2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Annesi cok tatli sirinlik abidesi bunlar. Bu arada cilek recelini yaptim cok güzel oldu yarim limon b8raz fazla oldu sanki hafid eksimsi oldu ama guzel oldu tarif icin sagolasin canim
Güzel olmasına sevindim canım benim limon mu küçüktü acaba bana iyi geibi grlmişti :) böyle böyle tutturucaz daha güzellerini

Bu arada ben vişne reçelide yapayım dedim kıvamı kompostadan hallice oldu

Annenin adıda benimle ayniymis. Sürekli Ö.... kızı demişler iyice kötü oldum
ya evet Allahım korusun meleklerimizi. tekrar anneye de sabırlar versin inşallah bebeğiyle biraz da olsa hafifler acısı allah ona uzun sağlıklı ömürler versin.
şimdide instagramda serebral palsili bi çocuğun annesinin yaptıklarına bakıyodum ondan da çok etkilendim söylendiğim şeyler için kızdım kendime hoş şimdi kızsamda sonra yine aynı şeylerden mutsuz olucam
bence de canim tadini cikart hic stres yapma yemezse emzirirsin az az olsa da yedirirsin kafani dinle insallah guzel bir tatil gecirirsiniz
teşekkür ederim canım inşallah

bu arada eşime endoskopi yapılacak birazdan ben haftaya izinli olduğum için geçen cumada erken çıktığım için izin alamadım ama aklım eşimde işlem bitince biraz kendime geleyim arıcam dedi ofisten arkadaşı olcak yanında onunda numarasını aldım uzun sürerse ararım

Bacilarim ellerim ayaklarim resmen titriyor uyusu hatta...
Cok ama cok uzuldum subat annelerimizden biri evladini kaybetmis...
Allah im ne aci ...
Kizlar gozunuzu seveyim cok ama cok dikkatli olun...
Kimseye guzenmeyin hickimseye...
Gecen gunde Ali Yasin le kp balkondalardi...
Dedesi birkac dakkaligina banyoya gecti gordum Allah iste kosarak gidesim geldi...
Gittigimde oglum sandalyenin uzerine cikmasina az kalmisti daha gec kalsaydim Allah (c.c.) korusun...
Dusunmek bile istemiyorum...
Rabb'im annesine sabirlar versin...
Hickimseyi evladiyla sinamasin ....
Amin...

Gecmis olsun canim neyse ki yaninda arkadasi varmis benim esim de yarim Mr a girecek kagit verdiler ilac veriliyormus girerken bazi hastalarda yan etki olabiliyormus ben gideyim onunla dedim aksam 9 a randevu vermisler bakicam artik annem annaneme gidiyor yarin gitmesze ona birakirim kizimi eger giderse esimin yaninda birini gonderirim
ay canim cok hareketlendiler artik Allah korusun hepsini ben oglumu anneme biraktigimda hep tembihlerdim aman balkona cikmasin yalniz birakma diye annem kiziyordu bana biz cocuk biyutmedik sanki diye buyuttu ama ne bileyim dalar unutur falan gozu arkada kaliyor insanin Zeynep bebege cok uzuldum cok buyuk bir aci Allahim sabir versin ailesine

amin canım allah kuzularımızı bizlere bağışlasın miraya annem bakıyo malum önce allaha sonra ona emanet bilirim ki en az benim kadar hatta daha fazla tedbir alır dün bahsettim ona da durumdan o kadar üzüldü ki benden önce evi dolandı şu lazım bunu kaldıralım bunu yapalım diye

size de geçmiş olsun canım sen gidemesen de mutlaka biri olsun canım yanında aklın kalmaz hem eşinde güvende hisseder

Sagol canim yalniz gonderemem hastanenin mesafesi bayagi var aksam aksam Allah korusun hatta ehliyeti olan biri olsun yaninda ne olur ne olmaz senin esinde benim esimde iyi sonuclarla gelirler insallah canim

haksever canim hic birimiz seni tanimiyoruz ama inan hrpimiz acini seninle paylasiyoruz uzulme demek isterdim ama biliyorumki cok buyuk bir aci rabbim bundan sonra karnindaki bebege saglik sihhat versin kucagina alabilmeyi nasip etsin bebegini sana bagislasin inşallah 2015 aralik annesi olucaksin hayirlisiyla inşallah buda ne yazikki senin sinavin kardesim cok zor ama lafin bittigi yerdeyim basin sagolsun canim hepimizin basi sagolsun zeynep bebek seni cennette bekliyor karnindaki bebek icin kendine lutfen iyi bak 2014 haziran anneleri olarak hepimiz senin yanindayiz

bu saatten sonra hiçbirimiz sütü yetmez ama gel de sıpalara anlat >.<
gece süt gelmiyo diye ağlamayı biliyolar ama :/

Canim distir Ece de dis cikaracagi zaman sadece emiyordu insallah istahi yerine gelir hemen
öyle canım üstler çok kabarmış. Bi haftadır böyle çıksalarda kurtulsak:/

geçmiş olsun canım. Temzi sonuçlar alır inşallah

allah korumuş ali yasini. Tabi önce allaha sonra bize emanetler. Allahım yaşatmasın böyle acı

Selam kizlar bizim alt azinin biri daha patlamis 11.disimiz de cikmis elimi degmistim cikti mi cikacak mi diye igne ucu gibi batti ama bu sefer ki kolay ciktu istahsizlik pek yoktu sut azalmasindan bahsetmisiniz benim sutum artik bayagi bi azaldi zaten ikide bi emip duruyo nasi sut olsun zaten 3 4 gecedir ikide bi emmeye kalkiyodu dis doneminde memeye dah da abaniyo suy mut olmaz zaten acliktanda biraz istahi vardi sutym azaldi gibi bu sira

Ya bu subat annelerini dunden beri bende okumustum annesinin yazdiklarini falan insan daha bi kotu oluyo bide profil fotosu yapmis kizinin resmini icim daha kotu oldu bide orda sayfalar da okurken @lip in mesajina denk geldim ig de bi cocuk var aman allahim yemesi falan cok guzel ekledim bende profil gizliydi anilitta derininmamagunlugu diye payalsimlari var bizim bebeleri topla topikce yedigine denk gelir kizin yine de masallah deyim

Bacilarim tum haberlerini okudum...
Cok etkilendim sanirim...
Biz bu kadar uzulmusken annesini dusunmek dahi istemiyorum...
Balkonumuza korumalik yaptiracaktik esime hemen soyledim en kisa zamanda yapilacak diye...
Tedbiri onceden almakta fayda var...
Offfff evlat acisi bu baska hicbirseye benzemez onsuz gecen gunler nasil gecer...
Rabb'im buyuk sabrini versin ins.
Onun yerinde ben olsaydim diye dusunmekten kendimi alı koyamiyorum...
18 aylik asisina bu ay goturecekmis ama nasip olmadi...

ben herseye üzülüyorum sürekli aglak moddaydım.o yüzden bakmam am Iyi olmuş bencede.Allak sabır versin valla.çok büyük imtihan.
Bizim durumunda sabit deilki bi kaç yere goturdum hiç beğenmedim.nerdeyse her ay başkasına gitmistik.1 yaş için doğum doktoruna goturcez işallah oda karşıda mecburen haftasonu olcak.gözde bize yakın dünya göz var her ne kadar oraya gitmek istemesemde goturcem yakın die

Biz tekrar kundaga donduk3 gecedir kundaklayinca uyuyo sipa
Ay çok şeker gözüküyor areni böyle hayal bile edemiyorum. Gece üstünü örtüyorum diye nasıl sinirleniyor.

Benm kizim hic yoğurt yemiyor hic yemedi
Eminim denemişsindir cevizle meyveyle falanda mı yemiyor?

Betülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
Maşallah ya çook tatlı çook :)
Geçmiş olsn. Eşimde olmuştu yanında ben vardım sedasyon yöntemiyle oldukları için çıkınca çok komik şeyler söylemişti. Sizin sonuçlarda iyi çıkar inş.

Eki Görüntüle 1603675 sizce bu kizce uyurmu az uyudu geri uyandi yarim saattir salliyorum yok uyumadi sanirim pes ediyorum
Bencede hiç direnme valla seni uyutur yinede kendisi uyumaz. Bakışlarından bunu anlıyorum :) senin eşinede çok geçmiş olsn.

o gozlerde hic uyku yok bence bosuna sallama :) masallah ececigime

Cin gibi :)) kendini yorarsın annesi boşuna:)
aynen kizlar ben salladikca patlatti gozleri biraktim artik

kizlar rossmann dan 3lu bebek dis fircasi aldik 9.90 di sanirim fiyati artik surekli dis fircaliyoruz suan sag taraftakini kullaniyoruz cok iyide damaklarini kasiyor kizimin elinden agzindan düşmüyor tavsiye ederim ortadakide zaten direk damaklarini kasimak icin yuvarlak aparatini takiyoruz agzina cok itmesin diye avm lerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…