Gorumcen iyiki gelmiş ortalik durulmus neyseki fazla uzamamisbizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
Bu iyiymiş ama ciddenBizde de tartistigimizda eşim acayip temizlik yapar. Hatta bazen gizliden gizliye bu durum hoşuma gidiyor olabilir. Nasıl bi psikopatsam ben
Sinirlenince hemen elime biseyler alir yerimEşim de daha gelmedi eve. Mesaiye kaldığında genelde 11 gibi gelirdi. Böyle gün boyunca hiç konuşmayıncada kendimi eksik hissettim. Normalde günde çok yoğun bile olsa en az 3-5 kez konuşuruz msjlaşırız.
O da hissediyo mudur acaba.
Bide insanlar canı sıkıldığında yemek falan yer. Bende temizlik yapıyorum
Buhar makinası kirlenmişti onu temizledim. Ayakkabılığı düzenledim. Gökçeye minik balık köfteleri hazırlıyorum şuan.
yarım saat süre verdim kendime. Ki 11 buçuk gibi geldi o da. Eğer biraz daha gelmeseydi arardım.@Akaibu ne zaman geleceksin diye aramadan nasil duruyorsun
Korkulur bunlardan canim
senin oglan taneli yemek yiyemiyor galiba:) buldugu ise yaramayan ne varsa mideye
neyseki Boğazına takılmamış benim kızda taneli yiyemiyo ama pamuk götürürken tık yok
bizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
Evt kansızlık yapıyor. Bizim dr yoğurtla beraber 2 su bardağı yeterli demişti de. Biz çok az içiyoruz. Sizinkilere afiyet olsn.
Arende geçen pilates çemberimin kenarını yemişti ağzından alamadım yuttu. Taneliyi bırak pütürlü yiyemez bide. Ertesi gün kakasından çıkmıştı.
Eşim de daha gelmedi eve. Mesaiye kaldığında genelde 11 gibi gelirdi. Böyle gün boyunca hiç konuşmayıncada kendimi eksik hissettim. Normalde günde çok yoğun bile olsa en az 3-5 kez konuşuruz msjlaşırız.
O da hissediyo mudur acaba.
Bide insanlar canı sıkıldığında yemek falan yer. Bende temizlik yapıyorum
Buhar makinası kirlenmişti onu temizledim. Ayakkabılığı düzenledim. Gökçeye minik balık köfteleri hazırlıyorum şuan.
Kafamı sağıtayım diye neyapacağımı şaşırıyorum :)
Buhar makinasının kirecini sökcem diye sirke zehirlenmesi yaşayacaktım.
Her durumda kendime eziyet ediyorum :)))
@Akaibu ne zaman geleceksin diye aramadan nasil duruyorsun
Bugun kızıma surubunu zorla icirmeye calistim nefes alamadi morardi sirtiba vurdum cok kustu sonra aglamaya basladi cook korktum terden sirisiklam oldum bi daha asla zorlamayacam. Bugunlerde kaza ustune kaza yasiyoruz yarin bi sadaka vereyim az sadaka cok bela.
yarım saat süre verdim kendime. Ki 11 buçuk gibi geldi o da. Eğer biraz daha gelmeseydi arardım.
Zaten fazla düşündüğümden olduk böyle. Düşünmemeye çalışıyorum.
Eve girince hoşgeldin dedim. Cevap vermedi. Ya da duymadı. Ya da ben cevabını duymadım. Odaya geöti hemen. Amann sevmiyorum hiç böyle şeyleri. Ama bu sefer konuşan ben olmucam
Hep böyle uzak kalmaya dayanamayıp ben konuşurdum. Sadece bi kere konuşmadım bi hafta falan. Onda da ciddi ciddi boşanmaya karar vermiştim.Aynen valla
Evet nerde gereksiz bisey varsa itinayla yer
Sert bi de bu hic acitmadi mi bogazini
Neyse ki tatliya baglanmis canm arada patlyoruz hepimiz
Plastigi yiyolar nedense
Hissediyodur da bilerek aramamistir senden beklemstir bence.ben de is guc yaparm genelde kusken:)
Gecen ev ilaclandiktan sonra sirkeli suyla yikadim öğüre öğüre:)cok kotu kokusu ya
Ben de aramam genelde.ilk zamanlar arardm msj atardm.smdi o aramadikca aramyorum
Onu ben de yaptm bi defa aglarken icird surubu genzine kacti morardi kustubi daha tovbe.bence de sadaka ver canm kazanin belanin onune gecsn
Sana gaz vermek istemiyorum canim yanlis anlama sakin ama hemen konusma bence anlasin hatasini
bu ne canım , bole sogan sanırım ıcındekı yıyor mu kuzu ??? maşalalhhEki Görüntüle 1603246
Yumuşacık köfteler haazııırrr. Bi bu kadar daha var.
Kısa günün karı. En azından vaktin olmadığında hızlıca yapabileceğim bi yemeği oldu fıstığımın
Balık kroket yazıyo adında canım.bu ne canım , bole sogan sanırım ıcındekı yıyor mu kuzu ??? maşalalhh
ayhh balıkkkBalık kroket yazıyo adında canım.
Haşlanmış patates havuç bezelye maydonoz ve balık var içinde. Ekmeğe bolayıp kızartıp yedircem. Daha önce köfte şeklinde yapmıştım. Yumuşacıktı yemişti. Bunuda yer heralde daha ilk defa denedim :)
Benim de aklimda hala vefat eden bebek cok etkilendim annesi ana sinifi ogretmeniymis o kadar guzel etkinlikler yaptirmis ki yavrusuna baktikca aglayasim geldi sehitlerimize de cok uzgunum duydukca kotu oluyorum hayatinin baharinda gencecik insanlar arkalarinda biraktiklari anneleri esleri yavrulari dua ediyorum bitsin artik diye Allahim askerlerimizi polislerimizi korusun sehit yakinlarina sabir versin cok uzgunum cokHala gelmeyen koca, bir türlü uykuya dalamadığından ayağımda tuttuğum bebiş, yapılamayan ütüler, kaldırılanayan bulaşıklar ve kafamda sorular...bu gece çoook yalnız ve yorgun hissediyorum ben de.. Umarım gece örter üstünü tüm kötülüklerin...
Bir yanda bahsi geçen bebeğin ölümü bir yanda şehitler..Anne olmaktan daha zoru evladını kaybeden anne olmak herhalde..Rabbim sabır versin ailelere ve güzel günler ülkeme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?