2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy bende alayım hemen ciğer de yapayım bizim demir 11 düşün artık

evet bari bi kuaföre gidicem cilt bakımı yaptırcam bi kaç ayakkabı falan alcam deseydin
yavaş yavaş artık sizden öğrenecek çok şeyim var

E sen aileni özlemiyo musun? Bi de yiğen geliyomuş bi zahmet birazcık özlesin oda yani

bir aylık bir süre olduğu için heralde bu tepkisi ben eşimden o kadar ayrı kalmak istemem mesela he belki benim ailem yakınımda hep görebildiğim o kadar özleme durumum olmadığı için böyle söylüyorum ama ne bilim en azından 15 gün beraber tatil yapıp 15 gün ailenle olsan yada eşinin bir kısmında sana eşlik etme şansı yok mu

haklısın deniz sıcak eylül de biraz daha iyi olur hava benim kızım her gün giriyor denize isiliklere de iyi geliyor bu yıl yaz geç geldi ama çok fazla geldi biz alışık olduğumuz halde berbat olduk kızımı hiç söylemiyorum ama eylül iyi Bi ay güzel geçsin inşallah tatiliniz...

eşimin izni yok canım bir yıldır gidemedim memlekete oyüzden çok istiyorum fazla kalmak

kızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...

hepimizin gözbebekleri yavrularımızı Allah korusun, Allahım sana emanetler

Tüylerim diken diken oldu, Rabbim sabır versin çok ama çok acı...

Off çok kötü oldum ya. Allahım korusun bebeklerimizi. Allah sabır versin karnındakine hayırlı ömür versin inşallah

Bnde bebelac kullaniyorum. İlk sut verdgimde istemedi sonra içine uç tane cicibebe attm karistrdm içti snra sütü sade icmye basladi şuan iciyo günde 500 cc veriyorum inşallah efede sever denemeye devam

Evet sende çok daraldin canım gercekten bencede gidin tatilinizi yapın gelin moraliniz biraz da olsa düzelir kafaniz dağılmış olur. Çocuklar içinde çok iyi olucaktir eminim bu tatil. Benimkiler bizim bu Kızılcahamam fikrine bile nasıl seviniyolar artik o kadar bunaldi çocuklar.

Allahım çok kötü olmuş.tüylerim urperdi resmen allah sabır versin. 5 aylik hamile deyince anlamadım haberlerde seyretmistim çok üzülmüştüm 7 sene beklemis kızını bide.

tüylerim diken diken oldu o kadar üzüldüm ki anlatamam allah sabırlar versin evlatlarımızı bizlere bağşlasın

allahım çok acı rabbim sabır versin allah bizim yavrularımızı esirgesin

Allah kimseye evlat acisi vermesin cook zor Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…