Bende baştan sofra bezi seriyodum ama üstünde durmuyoki bu sefe rheö süpürüyom hem sofra bezi yıkıyom zırt pırt saldım gitti şarjlı var onunla çekiyorum bazen bazende büyük süpürgeyle ortaya karışıkeminim hiç birimize yabancı değildir bu görüntü:))
Bizim evde bi tane polar vardı. Eline bişey verceksem onu tamamen seriyorum yere. Yoksa günde 3-4 posta ev süpürmem gerekir
Bütün halleri süper maşallah ama en son fotoya bayıldımBetülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
Bizim evde bu görüntünün kaç katı oluşuyor her sabah kahvaltıda. Inatla bizimle aynı şeyleri yemesi için uğraşıyorum kaç gündür. Artık karışım yemesin istiyorum. Yarısını direk yerlere fırlatıyor yarısını yaliyor biraz cigneyip tukuruyor e birazcık da yutuyordur diye düşünüyorum :)) Allahtan mama sandalyesinin altında hali yokta silip silip duruyorum. Yakında alt kata inerim heraldeBetüşün marifetleri
bende yaptım aynısı dün akşama kadar başım ağrıdı ağlayamadığım için dalgın dalgın çalıştımşubat topğine girdim bi tuaf oldum. niye girdiysemç işyerinde ağlacaktım nerdeyse.
Bende lip yazınca bakmıştım. Ama daha kötü oldum. Hele ki annesinin paylaştığı fotoları görünceşubat topğine girdim bi tuaf oldum. niye girdiysemç işyerinde ağlacaktım nerdeyse.
ayh ben akşamda olsa yetısemem kııı , sozde sut ıznım var ona bıle zar zor cıkıyorum. o yuzden mecburen haftaıcıne gıdıyoruz. bızım sokakta saglık ocagı var orda yaptırdık. doktorda yaptırmadık bız menejıtı. zaten kuzumun 12 ay kontrolu goz kontrolune dahı goturemedıkay başta okurken bi kötü oldum ama neyseki toparlanmış inşallah bundan sonrası hep daa iiye gider
bende arada bişi olsada olmasada sadaka veriyorum inanıyorum da hani derler ya verilmiş sadakam varmış gerçekten öyle oluyo
allah korusun canım idareci olmak zor insan hep içleniyo tabi oşuna demiyolar kötüye bişi olmaz diye arada polyanna olmak iidir arada gamsızlık yapabilene
ben aşılarını genelde cuma akşam üzeri yada cumartesi sabah yaptırıyorum yanında olabileyim diye bi kaç gün öne çekiyorum yada erteliyorum özellikle haftasonuna denk gelsin diye
ahaha bak sen sıpaya aslında akıllıca ama mira hayatta izin vermez bebekken bile hiç yaptırmadı
ayhh bende hıc kızartma vermedım kı balık bende sevmemEki Görüntüle 1603381 Eki Görüntüle 1603384
Bunlar canım tarifler. Ama ben tam olarak uymadım tarife. Brokoli olmayınca bezelye haşladım. Prasa yerine arpacık soğan rendeledim.
Balığın gramını bilmediğimden kafama göre koydum. Öyle göz kararı yaptım biraz. Kroket de fırında pişcekmiş onuda şimdi okudum yeni farkettim:)
şubat topğine girdim bi tuaf oldum. niye girdiysemç işyerinde ağlacaktım nerdeyse.
bende bakmak ıstedım bı ayndanda bakamadım, dedım dayanamam dıyee bakmadım. ınternetten bakıyım dedım orda aradım bulamadım haberlerdebende yaptım aynısı dün akşama kadar başım ağrıdı ağlayamadığım için dalgın dalgın çalıştım
iyiki bakmamışsın daa bi çok etkileniyo insan ki zaten hepimiz yeterince etkilendikayh ben akşamda olsa yetısemem kııı , sozde sut ıznım var ona bıle zar zor cıkıyorum. o yuzden mecburen haftaıcıne gıdıyoruz. bızım sokakta saglık ocagı var orda yaptırdık. doktorda yaptırmadık bız menejıtı. zaten kuzumun 12 ay kontrolu goz kontrolune dahı goturemedıkbu tasınma olayı bızı cok etkıledı (
ayhh bende hıc kızartma vermedım kı balık bende sevmem
bende bakmak ıstedım bı ayndanda bakamadım, dedım dayanamam dıyee bakmadım. ınternetten bakıyım dedım orda aradım bulamadım haberlerde
iyiki bakmamışsın daa bi çok etkileniyo insan ki zaten hepimiz yeterince etkilendik
göz kontrolüne bizde gitmedik daa bir buçuk yaş kontrolünde gidicez. benim götürdüğüm hastane iş yerime yakın avantaj oldu bize
Bebişlerden biri camdan düşüp hayatını kaybetmişNe olmuski subat topiginde neyi kacirdimki ben
Bebişlerden biri camdan düşüp hayatını kaybetmiş
İnsallah cumartrsiye kadar toparlanir biraz canim ama acik hava deniz iyi gelebilir Mira ya biz pazar gunu denize gittik Ece sudan cikmadi cirpindi oynadi sonra basladi kum yemeye esim acikti galiba dedi ki evden cikmadan bir kase corba bir kase yogurt yedi yanimiza meyve almistik kavanoz olanlardan hepsini agzini aca aca yedi evde olsa oyunla yediriyorum sonra donuste bir kase daha corba yedi ama cok acikmis hic zorlamadi beni cok istahli yedi Miraya da acik hava iyi gelir canim insallah yer guzelce guzel bir ratil gecirirsinizmirakız çok huysuzdu yine herşeyle en fazla oynadığı on dakka sonra basıyo çığlığı kimseye gitmiyor kucağımdan inmek istemedi yeni bir diş mi acaba inşallah cumartesiye kdr toparlar tatilden gözüm korkuyor açıkçası zaten orda bişi de yemicek delirmeden dönersem ii
masallah Betuse cok tatliBetülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
oh maşallah ececiğime inşallah miraya da ii gelir ama kendimi mümkün olduğunca da hazırlıyorum eer yemezse tatili ikimize de hatta eşime de zehir etmemek için çok üstelemiycem azar azar denicem artıkİnsallah cumartrsiye kadar toparlanir biraz canim ama acik hava deniz iyi gelebilir Mira ya biz pazar gunu denize gittik Ece sudan cikmadi cirpindi oynadi sonra basladi kum yemeye esim acikti galiba dedi ki evden cikmadan bir kase corba bir kase yogurt yedi yanimiza meyve almistik kavanoz olanlardan hepsini agzini aca aca yedi evde olsa oyunla yediriyorum sonra donuste bir kase daha corba yedi ama cok acikmis hic zorlamadi beni cok istahli yedi Miraya da acik hava iyi gelir canim insallah yer guzelce guzel bir ratil gecirirsiniz
masallah Betuse cok tatli
amin canım allah evlatlarımızı bize bağışlasınAllahim bu nasil bi aci kizi icin yazdiklarini anne deyisini falan okudum elim ayagim tutmuyorrabbim yardim etsin kimseye boyle bi aci yasatmasin
Annesi cok tatli sirinlik abidesi bunlar. Bu arada cilek recelini yaptim cok güzel oldu yarim limon b8raz fazla oldu sanki hafid eksimsi oldu ama guzel oldu tarif icin sagolasin canimBetüşün marifetleri
bu saatten sonra hiçbirimiz sütü yetmez ama gel de sıpalara anlat >.<Off yemiyo ya. Yediremiyorum hiç bişey. Muz bile yemiyo. Sadece su içiyo. 200 ml lik suluğu vardı elinde hepsini bitirmiş. Damacanayı gösteriyo doldur diye
Sütümde yetmiyo. 3 tabak mercimekli bulgur pilavı yedim. Humana içtim. Daha napayım bilmiyorum ki
Annenin adıda benimle ayniymis. Sürekli Ö.... kızı demişler iyice kötü oldumbende yaptım aynısı dün akşama kadar başım ağrıdı ağlayamadığım için dalgın dalgın çalıştım
bence de canim tadini cikart hic stres yapma yemezse emzirirsin az az olsa da yedirirsin kafani dinle insallah guzel bir tatil gecirirsinizoh maşallah ececiğime inşallah miraya da ii gelir ama kendimi mümkün olduğunca da hazırlıyorum eer yemezse tatili ikimize de hatta eşime de zehir etmemek için çok üstelemiycem azar azar denicem artık
amin canım allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Canim distir Ece de dis cikaracagi zaman sadece emiyordu insallah istahi yerine gelir hemenOff yemiyo ya. Yediremiyorum hiç bişey. Muz bile yemiyo. Sadece su içiyo. 200 ml lik suluğu vardı elinde hepsini bitirmiş. Damacanayı gösteriyo doldur diye
Sütümde yetmiyo. 3 tabak mercimekli bulgur pilavı yedim. Humana içtim. Daha napayım bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?