2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizde de ortadakiyle sağdaki var. Teyzesi almıştı. Nukun sanırım.Eline veriyorum ben diş fırçalarken o da fırçalamaya çalışıyo:)

Eki Görüntüle 1603675 sizce bu kizce uyurmu az uyudu geri uyandi yarim saattir salliyorum yok uyumadi sanirim pes ediyorum

Hic uyuycak goz yok:))

Babamda ameliyattan ciktiktan sonra narkozun etkisiyle dr a kufrediyoduo geldi aklma esinden bahsedince:))

Aynen hepsinin devreleri yandi sicaktan napcagni sasrms oykucuk:)))

@pilise betul cok tatli masallah hele o saclara bayiliyorum

Betülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra

Yalnız sondaki resme bayıldım ben..Maşallah

şubat topğine girdim bi tuaf oldum. niye girdiysemç işyerinde ağlacaktım nerdeyse.

Beni de çok etkiledi şubat topiğini ben de okudum, anne olduktan sonra daha bir ağlak oldum

Allahim bu nasil bi aci kizi icin yazdiklarini anne deyisini falan okudum elim ayagim tutmuyor rabbim yardim etsin kimseye boyle bi aci yasatmasin

Hiç aklımdan çıkaramıyorum.. Çıkmıyor

Eki Görüntüle 1603675 sizce bu kizce uyurmu az uyudu geri uyandi yarim saattir salliyorum yok uyumadi sanirim pes ediyorum
hiç öyle bi niyeti yok gerçekten

Sağol canım inşallh şimdilik gastrit Demiş ama biyopsi almış bakalım
Eşimde mesaj Attı bana çıktım diye Aradım sesi kötüydü biraz dinlenme odasındayım dedi neyse on beş Dakka sonra arıyo ses düzelmiş canım ben çıktım iyiyim diyo konuştuk dedim şaka yapıyosun diyo arkadaşına soruyo Aradım mı diye:))

Çok geçmiş olsun

Canım ig de öyle bebekler var ki maşallah gerçekten. Ama sanki o bebekler anne sütü almıyor gibi geliyor bana. Sadece yemek yiyorlar bence.

Ben de ebebekten bi diş fircasi almıştım kerem alp e. Bugün gün boyu onunla gezdi nerdeyse. Ödüm kopuyor düşerse batar bir yerine diye peşinde dolandim hep. Almayı denedim kandırıp birkaç kere ama acayip ağladı ne yaptıysam unutmadı. Artık kolay kanmiyorlar.

Kizlar Ecenin motorsikletten ödü kopuyor bigun markete gidiyorduk elinden tuttum yuruyordu arkadan motor bir geldi cocugumun akli gidiyordu neredeyse cok kotu sicrayip bana yapisti pazar gunu de babasiyla giderken aynisi olmus cok motorsiklet geciyor buradan

@minnakkartal Canım geçmiş olsun. Artık endoskopi çok zor değil eşin de atlatmis şükür. Sonuçlar güzel çıkar inşallah. Ben de olmuştum 3 sene filan oluyor. Nasıl stres yapmistim girmeden. Uyanirken neler sacmalamisim. Hemsirelere elinize sağlık çok güzel hicbirsey hissetmedim sağolun filan diyormusum durmadan:)) Bir de esime ben bunu çok seviyorum. Bundan eve de alalım çok güzel bu deyip durmuşum. Narkoz almak nasıl hoşuma gittiyse artık. Daha önce de burun ameliyatı geçirmiştim ordan aklımda kalmış narkozun güzel olduğu

Ayyy bende ayakkabimi ne ara giydim hatirlamiyordum . Sedyenin kalktigimi animsiyordum ama gerisi yok. endeskopi çok zor değildi ama Kolonoskopi berbattı.
Buarada geçmiş olsun biyopsi sonucuda iyi çıkar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…