2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
eminim hiç birimize yabancı değildir bu görüntü:))
Bizim evde bi tane polar vardı. Eline bişey verceksem onu tamamen seriyorum yere. Yoksa günde 3-4 posta ev süpürmem gerekir
Bende baştan sofra bezi seriyodum ama üstünde durmuyoki bu sefe rheö süpürüyom hem sofra bezi yıkıyom zırt pırt saldım gitti şarjlı var onunla çekiyorum bazen bazende büyük süpürgeyle ortaya karışık

Betülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
Bütün halleri süper maşallah ama en son fotoya bayıldım

Betüşün marifetleri
Bizim evde bu görüntünün kaç katı oluşuyor her sabah kahvaltıda. Inatla bizimle aynı şeyleri yemesi için uğraşıyorum kaç gündür. Artık karışım yemesin istiyorum. Yarısını direk yerlere fırlatıyor yarısını yaliyor biraz cigneyip tukuruyor e birazcık da yutuyordur diye düşünüyorum :)) Allahtan mama sandalyesinin altında hali yokta silip silip duruyorum. Yakında alt kata inerim heralde

ayh ben akşamda olsa yetısemem kııı , sozde sut ıznım var ona bıle zar zor cıkıyorum. o yuzden mecburen haftaıcıne gıdıyoruz. bızım sokakta saglık ocagı var orda yaptırdık. doktorda yaptırmadık bız menejıtı. zaten kuzumun 12 ay kontrolu goz kontrolune dahı goturemedık bu tasınma olayı bızı cok etkıledı (

ayhh bende hıc kızartma vermedım kı balık bende sevmem

şubat topğine girdim bi tuaf oldum. niye girdiysemç işyerinde ağlacaktım nerdeyse.

bende yaptım aynısı dün akşama kadar başım ağrıdı ağlayamadığım için dalgın dalgın çalıştım
bende bakmak ıstedım bı ayndanda bakamadım, dedım dayanamam dıyee bakmadım. ınternetten bakıyım dedım orda aradım bulamadım haberlerde

iyiki bakmamışsın daa bi çok etkileniyo insan ki zaten hepimiz yeterince etkilendik
göz kontrolüne bizde gitmedik daa bir buçuk yaş kontrolünde gidicez. benim götürdüğüm hastane iş yerime yakın avantaj oldu bize

Ne olmuski subat topiginde neyi kacirdimki ben

İnsallah cumartrsiye kadar toparlanir biraz canim ama acik hava deniz iyi gelebilir Mira ya biz pazar gunu denize gittik Ece sudan cikmadi cirpindi oynadi sonra basladi kum yemeye esim acikti galiba dedi ki evden cikmadan bir kase corba bir kase yogurt yedi yanimiza meyve almistik kavanoz olanlardan hepsini agzini aca aca yedi evde olsa oyunla yediriyorum sonra donuste bir kase daha corba yedi ama cok acikmis hic zorlamadi beni cok istahli yedi Miraya da acik hava iyi gelir canim insallah yer guzelce guzel bir ratil gecirirsiniz
Betülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
masallah Betuse cok tatli

Allahim bu nasil bi aci kizi icin yazdiklarini anne deyisini falan okudum elim ayagim tutmuyor rabbim yardim etsin kimseye boyle bi aci yasatmasin

oh maşallah ececiğime inşallah miraya da ii gelir ama kendimi mümkün olduğunca da hazırlıyorum eer yemezse tatili ikimize de hatta eşime de zehir etmemek için çok üstelemiycem azar azar denicem artık

Allahim bu nasil bi aci kizi icin yazdiklarini anne deyisini falan okudum elim ayagim tutmuyor rabbim yardim etsin kimseye boyle bi aci yasatmasin
amin canım allah evlatlarımızı bize bağışlasın

Off yemiyo ya. Yediremiyorum hiç bişey. Muz bile yemiyo. Sadece su içiyo. 200 ml lik suluğu vardı elinde hepsini bitirmiş. Damacanayı gösteriyo doldur diye
Sütümde yetmiyo. 3 tabak mercimekli bulgur pilavı yedim. Humana içtim. Daha napayım bilmiyorum ki

bu saatten sonra hiçbirimiz sütü yetmez ama gel de sıpalara anlat >.<

bence de canim tadini cikart hic stres yapma yemezse emzirirsin az az olsa da yedirirsin kafani dinle insallah guzel bir tatil gecirirsiniz

Canim distir Ece de dis cikaracagi zaman sadece emiyordu insallah istahi yerine gelir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…