Oglusum odalari geziyo artik teyzelertamamen kendi kendine gezemiyo ama:))
Tam depresyon mesaji yazmisimbu aralar pek iyi degilim kizlar mesajlariniza cevap yazamadim k bakmayin siz benim gibi herseyi kafaya takmayin emi en iyisi polyana gözlüğü
Biz tekrar kundaga donduk3 gecedir kundaklayinca uyuyo sipa
ne kadar kolay hadi annenin evine demek. sinir oluyorum. dün bizde tartıştık baya. sinir oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. sonra özür diledi ama kırdı bi kere kalbimi. ve son günlerde o kadar çok kırıyor ki beni. gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum artık.bizde bu aksam cok fena kavga ettik git annene dedi bende gidersem bi daha donmem dedim git soyle babana versin benim taki paralarimi dedim yalniz gidermisim cocugumu birakmam sana dedim kucagindaydi oyku zorla aldim kucagindan korktu cocukta almaya calisti falan aldi telefonu annenle babani aricam gelsinler dedi falan gitti arkaya o sirada gorumce geldi oykuyu gormeye gelmis aldi balkona biraz bosver falan dedi bagirmasin cocugun yaninda dedi sonra aldi disari cikardi biraz oykuy geldi benim okuz konusmaya iste oylemi oldu falan diyo konustum yoruldum dedim iyi degilim kimsem yok burda biyere gidemiyorum bizimle ilgilen falan filan iste oturdu agladi sonrw gittim oykuyu almaya kv denin orda durdum biraz seslendi camdan gelin diye hadi hazirla cay termosa dedi gidiyoz kardesinden arabayi almis denizkenarina gekdik oturuyoz burda iyi geldi banada
nasıl yapıyorsun canım daha önce paylaşmışsındır belki ben kaçırmışım, tarifi yazar mısın?
cben tartismane kadar kolay hadi annenin evine demek. sinir oluyorum. dün bizde tartıştık baya. sinir oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. sonra özür diledi ama kırdı bi kere kalbimi. ve son günlerde o kadar çok kırıyor ki beni. gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum artık.
ayyy yerim senin sacini gozlugunu masallah yaa cok tatli cok da cilveli:)Betülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
Ay yerim onu ya. Betüş çok tatlı annesi maşallah. Saçlarına bayılıyorum fıstığınBetülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
sonra ozir diledi ama anlamiyolar iste bende verin taki paralarimi diyince zoruna gitti eger gercekten oyle dusunup istiyosan bulur bulusturur veririm diyo sonra hic umrumda degil ama cocuk olunca insan kenarinda guvence istiyo allah korusun hastalik falan olsa yine bulunur biyerlerden ama nerden bulcam sıkıntısi olmaz biz herseyimizi kendimiz yaptik ondan da borctan kurtulamiyoz tambitiyodu ee kira var cocuk masrafi kartlar sisti don basa bi daha kredi cektik annemler gecen kiraya yaedim edelim iki ailede diye babasina teklif ertile ben halletcem falan dedi 500 lira verdi hersey cozuldu sanki anca hallederiz gecen aksamda kizdim kapatcam evi dedim en azindan borclarimizi kapatiriz babama soylerim kiranin yarisini versin dedi ama bakalim daha konusmadi aman bilmiyom sun aksam biraz rahatladim ne kadar gitcek bu rahatlik :)ne kadar kolay hadi annenin evine demek. sinir oluyorum. dün bizde tartıştık baya. sinir oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. sonra özür diledi ama kırdı bi kere kalbimi. ve son günlerde o kadar çok kırıyor ki beni. gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum artık.
oyyy maşallah bayılıyorum betüşeBetülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
ayyy yerim senin sacini gozlugunu masallah yaa cok tatli cok da cilveli:)
Ay yerim onu ya. Betüş çok tatlı annesi maşallah. Saçlarına bayılıyorum fıstığın
Resimlerin hepsi telefonun ön kamerasıyla kendini görünce gülüyo :)oyyy maşallah bayılıyorum betüşe
eminim hiç birimize yabancı değildir bu görüntü:))Betüşün marifetleri
Betüşün marifetleri
valla bizim evde kırıntı toplansa her yerden oyuncak çıkıyo onları toplasam kırıntı bide şimdi en büyük hobisi yatak odasından çorap taşımak bide toplayınca kızıyo zillieminim hiç birimize yabancı değildir bu görüntü:))
Bizim evde bi tane polar vardı. Eline bişey verceksem onu tamamen seriyorum yere. Yoksa günde 3-4 posta ev süpürmem gerekir
sen dua et corapla kalsin donlar havada ucusmasin :)valla bizim evde kırıntı toplansa her yerden oyuncak çıkıyo onları toplasam kırıntı bide şimdi en büyük hobisi yatak odasından çorap taşımak bide toplayınca kızıyo zilli
sen dua et corapla kalsin donlar havada ucusmasin :)valla bizim evde kırıntı toplansa her yerden oyuncak çıkıyo onları toplasam kırıntı bide şimdi en büyük hobisi yatak odasından çorap taşımak bide toplayınca kızıyo zilli
ahaha olurdu da Allahtan onlar büyük dolabın içinde şimdilik ulaşması imkansız biraz büyüyünce de kasa falan alır içine koyarım heraldesen dua et corapla kalsin donlar havada ucusmasin :)
maşallah betüle. çok tatlı :) aman nazar değmesin bu fıstığa.Betüşün marifetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?