2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah korusun iste olabiliyor canim ben oyle seylerden de cok korkuyirum uc cocugum var benim ikisi oglan ucuncusu kiz ogullarim kucukken ben de birkac kez boyle korkular yasadim maalesef buyuk oglumun bogazina birkac kez biskuvi meyve fistik takilmisti cok korkmustum ki fistigi kv ile esim ben mutfakteyken vermislerdi en kotusu de fistikti cok zor cikti nefesi kesildi oglumun Allah korudu kucuk oglumda burnuna sokuyordu buldugu seyi birgun sakiz sokmus karabiber surdum serce parmagimla burun deliklerine hapsirdi ve cikti bir kerede abisi oyuncagin demir parcasini cikarmis kucuk yuvarlak birsey onu sokmus cikarmaya calistim kanamaya basladi burnu esim sehir disindaydi o zaman sinirlerim bozuldu aglayarak esimi aradim o da enistesini aramis hastaneye gotur diye enistesi de eczaciydi geldi kalin tığ la aldi aklim gitti resmen cikinca sanki yeniden dogmus gibi olmustum

Bu parça sabit olan tarafa vidalanıyo
Bu da açılan kanata. Uzun demirin ucunda yuvarlak var. Onu ilk resimdeki deliğin oraya getirip alt kısmındaki çıkıntıyı itince oturuyo oraya.
Bu takılıyken pencereyi açıp kapatabiliyoaun çıkarmaya gerek yok.
Çocuklar mümkün değil açamazlar.

karnonat döküp ocağa koyunca çıkıyomuş sanırım öyle demişlerdi. Kimin dediğini yinee unuttum tabiki:/

bu karabiber aklımda bulunsun benimde. Hiç aklıma gelmezdi. İlk deneyeceğim şey olsun başımıza gelirse. Çok mantıklıymış. İnşallah kullanmak zorunda kalmayız

Benim meslek başa bela ya Zeynep bebeği düşünürken annesini de düşünmeden edemedim. Bu gibi durumlarda bir de anneye soruşturma açılıyor kadıncağız hem yüreği yanıyor hem hamile hem de hakkında ceza davası açılacak

Bnde bebelac kullaniyorum. İlk sut verdgimde istemedi sonra içine uç tane cicibebe attm karistrdm içti snra sütü sade icmye basladi şuan iciyo günde 500 cc veriyorum inşallah efede sever denemeye devam

Biberondan bisküvi geçti mi? Rondo mu yaptın nasıl yaptın onu bi anlatıver hele.. Gerçi eriyor sütün içinde ama

Benim de caresizlikten aklima geldi o an canim insallah kullanmak zorunda kalmayiz
bir de olayin o boyutu var degil mi Allah guc versin cok zor

Benim oglumun birkac sene sene once disarda oynarken boynuna ucurtma ipi dolanmisti o da cikarayim derken boynu komple iple kesilmisti hemen acile goturduk oradaki dr ve guvenlikciler oglumu yalniz sekilde yanlarina cagirdilar yanindakiler kim olay nasil oldu diye ayrintili sekilde sormuslar oglum da annem ve babam demis sonra bize sordular nasil oldu diye anlattik supheli bir durum gormeyince pansuman yapip gonderdiler

Offf çok kötü Allah korumuş. Öyle canım ve suçlama da çok ağır bu durumda. Çocuk anne baba velayetinde olduğu için ebeveynin gözetme koruma yükümlülüğü var bu yüzden de ceza davası açılıyor zavallı anne hangi derdine yansın

Çok üzüldüm.. Aaay tüylerim diken diken oldu,Allah rahmet eylesin ooofffff ufacık bir kaç saniye bile öyle önemli ki.. Hatta şimdi bunu okuyunca Efe'nin odasına baktım şöyle bir.. Beşiği cama yakın,dipdibe değil ama yakın yani.. Ve gece acaip sıcak olduğu için camı yarım açıp üstüne güneşlik ile tülü çekip öyle yatıyoruz.. Aaay Allah korusun

Aynen canim evladinin acisina mi dayansin yoksa bu davayla mi ugrassin zaten hamileymis Allah sabir versin

öyle insanlar duyuyoruz ki kendi çocuklarını öldürüp kaza süsü veriyolar öyle pislikleri anlamak için güzel uygulama aslında ama işte masumların da daha fazla canı yanıyo

Azad doğduğundan beri uzmanlık alanım bu benim, daha evvel de belirtmiştim b.k profesörü oldum diye. Hala her alt değiştirmede bez incelerim :)))))

öyle insanlar duyuyoruz ki kendi çocuklarını öldürüp kaza süsü veriyolar öyle pislikleri anlamak için güzel uygulama aslında ama işte masumların da daha fazla canı yanıyo
Öyle canım maalesef ayırt edilmiyor. Bir de dediğin pisliklerinki kasten oluyor ama bu gibi durumlarda ihmalden bile ciddi cezalar veriliyor

Çook güzel yapmışsın. Ellerine sağlık..

Çok geçmiş olsn. Neyseki ucuz atlatmışsınız.

Sizede çok geçmiş olsn. Resmen salgın var. Etrafımdaki çogu kişinin çocuğu hasta. Bi an önce betül de iyileşir inş.

Nette okudum inanılmaz üzüldüm. Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor. Paylaşımlarına baktım içim gitti resmen. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Annesine de sabır versin. İyi ki hamile de yeni doğacak bebegiyle ilgilenirken az da olsa acısı biraz hafifler.

Bnde bebelac kullaniyorum. İlk sut verdgimde istemedi sonra içine uç tane cicibebe attm karistrdm içti snra sütü sade icmye basladi şuan iciyo günde 500 cc veriyorum inşallah efede sever denemeye devam
Arene günde 150 cc zorla yediriyorum sütü. Yediriyorum diyorum çünkü içmiyor yulaflısına katıyorum. Yoğurt peynir yumurta yiyoruz o yüzden çok takmıyorum sütü. Sizin 500 cc fazla değil mi?

@Akaibu sende gerçekten çok fedakarsın. Bence bu kadar düşünme artık. Erkek o emin ol zorda olduğu an bi şekilde para bulur. Acıma bu kadar. Lütfen benim için albenilerinin yanına kola ve cips de alırmısın

Benim oğlum da günlük 500 ml lik pınarı deviriyor. Druna sormuştum sınır demişti. Daha fazla içmemelişermiş. Fazlası kansızlık yaparmış. Ben sabah uyandığında ve uyku önceleri veriyorum. Emzirmenin yerini aldı aslında inek sütü

Aynen bu halimizi bile kiskaniyolar

Ha soyle:))yavas yavas buyut isibikac albeniyle olcak is degil

umutun atesi tam düşmedi ama yine de daha iyi bende bu hafta izin aldin evdeyim

Gecms olsun canm

Ben de okudm.buraz once Allah sabir versin

Gecms olsun canm.esine de guldum yine

Ben de yapamiyodum da baktm olmuyo boyle ben yipraniyorum yapmaya basladimpisman degilim

canım iyiki koydun fotoyu eşim gelince göstercem bi kesinlikle başka türlü içim rahat etmicek

Yaa bide o var dimi Allahım güç versin yardımcısı olsun

Benimki biraz aptallık boyutuna taşınmış sanırım.
Kolamıda aldım cipsi bilerek almadım. Kendisine aldığı cips vardı onu yicem gelince göremesin
Bu akşam da mesaide çalışsın bakalım.

Doktor bana günde 500 sut içmesi gerekiyordu dedi ister formül mama ister inek sütü emziriyorm birde ben ama fazla sutm yok günde 60cc anca aliyodr bnden. Hergun 500,veremiyorm bazen 200,içtiğinde oluyor ama genelde 500,iciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…