Allah korusun iste olabiliyor canim ben oyle seylerden de cok korkuyirum uc cocugum var benim ikisi oglan ucuncusu kiz ogullarim kucukken ben de birkac kez boyle korkular yasadim maalesef buyuk oglumun bogazina birkac kez biskuvi meyve fistik takilmisti cok korkmustum ki fistigi kv ile esim ben mutfakteyken vermislerdi en kotusu de fistikti cok zor cikti nefesi kesildi oglumun Allah korudu kucuk oglumda burnuna sokuyordu buldugu seyi birgun sakiz sokmus karabiber surdum serce parmagimla burun deliklerine hapsirdi ve cikti bir kerede abisi oyuncagin demir parcasini cikarmis kucuk yuvarlak birsey onu sokmus cikarmaya calistim kanamaya basladi burnu esim sehir disindaydi o zaman sinirlerim bozuldu aglayarak esimi aradim o da enistesini aramis hastaneye gotur diye enistesi de eczaciydi geldi kalin tığ la aldi aklim gitti resmen cikinca sanki yeniden dogmus gibi olmustumevet canım öyle tabi, doktorunuz iyi ki uyarıyor sizi...bu korkutmak değil, aksine tedbir almaya yöneltmek, mesela ben yavrumun elma yerken boğazına kaçan minicik elma ısırığı yüzünden nasıl çırpındığını bilirim. sırtına vurdum da kustu hemen, her şey pamuk ipliğinde, bugün bir haber gördüm 4 yaşındaki kız çocuğu erik yerken boğazına kaçmış, beyne bir süre oksijen gitmeyince şu an ne konuşabiliyor ne yürüyebiliyor ne de yemek yiyebiliyormuş. düşünsene bu herkesin başına gelebilir, Allah korusun hepsini
Haber de bende az once gordum olen bebegi allah kimseye evlat acisi yasatmasin cok tatli sevimli bi bebekmis mrkani cennet olsun yavrum benim ya evde hersey tehlike nehir simdi de koltuktan yemek.masasina tirmaniyo allahim konslun aynasini soktum yer degistirdim bu sefer de yemek masasina takti bunu nasi halledecem bilmiyom ayrica camlarin onunde cekyatim var yer degistirme gibi imkanim da yok artik kilitlerden yaptiracaz @Akaibu senin pencernin guvenlik kilitlerin resmiini atar misin
karnonat döküp ocağa koyunca çıkıyomuş sanırım öyle demişlerdi. Kimin dediğini yinee unuttum tabiki:/Az once dudukluye nohut koydum ve yanimda durdugum halde yaktim ya duduklunun dibi tutmus nasi halledebilirim koltukta otururken icim gecmis zaten salon mitfak birlesik bile bile yaktim yemegi diyom.ya bu aralar bende.dalginlik unutkanlik had safha da
bu karabiber aklımda bulunsun benimde. Hiç aklıma gelmezdi. İlk deneyeceğim şey olsun başımıza gelirse. Çok mantıklıymış. İnşallah kullanmak zorunda kalmayızAllah korusun iste olabiliyor canim ben oyle seylerden de cok korkuyirum uc cocugum var benim ikisi oglan ucuncusu kiz ogullarim kucukken ben de birkac kez boyle korkular yasadim maalesef buyuk oglumun bogazina birkac kez biskuvi meyve fistik takilmisti cok korkmustum ki fistigi kv ile esim ben mutfakteyken vermislerdi en kotusu de fistikti cok zor cikti nefesi kesildi oglumun Allah korudu kucuk oglumda burnuna sokuyordu buldugu seyi birgun sakiz sokmus karabiber surdum serce parmagimla burun deliklerine hapsirdi ve cikti bir kerede abisi oyuncagin demir parcasini cikarmis kucuk yuvarlak birsey onu sokmus cikarmaya calistim kanamaya basladi burnu esim sehir disindaydi o zaman sinirlerim bozuldu aglayarak esimi aradim o da enistesini aramis hastaneye gotur diye enistesi de eczaciydi geldi kalin tığ la aldi aklim gitti resmen cikinca sanki yeniden dogmus gibi olmustum
Bnde bebelac kullaniyorum. İlk sut verdgimde istemedi sonra içine uç tane cicibebe attm karistrdm içti snra sütü sade icmye basladi şuan iciyo günde 500 cc veriyorum inşallah efede sever denemeye devam
Benim de caresizlikten aklima geldi o an canim insallah kullanmak zorunda kalmayizkarnonat döküp ocağa koyunca çıkıyomuş sanırım öyle demişlerdi. Kimin dediğini yinee unuttum tabiki:/
bu karabiber aklımda bulunsun benimde. Hiç aklıma gelmezdi. İlk deneyeceğim şey olsun başımıza gelirse. Çok mantıklıymış. İnşallah kullanmak zorunda kalmayız
bir de olayin o boyutu var degil mi Allah guc versin cok zorBenim meslek başa bela ya Zeynep bebeği düşünürken annesini de düşünmeden edemedim. Bu gibi durumlarda bir de anneye soruşturma açılıyorkadıncağız hem yüreği yanıyor hem hamile hem de hakkında ceza davası açılacak
Benim oglumun birkac sene sene once disarda oynarken boynuna ucurtma ipi dolanmisti o da cikarayim derken boynu komple iple kesilmisti hemen acile goturduk oradaki dr ve guvenlikciler oglumu yalniz sekilde yanlarina cagirdilar yanindakiler kim olay nasil oldu diye ayrintili sekilde sormuslar oglum da annem ve babam demis sonra bize sordular nasil oldu diye anlattik supheli bir durum gormeyince pansuman yapip gonderdilerBenim meslek başa bela ya Zeynep bebeği düşünürken annesini de düşünmeden edemedim. Bu gibi durumlarda bir de anneye soruşturma açılıyorkadıncağız hem yüreği yanıyor hem hamile hem de hakkında ceza davası açılacak
Offf çok kötü Allah korumuş. Öyle canım ve suçlama da çok ağır bu durumda. Çocuk anne baba velayetinde olduğu için ebeveynin gözetme koruma yükümlülüğü var bu yüzden de ceza davası açılıyorBenim oglumun birkac sene sene once disarda oynarken boynuna ucurtma ipi dolanmisti o da cikarayim derken boynu komple iple kesilmisti hemen acile goturduk oradaki dr ve guvenlikciler oglumu yalniz sekilde yanlarina cagirdilar yanindakiler kim olay nasil oldu diye ayrintili sekilde sormuslar oglum da annem ve babam demis sonra bize sordular nasil oldu diye anlattik supheli bir durum gormeyince pansuman yapip gonderdiler
kızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
hepimizin gözbebekleri yavrularımızı Allah korusun, Allahım sana emanetler
Aynen canim evladinin acisina mi dayansin yoksa bu davayla mi ugrassin zaten hamileymis Allah sabir versinOfff çok kötü Allah korumuş. Öyle canım ve suçlama da çok ağır bu durumda. Çocuk anne baba velayetinde olduğu için ebeveynin gözetme koruma yükümlülüğü var bu yüzden de ceza davası açılıyorzavallı anne hangi derdine yansın
öyle insanlar duyuyoruz ki kendi çocuklarını öldürüp kaza süsü veriyolarBenim meslek başa bela ya Zeynep bebeği düşünürken annesini de düşünmeden edemedim. Bu gibi durumlarda bir de anneye soruşturma açılıyorkadıncağız hem yüreği yanıyor hem hamile hem de hakkında ceza davası açılacak
Azad doğduğundan beri uzmanlık alanım bu benim, daha evvel de belirtmiştim b.k profesörü oldum diye. Hala her alt değiştirmede bez incelerim :)))))
Öyle canım maalesef ayırt edilmiyor. Bir de dediğin pisliklerinki kasten oluyor ama bu gibi durumlarda ihmalden bile ciddi cezalar veriliyoröyle insanlar duyuyoruz ki kendi çocuklarını öldürüp kaza süsü veriyolaröyle pislikleri anlamak için güzel uygulama aslında ama işte masumların da daha fazla canı yanıyo
Çook güzel yapmışsın. Ellerine sağlık..Eki Görüntüle 1601841 kizlar nasil olmus :))
Çok geçmiş olsn. Neyseki ucuz atlatmışsınız.Bizde bu arada gorumcemin dugununu yaptik evimize geldik yoruldum bebisle ama sukur uykusuzlugu disinda sikintim olmadi. Atlattik hayirlisiyla bide dugun konvoyundayken trafik kazasi gecirdik kizimin kolu kizardi morardi benim basim, annemin cenesi araca cok kotu carpti ama kalici bisey olmadi sukur. Esim oraya gidio kaldigima o kadar sevindiki hep iltifat etti bana. Cok sik olmusun falan. Hic olmadığı kadar yardim etti bana pesimde dolandi durdu. Elif de kalabaligi cok sevdi oradaki birkac aylik bebekleri uyandiracam diye ugrasti durdu.Kizimi simdi uyuttuk. Evimdeyim cok sukur.
Sizede çok geçmiş olsn. Resmen salgın var. Etrafımdaki çogu kişinin çocuğu hasta. Bi an önce betül de iyileşir inş.Of ya betül hasta oldu sesi filan gitti yavrum ağlıyo ama sesi çıkmıyo nerdeyse acayip huysuz burnu akıyo öksürükte var evde peditusla ventolin vardı şurup onlardan verdim baktım çok huysuz şimdi de pedifen verdim yatağında yatmadı bizim yatakta yatmadı şimdi koltukta dizimde yatıyo bakalım nasıl gececek bu gece
Nette okudum inanılmaz üzüldüm. Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor. Paylaşımlarına baktım içim gitti resmen. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Annesine de sabır versin. İyi ki hamile de yeni doğacak bebegiyle ilgilenirken az da olsa acısı biraz hafifler.kızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
Arene günde 150 cc zorla yediriyorum sütü. Yediriyorum diyorum çünkü içmiyor yulaflısına katıyorum. Yoğurt peynir yumurta yiyoruz o yüzden çok takmıyorum sütü. Sizin 500 cc fazla değil mi?Bnde bebelac kullaniyorum. İlk sut verdgimde istemedi sonra içine uç tane cicibebe attm karistrdm içti snra sütü sade icmye basladi şuan iciyo günde 500 cc veriyorum inşallah efede sever denemeye devam
Benim oğlum da günlük 500 ml lik pınarı deviriyor. Druna sormuştum sınır demişti. Daha fazla içmemelişermiş. Fazlası kansızlık yaparmış. Ben sabah uyandığında ve uyku önceleri veriyorum. Emzirmenin yerini aldı aslında inek sütüÇook güzel yapmışsın. Ellerine sağlık..
Çok geçmiş olsn. Neyseki ucuz atlatmışsınız.
Sizede çok geçmiş olsn. Resmen salgın var. Etrafımdaki çogu kişinin çocuğu hasta. Bi an önce betül de iyileşir inş.
Nette okudum inanılmaz üzüldüm. Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor. Paylaşımlarına baktım içim gitti resmen. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Annesine de sabır versin. İyi ki hamile de yeni doğacak bebegiyle ilgilenirken az da olsa acısı biraz hafifler.
Arene günde 150 cc zorla yediriyorum sütü. Yediriyorum diyorum çünkü içmiyor yulaflısına katıyorum. Yoğurt peynir yumurta yiyoruz o yüzden çok takmıyorum sütü. Sizin 500 cc fazla değil mi?
@Akaibu sende gerçekten çok fedakarsın. Bence bu kadar düşünme artık. Erkek o emin ol zorda olduğu an bi şekilde para bulur. Acıma bu kadar. Lütfen benim için albenilerinin yanına kola ve cips de alırmısın
Kıskanıp laf sokacaklarına bizim birbirimize gösterdiğimiz anlayışı gösterseler yatüm gün evde duran kadının şuncacık sosyalliğini de kıskanıyorlar ya Allah ıslah etsin bu adamları
Yok aslında o işi ben yapıcam sahte isimle adresleri topluyom, Gökçe yürümeye başlayınca da ana kız evleri patlatmaya gidicez malum geçim zor deseydin
Eveett bu gün ilk iş gökçeyi parka götürürken komşuların cam sildirdiği kadın kimmiş onu öğrencem.
Bi birini bi birini yapayım derken yarım yamalak kaç hasçftadır cam silcem diye kendimi yırtıyorum. Madem emeğimin karşılığını alamıyorum vereyim parayıda sildireyim.
Markete gidincede kendime bir sürü albeni alıp akşam kitap keyfi yaparken hepsini birden yicem.
umutun atesi tam düşmedi ama yine de daha iyi bende bu hafta izin aldin evdeyim
kızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
Kizlar esim idrar kultirunun de sonucunu almis enfeksiyon cikmis dr antibiyotik yazmis bir tane daha ilac yazmis bobreklerim temiz cikmis cok sukur dr sık enfeksiyon gecirmeme nasil grip salgini olur kimisi bir kere olur kimisi cok defa olur iste bunun gibi birsey demis yapacagi tek sey cok su icmek demis esimde evde 5 kisiyiz dordumuzun ictigi su kadar su iciyor demis kadini guldurmus yine vallahi rezil etti beni bu adam
Canim sen bayagi fedakarlik yapiyorsun buyumemis adama taviz verme kendinden kisitlama bence olacaksa borcu sizin yuzunuzden olsun bu erkekler cok gec olgunlaşıyorlar malesef @kmltm katiliyorum erkekleri maddi yonden pek dusunmemek lazim ama bende pek yapamiyorum
canım iyiki koydun fotoyu eşim gelince göstercem bi kesinlikle başka türlü içim rahat etmicekEki Görüntüle 1602871 Bu parça sabit olan tarafa vidalanıyoEki Görüntüle 1602875
Bu da açılan kanata. Uzun demirin ucunda yuvarlak var. Onu ilk resimdeki deliğin oraya getirip alt kısmındaki çıkıntıyı itince oturuyo oraya.
Bu takılıyken pencereyi açıp kapatabiliyoaun çıkarmaya gerek yok.
Çocuklar mümkün değil açamazlar.
Yaa bide o var dimi Allahım güç versin yardımcısı olsunBenim meslek başa bela ya Zeynep bebeği düşünürken annesini de düşünmeden edemedim. Bu gibi durumlarda bir de anneye soruşturma açılıyorkadıncağız hem yüreği yanıyor hem hamile hem de hakkında ceza davası açılacak
Benimki biraz aptallık boyutuna taşınmış sanırım.Çook güzel yapmışsın. Ellerine sağlık..
Sizede çok geçmiş olsn. Resmen salgın var. Etrafımdaki çogu kişinin çocuğu hasta. Bi an önce betül de iyileşir inş.
Nette okudum inanılmaz üzüldüm. Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor. Paylaşımlarına baktım içim gitti resmen. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Annesine de sabır versin. İyi ki hamile de yeni doğacak bebegiyle ilgilenirken az da olsa acısı biraz hafifler.
Arene günde 150 cc zorla yediriyorum sütü. Yediriyorum diyorum çünkü içmiyor yulaflısına katıyorum. Yoğurt peynir yumurta yiyoruz o yüzden çok takmıyorum sütü. Sizin 500 cc fazla değil mi?
@Akaibu sende gerçekten çok fedakarsın. Bence bu kadar düşünme artık. Erkek o emin ol zorda olduğu an bi şekilde para bulur. Acıma bu kadar. Lütfen benim için albenilerinin yanına kola ve cips de alırmısın
Evet eridi ama BN bitane biberonun ucunu kesmistm azck onla verdm normal ayina uygun biberondanda geçerBiberondan bisküvi geçti mi? Rondo mu yaptın nasıl yaptın onu bi anlatıver hele.. Gerçi eriyor sütün içinde ama
Doktor bana günde 500 sut içmesi gerekiyordu dedi ister formül mama ister inek sütü emziriyorm birde ben ama fazla sutm yok günde 60cc anca aliyodr bnden. Hergun 500,veremiyorm bazen 200,içtiğinde oluyor ama genelde 500,iciyoÇook güzel yapmışsın. Ellerine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?