2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben de hala salliyorum yeni yeni daldi.aksam fazla uyuynca bu saate kaldkaklma geliyo zeynep bebek sehit cocuklariAllah sabir versin bir an once guzel gunler gorelm insallah.esin calisiyo mu bu saatte canim?

Gokce kiz cok sansli canim cok becerikli annesi var insallah istahla yer afiyet olsun simdiden
kipirdaninca uyaniyor galiba canim Ece hayatta boyle uyumaz

Dalincaya kadar bi o tarafa bi bu tarafa atiyo kendini canim.ben de sarmayi denedm 5 dk da daldi:) acip yerine yatrcam smdi danayi

Dalincaya kadar bi o tarafa bi bu tarafa atiyo kendini canim.ben de sarmayi denedm 5 dk da daldi:) acip yerine yatrcam smdi danayi
Anladim canim Ece de sallamaya basladigimda atiyor kendini kalkmaya calisiyor cogu kez kalkiyor bekliyorum biraz oyuncagina gidiyor oynuyor ya da bir dolasiyor tekrar geliyor sonra uyutuyorum uyumazsa deneyeyim bende daha cabuk uyur

Anladim canim Ece de sallamaya basladigimda atiyor kendini kalkmaya calisiyor cogu kez kalkiyor bekliyorum biraz oyuncagina gidiyor oynuyor ya da bir dolasiyor tekrar geliyor sonra uyutuyorum uyumazsa deneyeyim bende daha cabuk uyur

Emre de yapiyo onu bi tur oynuyo oyuncaklariyla ama oyun ceviriyo iyice uykusu var ama uyumak istemiyo sariyorm ben de.ecede de ise yarar umarim

Benm kizim hic yoğurt yemiyor hic yemedi

Zorlama tekrar denersin bide bazen reddettiğinde biberona sütü koydum aazcikta bal koydm öylede icmisti.

ayhh balıkkk
işallah yer canım gorunusu guzeele benzıyorr. kızarma verıyormusun canım ?? ben hıc vermedım de
bende hiç sevmemm balık tiksinerek yaptım zaten :))
Kızartma vermedim hiç. Bunuda zaten azıcık çevircem sadece zeytin yağında . Pek kıZartm gibi olmayacak. Köfte pişirşr gibi yapcam

Emre de yapiyo onu bi tur oynuyo oyuncaklariyla ama oyun ceviriyo iyice uykusu var ama uyumak istemiyo sariyorm ben de.ecede de ise yarar umarim
Gökçeyi çok yorulduğumda bazen sallamaya çalışıyorum. Daha ben sallamadan kafasını sağa sola çevirip ee ee diyo gülüyo. Resmen dalga geçiyo benimşe

2014 şubat annelerine girdim tüm yorumları okudum.. Öyle kötü ki.. Çok zor.. Aklımdan çıkmıyor.. Her seferinde tüylerim diken diken oluyor.. İnternetten de baktım,Zeynep bebeği haberi dolu ve öyle güzel öyle tatlı da bir bebek ki.. Melek oldu,anneciğini cennette bekleyecek şimdi.. 7 senelik bebek hasreti sonucu olmuş bide,en acısı da o Ve anladığım kadarıyla kendiliğinden hamile kalması imkansızmış ama mucizevi şekilde şu an hamileymiş,doğumu aralıktaymış..Allah bi yerden almış bi yerden vermiş..Kader

J
Suan kızım babasiyla ekmek almak için dışarı çıktı kapıdan sesi geliyo. Birden bunu okuyunca tüylerim diken diken oldu boğazım düğümlendi.
Allah ailesine sabır versin.

Dün gece odaya gittim yatağın kenarına oturdum. Telefonu komidinr koyacaktım. Meğer eşim uyumamış beni bekliyomuş. Birden kalkıp arkamdan sarıldı. Neye uğradığımı şaşırdım. Korkup bağırdım
Çovuk uyandı tabiki bağırmama
Bende kalktım gökçeyi alıp ortamıza yatırdım ve uyudum

adam affettircekti kendini belki bi ozur cikcakti ordan yaptigina bak :) kizmadimi ne bagiriyon diye benimki bi kere ayagima dokundu uyandirmak icin bi sicradim yerimden noluyo bisey var sanki diye bana kiziyo bi de :)

adam affettircekti kendini belki bi ozur cikcakti ordan yaptigina bak :) kizmadimi ne bagiriyon diye benimki bi kere ayagima dokundu uyandirmak icin bi sicradim yerimden noluyo bisey var sanki diye bana kiziyo bi de :)
Yok ya ne özrü. Derdi başkaydı. Sonrasında da Aklınca hhiç bişey olmamış gibi davranacak:) özür dileveyecek adam gelince dilerdi. Ya da oturup konuşurdu. Zaten gökçede hemen uyudu ben gıcıklığına ortamıza aldım. Normalde yerine yatır derdi. Benden yüz bulamayınca vazgeçti.
Ben hep sıçrıyorum gökçe doğduğundan beri alıştı adam artık. Daha önce hiç böyle anintepkilerim olmazdı.Gece su içmeye falan kalksın noldu gökçe nerde falan diye sıçrıyorum yerimdrn hep.

ay başta okurken bi kötü oldum ama neyseki toparlanmış inşallah bundan sonrası hep daa iiye gider

bende arada bişi olsada olmasada sadaka veriyorum inanıyorum da hani derler ya verilmiş sadakam varmış gerçekten öyle oluyo

allah korusun canım idareci olmak zor insan hep içleniyo tabi oşuna demiyolar kötüye bişi olmaz diye arada polyanna olmak iidir arada gamsızlık yapabilene

bugun yavrucumm memnejıt asısının 2. dozunu oldu. tabı yıne ben yoktum yanında
ben aşılarını genelde cuma akşam üzeri yada cumartesi sabah yaptırıyorum yanında olabileyim diye bi kaç gün öne çekiyorum yada erteliyorum özellikle haftasonuna denk gelsin diye
Biz tekrar kundaga donduk3 gecedir kundaklayinca uyuyo sipa
ahaha bak sen sıpaya aslında akıllıca ama mira hayatta izin vermez bebekken bile hiç yaptırmadı

mirakız çok huysuzdu yine herşeyle en fazla oynadığı on dakka sonra basıyo çığlığı kimseye gitmiyor kucağımdan inmek istemedi yeni bir diş mi acaba inşallah cumartesiye kdr toparlar tatilden gözüm korkuyor açıkçası zaten orda bişi de yemicek delirmeden dönersem ii

Bencede hemen konusma ikide bir kusmesin anlasin hatasini. Bizde hep ilk konusan eşim olur ben eger kus oldugumu unuttuysam konusurum

inşallah güzel geçer canım tatiliniz ya. Suyu seviyo tüm bebişler bakarsın çok keyifli olur mirada

Bencede hemen konusma ikide bir kusmesin anlasin hatasini. Bizde hep ilk konusan eşim olur ben eger kus oldugumu unuttuysam konusurum
normalde o da konuşur bende konuşurum. Aslında çok naz yapmayız ikimiz ama şuan cidden o saçmaladığımı düşünüyo. Hatta sadece tatile gitmedik diye trip attığımı düşünmüyosa bende neyim.
Böyle hep yaptığı gibi hiç bişey olmamış gibi davranmasına izin vermicem bu sefer. Adam gibi karşıma geçsin anlat desin dinlesin beni. ille bana hak vermek zorunda değil. Belki kendince çok önemli bi sebebi var anlatsın bana yani.
Aman bu gün de geç gelse bari. O evdeyken saçma sapan bişey oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…