- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Sagol canim ben de hem guldum hem kizdim:)Aynen bu halimizi bile kiskaniyolar
Ha soyle:))yavas yavas buyut isibikac albeniyle olcak is degil
Gecms olsun canm
Ben de okudm.buraz once Allah sabir versin
Gecms olsun canm.esine de guldum yine
Ben de yapamiyodum da baktm olmuyo boyle ben yipraniyorum yapmaya basladimpisman degilim
oh masallah annesi yakinda tamamen yurur cok az kalmisOglusum odalari geziyo artik teyzelertamamen kendi kendine gezemiyo ama:))
Ozman aydin didim Venosa beach resort ararstr derim CNim biz 5gece 6 gün kaldik 1300 odedik. Denizi çok güzeldi hotelin binasinin havuz deniz restaurant önünde hemen yürüme mesafesi bile yok. Yemekleri çok guzeldi . tekrar oyzdn düşünüyoruz orayi. Bde yazın başında gttgmz yere baya para odedik busefer uygun olsn dedik. Akdeniz sicak ama nemli ege sicak ama nem yok.
1300 mü bookingte 6 gece için 9000 tl dedi emin misin canım günlüğü mü 1300 tl idi
BN smdi 2 yetiskin eylülde 6gun baktm 2000tl ckti . sen kaç kişi bakiyosunki canm biz erken rezervasyon yaptrdik bu arada.
ahh ahh keske bende malıye bakanı olmasamda esım ılgılense her seyleee, ne guzel :)bizim evin maliye bakanı eşimdir ben hayatta anlamam hesap kitapdan takip de etmek istemem açıkçası zaten kafam bi milyon sağolsun eşimde ayağımızı yorganımıza göre uzatma konusunda iidir. ne artırdık ya da o ay ne kadar sıkışma ihtimalimiz var hepsini de paylaşır
bızım malesef denıze gırme ımkanımız yok ıst da. bır cok plaj var tabı dee haftasonu cok curcuna oluyor. hıc gıtmedık henuz. o yuzden tatıle gıdıcez işallahhh. denıze gırmek ıstıyoruz ama mecburen ızın zamanımız eylul un ılk haftasıhaklısın deniz sıcak eylül de biraz daha iyi olur hava benim kızım her gün giriyor denize isiliklere de iyi geliyor bu yıl yaz geç geldi ama çok fazla geldi biz alışık olduğumuz halde berbat olduk kızımı hiç söylemiyorum ama eylül iyi Bi ay güzel geçsin inşallah tatiliniz...
Korkulur bunlardan canimVee benim taneli yiyemeyen oglum dun yemek yaparken cekmeceden buldugu pet kasiklarin ucunu yemisbugun kakasindan cikti tirnagm kadar parca nasl yuttu anlamadim hic aklima bile gelmezdi yanimda oynuyodu bi de
senin oglan taneli yemek yiyemiyor galiba:) buldugu ise yaramayan ne varsa mideyeVee benim taneli yiyemeyen oglum dun yemek yaparken cekmeceden buldugu pet kasiklarin ucunu yemisbugun kakasindan cikti tirnagm kadar parca nasl yuttu anlamadim hic aklima bile gelmezdi yanimda oynuyodu bi de
neyseki Boğazına takılmamış benim kızda taneli yiyemiyo ama pamuk götürürken tık yokVee benim taneli yiyemeyen oglum dun yemek yaparken cekmeceden buldugu pet kasiklarin ucunu yemisbugun kakasindan cikti tirnagm kadar parca nasl yuttu anlamadim hic aklima bile gelmezdi yanimda oynuyodu bi de
Benim oğlum da günlük 500 ml lik pınarı deviriyor. Druna sormuştum sınır demişti. Daha fazla içmemelişermiş. Fazlası kansızlık yaparmış. Ben sabah uyandığında ve uyku önceleri veriyorum. Emzirmenin yerini aldı aslında inek sütü
Evt kansızlık yapıyor. Bizim dr yoğurtla beraber 2 su bardağı yeterli demişti de. Biz çok az içiyoruz. Sizinkilere afiyet olsn.Doktor bana günde 500 sut içmesi gerekiyordu dedi ister formül mama ister inek sütü emziriyorm birde ben ama fazla sutm yok günde 60cc anca aliyodr bnden. Hergun 500,veremiyorm bazen 200,içtiğinde oluyor ama genelde 500,iciyo
Arende geçen pilates çemberimin kenarını yemişti ağzından alamadım yuttu. Taneliyi bırak pütürlü yiyemez bide. Ertesi gün kakasından çıkmıştı.Vee benim taneli yiyemeyen oglum dun yemek yaparken cekmeceden buldugu pet kasiklarin ucunu yemisbugun kakasindan cikti tirnagm kadar parca nasl yuttu anlamadim hic aklima bile gelmezdi yanimda oynuyodu bi de
bu tur guzellikleri kavga cikmadan yapsalar noluyosa sanki ama oyle yaparlarsa okuzlugu kim yapacak demi bemde kavga etmeyi planliyordum ilgisizlij sebebiyle ama umusum oyle kustu ki ne hali varsa gorsun dedim umrumda degilbizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
Maşallah oğluna. Devamı gelecek annesi az kalmış bağımsız yürümesineOglusum odalari geziyo artik teyzelertamamen kendi kendine gezemiyo ama:))
Canım bazen böyle büyük patlamalar gerekiyor. Inşallah eşin bundan sonra seni anlayıp hatalarını telafi etmeye çalışır. Zaten bu akşam bir başlangıç yapmış. Allah yuvaniza huzur versinbizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
Bi anlık sinirle sonradan pişman olacakları sözler sarfediyor malesef. Her evlilikte oluyor böyle gel gitler. Neyseki sizde sonuç iyiye bağlanmış. Ayrıca emin ol öyküye en fazla 1 saat bakabilirdi. Kolay mı öyle çocuk bakmak. Yerinde olsam istemedigim ne varsa bu gece herşeyi söylerdim. Konuşmak insanı gerçekten çok rahatlatıyor.bizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
Azıcık düşünüp konuşsalar keşke. İnsan unutamıyo bunları. Bi de öyküyü alacakmış. Kolay mı o öyle.. İyi ki hemen tatlıya bağlanmış.bizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
Evet eridi ama BN bitane biberonun ucunu kesmistm azck onla verdm normal ayina uygun biberondanda geçer
bizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
Eşim de daha gelmedi eve. Mesaiye kaldığında genelde 11 gibi gelirdi. Böyle gün boyunca hiç konuşmayıncada kendimi eksik hissettim. Normalde günde çok yoğun bile olsa en az 3-5 kez konuşuruz msjlaşırız.
O da hissediyo mudur acaba.
Bide insanlar canı sıkıldığında yemek falan yer. Bende temizlik yapıyorum
Buhar makinası kirlenmişti onu temizledim. Ayakkabılığı düzenledim. Gökçeye minik balık köfteleri hazırlıyorum şuan.
Kafamı sağıtayım diye neyapacağımı şaşırıyorum :)Hamaratlığın tutuyor desene,süper bişey bence bu..hatta bizede bi uğrayıversene öyle durumlarda
İyi bari canim tatliya baglamissiniz ah bu erkekler versin keske hic uzmeden bastan boyle olsalarbizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
Bizde de tartistigimizda eşim acayip temizlik yapar. Hatta bazen gizliden gizliye bu durum hoşuma gidiyor olabilir. Nasıl bi psikopatsam benEşim de daha gelmedi eve. Mesaiye kaldığında genelde 11 gibi gelirdi. Böyle gün boyunca hiç konuşmayıncada kendimi eksik hissettim. Normalde günde çok yoğun bile olsa en az 3-5 kez konuşuruz msjlaşırız.
O da hissediyo mudur acaba.
Bide insanlar canı sıkıldığında yemek falan yer. Bende temizlik yapıyorum
Buhar makinası kirlenmişti onu temizledim. Ayakkabılığı düzenledim. Gökçeye minik balık köfteleri hazırlıyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?