Güzel olmasına sevindim canım benim limon mu küçüktü acaba bana iyi geibi grlmişti :) böyle böyle tutturucaz daha güzelleriniAnnesi cok tatli sirinlik abidesi bunlar. Bu arada cilek recelini yaptim cok güzel oldu yarim limon b8raz fazla oldu sanki hafid eksimsi oldu ama guzel oldu tarif icin sagolasin canim
ya evetAnnenin adıda benimle ayniymis. Sürekli Ö.... kızı demişler iyice kötü oldum
teşekkür ederim canım inşallahbence de canim tadini cikart hic stres yapma yemezse emzirirsin az az olsa da yedirirsin kafani dinle insallah guzel bir tatil gecirirsiniz
Gecmis olsun canim neyse ki yaninda arkadasi varmis benim esim de yarim Mr a girecek kagit verdiler ilac veriliyormus girerken bazi hastalarda yan etki olabiliyormus ben gideyim onunla dedim aksam 9 a randevu vermisler bakicam artik annem annaneme gidiyor yarin gitmesze ona birakirim kizimi eger giderse esimin yaninda birini gonderirimbu arada eşime endoskopi yapılacak birazdan ben haftaya izinli olduğum için geçen cumada erken çıktığım için izin alamadım ama aklım eşimde işlem bitince biraz kendime geleyim arıcam dedi ofisten arkadaşı olcak yanında onunda numarasını aldım uzun sürerse ararım
ay canim cok hareketlendiler artik Allah korusun hepsini ben oglumu anneme biraktigimda hep tembihlerdim aman balkona cikmasin yalniz birakma diye annem kiziyordu bana biz cocuk biyutmedik sanki diye buyuttu ama ne bileyim dalar unutur falan gozu arkada kaliyor insanin Zeynep bebege cok uzuldum cok buyuk bir aci Allahim sabir versin ailesineBacilarim ellerim ayaklarim resmen titriyor uyusu hatta...
Cok ama cok uzuldum subat annelerimizden biri evladini kaybetmis...
Allah im ne aci ...
Kizlar gozunuzu seveyim cok ama cok dikkatli olun...
Kimseye guzenmeyin hickimseye...
Gecen gunde Ali Yasin le kp balkondalardi...
Dedesi birkac dakkaligina banyoya gecti gordum Allah iste kosarak gidesim geldi...
Gittigimde oglum sandalyenin uzerine cikmasina az kalmisti daha gec kalsaydim Allah (c.c.) korusun...
Dusunmek bile istemiyorum...
Rabb'im annesine sabirlar versin...
Hickimseyi evladiyla sinamasin ....
Amin...
amin canım allah kuzularımızı bizlere bağışlasın miraya annem bakıyo malum önce allaha sonra ona emanet bilirim ki en az benim kadar hatta daha fazla tedbir alır dün bahsettim ona da durumdan o kadar üzüldü ki benden önce evi dolandı şu lazım bunu kaldıralım bunu yapalım diyeBacilarim ellerim ayaklarim resmen titriyor uyusu hatta...
Allah im ne aci ...
Dedesi birkac dakkaligina banyoya gecti gordum Allah iste kosarak gidesim geldi...
Gittigimde oglum sandalyenin uzerine cikmasina az kalmisti daha gec kalsaydim Allah (c.c.) korusun...
Amin...
size de geçmiş olsun canım sen gidemesen de mutlaka biri olsun canım yanında aklın kalmaz hem eşinde güvende hissederGecmis olsun canim neyse ki yaninda arkadasi varmis benim esim de yarim Mr a girecek kagit verdiler ilac veriliyormus girerken bazi hastalarda yan etki olabiliyormus ben gideyim onunla dedim aksam 9 a randevu vermisler bakicam artik annem annaneme gidiyor yarin gitmesze ona birakirim kizimi eger giderse esimin yaninda birini gonderirim
ay canim cok hareketlendiler artik Allah korusun hepsini ben oglumu anneme biraktigimda hep tembihlerdim aman balkona cikmasin yalniz birakma diye annem kiziyordu bana biz cocuk biyutmedik sanki diye buyuttu ama ne bileyim dalar unutur falan gozu arkada kaliyor insanin Zeynep bebege cok uzuldum cok buyuk bir aci Allahim sabir versin ailesine
Sagol canim yalniz gonderemem hastanenin mesafesi bayagi var aksam aksam Allah korusun hatta ehliyeti olan biri olsun yaninda ne olur ne olmaz senin esinde benim esimde iyi sonuclarla gelirler insallah canimamin canım allah kuzularımızı bizlere bağışlasın miraya annem bakıyo malum önce allaha sonra ona emanet bilirim ki en az benim kadar hatta daha fazla tedbir alır dün bahsettim ona da durumdan o kadar üzüldü ki benden önce evi dolandı şu lazım bunu kaldıralım bunu yapalım diye
size de geçmiş olsun canım sen gidemesen de mutlaka biri olsun canım yanında aklın kalmaz hem eşinde güvende hisseder
gece süt gelmiyo diye ağlamayı biliyolar ama :/bu saatten sonra hiçbirimiz sütü yetmez ama gel de sıpalara anlat >.<
öyle canım üstler çok kabarmış. Bi haftadır böyle çıksalarda kurtulsak:/Canim distir Ece de dis cikaracagi zaman sadece emiyordu insallah istahi yerine gelir hemen
geçmiş olsun canım. Temzi sonuçlar alır inşallahbu arada eşime endoskopi yapılacak birazdan ben haftaya izinli olduğum için geçen cumada erken çıktığım için izin alamadım ama aklım eşimde işlem bitince biraz kendime geleyim arıcam dedi ofisten arkadaşı olcak yanında onunda numarasını aldım uzun sürerse ararım
allah korumuş ali yasini. Tabi önce allaha sonra bize emanetler. Allahım yaşatmasın böyle acıBacilarim ellerim ayaklarim resmen titriyor uyusu hatta...
Allah im ne aci ...
Amin...
ben herseye üzülüyorum sürekli aglak moddaydım.o yüzden bakmam am Iyi olmuş bencede.Allak sabır versin valla.çok büyük imtihan.iyiki bakmamışsın daa bi çok etkileniyo insan ki zaten hepimiz yeterince etkilendik
göz kontrolüne bizde gitmedik daa bir buçuk yaş kontrolünde gidicez. benim götürdüğüm hastane iş yerime yakın avantaj oldu bize
Ay çok şeker gözüküyor areni böyle hayal bile edemiyorum. Gece üstünü örtüyorum diye nasıl sinirleniyor.Biz tekrar kundaga donduk3 gecedir kundaklayinca uyuyo sipa
Eminim denemişsindir cevizle meyveyle falanda mı yemiyor?Benm kizim hic yoğurt yemiyor hic yemedi
Maşallah ya çook tatlı çook :)Betülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
Geçmiş olsn. Eşimde olmuştu yanında ben vardım sedasyon yöntemiyle oldukları için çıkınca çok komik şeyler söylemişti. Sizin sonuçlarda iyi çıkar inş.bu arada eşime endoskopi yapılacak birazdan ben haftaya izinli olduğum için geçen cumada erken çıktığım için izin alamadım ama aklım eşimde işlem bitince biraz kendime geleyim arıcam dedi ofisten arkadaşı olcak yanında onunda numarasını aldım uzun sürerse ararım
Bencede hiç direnme valla seni uyutur yinede kendisi uyumaz. Bakışlarından bunu anlıyorum :) senin eşinede çok geçmiş olsn.Eki Görüntüle 1603675 sizce bu kizce uyurmu az uyudu geri uyandi yarim saattir salliyorum yok uyumadi sanirim pes ediyorum
o gozlerde hic uyku yok bence bosuna sallama :) masallah ececigimeEki Görüntüle 1603675 sizce bu kizce uyurmu az uyudu geri uyandi yarim saattir salliyorum yok uyumadi sanirim pes ediyorum
Cin gibi :)) kendini yorarsın annesi boşuna:)Eki Görüntüle 1603675 sizce bu kizce uyurmu az uyudu geri uyandi yarim saattir salliyorum yok uyumadi sanirim pes ediyorum
Ay çok şeker gözüküyor areni böyle hayal bile edemiyorum. Gece üstünü örtüyorum diye nasıl sinirleniyor.
Eminim denemişsindir cevizle meyveyle falanda mı yemiyor?
Maşallah ya çook tatlı çook :)
Geçmiş olsn. Eşimde olmuştu yanında ben vardım sedasyon yöntemiyle oldukları için çıkınca çok komik şeyler söylemişti. Sizin sonuçlarda iyi çıkar inş.
Bencede hiç direnme valla seni uyutur yinede kendisi uyumaz. Bakışlarından bunu anlıyorum :) senin eşinede çok geçmiş olsn.
o gozlerde hic uyku yok bence bosuna sallama :) masallah ececigime
aynen kizlar ben salladikca patlatti gozleri biraktim artikCin gibi :)) kendini yorarsın annesi boşuna:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?