ben de iki yetişkin bir de 1 yaş çocuk yazıyorumBN smdi 2 yetiskin eylülde 6gun baktm 2000tl ckti . sen kaç kişi bakiyosunki canm biz erken rezervasyon yaptrdik bu arada.
Canim sen bayagi fedakarlik yapiyorsun buyumemis adama taviz verme kendinden kisitlama bence olacaksa borcu sizin yuzunuzden olsun bu erkekler cok gec olgunlaşıyorlar malesef @kmltm katiliyorum erkekleri maddi yonden pek dusunmemek lazim ama bende pek yapamiyorumbende geçen ay bir tanesşni kapattırıp kırdım. 4 tane kredi kartı vardı. Geri kalan 3 ünü kapatmamız için 2 ay bişey yiyip içmememiz lazım.
Ama hep ailesinin suçu. O kadar alıştırmışlar ki rahata. Öğrenciyken. Ayda 1000-1500 lira harcardı. Hiç yok dememişler. Ben kendimi kötü hissedip bana bişeyler almasını ve yemeğimi falan ödemesini yasaklamıştım. Sürekli ayakkabı mont alırdı. Şuan evde 12 tane montu var. Uygun fiyatlı şeylerde değil. Sabri özelin paltosu mavinin montu falan. Hepsi de yesyeni.Kemal tancadan aşağı ayakkabı kemer bulamazsın zaten. Adam evlenipte 1500 lira maaş almaya başlayınca eşekten düşmüş karpuza döndü resmen. Alışverişe gidiyoruz 100 lira tutuyo diyelim market. Ne aldık falan diye smyleniyo. Daha önce hiç aldığı şeyin parasına bakmamış.
Allahtan mesai ücretleride varmış. Öyle olduğu halde 6 bin lira borç yaptı kartlara bir senede. Kredi çektik kapattı. Güya bir daha kartla alışveriş yapmıcaktık. Gökçe doğdu tabi ben hiç ilgilenmedim o hallediyo diye. Sonra öğrendim yine bu saçma sapan harcamalar. Hesaplamadan etmeden. Şimdi maaş arttı epey bi. Bazen çok mesaiye kaldığında 5 bine yakın aldığı bile oldu. Ama adam yine aldığını harcıyo.
Geldiğimiz durumda bu. Anne babasından alacağı eğitimi ben vermeye çalışıyorum adama.
Dün konuşmadım hiç akşamdan sonra. Günde 10 kez arayan adam bu günde aramadı tabi ki. Bu sefer hiç umrumda değil ama. Ben 2 senedir elimden gelenin fazlasını yaptım hep. Babası annesi ablası bile diyolar. Sen alıştırırsın alıştırırsan diye. Onlarda bana hak veriypsa düşünün artık halimi.
geçmiş olsun canım neyseki böbreklerde bişi çıkmamışKizlar esim idrar kultirunun de sonucunu almis enfeksiyon cikmis dr antibiyotik yazmis bir tane daha ilac yazmis bobreklerim temiz cikmis cok sukur dr sık enfeksiyon gecirmeme nasil grip salgini olur kimisi bir kere olur kimisi cok defa olur iste bunun gibi birsey demis yapacagi tek sey cok su icmek demis esimde evde 5 kisiyiz dordumuzun ictigi su kadar su iciyor demis kadini guldurmus yine vallahi rezil etti beni bu adam
bizim de salonda ikili koltuk cam tarafında açılır taraflar kenarda kalıyo ama korkmadım değil şuan eşime söyliyip tatil dönüşü masayı o tarafa geçirelim dicem her geçen gün büyüyolar atlayacak sarkacak aşamalara gelmek üzere bizim kızda Allah hepsini korusun kuzucuklarınZeynep bebeğin haberine baktım da içim daha kötü oldu. Benim çocukluğumun her yaz geçtiği mahallede olmuş olay. Ikinci olarak da bizim yatak da cama bitişikti ben yatak başlığını cama dayayıp odanın şeklini değiştirmiştim bikaç ay önce. Geçen eşim de söylendi, bu sıcaklarda yapılacak iş mi eski hale getirelim nefes alalım camı açamıyoruz dedi. Ben de azad çok hareketli cam pencere önüne eşya yatak koltuk koyamam sıcaksa biz yanalım dedim de hal verdi. Allahım hepimizin yavrularını korusun çok üzüldüm çok
Zeynep bebeğin haberine baktım da içim daha kötü oldu. Benim çocukluğumun her yaz geçtiği mahallede olmuş olay. Ikinci olarak da bizim yatak da cama bitişikti ben yatak başlığını cama dayayıp odanın şeklini değiştirmiştim bikaç ay önce. Geçen eşim de söylendi, bu sıcaklarda yapılacak iş mi eski hale getirelim nefes alalım camı açamıyoruz dedi. Ben de azad çok hareketli cam pencere önüne eşya yatak koltuk koyamam sıcaksa biz yanalım dedim de hal verdi. Allahım hepimizin yavrularını korusun çok üzüldüm çok
geçmiş olsun canım neyseki böbreklerde bişi çıkmamış
bizim de salonda ikili koltuk cam tarafında açılır taraflar kenarda kalıyo ama korkmadım değil şuan eşime söyliyip tatil dönüşü masayı o tarafa geçirelim dicem her geçen gün büyüyolar atlayacak sarkacak aşamalara gelmek üzere bizim kızda Allah hepsini korusun kuzucukların
evet canim cok sukur birsey cikmadi ama enfeksiyondan sanirim hic istahim yok birsey yiyemiyorum midem bulaniyor bazen ve halsizim insallah antibiyotik iyo gelir bizimde salonda ikili koltuk camin onunde cami acmiyoruz pek cogunlukla kapiyi aciyoruz ya da klima aciyoruz ben de oradan kaldirayim koltugu ne olur ne olmaz olurda cocuklar cami acar Allah korusun cok hareketlendiler artikgeçmiş olsun canım neyseki böbreklerde bişi çıkmamış
bizim de salonda ikili koltuk cam tarafında açılır taraflar kenarda kalıyo ama korkmadım değil şuan eşime söyliyip tatil dönüşü masayı o tarafa geçirelim dicem her geçen gün büyüyolar atlayacak sarkacak aşamalara gelmek üzere bizim kızda Allah hepsini korusun kuzucukların
Aynen bırak ev düzensiz olsun eşyalar yamuk dursun ama güvenli olsungeçmiş olsun canım neyseki böbreklerde bişi çıkmamış
Bizim Site yönetimi tüm camlara çocuk kilidi taktırdı. Sadece 10-15 cm açılıyo cam. İç tarafından monteli görünmüyoda. Onlardan bakıp bence her prncereye yaptırın sizde. Balkon kapısına bile taktırmauı düşünüyorum. Yaz olunca ister istemez açıyoruz camlarıZeynep bebeğin haberine baktım da içim daha kötü oldu. Benim çocukluğumun her yaz geçtiği mahallede olmuş olay. Ikinci olarak da bizim yatak da cama bitişikti ben yatak başlığını cama dayayıp odanın şeklini değiştirmiştim bikaç ay önce. Geçen eşim de söylendi, bu sıcaklarda yapılacak iş mi eski hale getirelim nefes alalım camı açamıyoruz dedi. Ben de azad çok hareketli cam pencere önüne eşya yatak koltuk koyamam sıcaksa biz yanalım dedim de hal verdi. Allahım hepimizin yavrularını korusun çok üzüldüm çok
Biz emeklemeden itibaren güvenlik kitleri falan aldık ben eşyaları da ona göre düzenledim. Eşya bile attım. Biçok kişi de eleştirdi beni bu yüzden ama ben anne olarak elimden geleni yapayım yine Allah korur evlatlarımızı. Gerçi benim eşek sıpam çekmece kilitlerini açmayı öğrendiah canım ya öğrendiğim andan itibaren içim yanıyor biliyor musun? bizim topikte çok aktif bir arkadaş, resimlerini de paylaşırdı kızının, hepimiz karnımıza düştükleri zmandan beri her şeyimizi paylaşıyorduk, ailesinin 7 yıl boyunca bebek isteyip uğraştıktan sonra dünyaya gelen bir bebekti. Allah cennetinde kavuştursun,
burada paylaşmamın sebebi hepimiz insanız, olmaz olmaz da bir gün Allah korusun bir şey oluverir, ev içi güvenlik konusunu tekrar gözden geçirelim. ben eve gidince her yere tekrardan bakıcam. banyoda da su dolu kova çok tehlikeli, aslında banyo hep kilitli olmalı malum deterjanlar var orada. bunun dışında tezgahta kesici aletler vs. olmamalı. çocuklar erkenden yürümeye başlıyor ama akılları ermiyor tehlikeliyi bilmiyorlar yavrular,
Benim oglum kucukken doktorumuz 0-3 yas cok ama cok tehlikeli derdi cok dikkat edin prizler temuzlik malzemeleri kucuk parcalar sandalyeler her gittigimizde ustune basa basa soylerdi hep aklimizin bir kosesindeydi esimle surekli birbirimizi tembihliyorduk gercekten oyle Allah korusun bir anlik birseyah canım ya öğrendiğim andan itibaren içim yanıyor biliyor musun? bizim topikte çok aktif bir arkadaş, resimlerini de paylaşırdı kızının, hepimiz karnımıza düştükleri zmandan beri her şeyimizi paylaşıyorduk, ailesinin 7 yıl boyunca bebek isteyip uğraştıktan sonra dünyaya gelen bir bebekti. Allah cennetinde kavuştursun,
burada paylaşmamın sebebi hepimiz insanız, olmaz olmaz da bir gün Allah korusun bir şey oluverir, ev içi güvenlik konusunu tekrar gözden geçirelim. ben eve gidince her yere tekrardan bakıcam. banyoda da su dolu kova çok tehlikeli, aslında banyo hep kilitli olmalı malum deterjanlar var orada. bunun dışında tezgahta kesici aletler vs. olmamalı. çocuklar erkenden yürümeye başlıyor ama akılları ermiyor tehlikeliyi bilmiyorlar yavrular,
hata etmişim ben gerçekten onu anladım artık. Ama son cidden değişcem kendime sözüm olsun.Evet canim iyi gelecek bir tatil zaten paranin bir kismini verdik park otel e gitcez Allah nasip ederse
Canim ben de senun gibiyim birsey alirken kirk defa dusunurum uygun kullanisli olsun aman idare edeyim diyorum hep ama benim esimin kendine ait cok masrafi yok sigara iciyor o var ama cok harcama yapmaz şu is konusunda geciken odemeler faizler cezalar bunlar cok canimi sıkmaya basladi sonra yaninda calisanlara fazla guvenmesi onlarin cok rahat hareket edip butun zararli sonuclara bizim katlaniyor olmamiz iste bunlara sinir oluyorum inan elimde kredi karti var bir kere bile gidip kullanmadim biz mi hata yapiyoruz acaba cok mu taviz veriyoruz ben de bunu dusunuyorum
Canim cok uzuldum Allah sabir versin cok buyuk bir aci
evet canim cocuklar cok istiyor arkadaslarini goriyorlar hevesleniyorlar haklilar onlarda insallah sizde ayarlayip gidersiniz
o alışana kadar ben idare ederim diye düşünmüştüm. Ama cidden hata etmişimCanim sen bayagi fedakarlik yapiyorsun buyumemis adama taviz verme kendinden kisitlama bence olacaksa borcu sizin yuzunuzden olsun bu erkekler cok gec olgunlaşıyorlar malesef @kmltm katiliyorum erkekleri maddi yonden pek dusunmemek lazim ama bende pek yapamiyorum
aynen başımıza gelmez dememeli. Bizim evimizde olmasa başka evde olabilir camdan klmasa balkondan olabilir merdivenden olur. Sürekli takip etmemiz lazım.ah canım ya öğrendiğim andan itibaren içim yanıyor biliyor musun? bizim topikte çok aktif bir arkadaş, resimlerini de paylaşırdı kızının, hepimiz karnımıza düştükleri zmandan beri her şeyimizi paylaşıyorduk, ailesinin 7 yıl boyunca bebek isteyip uğraştıktan sonra dünyaya gelen bir bebekti. Allah cennetinde kavuştursun,
evet canım öyle tabi, doktorunuz iyi ki uyarıyor sizi...bu korkutmak değil, aksine tedbir almaya yöneltmek, mesela ben yavrumun elma yerken boğazına kaçan minicik elma ısırığı yüzünden nasıl çırpındığını bilirim. sırtına vurdum da kustu hemen, her şey pamuk ipliğinde, bugün bir haber gördüm 4 yaşındaki kız çocuğu erik yerken boğazına kaçmış, beyne bir süre oksijen gitmeyince şu an ne konuşabiliyor ne yürüyebiliyor ne de yemek yiyebiliyormuş. düşünsene bu herkesin başına gelebilir, Allah korusun hepsiniBenim oglum kucukken doktorumuz 0-3 yas cok ama cok tehlikeli derdi cok dikkat edin prizler temuzlik malzemeleri kucuk parcalar sandalyeler her gittigimizde ustune basa basa soylerdi hep aklimizin bir kosesindeydi esimle surekli birbirimizi tembihliyorduk gercekten oyle Allah korusun bir anlik birsey
ya şimdi düşündümde deterjanlar da banyoda alt dolapta onlarıda üste almam gerekir ve belki daa aklıma gelmeyen bi sürü şey vardır eve gidince iice bi kontrol edeyim her türlü tedbiri almak şartah canım ya öğrendiğim andan itibaren içim yanıyor biliyor musun? bizim topikte çok aktif bir arkadaş, resimlerini de paylaşırdı kızının, hepimiz karnımıza düştükleri zmandan beri her şeyimizi paylaşıyorduk, ailesinin 7 yıl boyunca bebek isteyip uğraştıktan sonra dünyaya gelen bir bebekti. Allah cennetinde kavuştursun,
aaslında bu da mantıklıymış eşime döyliyim bi aratırsın oluyo mu bizimkine yarın bugün sandalyeden masa üstüne de tırmanır allah korusun salonda da başka yer yok o yüzden bu yapılabilir bişise daa uygun bizeBizim Site yönetimi tüm camlara çocuk kilidi taktırdı. Sadece 10-15 cm açılıyo cam. İç tarafından monteli görünmüyoda. Onlardan bakıp bence her prncereye yaptırın sizde. Balkon kapısına bile taktırmauı düşünüyorum. Yaz olunca ister istemez açıyoruz camları
internetten baktımda bizdrkini göremedim hiç. Ama bir sürü öyle az açılmadını sağlayacak çeşit var. Tüm camlara olur sanırım.ya şimdi düşündümde deterjanlar da banyoda alt dolapta onlarıda üste almam gerekir ve belki daa aklıma gelmeyen bi sürü şey vardır eve gidince iice bi kontrol edeyim her türlü tedbiri almak şart
aaslında bu da mantıklıymış eşime döyliyim bi aratırsın oluyo mu bizimkine yarın bugün sandalyeden masa üstüne de tırmanır allah korusun salonda da başka yer yok o yüzden bu yapılabilir bişise daa uygun bize
gökçede ayağa kalkıyo sandalyede. Yalnız bırakmıyorum hiç. Yanından ayrılacaksamda emniyet kemerini takıyorumBizimki mama sandalyesinden sarkmaya başladı, artık onu tek bırakamıyorum, kızlar sizler de dikkat edin...
Ay şimdi hördüm canım ya evet karıştırırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?