2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Efe'de benzer durumda..
Hatta sanırım "benim çocuğum düzgün yiyor" diyenimiz yok Efe'nin doyumluk yediği tek şey devam sütü ve çorba..Diğer kalan hiç bişeyi doyumluk yiyip içmiyor,tadımlık sadece..Bende artık devam sütünü bırakmak istiyorum ama başka bişey yemediği için şu an bırakamıyorum..Gerçi doktorda dedi "3-4 gün dayanın devam sütü hiç vermeyin,o zaman alışacak..şimdi alternatif vereceğinizi biliyor çünkü" dedi..Haklı da işte..Yapabilmek mesele

Ozman aydin didim Venosa beach resort ararstr derim CNim biz 5gece 6 gün kaldik 1300 odedik. Denizi çok güzeldi hotelin binasinin havuz deniz restaurant önünde hemen yürüme mesafesi bile yok. Yemekleri çok guzeldi . tekrar oyzdn düşünüyoruz orayi. Bde yazın başında gttgmz yere baya para odedik busefer uygun olsn dedik. Akdeniz sicak ama nemli ege sicak ama nem yok.

Devam sütü derken formül mama degilmi? Doktor onun yerine inek sütü vereblirsin dedi ben azalttm günde bir kere veriyorum kutu bitincde almiycam bidha. ondan başka bisey istemiyordu inek sütunu zor alistirdm. Çocuğun tek istediği mamaydi. Belki yemeklrrede alisir umuduyla bekliyorum

Teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleri için bu sabah daha iyi yinede bi sağlık ocağına götür dedi eşim giderim artık bi ara

Evet sueno hakkaten harika
Beni tek bırakmamak için gitmedi aslında kalabalık bi gruptuk diğer beylerle gidebilirdi ama onun yerine antalyada gezmedik yer bırakmadık çok güzel bi tatildi :)

Bu arada A apriori11 esime dedm ki bildgn bi psikiyatrist var mi gitmek istiyorum. Kk ya sor onlar daha iyi bilir dedionlarin cogu istanbulda ben de orda olsam kesin uyardm tavsiyelerine dedm ben desizi kiskaniyor sanirim
Kıskanıp laf sokacaklarına bizim birbirimize gösterdiğimiz anlayışı gösterseler ya tüm gün evde duran kadının şuncacık sosyalliğini de kıskanıyorlar ya Allah ıslah etsin bu adamları

Benimkide orda sakın adresini falan verme evlere hırsızlığa falan gidiyolarmış böyle kandırıp sahte insanlar oluyomuş diyo. Manyağım ya tabi ben açık adres yazıyorum her yere gelin beni bulun diye
Yok aslında o işi ben yapıcam sahte isimle adresleri topluyom, Gökçe yürümeye başlayınca da ana kız evleri patlatmaya gidicez malum geçim zor deseydin

hiçbir anne çocuğunun yediğiyle yetinmiyor sanırım en yiyeni bile bi öğün atladığında ya da bir iki günlük iştahsızlık da haliyle üzülüyor haklı olarak ama yok mira istisna canım yediği veya sevdiği gerçekten bişi yok fotosentezle yaşadığını düşünüyorum artık tabi zorla verilen bir iki kaşık yemek doyumluk kategorisine giriyorsa bilemicem >.< bizim doktor da emzirmeyi kes dicek de yüz bulamıyor benden bide ben denedim miraya 4-5 saat hiçbişi vermiyim diye ama üzerime tırmandı ağla ağla tek kaşık almadı emzirmek zorunda kaldım yine bütün haftasonu koala gibi gezdi

1300 mü bookingte 6 gece için 9000 tl dedi emin misin canım günlüğü mü 1300 tl idi

Evet canım mama..Bebelac kullanıyoruz..bizim doktorda öyle dedi,inek sütü verip mamayı kesebilirsin diye..ama işte ilk deneme başarısız istemedi Efe..yine o kazandı ve mama yaptım bi güzel full biberon içti..sanırım normal süte alıştırmak için mama vermemek gerek bi süre..ama aç olduğunu bildiğimde de kıyamıyorum ki

en az 2 yaş olmak üzere bırak istediği kadar emsin yaa..sende istediğin sürece emzir..ben emziriyor olsam,emzirebilseydim yani inan hiç dert etmezdim diğer yemekleri yiyor mu yemiyor mu diye..inan ki çok değerli emzirebilmek..valla kıymet bilin emzirebilen anneler,sadece 5 ay sütümü verebildim o da sağarak,o yüzden benim içimde hâlâ derin bi ukdedir

her şey 5 yıldızlı tatil keyfi için diyede eklerim artık

1300 mü bookingte 6 gece için 9000 tl dedi emin misin canım günlüğü mü 1300 tl idi
bende ona bakıyodum. Cidden bu fiyataysa bizde gideriz heralde

aldığı her damla kardır canım çok şükür sağlığı yerinde mühim olan bu bende 18 aya kadar kendi emmek isterse ve sütüm olursa düşünüyorum sonrasında yavaştan azaltıp iki yaşına doğru keserim diye planlıyorum kısmet artık

Bizimki ha bıraktı ha bırakacak diye geçti aylarım, şimdi kendi kıyafetimden çekiştiriyor emmek istediği zaman

Eveett bu gün ilk iş gökçeyi parka götürürken komşuların cam sildirdiği kadın kimmiş onu öğrencem.
Bi birini bi birini yapayım derken yarım yamalak kaç hasçftadır cam silcem diye kendimi yırtıyorum. Madem emeğimin karşılığını alamıyorum vereyim parayıda sildireyim.
Markete gidincede kendime bir sürü albeni alıp akşam kitap keyfi yaparken hepsini birden yicem.

ohh afiyet olsun:) ödüllendir kendini

Benimkide orda sakın adresini falan verme evlere hırsızlığa falan gidiyolarmış böyle kandırıp sahte insanlar oluyomuş diyo. Manyağım ya tabi ben açık adres yazıyorum her yere gelin beni bulun diye
Cocuk saniyo bunlar bizi:))

Sol dizim acaip ağrıyo. Kendimi kasmaktan mı oldu nedir.
Olabilir canm ama A apriori11 nin dedgi gbi uzulmekle cozemyorz malesef hc skma kendini

Cicibebeyle denesen?genelde seviyo ya bebekler reddetmez bence.muhallebisine corbalarina da katabilirsn

Ben 2-3 aydan beri gunduz vermiyorum canim.sadece gece uyurken iciyo o da 350-400 cc yi buluyodur sabaha kadar.onu da kesmeyi denedm gece su verdm ama illa mama yiycek yoksa ha bire uyaniyo.biraz daha beklycem bakalm

Canım gerçekten çok haklısın. Ama sen gerçekten çok fedakarlık yapmışsın. @kmltm in dedikleri çok doğru. Bundan sonra kistigin hicbirseyden kısma. Erkekler gerçekten maddi olarak dara dusmedikce akillanmiyorlar. Ben ilk evlendigim sene sürekli hesap yapıp dururdum. Düğün borçları nasıl bitecek surdan kisalim buraya verelim filan. Baktım zamanla sagligimdan oluyorum. Psikolojik nefes darlığı yaşamaya başlamıştım. Esime dedim bu böyle olmayacak. O sene tatilde deli gibi gezdim. Para öyle de yok böyle de yok dedim. Nefes darlığı filan kalmadı bende. Bütün hesapları esime devrettim resmen bana birsey deme artık dedim. Çok mu sıkıştık kredi çeker hallederiz dedim. Çok dusunmemek lazım aslında çok şükür evinize her ay giren bir para var. Allah sağlık versin herseyin kolayı bulunur.

Geçmiş olsun canım. Peditus iyi geliyor genelde. Hemen baslamissin iyi olmuş artmaz hemen toparlar inşallah.

Aynen canim sukue gecti ama kizimin koluna bisey olmusmudur kirik cikik catlak falan. kazada cok ağladı siyriklar var ama keyfi yerinde
Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten çok ciddi bir kaza atlatmissiniz. Allah korumuş.

Bugun oglusumu tarttm 11.300 gr olmus:)asiya goturdgmzde 10.230 gr di.iki ayda 1 kilo alms nerdeyse
Maşallah çok iyi almış canım

Bugun pek iyiydik aksam evimizde 2 saat sohbet ettik akrabalarini anlatti falan ins boyle devam eder
Inşallah böyle devam eder canım. Allah mutlulugunuzu daim etsin

biz zaten kredi çektik 3-4 ay kaldı bitmesine. Söz vermişti bana bi daha kartlara bu kadar borç yapmayacağına ama bu sözünüde tutmadı. Bende güya hem kredi hem kira çocuk falan derken en azından kendimden kısayım dedim. Ailemde böyle gördüm çünkü. Ama bizde fedakarlığı herkes yapardı işte.
Üstteki mesajımı okudumda intikamım büle komik çikolata alcam demişim
Neyse yavaş yavaş artık

bizim evin maliye bakanı eşimdir ben hayatta anlamam hesap kitapdan takip de etmek istemem açıkçası zaten kafam bi milyon sağolsun eşimde ayağımızı yorganımıza göre uzatma konusunda iidir. ne artırdık ya da o ay ne kadar sıkışma ihtimalimiz var hepsini de paylaşır

evet bari bi kuaföre gidicem cilt bakımı yaptırcam bi kaç ayakkabı falan alcam deseydin

Bu adamlar neden sadece kendine müslümanlar ya anlamıyorum şuan senle aynı durumdayım canım bunaldım sıkıntıdan çatlıycam burda kimsem yok arkadaşlarım bile kimse kalmadı herkes memleketine gitti benim koca beni burda tutuyo neymiş bizi özlermiş 20 gün iznim var 10 günde rapor alıp bu hafta ailemin yanına gideyim diyorum tutturdu yok diye kavga ettim olmadı güzellikle söyledim olmadı çıldırcam en son burda adamın umrunda değil şuan gitmek isteme nedenim ise kardeşim bugün doğum yapcak isim kurmasına yetişmek istiyorum çıldırcam ya bi insan bu kadarmı anlayışsız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…