Sıcaktan devreler yandı bebelerde, benim oğlan da aynen böyle saçma sapan yerlerde uzanıyor :/Eki Görüntüle 1603742 Eki Görüntüle 1603743 once aldi buyuk yastigi koydu yere sonra baska aldi onu birqkti baska yere sonra yartigibi aldi bi oraya bi buraya yatti gitti kapiya birakti en son ve oyuncaklarin basina gecti simdi tekrar oturdu yere napmaya calisiyo hic anlamadim :)
kemdi yatsa yine iyi beni de surukluyo yanimda butun gun yerlerde surumuyoz :)Sıcaktan devreler yandı bebelerde, benim oğlan da aynen böyle saçma sapan yerlerde uzanıyor :/
Bence uyusammi oynasammi karar verememis :))Eki Görüntüle 1603742 Eki Görüntüle 1603743 once aldi buyuk yastigi koydu yere sonra baska aldi onu birqkti baska yere sonra yartigibi aldi bi oraya bi buraya yatti gitti kapiya birakti en son ve oyuncaklarin basina gecti simdi tekrar oturdu yere napmaya calisiyo hic anlamadim :)
aman oynucagindanda degil aliyo aliyof atiyo heryere bisey :)Bence uyusammi oynasammi karar verememis :))
Yavrularım ya her gün her gün aynı şeyler onlarada yazık :)Eki Görüntüle 1603742 Eki Görüntüle 1603743 once aldi buyuk yastigi koydu yere sonra baska aldi onu birqkti baska yere sonra yartigibi aldi bi oraya bi buraya yatti gitti kapiya birakti en son ve oyuncaklarin basina gecti simdi tekrar oturdu yere napmaya calisiyo hic anlamadim :)
Bizde de ortadakiyle sağdaki var. Teyzesi almıştı. Nukun sanırım.Eline veriyorum ben diş fırçalarken o da fırçalamaya çalışıyo:)Eki Görüntüle 1603741 kizlar rossmann dan 3lu bebek dis fircasi aldik 9.90 di sanirim fiyati artik surekli dis fircaliyoruz suan sag taraftakini kullaniyoruz cok iyide damaklarini kasiyor kizimin elinden agzindan düşmüyor tavsiye ederim ortadakide zaten direk damaklarini kasimak icin yuvarlak aparatini takiyoruz agzina cok itmesin diye avm lerde var
Eki Görüntüle 1603675 sizce bu kizce uyurmu az uyudu geri uyandi yarim saattir salliyorum yok uyumadi sanirim pes ediyorum
Ay çok şeker gözüküyor areni böyle hayal bile edemiyorum. Gece üstünü örtüyorum diye nasıl sinirleniyor.
Eminim denemişsindir cevizle meyveyle falanda mı yemiyor?
Maşallah ya çook tatlı çook :)
Geçmiş olsn. Eşimde olmuştu yanında ben vardım sedasyon yöntemiyle oldukları için çıkınca çok komik şeyler söylemişti. Sizin sonuçlarda iyi çıkar inş.
Bencede hiç direnme valla seni uyutur yinede kendisi uyumaz. Bakışlarından bunu anlıyorum :) senin eşinede çok geçmiş olsn.
Eki Görüntüle 1603742 Eki Görüntüle 1603743 once aldi buyuk yastigi koydu yere sonra baska aldi onu birqkti baska yere sonra yartigibi aldi bi oraya bi buraya yatti gitti kapiya birakti en son ve oyuncaklarin basina gecti simdi tekrar oturdu yere napmaya calisiyo hic anlamadim :)
Betülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
şubat topğine girdim bi tuaf oldum. niye girdiysemç işyerinde ağlacaktım nerdeyse.
Beni de çok etkiledi şubat topiğini ben de okudum, anne olduktan sonra daha bir ağlak oldum
Allahim bu nasil bi aci kizi icin yazdiklarini anne deyisini falan okudum elim ayagim tutmuyorrabbim yardim etsin kimseye boyle bi aci yasatmasin
Bacilarim ellerim ayaklarim resmen titriyor uyusu hatta...
Cok ama cok uzuldum subat annelerimizden biri evladini kaybetmis...
Allah im ne aci ...
Kizlar gozunuzu seveyim cok ama cok dikkatli olun...
Kimseye guzenmeyin hickimseye...
Gecen gunde Ali Yasin le kp balkondalardi...
Dedesi birkac dakkaligina banyoya gecti gordum Allah iste kosarak gidesim geldi...
Gittigimde oglum sandalyenin uzerine cikmasina az kalmisti daha gec kalsaydim Allah (c.c.) korusun...
Dusunmek bile istemiyorum...
Rabb'im annesine sabirlar versin...
Hickimseyi evladiyla sinamasin ....
Amin...
hiç öyle bi niyeti yok gerçektenEki Görüntüle 1603675 sizce bu kizce uyurmu az uyudu geri uyandi yarim saattir salliyorum yok uyumadi sanirim pes ediyorum
Sağol canım inşallh şimdilik gastrit Demiş ama biyopsi almış bakalımAy çok şeker gözüküyor areni böyle hayal bile edemiyorum. Gece üstünü örtüyorum diye nasıl sinirleniyor.
Eminim denemişsindir cevizle meyveyle falanda mı yemiyor?
Maşallah ya çook tatlı çook :)
Geçmiş olsn. Eşimde olmuştu yanında ben vardım sedasyon yöntemiyle oldukları için çıkınca çok komik şeyler söylemişti. Sizin sonuçlarda iyi çıkar inş.
Bencede hiç direnme valla seni uyutur yinede kendisi uyumaz. Bakışlarından bunu anlıyorum :) senin eşinede çok geçmiş olsn.
Çok geçmiş olsunhiç öyle bi niyeti yok gerçekten
Sağol canım inşallh şimdilik gastrit Demiş ama biyopsi almış bakalım
Eşimde mesaj Attı bana çıktım diye Aradım sesi kötüydü biraz dinlenme odasındayım dedi neyse on beş Dakka sonra arıyo ses düzelmiş canım ben çıktım iyiyim diyo konuştuk dedim şaka yapıyosun diyo arkadaşına soruyo Aradım mı diye:))
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun
Canım ig de öyle bebekler var ki maşallah gerçekten. Ama sanki o bebekler anne sütü almıyor gibi geliyor bana. Sadece yemek yiyorlar bence.Ya bu subat annelerini dunden beri bende okumustum annesinin yazdiklarini falan insan daha bi kotu oluyo bide profil fotosu yapmis kizinin resmini icim daha kotu oldu bide orda sayfalar da okurken @lip in mesajina denk geldim ig de bi cocuk var aman allahim yemesi falan cok guzel ekledim bende profil gizliydi anilitta derininmamagunlugu diye payalsimlari var bizim bebeleri topla topikce yedigine denk gelir kizin yine de masallah deyim
Ben de ebebekten bi diş fircasi almıştım kerem alp e. Bugün gün boyu onunla gezdi nerdeyse. Ödüm kopuyor düşerse batar bir yerine diye peşinde dolandim hep. Almayı denedim kandırıp birkaç kere ama acayip ağladı ne yaptıysam unutmadı. Artık kolay kanmiyorlar.Eki Görüntüle 1603741 kizlar rossmann dan 3lu bebek dis fircasi aldik 9.90 di sanirim fiyati artik surekli dis fircaliyoruz suan sag taraftakini kullaniyoruz cok iyide damaklarini kasiyor kizimin elinden agzindan düşmüyor tavsiye ederim ortadakide zaten direk damaklarini kasimak icin yuvarlak aparatini takiyoruz agzina cok itmesin diye avm lerde var
Yalnız sondaki resme bayıldım ben..Maşallah
Hiç aklımdan çıkaramıyorum.. Çıkmıyor
hiç öyle bi niyeti yok gerçekten
Sağol canım inşallh şimdilik gastrit Demiş ama biyopsi almış bakalım
Eşimde mesaj Attı bana çıktım diye Aradım sesi kötüydü biraz dinlenme odasındayım dedi neyse on beş Dakka sonra arıyo ses düzelmiş canım ben çıktım iyiyim diyo konuştuk dedim şaka yapıyosun diyo arkadaşına soruyo Aradım mı diye:))
Oyyy maşallah sana cok tatli maşallah suphanallahEki Görüntüle 1603852
Kaynağı diş fircasindan gelen mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?