2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ilk denemede çoğu sevmemişti bebişlerin inşallh sonrasında içer bizim bi tek meyveliler kaldı denemediğimiz şimdilik hüsran

İi düşünmüşsünüz canım maksat biraz ev ortamından uzaklaşmak çocuklarada ii gelir kesin

Erkekler evliliklerinin ilk senelerinde aynen senin Anlattigin gibi oluyo benim eşimde çocuklar küçükken daha masraflar okul telaslari falan cogalmamisken aynen böyleydi arkadaşlarını bi türlü kiramaz birakamazdi yok maça gider yok havuza gider bunun gibi. Ama nezaman kızlar okula başladı masraflar çoğaldı okul disindada zaten büyüdükçe masraf cogaliyo tabi.adamin ne arkadaş gözü gorur oldu ne başka bişey. Onları okutalim daha iyi şartlarda yasatalim diye 5kurusun hesabını yapar oldu. Eşimin değişmeyen tek yani babası annesi söz konusu olunca halaa onların küçük oğlu. Onuda artık alttan almak bana düşüyo yapacak bişey yok.yani canım benim degisiyolar taşlar zaman la yerine oturuyo ama bizide yiyip bitiriyolar isde.

Aynen evden uzaklaşmak iyi olucakçocuklar içinde bizim içinde yoksa ben lohusaykenbile girmwdigim bunalıma girmeye başladım gittikcede boguluyorum gibi hissediyorum zaten. Öyle kolay kolay bunalıma falanda girmem aslında ama bu yaz gerçekten zor geçiyo.

A apriori11 cok sevindim terapinin iyi gelmesine canim bu arada azad a maşallah inşallah devamida gelir: ))
@Akaibu bu erkekler neden boyle ya sadece tipleri degisik ama hepsi ayni
cilek31 canim kv nin evide didimde bizimde eylulde gittigimiz olmustu gayet guzel oluyor ve kalabaligi azalmis oluyor tavsiye ederim
@oslew birbirimizi yanlis anlamisiz :)) tamam canim oyle yapayim ben cok sagol
S Sevgidili5 okadar haklisinki bunalmakta hem tasinmak hemde kv nin alt katina tasinmasi bi yandanda devam eden uykusuz geceler kucukte olsa bir hava degisikligi iyi gelecektir eminim
pufpuff benim kizimda hic sevmedi sutu ama biz cay icmeye kalkalim verelim diye yirtiyo kendini hatta bikere cayim cok sogumustu verdimki sekersiz icerim suyu boyle icmiyo o derece bayildi sipa bende artik pek cay icmiyorum bi yarari olmaz sonucta kizima

ben Antalya da yaşıyorum nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama inanılmaz sıcak burası dayanılmayacak kadar nem çok nefes almakta zorlanıyoruz bilginiz olsun ege biraz daha iyi sanki şahsi fikrim
canım ıstanbulda yasıyorum eylul un ılk haftasında kısmetse tatıle cıkıcaz, o zaman ıcın akdenız ıyı olur dıye dusnduk. ekımde 2 kere geldım o zaman gayet ıyıydı ama deıl denız havuza dahı bı kere gırebıldım. eylulde nasıl olur bılmıyorum, ve bebegımde denıze gırsın dıye akdenız olsun dıye dusunuyoruz.denız sıcaklıgından oturu

Bu mırnak kız uyumuyo sallamaktan bi hal oldum bide yarın işe gitmek hiiiiiiç istemiyorum
Yigit çok kolay uyurdu bu günlerde oda zor uyuyo salla salla bi hal oluyorum bende. Off siz çalışanların iside ayrı zor canım yaa allah kolaylık versin. Bu hafta hızlıca geçsin hemen cumartesi olsun inşallah.

Bizim tatil.anlayisimizda sadece kv ye gitmek deniz.kenarinda oturuyorlar allahtan yoksa otelede gidecek paramiz kalmıyor ne yazıkki hatta balayina.bile gidememistik maddiyattan 2yil sonra iki gun amasraya pansiyona gitmistik :)) umarim bende birgun gercek bi tatil yapabilirim

evet canım herkez dıdımı soyluyor o taraflara oncelık verıcez gıbı. zaten sırda az zaman kaldı sayılır , bır an once netlestırmek lagzım

işallah canım, gonlune gore bır tatıl gecırırsın ısalaah, otel pansıyon , kv farketmezz gonuller bır olsun . en azından senın kv evıne gıdıyorsun, bızımkınınde var sozdee ama hıc gıtmedık sımdıye kadar hadı son bır kac senedır gorusmuyorum zaten kalkıp gıtcek halım yok , ama ılk zamandada hıc gıtmedık dahası cagrılmadık bıle (sanırım )

Of ya betül hasta oldu sesi filan gitti yavrum ağlıyo ama sesi çıkmıyo nerdeyse acayip huysuz burnu akıyo öksürükte var evde peditusla ventolin vardı şurup onlardan verdim baktım çok huysuz şimdi de pedifen verdim yatağında yatmadı bizim yatakta yatmadı şimdi koltukta dizimde yatıyo bakalım nasıl gececek bu gece

Ay bende deniz kenarı tatil istemeyenlerdenim tesettürlü olunca normal sahilde kendimi tahat hissetmiyorum denizede girmem zaten haşrma filan giymek istemiyorum sağolsun eşimde anlayış gösteriyo o da suyu çoka evöesine rağmen 5 yıldır ilk defa bu sene günü birlik gittiğimiz deniz kenarında biraz suya girdi yoksa alanya ya gidip de hiç suya girmeden geri gelmişliğimiz var :)) bi fuar kapsamında side de sueno diye bi otele gitmiştik son derece lüks bi oteldi orda bile girmemişti zavallı
Benim istediğim gibi bi tatil için betülün baya büyümesi lazım :)))

Biraz aramız yumuşasın teklif etcem. Para olmayınca bey efendiye muhtacız resmen
gelende pek duyulmadı zaten..

çok geçmiş olsun canım allah korumuş
Aynen canim sukue gecti ama kizimin koluna bisey olmusmudur kirik cikik catlak falan. kazada cok ağladı siyriklar var ama keyfi yerinde

Gecmis olsun canim rahat uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…