günaydın canlar iyi bir hafta olsun inşallah hepimize..
dün gece çok zordu mira inanılmaz huysuzdu resmen göğsümde sabahladı diş belirtisi de yok iki koca gün hiçbişi de yemedi zaten ne yapıcam ben bu kızın yemesiyle bilmiyorum bir ikinci örneği yoktur dünyada heralde kaşık görünce ağlayan bi çocuk benimde sınavım bu demekki diyorum artık
neyse sabah sabah zaten pazartesi sendromu var sıkmıyim sizi bu hafta çabuk ve sorunsuz bitsin cumartesi tatile gidicez kısmetse gerçekten iliklerime kadar ihtiyacım var
Ozman aydin didim Venosa beach resort ararstr derim CNim biz 5gece 6 gün kaldik 1300 odedik. Denizi çok güzeldi hotelin binasinin havuz deniz restaurant önünde hemen yürüme mesafesi bile yok. Yemekleri çok guzeldi . tekrar oyzdn düşünüyoruz orayi. Bde yazın başında gttgmz yere baya para odedik busefer uygun olsn dedik. Akdeniz sicak ama nemli ege sicak ama nem yok.hımm tavsıyelerın ıcın sagol canım . oncelıklerıme o zaman aydın dıdım ölu denızı koyalım. bız hava sıcaklıgından oturu akdenızı antalya alanya o cıvarları dusunuyorduk . daha dogrusu denız sıcaklıgından oturu, ama yol cok uzak dıye alternatıf arıyorduk. bı arastıralım bakalım dedıgın yerlerı canım , son zamanlar otellerde acayıp pahalı ama bakalım bı arastıralım .
teşekkurler canım :)
Devam sütü derken formül mama degilmi? Doktor onun yerine inek sütü vereblirsin dedi ben azalttm günde bir kere veriyorum kutu bitincde almiycam bidha. ondan başka bisey istemiyordu inek sütunu zor alistirdm. Çocuğun tek istediği mamaydi. Belki yemeklrrede alisir umuduyla bekliyorumEfe'de benzer durumda..
Hatta sanırım "benim çocuğum düzgün yiyor" diyenimiz yokEfe'nin doyumluk yediği tek şey devam sütü ve çorba..Diğer kalan hiç bişeyi doyumluk yiyip içmiyor,tadımlık sadece..Bende artık devam sütünü bırakmak istiyorum ama başka bişey yemediği için şu an bırakamıyorum..Gerçi doktorda dedi "3-4 gün dayanın devam sütü hiç vermeyin,o zaman alışacak..şimdi alternatif vereceğinizi biliyor çünkü" dedi..Haklı da işte..Yapabilmek mesele
gecmıs olsun canım betule, işallah duzelırr hemenceık yavrumm.
eg canım esın nıye gırmemıs kıı denıze havuzaa, hadı sen gırmıyorsun anladım daa. suenoya gıtmıstık bır kac sene evvel, otel mukemmel kesınlıkle. ordada gırmedıyse esın bravo :)
Kıskanıp laf sokacaklarına bizim birbirimize gösterdiğimiz anlayışı gösterseler ya
Yok aslında o işi ben yapıcam sahte isimle adresleri topluyom, Gökçe yürümeye başlayınca da ana kız evleri patlatmaya gidicez malum geçim zor deseydinBenimkide orda sakın adresini falan verme evlere hırsızlığa falan gidiyolarmış böyle kandırıp sahte insanlar oluyomuş diyo. Manyağım ya tabi ben açık adres yazıyorum her yere gelin beni bulun diye
hiçbir anne çocuğunun yediğiyle yetinmiyor sanırım en yiyeni bile bi öğün atladığında ya da bir iki günlük iştahsızlık da haliyle üzülüyor haklı olarak ama yok mira istisna canım yediği veya sevdiği gerçekten bişi yok fotosentezle yaşadığını düşünüyorum artık tabi zorla verilen bir iki kaşık yemek doyumluk kategorisine giriyorsa bilemicem >.< bizim doktor da emzirmeyi kes dicek de yüz bulamıyor benden bide ben denedim miraya 4-5 saat hiçbişi vermiyim diye ama üzerime tırmandı ağla ağla tek kaşık almadı emzirmek zorunda kaldım yine bütün haftasonu koala gibi gezdiEfe'de benzer durumda..
Hatta sanırım "benim çocuğum düzgün yiyor" diyenimiz yokEfe'nin doyumluk yediği tek şey devam sütü ve çorba..Diğer kalan hiç bişeyi doyumluk yiyip içmiyor,tadımlık sadece..Bende artık devam sütünü bırakmak istiyorum ama başka bişey yemediği için şu an bırakamıyorum..Gerçi doktorda dedi "3-4 gün dayanın devam sütü hiç vermeyin,o zaman alışacak..şimdi alternatif vereceğinizi biliyor çünkü" dedi..Haklı da işte..Yapabilmek mesele
1300 mü bookingte 6 gece için 9000 tl dedi emin misin canım günlüğü mü 1300 tl idiOzman aydin didim Venosa beach resort ararstr derim CNim biz 5gece 6 gün kaldik 1300 odedik. Denizi çok güzeldi hotelin binasinin havuz deniz restaurant önünde hemen yürüme mesafesi bile yok. Yemekleri çok guzeldi . tekrar oyzdn düşünüyoruz orayi. Bde yazın başında gttgmz yere baya para odedik busefer uygun olsn dedik. Akdeniz sicak ama nemli ege sicak ama nem yok.
Devam sütü derken formül mama degilmi? Doktor onun yerine inek sütü vereblirsin dedi ben azalttm günde bir kere veriyorum kutu bitincde almiycam bidha. ondan başka bisey istemiyordu inek sütunu zor alistirdm. Çocuğun tek istediği mamaydi. Belki yemeklrrede alisir umuduyla bekliyorum
hiçbir anne çocuğunun yediğiyle yetinmiyor sanırım en yiyeni bile bi öğün atladığında ya da bir iki günlük iştahsızlık da haliyle üzülüyor haklı olarak ama yok mira istisna canım yediği veya sevdiği gerçekten bişi yok fotosentezle yaşadığını düşünüyorum artık tabi zorla verilen bir iki kaşık yemek doyumluk kategorisine giriyorsa bilemicem >.< bizim doktor da emzirmeyi kes dicek de yüz bulamıyor benden bide ben denedim miraya 4-5 saat hiçbişi vermiyim diye ama üzerime tırmandı ağla ağla tek kaşık almadı emzirmek zorunda kaldım yine bütün haftasonu koala gibi gezdi
her şey 5 yıldızlı tatil keyfi için diyede eklerim artıkKıskanıp laf sokacaklarına bizim birbirimize gösterdiğimiz anlayışı gösterseler yatüm gün evde duran kadının şuncacık sosyalliğini de kıskanıyorlar ya Allah ıslah etsin bu adamları
Yok aslında o işi ben yapıcam sahte isimle adresleri topluyom, Gökçe yürümeye başlayınca da ana kız evleri patlatmaya gidicez malum geçim zor deseydin
bende ona bakıyodum. Cidden bu fiyataysa bizde gideriz heralde1300 mü bookingte 6 gece için 9000 tl dedi emin misin canım günlüğü mü 1300 tl idi
aldığı her damla kardır canım çok şükür sağlığı yerinde mühim olan bu bende 18 aya kadar kendi emmek isterse ve sütüm olursa düşünüyorum sonrasında yavaştan azaltıp iki yaşına doğru keserim diye planlıyorum kısmet artıkEvet canım mama..Bebelac kullanıyoruz..bizim doktorda öyle dedi,inek sütü verip mamayı kesebilirsin diye..ama işte ilk deneme başarısız istemedi Efe..yine o kazandı ve mama yaptım bi güzel full biberon içti..sanırım normal süte alıştırmak için mama vermemek gerek bi süre..ama aç olduğunu bildiğimde de kıyamıyorum ki
en az 2 yaş olmak üzere bırak istediği kadar emsin yaa..sende istediğin sürece emzir..ben emziriyor olsam,emzirebilseydim yani inan hiç dert etmezdim diğer yemekleri yiyor mu yemiyor mu diye..inan ki çok değerli emzirebilmek..valla kıymet bilin emzirebilen anneler,sadece 5 ay sütümü verebildim o da sağarak,o yüzden benim içimde hâlâ derin bi ukdedir
Bizimki ha bıraktı ha bırakacak diye geçti aylarım, şimdi kendi kıyafetimden çekiştiriyor emmek istediği zamanaldığı her damla kardır canım çok şükür sağlığı yerinde mühim olan bu bende 18 aya kadar kendi emmek isterse ve sütüm olursa düşünüyorum sonrasında yavaştan azaltıp iki yaşına doğru keserim diye planlıyorum kısmet artık
ohh afiyet olsun:) ödüllendir kendiniEveett bu gün ilk iş gökçeyi parka götürürken komşuların cam sildirdiği kadın kimmiş onu öğrencem.
Bi birini bi birini yapayım derken yarım yamalak kaç hasçftadır cam silcem diye kendimi yırtıyorum. Madem emeğimin karşılığını alamıyorum vereyim parayıda sildireyim.
Markete gidincede kendime bir sürü albeni alıp akşam kitap keyfi yaparken hepsini birden yicem.
Cocuk saniyo bunlar bizi:))Benimkide orda sakın adresini falan verme evlere hırsızlığa falan gidiyolarmış böyle kandırıp sahte insanlar oluyomuş diyo. Manyağım ya tabi ben açık adres yazıyorum her yere gelin beni bulun diye
Olabilir canm ama A apriori11 nin dedgi gbi uzulmekle cozemyorz malesef hc skma kendiniSol dizim acaip ağrıyo. Kendimi kasmaktan mı oldu nedir.
aynen öyle,Efe'nin de bir çay denemesi var ve çok sevdi o da..çocuklar bile ağızlarının tadını biliyor
Hııımmm..bişeyle karıştırmayı deneyim o zaman bendeama Efe peynir ve yoğurtta yemiyor işte
Efe'de benzer durumda..
Canım gerçekten çok haklısın. Ama sen gerçekten çok fedakarlık yapmışsın. @kmltm in dedikleri çok doğru. Bundan sonra kistigin hicbirseyden kısma. Erkekler gerçekten maddi olarak dara dusmedikce akillanmiyorlar. Ben ilk evlendigim sene sürekli hesap yapıp dururdum. Düğün borçları nasıl bitecek surdan kisalim buraya verelim filan. Baktım zamanla sagligimdan oluyorum. Psikolojik nefes darlığı yaşamaya başlamıştım. Esime dedim bu böyle olmayacak. O sene tatilde deli gibi gezdim. Para öyle de yok böyle de yok dedim. Nefes darlığı filan kalmadı bende. Bütün hesapları esime devrettim resmen bana birsey deme artık dedim. Çok mu sıkıştık kredi çeker hallederiz dedim. Çok dusunmemek lazım aslında çok şükür evinize her ay giren bir para var. Allah sağlık versin herseyin kolayı bulunur.bıktım bu adamın bencilliklerinden artık. Ya hu insan evlendiğinin farkına 2 senede varamaz mı? Önce çocuğunu karısını düşünmez mi hiç ya. 2 senedir sözü var bana bu seneki tatile dair bana gelmiş önümüz kurban para yok diyo. Sanki kurban bayramının tarihi bu gğn açıklandı. İnsan bunun hesabını yapmaz mı ya. Bana çocuğun mayosuna kadar aldırırken aklı nerdeydi acaba?
Kendine kombinesini alırken hiç sormadan spor salonuna yazılırken bi ton para verdiğinde hiç akşına gelmeyen hesabı şimdi gelmiş beyefendinin. İçtiği sigaranın yarı fiyatına olanını içse şimdiye tatil parası çıkmıştı. Ben ayağıma çorap alırken bile düşünüyorum. Adam sormadan etmeden düğüne gitcem diye baştan aşağı kıyafet alıyo 500 lira verip. Daha hangi birini sayıyım Ne deyim ben bu adama ya.
Hata bende ama. Bildiğin klasik fedakar türk kadınını oynamışım resmen haberim yok.
Geçmiş olsun canım. Peditus iyi geliyor genelde. Hemen baslamissin iyi olmuş artmaz hemen toparlar inşallah.Of ya betül hasta oldu sesi filan gitti yavrum ağlıyo ama sesi çıkmıyo nerdeyse acayip huysuz burnu akıyo öksürükte var evde peditusla ventolin vardı şurup onlardan verdim baktım çok huysuz şimdi de pedifen verdim yatağında yatmadı bizim yatakta yatmadı şimdi koltukta dizimde yatıyo bakalım nasıl gececek bu gece
Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten çok ciddi bir kaza atlatmissiniz. Allah korumuş.Aynen canim sukue gecti ama kizimin koluna bisey olmusmudur kirik cikik catlak falan. kazada cok ağladı siyriklar var ama keyfi yerinde
Maşallah çok iyi almış canımBugun oglusumu tarttm 11.300 gr olmus:)asiya goturdgmzde 10.230 gr di.iki ayda 1 kilo alms nerdeyse
Inşallah böyle devam eder canım. Allah mutlulugunuzu daim etsinBugun pek iyiydik aksam evimizde 2 saat sohbet ettik akrabalarini anlatti falan ins boyle devam eder
biz zaten kredi çektik 3-4 ay kaldı bitmesine. Söz vermişti bana bi daha kartlara bu kadar borç yapmayacağına ama bu sözünüde tutmadı. Bende güya hem kredi hem kira çocuk falan derken en azından kendimden kısayım dedim. Ailemde böyle gördüm çünkü. Ama bizde fedakarlığı herkes yapardı işte.Canım gerçekten çok haklısın. Ama sen gerçekten çok fedakarlık yapmışsın. @kmltm in dedikleri çok doğru. Bundan sonra kistigin hicbirseyden kısma. Erkekler gerçekten maddi olarak dara dusmedikce akillanmiyorlar. Ben ilk evlendigim sene sürekli hesap yapıp dururdum. Düğün borçları nasıl bitecek surdan kisalim buraya verelim filan. Baktım zamanla sagligimdan oluyorum. Psikolojik nefes darlığı yaşamaya başlamıştım. Esime dedim bu böyle olmayacak. O sene tatilde deli gibi gezdim. Para öyle de yok böyle de yok dedim. Nefes darlığı filan kalmadı bende. Bütün hesapları esime devrettim resmen bana birsey deme artık dedim. Çok mu sıkıştık kredi çeker hallederiz dedim. Çok dusunmemek lazım aslında çok şükür evinize her ay giren bir para var. Allah sağlık versin herseyin kolayı bulunur.
Geçmiş olsun canım. Peditus iyi geliyor genelde. Hemen baslamissin iyi olmuş artmaz hemen toparlar inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten çok ciddi bir kaza atlatmissiniz. Allah korumuş.
Maşallah çok iyi almış canım
Inşallah böyle devam eder canım. Allah mutlulugunuzu daim etsin
evet bari bi kuaföre gidicem cilt bakımı yaptırcam bi kaç ayakkabı falan alcam deseydinbiz zaten kredi çektik 3-4 ay kaldı bitmesine. Söz vermişti bana bi daha kartlara bu kadar borç yapmayacağına ama bu sözünüde tutmadı. Bende güya hem kredi hem kira çocuk falan derken en azından kendimden kısayım dedim. Ailemde böyle gördüm çünkü. Ama bizde fedakarlığı herkes yapardı işte.
Üstteki mesajımı okudumda intikamım büle komik çikolata alcam demişim
Neyse yavaş yavaş artık
Bu adamlar neden sadece kendine müslümanlar ya anlamıyorum şuan senle aynı durumdayım canım bunaldım sıkıntıdan çatlıycam burda kimsem yok arkadaşlarım bile kimse kalmadı herkes memleketine gitti benim koca beni burda tutuyo neymiş bizi özlermiş 20 gün iznim var 10 günde rapor alıp bu hafta ailemin yanına gideyim diyorum tutturdu yok diye kavga ettim olmadı güzellikle söyledim olmadı çıldırcam en son burda adamın umrunda değil şuan gitmek isteme nedenim ise kardeşim bugün doğum yapcak isim kurmasına yetişmek istiyorum çıldırcam ya bi insan bu kadarmı anlayışsız olurYok eminim çok istiyodur oda tatile gitmeyi. Ama önemsemediğide kesin. Ailesi hep derdide abarttıklarını düşünürdüm. Hakikaten bencil bu adam.
Kartlar dolu olmasa yine giderdikte kartlar dolu. Nasıl doldu o kadar limiti nasıl doldurduk diyorum? Kombine için arkadaşlarının parası yokmuş bizimki bizim karttan çekelim sonra verirsiniz demiş. para babası ya.
Babasının kartına güvenmiş ondan çektirir öderiz diye. Adam esnaf o da malzeme almış kartlar dolu.
tabi evde hanım tutumlu. Para yok desen aç bile gezer laf aöylemez. Kafası dağılsın diye arkadaşlarıyla günü birlik raftinge gitmek istedi git dedim. Kombinesini zaten her sene alır. E spor salonunada yazılmış hiç haberim yok arada gidip su keyfini de yaşıyo. Adamın sosyal hayat aynen devam .Bende ne yaparsam yapayım.
Para olmasa ömür boyu tatile gitmesek bir kere ağzımı açıp lafını etmem. Ama varken kendine böyle keyfi harcayıpta bize yok demesine acaip bozuldum. ben bu kadar idare etmeye çalışırken onun böyle yapmasına cidden çok bozuldum bu sefer. Şurda kimsem yok. Bunalıyorum sizden başka kimseye sıkıntımı derdimi de anlayamıyorum kimsenin aklı kalmasın diye. Bu tatilin hayalini kuruyodum hep uzaklaşcam burdan diye.
Ne hali varsa görsün. Bu da son damlaydı. Eski beni biraz zor bulur artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?