2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oglusum odalari geziyo artik teyzelertamamen kendi kendine gezemiyo ama:))

Sıkı dur o zaman seni zor günler bekliyo betül dk durmuyo mecbur bende hep peşinde

Tam depresyon mesaji yazmisim bu aralar pek iyi degilim kizlar mesajlariniza cevap yazamadim k bakmayin siz benim gibi herseyi kafaya takmayin emi en iyisi polyana gözlüğü

Bende senin gibiydim hele evliliğimin ilk yıllarını zehir ettim eşime ve kendime kendi ailem yüzünden şimdi anne babam bile çok umrumda değil onlar nasıl davranırsa öyle davranırım tek önemli şey eşim ve betül benim için

Biz tekrar kundaga donduk3 gecedir kundaklayinca uyuyo sipa

Betül üstünü bile örtmeme izin vermiyo nerd ekaldı kundak kıyamet kopar

ne kadar kolay hadi annenin evine demek. sinir oluyorum. dün bizde tartıştık baya. sinir oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. sonra özür diledi ama kırdı bi kere kalbimi. ve son günlerde o kadar çok kırıyor ki beni. gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum artık.

nasıl yapıyorsun canım daha önce paylaşmışsındır belki ben kaçırmışım, tarifi yazar mısın?

Bunlar canım tarifler. Ama ben tam olarak uymadım tarife. Brokoli olmayınca bezelye haşladım. Prasa yerine arpacık soğan rendeledim.
Balığın gramını bilmediğimden kafama göre koydum. Öyle göz kararı yaptım biraz. Kroket de fırında pişcekmiş onuda şimdi okudum yeni farkettim:)

esimin isleri cok yogun eve az geliyor gun icinde aksam da gec geliyor benm de çok fena tartisasim var ama sinirli zamanimiz oldugu için tartisarak geçirmek istemiyorum sitemlerimi de alttan aliyor yoksa an meselesi tartismak da istee
cben tartisma

sonra ozir diledi ama anlamiyolar iste bende verin taki paralarimi diyince zoruna gitti eger gercekten oyle dusunup istiyosan bulur bulusturur veririm diyo sonra hic umrumda degil ama cocuk olunca insan kenarinda guvence istiyo allah korusun hastalik falan olsa yine bulunur biyerlerden ama nerden bulcam sıkıntısi olmaz biz herseyimizi kendimiz yaptik ondan da borctan kurtulamiyoz tambitiyodu ee kira var cocuk masrafi kartlar sisti don basa bi daha kredi cektik annemler gecen kiraya yaedim edelim iki ailede diye babasina teklif ertile ben halletcem falan dedi 500 lira verdi hersey cozuldu sanki anca hallederiz gecen aksamda kizdim kapatcam evi dedim en azindan borclarimizi kapatiriz babama soylerim kiranin yarisini versin dedi ama bakalim daha konusmadi aman bilmiyom sun aksam biraz rahatladim ne kadar gitcek bu rahatlik :)

ayyy yerim senin sacini gozlugunu masallah yaa cok tatli cok da cilveli:)

Ay yerim onu ya. Betüş çok tatlı annesi maşallah. Saçlarına bayılıyorum fıstığın

Teşekkür ederiz teyzeler zaman zaman beni delirtse çileden çıkartsa
Şu an mutfağın muhtelif yerlerine patates ve kaşar parçaları atmış olsa da evet yaa çok tatlı bu sıpaa :)

Betüşün marifetleri
eminim hiç birimize yabancı değildir bu görüntü:))
Bizim evde bi tane polar vardı. Eline bişey verceksem onu tamamen seriyorum yere. Yoksa günde 3-4 posta ev süpürmem gerekir
valla bizim evde kırıntı toplansa her yerden oyuncak çıkıyo onları toplasam kırıntı bide şimdi en büyük hobisi yatak odasından çorap taşımak bide toplayınca kızıyo zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…