2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gorumcen iyiki gelmiş ortalik durulmus neyseki fazla uzamamis

Sinirlenince hemen elime biseyler alir yerim

valla atraksiyonlu oldu ama ins iyi olur bizim icin bakalim bende ucuz yollu bi otel bakiyodum cumartesi pazar gidelim diye ocakta izni o zamana kadar durumu toparlarsak gideriz dedi kafa dinlicek biyerlere iyi dedim hsonu icin degmicek dedi ucretsiz izin almasi lazim onu da ben istemedim anlastik boyle bakalim

Bugun kızıma surubunu zorla icirmeye calistim nefes alamadi morardi sirtiba vurdum cok kustu sonra aglamaya basladi cook korktum terden sirisiklam oldum bi daha asla zorlamayacam. Bugunlerde kaza ustune kaza yasiyoruz yarin bi sadaka vereyim az sadaka cok bela.

Ahh bu erkekler hem en cok onlar uzerler hemde baskasi uzunce kimsrnin seni uzmesine izin verme derler peki senin uzdugun ne olacak diyince susup kalırlar oyle doluyumki kimse kirilmasin diye cirpinmaktan yine en cok ben kirildim yine gunah kecisi ilan edildim sen uzulme yeterki dediklerim zorunami gitti dedi ben bu insanlarla ugrasmaktan ya kafayi yerim ya erken bunarim yada kanser falan olurum cok bunaldim herkesi dusunupte kimsenin beni dusunmemesinden

@Akaibu ne zaman geleceksin diye aramadan nasil duruyorsun
yarım saat süre verdim kendime. Ki 11 buçuk gibi geldi o da. Eğer biraz daha gelmeseydi arardım.
Zaten fazla düşündüğümden olduk böyle. Düşünmemeye çalışıyorum.
Eve girince hoşgeldin dedim. Cevap vermedi. Ya da duymadı. Ya da ben cevabını duymadım. Odaya geöti hemen. Amann sevmiyorum hiç böyle şeyleri. Ama bu sefer konuşan ben olmucam

Korkulur bunlardan canim

Aynen valla

senin oglan taneli yemek yiyemiyor galiba:) buldugu ise yaramayan ne varsa mideye

Evet nerde gereksiz bisey varsa itinayla yer

neyseki Boğazına takılmamış benim kızda taneli yiyemiyo ama pamuk götürürken tık yok

Sert bi de bu hic acitmadi mi bogazini

Neyse ki tatliya baglanmis canm arada patlyoruz hepimiz

Plastigi yiyolar nedense

Hissediyodur da bilerek aramamistir senden beklemstir bence.ben de is guc yaparm genelde kusken:)

Kafamı sağıtayım diye neyapacağımı şaşırıyorum :)
Buhar makinasının kirecini sökcem diye sirke zehirlenmesi yaşayacaktım.
Her durumda kendime eziyet ediyorum :)))

Gecen ev ilaclandiktan sonra sirkeli suyla yikadim öğüre öğüre:)cok kotu kokusu ya

@Akaibu ne zaman geleceksin diye aramadan nasil duruyorsun

Ben de aramam genelde.ilk zamanlar arardm msj atardm.smdi o aramadikca aramyorum

Onu ben de yaptm bi defa aglarken icird surubu genzine kacti morardi kustubi daha tovbe.bence de sadaka ver canm kazanin belanin onune gecsn

Sana gaz vermek istemiyorum canim yanlis anlama sakin ama hemen konusma bence anlasin hatasini

Hep böyle uzak kalmaya dayanamayıp ben konuşurdum. Sadece bi kere konuşmadım bi hafta falan. Onda da ciddi ciddi boşanmaya karar vermiştim.
Nasılsa bana dayanamaz diye düşünüyodur şimdi eminim. Ama konuşmucam. Artık zaten eskisi gibi üzülmüyorumda. bağışıklık kazandım.

bu ne canım , bole sogan sanırım ıcındekı yıyor mu kuzu ??? maşalalhh
Balık kroket yazıyo adında canım.
Haşlanmış patates havuç bezelye maydonoz ve balık var içinde. Ekmeğe bolayıp kızartıp yedircem. Daha önce köfte şeklinde yapmıştım. Yumuşacıktı yemişti. Bunuda yer heralde daha ilk defa denedim :)

ayhh balıkkk
işallah yer canım gorunusu guzeele benzıyorr. kızarma verıyormusun canım ?? ben hıc vermedım de

Hala gelmeyen koca, bir türlü uykuya dalamadığından ayağımda tuttuğum bebiş, yapılamayan ütüler, kaldırılanayan bulaşıklar ve kafamda sorular...bu gece çoook yalnız ve yorgun hissediyorum ben de.. Umarım gece örter üstünü tüm kötülüklerin...
Bir yanda bahsi geçen bebeğin ölümü bir yanda şehitler..Anne olmaktan daha zoru evladını kaybeden anne olmak herhalde..Rabbim sabır versin ailelere ve güzel günler ülkeme...

Benim de aklimda hala vefat eden bebek cok etkilendim annesi ana sinifi ogretmeniymis o kadar guzel etkinlikler yaptirmis ki yavrusuna baktikca aglayasim geldi sehitlerimize de cok uzgunum duydukca kotu oluyorum hayatinin baharinda gencecik insanlar arkalarinda biraktiklari anneleri esleri yavrulari dua ediyorum bitsin artik diye Allahim askerlerimizi polislerimizi korusun sehit yakinlarina sabir versin cok uzgunum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…