Tesekkur ederim canim nazara geldik heralde ucuz atlattik. Cok sukur dugun bize iyi geldi masallah esim su an cok iyi. Konustum bundan sonra benden habersiz harcama yapmani istemiyorum dedim. Ayrica biz bu yil tatile gitmeyecegiz ben istemedim gitmeyi seneye esim kemere gideriz diyo yada karadeniz turu.Canım gerçekten çok haklısın. Ama sen gerçekten çok fedakarlık yapmışsın. @kmltm in dedikleri çok doğru. Bundan sonra kistigin hicbirseyden kısma. Erkekler gerçekten maddi olarak dara dusmedikce akillanmiyorlar. Ben ilk evlendigim sene sürekli hesap yapıp dururdum. Düğün borçları nasıl bitecek surdan kisalim buraya verelim filan. Baktım zamanla sagligimdan oluyorum. Psikolojik nefes darlığı yaşamaya başlamıştım. Esime dedim bu böyle olmayacak. O sene tatilde deli gibi gezdim. Para öyle de yok böyle de yok dedim. Nefes darlığı filan kalmadı bende. Bütün hesapları esime devrettim resmen bana birsey deme artık dedim. Çok mu sıkıştık kredi çeker hallederiz dedim. Çok dusunmemek lazım aslında çok şükür evinize her ay giren bir para var. Allah sağlık versin herseyin kolayı bulunur.
Geçmiş olsun canım. Peditus iyi geliyor genelde. Hemen baslamissin iyi olmuş artmaz hemen toparlar inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten çok ciddi bir kaza atlatmissiniz. Allah korumuş.
Maşallah çok iyi almış canım
Inşallah böyle devam eder canım. Allah mutlulugunuzu daim etsin
Canim bende yasadim bunlari. Esimin kac kere dolu kreti kartini odedim baktim olmuyo once limitini dusutturdum yine harcama yapip zamaninda odemedigini gorunce karti iptal ettirdim kırdık beraber. Kredi kartimiz yok başım cok rahat borc harç olmuyobiz zaten kredi çektik 3-4 ay kaldı bitmesine. Söz vermişti bana bi daha kartlara bu kadar borç yapmayacağına ama bu sözünüde tutmadı. Bende güya hem kredi hem kira çocuk falan derken en azından kendimden kısayım dedim. Ailemde böyle gördüm çünkü. Ama bizde fedakarlığı herkes yapardı işte.
Üstteki mesajımı okudumda intikamım büle komik çikolata alcam demişim
Neyse yavaş yavaş artık
Ayni durunlar bizde de yasandi.Diyecek bisey yok haklisin canim.ben de sunu anladim ki kesinlikle maddi konuda dusunmyceksin esini.ben calsyorm zaten eve de katkm oluyodu esim de hep abilerine para verir kredi cekerdi falan.ucretsiz izne ayrildm nasl bakiyosa baksn evine.onlar yiycegne ben yiyeym dedm.bu ay tasincaz insallah tasinma masrafi yeni evin kirasi bakici parasi falan hepsi ellerinden oper hicbiseye karismycam.bakici da kafama yatmazsa ucretsz izne devam:)kendimizden odun verdikce kiymetli mi oluyoruz sanki.sen de kendin icin biseyler yap.tatile gidemeseniz bile ne bileym alisverise cik kuafore git bakim yaptr.azck para ye de anlasinbencillik etmis esin.ne kadar ödün verdiginin farknda degildir belki de bu sekilde anlamis olur.ben de ilk zamanlar yediremedim kendime nasl olcak ise baslym falan dedm ama o bize bakmak zorunda.her seye para bulabiliyosa benm.icin de bulsun
Aynen valla katiliyorum
Gecms olsun canm.esinle de duzelir araniz umarim.gitmen ve elifin de huzursuzluk cikarmamasi hosuna gitmistir o da bir adim atar belki
Allah sabir versin inanki cok uzuldum ve yavruma sarilip agladimkızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
hepimizin gözbebekleri yavrularımızı Allah korusun, Allahım sana emanetler
Bizde de durum bundan ibaret canımbizim evin maliye bakanı eşimdir ben hayatta anlamam hesap kitapdan takip de etmek istemem açıkçası zaten kafam bi milyon sağolsun eşimde ayağımızı yorganımıza göre uzatma konusunda iidir. ne artırdık ya da o ay ne kadar sıkışma ihtimalimiz var hepsini de paylaşır
Allahım çok kötü oldum ben bile Allah o anneye sabırlar versin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Tırnakları taşa değse içimiz gidiyor Allah tüm yavrulara uzun sağlıklı ömür versinkızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
umutun atesi tam düşmedi ama yine de daha iyi bende bu hafta izin aldin evdeyim
kızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
Kizlar Cilek receli yapacam simdi. Daha onceden yaptim int tarife bakarak istedigim gibi olmadi. Cok guzel tariflerinizi bekliyorum umarim bu kez cok guzel olacak
Canim tsk ederim cilegi ayikladim tarif bekliyordum. Cilegi bekletmeyince suyu az olmadi miİyi yapmışsın canım iyi olur inşallah umutta betülde hasta ama allahtan keyfi yerinde ateş filan yok
Oof allah sabır verdin çok büyük imtihan
Bi kaç sene evvel karşı apartmanın merdiven boşlupuna düşmüştü bi çocuk o da 2 yaşında filandı en fazla malesef o da hayatını kaybetti annesinin ağlamasını asla unutamam rabbim evlatlarıyla sınamasın kimseyi
Canım ben yaptım gayette güzel oldu tarifi de yazayım internette hep akşamdan sabaha bekletiyolar çilekleri şekerle ama öyle yapınca çilekler sert sert oluyo ben 1 kg çileğe 1 kg şeker üstüne döktüm kısık ateşe koydum şeker eriyince açtım altını kaynamaya başlayınca yarım limon sıktım kaynadıktan bi 15-20 dk sonra sende zaten kıvamına dikkat edersin çok koyu olmasın soğuyınca iyice katılaşıyo yoksa
Kıvamını anlamak içinde kahve fincanı tabağını buzdolabına koydum reçel yapmaya başlamadan kıvama gelsiğini düşündüğümde bi damla o tabağa damlattım eğer yavaşça aşağı akıyosa tamamdır ama baya hızlıca akıyosa demekki daha kaynaması lazım :)
Ben böyle yapıyorum
Yok canım zaten şeker erimeye başlayınca çilekte sulanıyo birazCanim tsk ederim cilegi ayikladim tarif bekliyordum. Cilegi bekletmeyince suyu az olmadi mi
bende geçen ay bir tanesşni kapattırıp kırdım. 4 tane kredi kartı vardı. Geri kalan 3 ünü kapatmamız için 2 ay bişey yiyip içmememiz lazım.Canim bende yasadim bunlari. Esimin kac kere dolu kreti kartini odedim baktim olmuyo once limitini dusutturdum yine harcama yapip zamaninda odemedigini gorunce karti iptal ettirdim kırdık beraber. Kredi kartimiz yok başım cok rahat borc harç olmuyo
Bizim de pek fark yok 22 çıktı demir. Inşallah ise yarar yaptiklarimizayy bende alayım hemen ciğer de yapayım bizim demir 11 düşün artık
Ya o kadar kötü oldum ki içime taş oturdu resmen. Anne ne haldedir kimbilir. Allahım sabır versin. Bir de eşim kerem alp i alıp markete gitmişti. Tam yaziyi okudugum sirada merdivenlerden küt diye bir ses ve çocuk aglamasi duyunca yüreğim yarıldı. Nasıl koştum anlatamam. Kerem alp değilmiş, annesi kızıyordu çocuğa sözümü dinlemezsen filan diyekızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
Birde haberlerde 7 sene beklediklerini söylüyodu bebekleriniBizim de pek fark yok 22 çıktı demir. Inşallah ise yarar yaptiklarimiz
Ya o kadar kötü oldum ki içime taş oturdu resmen. Anne ne haldedir kimbilir. Allahım sabır versin. Bir de eşim kerem alp i alıp markete gitmişti. Tam yaziyi okudugum sirada merdivenlerden küt diye bir ses ve çocuk aglamasi duyunca yüreğim yarıldı. Nasıl koştum anlatamam. Kerem alp değilmiş, annesi kızıyordu çocuğa sözümü dinlemezsen filan diyeikisi bir araya gelince çok kötü oldum. Allah im sen koru!
canım ets 6 gece için 3.500 verdiEvet 1300 tl te gttk eminim tabiki de. İstersen ets den n bak canm. Didim Venosa beach resort sipa
bende hiçbişeye adapte olamıyorum çok üzüldüm gerçekten sadece eve gitmek istiyorum bian önce ruhum daralıyor dicek söz yokBirde haberlerde 7 sene beklediklerini söylüyodu bebeklerinidurup durup aklıma geliyo. Çok kötü ya
Tamam canim sagolasinYok canım zaten şeker erimeye başlayınca çilekte sulanıyo biraz
Evet canim iyi gelecek bir tatil zaten paranin bir kismini verdik park otel e gitcez Allah nasip edersetatil iyi gelir canim size.bu olumsuzlukların ardından.hem çocuklara iyi gelir.onlar için zaten artık hersey. madem hazır satın almısınız bosa gıtmesın , nereye gitceksiniz? Marmarıste canım sız nereye gıttınız, bolge otel vs adını hatırlıyormusun ??? (ona gore aklımızda olsun )
Canim ben de senun gibiyim birsey alirken kirk defa dusunurum uygun kullanisli olsun aman idare edeyim diyorum hep ama benim esimin kendine ait cok masrafi yok sigara iciyor o var ama cok harcama yapmaz şu is konusunda geciken odemeler faizler cezalar bunlar cok canimi sıkmaya basladi sonra yaninda calisanlara fazla guvenmesi onlarin cok rahat hareket edip butun zararli sonuclara bizim katlaniyor olmamiz iste bunlara sinir oluyorum inan elimde kredi karti var bir kere bile gidip kullanmadim biz mi hata yapiyoruz acaba cok mu taviz veriyoruz ben de bunu dusunuyorumEveett bu gün ilk iş gökçeyi parka götürürken komşuların cam sildirdiği kadın kimmiş onu öğrencem.
Bi birini bi birini yapayım derken yarım yamalak kaç hasçftadır cam silcem diye kendimi yırtıyorum. Madem emeğimin karşılığını alamıyorum vereyim parayıda sildireyim.
Markete gidincede kendime bir sürü albeni alıp akşam kitap keyfi yaparken hepsini birden yicem.
Canim cok uzuldum Allah sabir versin cok buyuk bir acikızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
evet canim cocuklar cok istiyor arkadaslarini goriyorlar hevesleniyorlar haklilar onlarda insallah sizde ayarlayip gidersinizEvet sende çok daraldin canım gercekten bencede gidin tatilinizi yapın gelin moraliniz biraz da olsa düzelir kafaniz dağılmış olur. Çocuklar içinde çok iyi olucaktir eminim bu tatil. Benimkiler bizim bu Kızılcahamam fikrine bile nasıl seviniyolar artik o kadar bunaldi çocuklar.
BN smdi 2 yetiskin eylülde 6gun baktm 2000tl ckti . sen kaç kişi bakiyosunki canm biz erken rezervasyon yaptrdik bu arada.canım ets 6 gece için 3.500 verdi
ben bu işten bişey anlamadımeylülü geçtim bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?