapıcam bundan sonra görür o. Ben çikolata manyağıyım. Eskiden markete gittim mi almadan dönmezdim. Gereksiz harcama yapmayım diye markette o reyona girmiyorum bile. Allahım ne salakmışım cidden. Hırsımdan uyuyamıyorum resmen. Horul horul uyuyo . İtekleyip aşağı atmamak için kendimi zor tutuyorum.Diyecek bisey yok haklisin canim.ben de sunu anladim ki kesinlikle maddi konuda dusunmyceksin esini.ben calsyorm zaten eve de katkm oluyodu esim de hep abilerine para verir kredi cekerdi falan.ucretsiz izne ayrildm nasl bakiyosa baksn evine.onlar yiycegne ben yiyeym dedm.bu ay tasincaz insallah tasinma masrafi yeni evin kirasi bakici parasi falan hepsi ellerinden oper hicbiseye karismycam.bakici da kafama yatmazsa ucretsz izne devam:)kendimizden odun verdikce kiymetli mi oluyoruz sanki.sen de kendin icin biseyler yap.tatile gidemeseniz bile ne bileym alisverise cik kuafore git bakim yaptr.azck para ye de anlasinbencillik etmis esin.ne kadar ödün verdiginin farknda degildir belki de bu sekilde anlamis olur.ben de ilk zamanlar yediremedim kendime nasl olcak ise baslym falan dedm ama o bize bakmak zorunda.her seye para bulabiliyosa benm.icin de bulsun
Aynen valla katiliyorum
Gecms olsun canm.esinle de duzelir araniz umarim.gitmen ve elifin de huzursuzluk cikarmamasi hosuna gitmistir o da bir adim atar belki
Benimkide orda sakın adresini falan verme evlere hırsızlığa falan gidiyolarmış böyle kandırıp sahte insanlar oluyomuş diyo. Manyağım ya tabi ben açık adres yazıyorum her yere gelin beni bulun diye
pufpuff benim kizimda hic sevmedi sutu ama biz cay icmeye kalkalim verelim diye yirtiyo kendini hatta bikere cayim cok sogumustu verdimki sekersiz icerim suyu boyle icmiyo o derece bayildi sipa bende artik pek cay icmiyorum bi yarari olmaz sonucta kizima
pufpuff emre de ilk zamanlar icmedi biskuvi veya kekle karistirip verdm oyle oyle alisti.bu sabah kahvaltida yarm cay bardagi kadar anca icti.yogurt ve peynir yedgi icin cok da ustelemiyorum.gece de hic vermedm hala mamayla devam ediyoruz.zamanla aliscaktr efe de
tatil iyi gelir canim size.bu olumsuzlukların ardından.hem çocuklara iyi gelir.onlar için zaten artık hersey. madem hazır satın almısınız bosa gıtmesın , nereye gitceksiniz? Marmarıste canım sız nereye gıttınız, bolge otel vs adını hatırlıyormusun ??? (ona gore aklımızda olsun )Bizde canim bu ayin sonuna aylar oncesinden rezevasyon yaptirmistik iki gecelik odeme yaptik basimiza bu olaylarin gelecegini bilmiyorduk sikiscaz ama gitmesek paramiz yanacak cocuklar da çok sartlandi gitcez bu yuzden bir yandan ben de depresyona girdim çok zor gunler geciriyoruz en son dun eve kamyonetin trafik cezasi geldi ve sabrim tasti esimi aradim bagardim agladim konusurken 310 lira benim cocuklarimin rizki gunah bu kadar da olmamali evi terketmeyi bile dusundum ama yapamadim esimle hic konusmadim defalrca ozur diledi hepsini telafi etcem dedi yani bu zor sartlarda bile bir tatil sanirim iyi gelecek bize
canim eylulde marmarise gittik biz su sicakligi gayet güzel ama denizi pek kumlu degil bizim gittigimiz yerin
gecmis olsun canim insallah ilerlemez
Gecmis olsun canim ya Allah korumus
masallah Emre he canim
ne guzel canim insallah boyle devam eder sevindim
kıyamam kuzum geçmiş olsun çokOf ya betül hasta oldu sesi filan gitti yavrum ağlıyo ama sesi çıkmıyo nerdeyse acayip huysuz burnu akıyo öksürükte var evde peditusla ventolin vardı şurup onlardan verdim baktım çok huysuz şimdi de pedifen verdim yatağında yatmadı bizim yatakta yatmadı şimdi koltukta dizimde yatıyo bakalım nasıl gececek bu gece
olabilir kasılınca tüm eklemler kaslar tabi etkileniyo inşallah geçmiştirSol dizim acaip ağrıyo. Kendimi kasmaktan mı oldu nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?