2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tesekkur ederim canim nazara geldik heralde ucuz atlattik. Cok sukur dugun bize iyi geldi masallah esim su an cok iyi. Konustum bundan sonra benden habersiz harcama yapmani istemiyorum dedim. Ayrica biz bu yil tatile gitmeyecegiz ben istemedim gitmeyi seneye esim kemere gideriz diyo yada karadeniz turu.

Canim bende yasadim bunlari. Esimin kac kere dolu kreti kartini odedim baktim olmuyo once limitini dusutturdum yine harcama yapip zamaninda odemedigini gorunce karti iptal ettirdim kırdık beraber. Kredi kartimiz yok başım cok rahat borc harç olmuyo

Kizlar Cilek receli yapacam simdi. Daha onceden yaptim int tarife bakarak istedigim gibi olmadi. Cok guzel tariflerinizi bekliyorum umarim bu kez cok guzel olacak

Ayni durunlar bizde de yasandi.

Allah sabir versin inanki cok uzuldum ve yavruma sarilip agladim

Bizde de durum bundan ibaret canım

Allahım çok kötü oldum ben bile Allah o anneye sabırlar versin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Tırnakları taşa değse içimiz gidiyor Allah tüm yavrulara uzun sağlıklı ömür versin

umutun atesi tam düşmedi ama yine de daha iyi bende bu hafta izin aldin evdeyim

İyi yapmışsın canım iyi olur inşallah umutta betülde hasta ama allahtan keyfi yerinde ateş filan yok

Oof allah sabır verdin çok büyük imtihan
Bi kaç sene evvel karşı apartmanın merdiven boşlupuna düşmüştü bi çocuk o da 2 yaşında filandı en fazla malesef o da hayatını kaybetti annesinin ağlamasını asla unutamam rabbim evlatlarıyla sınamasın kimseyi

Kizlar Cilek receli yapacam simdi. Daha onceden yaptim int tarife bakarak istedigim gibi olmadi. Cok guzel tariflerinizi bekliyorum umarim bu kez cok guzel olacak

Canım ben yaptım gayette güzel oldu tarifi de yazayım internette hep akşamdan sabaha bekletiyolar çilekleri şekerle ama öyle yapınca çilekler sert sert oluyo ben 1 kg çileğe 1 kg şeker üstüne döktüm kısık ateşe koydum şeker eriyince açtım altını kaynamaya başlayınca yarım limon sıktım kaynadıktan bi 15-20 dk sonra sende zaten kıvamına dikkat edersin çok koyu olmasın soğuyınca iyice katılaşıyo yoksa
Kıvamını anlamak içinde kahve fincanı tabağını buzdolabına koydum reçel yapmaya başlamadan kıvama gelsiğini düşündüğümde bi damla o tabağa damlattım eğer yavaşça aşağı akıyosa tamamdır ama baya hızlıca akıyosa demekki daha kaynaması lazım :)
Ben böyle yapıyorum

Canim tsk ederim cilegi ayikladim tarif bekliyordum. Cilegi bekletmeyince suyu az olmadi mi

bende geçen ay bir tanesşni kapattırıp kırdım. 4 tane kredi kartı vardı. Geri kalan 3 ünü kapatmamız için 2 ay bişey yiyip içmememiz lazım.
Ama hep ailesinin suçu. O kadar alıştırmışlar ki rahata. Öğrenciyken. Ayda 1000-1500 lira harcardı. Hiç yok dememişler. Ben kendimi kötü hissedip bana bişeyler almasını ve yemeğimi falan ödemesini yasaklamıştım. Sürekli ayakkabı mont alırdı. Şuan evde 12 tane montu var. Uygun fiyatlı şeylerde değil. Sabri özelin paltosu mavinin montu falan. Hepsi de yesyeni.Kemal tancadan aşağı ayakkabı kemer bulamazsın zaten. Adam evlenipte 1500 lira maaş almaya başlayınca eşekten düşmüş karpuza döndü resmen. Alışverişe gidiyoruz 100 lira tutuyo diyelim market. Ne aldık falan diye smyleniyo. Daha önce hiç aldığı şeyin parasına bakmamış.
Allahtan mesai ücretleride varmış. Öyle olduğu halde 6 bin lira borç yaptı kartlara bir senede. Kredi çektik kapattı. Güya bir daha kartla alışveriş yapmıcaktık. Gökçe doğdu tabi ben hiç ilgilenmedim o hallediyo diye. Sonra öğrendim yine bu saçma sapan harcamalar. Hesaplamadan etmeden. Şimdi maaş arttı epey bi. Bazen çok mesaiye kaldığında 5 bine yakın aldığı bile oldu. Ama adam yine aldığını harcıyo.
Geldiğimiz durumda bu. Anne babasından alacağı eğitimi ben vermeye çalışıyorum adama.
Dün konuşmadım hiç akşamdan sonra. Günde 10 kez arayan adam bu günde aramadı tabi ki. Bu sefer hiç umrumda değil ama. Ben 2 senedir elimden gelenin fazlasını yaptım hep. Babası annesi ablası bile diyolar. Sen alıştırırsın alıştırırsan diye. Onlarda bana hak veriypsa düşünün artık halimi.

ayy bende alayım hemen ciğer de yapayım bizim demir 11 düşün artık
Bizim de pek fark yok 22 çıktı demir. Inşallah ise yarar yaptiklarimiz

Ya o kadar kötü oldum ki içime taş oturdu resmen. Anne ne haldedir kimbilir. Allahım sabır versin. Bir de eşim kerem alp i alıp markete gitmişti. Tam yaziyi okudugum sirada merdivenlerden küt diye bir ses ve çocuk aglamasi duyunca yüreğim yarıldı. Nasıl koştum anlatamam. Kerem alp değilmiş, annesi kızıyordu çocuğa sözümü dinlemezsen filan diye ikisi bir araya gelince çok kötü oldum. Allah im sen koru!

Birde haberlerde 7 sene beklediklerini söylüyodu bebeklerini durup durup aklıma geliyo. Çok kötü ya

Kizlar ben de cok uzuldum Zeynep bebege subat annelerine baktim annesinin paylasimlarini gordum cok kotu oldum Allah sabir versin dayanma gucu versin soyleyecek birsey bulamiyorum

Evet canim iyi gelecek bir tatil zaten paranin bir kismini verdik park otel e gitcez Allah nasip ederse
Canim ben de senun gibiyim birsey alirken kirk defa dusunurum uygun kullanisli olsun aman idare edeyim diyorum hep ama benim esimin kendine ait cok masrafi yok sigara iciyor o var ama cok harcama yapmaz şu is konusunda geciken odemeler faizler cezalar bunlar cok canimi sıkmaya basladi sonra yaninda calisanlara fazla guvenmesi onlarin cok rahat hareket edip butun zararli sonuclara bizim katlaniyor olmamiz iste bunlara sinir oluyorum inan elimde kredi karti var bir kere bile gidip kullanmadim biz mi hata yapiyoruz acaba cok mu taviz veriyoruz ben de bunu dusunuyorum
Canim cok uzuldum Allah sabir versin cok buyuk bir aci
evet canim cocuklar cok istiyor arkadaslarini goriyorlar hevesleniyorlar haklilar onlarda insallah sizde ayarlayip gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…