- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Hala gelmeyen koca, bir türlü uykuya dalamadığından ayağımda tuttuğum bebiş, yapılamayan ütüler, kaldırılanayan bulaşıklar ve kafamda sorular...bu gece çoook yalnız ve yorgun hissediyorum ben de.. Umarım gece örter üstünü tüm kötülüklerin...
Bir yanda bahsi geçen bebeğin ölümü bir yanda şehitler..Anne olmaktan daha zoru evladını kaybeden anne olmak herhalde..Rabbim sabır versin ailelere ve güzel günler ülkeme...
Gokce kiz cok sansli canim cok becerikli annesi var insallah istahla yer afiyet olsun simdidenEki Görüntüle 1603246
Yumuşacık köfteler haazııırrr. Bi bu kadar daha var.
Kısa günün karı. En azından vaktin olmadığında hızlıca yapabileceğim bi yemeği oldu fıstığımın
kipirdaninca uyaniyor galiba canim Ece hayatta boyle uyumazBiz tekrar kundaga donduk3 gecedir kundaklayinca uyuyo sipa
Gokce kiz cok sansli canim cok becerikli annesi var insallah istahla yer afiyet olsun simdiden
kipirdaninca uyaniyor galiba canim Ece hayatta boyle uyumaz
Anladim canim Ece de sallamaya basladigimda atiyor kendini kalkmaya calisiyor cogu kez kalkiyor bekliyorum biraz oyuncagina gidiyor oynuyor ya da bir dolasiyor tekrar geliyor sonra uyutuyorum uyumazsa deneyeyim bende daha cabuk uyurDalincaya kadar bi o tarafa bi bu tarafa atiyo kendini canim.ben de sarmayi denedm 5 dk da daldi:) acip yerine yatrcam smdi danayi
Anladim canim Ece de sallamaya basladigimda atiyor kendini kalkmaya calisiyor cogu kez kalkiyor bekliyorum biraz oyuncagina gidiyor oynuyor ya da bir dolasiyor tekrar geliyor sonra uyutuyorum uyumazsa deneyeyim bende daha cabuk uyur
Canm etsden baktm eylulun 20sine baktm ama ben. Erken rezervasyon da o fiyata gttm bn böyle pahaliymisKorkulur bunlardan canim
Benm kizim hic yoğurt yemiyor hic yemediEvt kansızlık yapıyor. Bizim dr yoğurtla beraber 2 su bardağı yeterli demişti de. Biz çok az içiyoruz. Sizinkilere afiyet olsn.
Arende geçen pilates çemberimin kenarını yemişti ağzından alamadım yuttu. Taneliyi bırak pütürlü yiyemez bide. Ertesi gün kakasından çıkmıştı.
Zorlama tekrar denersin bide bazen reddettiğinde biberona sütü koydum aazcikta bal koydm öylede icmisti.Evde bitek petibör vardı,az önce onla denedim..bu kez kaşıkla vereyim dedim sütü..aaa bi baktım 3-4 kaşık oldu yiyor..biz babasıyla tam sevindik,5.kalığı ittirdi yemedi yine ne yaptıysak..
Yalnız ne aksiyon olmuş öyle yahu okurken sonunu kötü bekledim açıkçası..bir kavganın içinde aynı anda hem küsme,hem laf atma,hem barışma,hem de ödül varsonu iyi bitmiş ama sevindim..
bende hiç sevmemm balık tiksinerek yaptım zaten :))ayhh balıkkk
işallah yer canım gorunusu guzeele benzıyorr. kızarma verıyormusun canım ?? ben hıc vermedım de
Gökçeyi çok yorulduğumda bazen sallamaya çalışıyorum. Daha ben sallamadan kafasını sağa sola çevirip ee ee diyo gülüyo. Resmen dalga geçiyo benimşeEmre de yapiyo onu bi tur oynuyo oyuncaklariyla ama oyun ceviriyo iyice uykusu var ama uyumak istemiyo sariyorm ben de.ecede de ise yarar umarim
Hala gelmeyen koca, bir türlü uykuya dalamadığından ayağımda tuttuğum bebiş, yapılamayan ütüler, kaldırılanayan bulaşıklar ve kafamda sorular...bu gece çoook yalnız ve yorgun hissediyorum ben de.. Umarım gece örter üstünü tüm kötülüklerin...
Bir yanda bahsi geçen bebeğin ölümü bir yanda şehitler..Anne olmaktan daha zoru evladını kaybeden anne olmak herhalde..Rabbim sabır versin ailelere ve güzel günler ülkeme...
Suan kızım babasiyla ekmek almak için dışarı çıktı kapıdan sesi geliyo. Birden bunu okuyunca tüylerim diken diken oldukızlar sizi üzmek istemem ama bizim şubat annelerindeki bir arkadaşımız zeynep adlı 1.5 yasındaki kızını kaybetti ne yazık ki. pencereden aşağıya düşmüş kuzum. Allah sabırlar versin, bir de 5 aylık hamileydi kendisi...
hepimizin gözbebekleri yavrularımızı Allah korusun, Allahım sana emanetler
adam affettircekti kendini belki bi ozur cikcakti ordan yaptigina bak :) kizmadimi ne bagiriyon diye benimki bi kere ayagima dokundu uyandirmak icin bi sicradim yerimden noluyo bisey var sanki diye bana kiziyo bi de :)Dün gece odaya gittim yatağın kenarına oturdum. Telefonu komidinr koyacaktım. Meğer eşim uyumamış beni bekliyomuş. Birden kalkıp arkamdan sarıldı. Neye uğradığımı şaşırdım. Korkup bağırdım
Çovuk uyandı tabiki bağırmama
Bende kalktım gökçeyi alıp ortamıza yatırdım ve uyudum
Yok ya ne özrü. Derdi başkaydı. Sonrasında da Aklınca hhiç bişey olmamış gibi davranacak:) özür dileveyecek adam gelince dilerdi. Ya da oturup konuşurdu. Zaten gökçede hemen uyudu ben gıcıklığına ortamıza aldım. Normalde yerine yatır derdi. Benden yüz bulamayınca vazgeçti.adam affettircekti kendini belki bi ozur cikcakti ordan yaptigina bak :) kizmadimi ne bagiriyon diye benimki bi kere ayagima dokundu uyandirmak icin bi sicradim yerimden noluyo bisey var sanki diye bana kiziyo bi de :)
ay başta okurken bi kötü oldum ama neyseki toparlanmış inşallah bundan sonrası hep daa iiye giderbizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
bende arada bişi olsada olmasada sadaka veriyorum inanıyorum da hani derler ya verilmiş sadakam varmış gerçekten öyle oluyoBugun kızıma surubunu zorla icirmeye calistim nefes alamadi morardi sirtiba vurdum cok kustu sonra aglamaya basladi cook korktum terden sirisiklam oldum bi daha asla zorlamayacam. Bugunlerde kaza ustune kaza yasiyoruz yarin bi sadaka vereyim az sadaka cok bela.
allah korusun canım idareci olmak zor insan hep içleniyo tabi oşuna demiyolar kötüye bişi olmaz diye arada polyanna olmak iidir arada gamsızlık yapabileneAhh bu erkekler hem en cok onlar uzerler hemde baskasi uzunce kimsrnin seni uzmesine izin verme derler peki senin uzdugun ne olacak diyince susup kalırlar oyle doluyumki kimse kirilmasin diye cirpinmaktan yine en cok ben kirildim yine gunah kecisi ilan edildim sen uzulme yeterki dediklerim zorunami gitti dedi ben bu insanlarla ugrasmaktan ya kafayi yerim ya erken bunarim yada kanser falan olurum cok bunaldim herkesi dusunupte kimsenin beni dusunmemesinden
ben aşılarını genelde cuma akşam üzeri yada cumartesi sabah yaptırıyorum yanında olabileyim diye bi kaç gün öne çekiyorum yada erteliyorum özellikle haftasonuna denk gelsin diyebugun yavrucumm memnejıt asısının 2. dozunu oldu. tabı yıne ben yoktum yanında
ahaha bak sen sıpaya aslında akıllıca ama mira hayatta izin vermez bebekken bile hiç yaptırmadıBiz tekrar kundaga donduk3 gecedir kundaklayinca uyuyo sipa
Bencede hemen konusma ikide bir kusmesin anlasin hatasini. Bizde hep ilk konusan eşim olur ben eger kus oldugumu unuttuysam konusurumHep böyle uzak kalmaya dayanamayıp ben konuşurdum. Sadece bi kere konuşmadım bi hafta falan. Onda da ciddi ciddi boşanmaya karar vermiştim.
Nasılsa bana dayanamaz diye düşünüyodur şimdi eminim. Ama konuşmucam. Artık zaten eskisi gibi üzülmüyorumda. bağışıklık kazandım.
inşallah güzel geçer canım tatiliniz ya. Suyu seviyo tüm bebişler bakarsın çok keyifli olur miradamirakız çok huysuzdu yine herşeyle en fazla oynadığı on dakka sonra basıyo çığlığı kimseye gitmiyor kucağımdan inmek istemedi yeni bir diş mi acaba inşallah cumartesiye kdr toparlar tatilden gözüm korkuyor açıkçası zaten orda bişi de yemicek delirmeden dönersem ii
normalde o da konuşur bende konuşurum. Aslında çok naz yapmayız ikimiz ama şuan cidden o saçmaladığımı düşünüyo. Hatta sadece tatile gitmedik diye trip attığımı düşünmüyosa bende neyim.Bencede hemen konusma ikide bir kusmesin anlasin hatasini. Bizde hep ilk konusan eşim olur ben eger kus oldugumu unuttuysam konusurum
nasıl yapıyorsun canım daha önce paylaşmışsındır belki ben kaçırmışım, tarifi yazar mısın?Eki Görüntüle 1603246
Yumuşacık köfteler haazııırrr. Bi bu kadar daha var.
Kısa günün karı. En azından vaktin olmadığında hızlıca yapabileceğim bi yemeği oldu fıstığımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?