- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
ayy bende alayım hemen ciğer de yapayım bizim demir 11 düşün artık@apriori11 Canım sen demiştin ya tarhana ile ciğer yediriyorum diye. Kerem Alp in demir düşük çıkınca tutuştum ben de. ortaya karışık ciğer,tarhana, yeşil mercimek, soğan sarımsak Salça z.yagi karıştırdım pisince blendırladim bir kase yedi valla. Çok mutlu oldum. Fikir verdiğin için sagol canım
yavaş yavaş artık sizden öğrenecek çok şeyim varevet bari bi kuaföre gidicem cilt bakımı yaptırcam bi kaç ayakkabı falan alcam deseydin
E sen aileni özlemiyo musun? Bi de yiğen geliyomuş bi zahmet birazcık özlesin oda yaniBu adamlar neden sadece kendine müslümanlar ya anlamıyorum şuan senle aynı durumdayım canım bunaldım sıkıntıdan çatlıycam burda kimsem yok arkadaşlarım bile kimse kalmadı herkes memleketine gitti benim koca beni burda tutuyo neymiş bizi özlermiş 20 gün iznim var 10 günde rapor alıp bu hafta ailemin yanına gideyim diyorum tutturdu yok diye kavga ettim olmadı güzellikle söyledim olmadı çıldırcam en son burda adamın umrunda değil şuan gitmek isteme nedenim ise kardeşim bugün doğum yapcak isim kurmasına yetişmek istiyorum çıldırcam ya bi insan bu kadarmı anlayışsız olur
inşallah hemen toparlar izin almanda ii olmuş bende iznimi iple çekiyorum artıkumutun atesi tam düşmedi ama yine de daha iyi bende bu hafta izin aldin evdeyim
bir aylık bir süre olduğu için heralde bu tepkisi ben eşimden o kadar ayrı kalmak istemem mesela he belki benim ailem yakınımda hep görebildiğim o kadar özleme durumum olmadığı için böyle söylüyorum ama ne bilim en azından 15 gün beraber tatil yapıp 15 gün ailenle olsan yada eşinin bir kısmında sana eşlik etme şansı yok muBu adamlar neden sadece kendine müslümanlar ya anlamıyorum şuan senle aynı durumdayım canım bunaldım sıkıntıdan çatlıycam burda kimsem yok arkadaşlarım bile kimse kalmadı herkes memleketine gitti benim koca beni burda tutuyo neymiş bizi özlermiş 20 gün iznim var 10 günde rapor alıp bu hafta ailemin yanına gideyim diyorum tutturdu yok diye kavga ettim olmadı güzellikle söyledim olmadı çıldırcam en son burda adamın umrunda değil şuan gitmek isteme nedenim ise kardeşim bugün doğum yapcak isim kurmasına yetişmek istiyorum çıldırcam ya bi insan bu kadarmı anlayışsız olur
haklısın deniz sıcak eylül de biraz daha iyi olur hava benim kızım her gün giriyor denize isiliklere de iyi geliyor bu yıl yaz geç geldi ama çok fazla geldi biz alışık olduğumuz halde berbat olduk kızımı hiç söylemiyorum ama eylül iyi Bi ay güzel geçsin inşallah tatiliniz...canım ıstanbulda yasıyorum eylul un ılk haftasında kısmetse tatıle cıkıcaz, o zaman ıcın akdenız ıyı olur dıye dusnduk. ekımde 2 kere geldım o zaman gayet ıyıydı ama deıl denız havuza dahı bı kere gırebıldım. eylulde nasıl olur bılmıyorum, ve bebegımde denıze gırsın dıye akdenız olsun dıye dusunuyoruz.denız sıcaklıgından oturu
bir yıldır gıdemedim bide bayramda bileyavaş yavaş artık sizden öğrenecek çok şeyim var
E sen aileni özlemiyo musun? Bi de yiğen geliyomuş bi zahmet birazcık özlesin oda yani
eşimin izni yok canım bir yıldır gidemedim memlekete oyüzden çok istiyorum fazla kalmakbir aylık bir süre olduğu için heralde bu tepkisi ben eşimden o kadar ayrı kalmak istemem mesela he belki benim ailem yakınımda hep görebildiğim o kadar özleme durumum olmadığı için böyle söylüyorum ama ne bilim en azından 15 gün beraber tatil yapıp 15 gün ailenle olsan yada eşinin bir kısmında sana eşlik etme şansı yok mu
Tüylerim diken diken oldu, Rabbim sabır versin çok ama çok acı...kızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
hepimizin gözbebekleri yavrularımızı Allah korusun, Allahım sana emanetler
Off çok kötü oldum ya. Allahım korusun bebeklerimizi. Allah sabır versin karnındakine hayırlı ömür versin inşallahkızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
Evet 1300 tl te gttk eminim tabiki de. İstersen ets den n bak canm. Didim Venosa beach resort sipa1300 mü bookingte 6 gece için 9000 tl dedi emin misin canım günlüğü mü 1300 tl idi
Bnde bebelac kullaniyorum. İlk sut verdgimde istemedi sonra içine uç tane cicibebe attm karistrdm içti snra sütü sade icmye basladi şuan iciyo günde 500 cc veriyorum inşallah efede sever denemeye devamEvet canım mama..Bebelac kullanıyoruz..bizim doktorda öyle dedi,inek sütü verip mamayı kesebilirsin diye..ama işte ilk deneme başarısız istemedi Efe..yine o kazandı ve mama yaptım bi güzel full biberon içti..sanırım normal süte alıştırmak için mama vermemek gerek bi süre..ama aç olduğunu bildiğimde de kıyamıyorum ki
en az 2 yaş olmak üzere bırak istediği kadar emsin yaa..sende istediğin sürece emzir..ben emziriyor olsam,emzirebilseydim yani inan hiç dert etmezdim diğer yemekleri yiyor mu yemiyor mu diye..inan ki çok değerli emzirebilmek..valla kıymet bilin emzirebilen anneler,sadece 5 ay sütümü verebildim o da sağarak,o yüzden benim içimde hâlâ derin bi ukdedir
Evet sende çok daraldin canım gercekten bencede gidin tatilinizi yapın gelin moraliniz biraz da olsa düzelir kafaniz dağılmış olur. Çocuklar içinde çok iyi olucaktir eminim bu tatil. Benimkiler bizim bu Kızılcahamam fikrine bile nasıl seviniyolar artik o kadar bunaldi çocuklar.Bizde canim bu ayin sonuna aylar oncesinden rezevasyon yaptirmistik iki gecelik odeme yaptik basimiza bu olaylarin gelecegini bilmiyorduk sikiscaz ama gitmesek paramiz yanacak cocuklar da çok sartlandi gitcez bu yuzden bir yandan ben de depresyona girdim çok zor gunler geciriyoruz en son dun eve kamyonetin trafik cezasi geldi ve sabrim tasti esimi aradim bagardim agladim konusurken 310 lira benim cocuklarimin rizki gunah bu kadar da olmamali evi terketmeyi bile dusundum ama yapamadim esimle hic konusmadim defalrca ozur diledi hepsini telafi etcem dedi yani bu zor sartlarda bile bir tatil sanirim iyi gelecek bize
canim eylulde marmarise gittik biz su sicakligi gayet güzel ama denizi pek kumlu degil bizim gittigimiz yerin
gecmis olsun canim insallah ilerlemez
Gecmis olsun canim ya Allah korumus
masallah Emre he canim
ne guzel canim insallah boyle devam eder sevindim
Allahım çok kötü olmuş.tüylerim urperdi resmen allah sabır versin. 5 aylik hamile deyince anlamadım haberlerde seyretmistim çok üzülmüştüm 7 sene beklemis kızını bide.kızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
tüylerim diken diken oldu o kadar üzüldüm ki anlatamam allah sabırlar versin evlatlarımızı bizlere bağşlasınkızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
kızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
allahım çok acı rabbim sabır versin allah bizim yavrularımızı esirgesinkızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
Allah kimseye evlat acisi vermesin cook zor Allah sabir versinkızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?