2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Herşeyi denedm yemiyo yemedi biturlu buyumix verdm dedi aynisindan yaptm yemedi . ayran iciyo arada oda cani isterse 30cc anca

Eki Görüntüle 1603852
Kaynağı diş fircasindan gelen mutluluk

Masallahh

@kmltm ben emrenin bornozunu yerim ama nasil yakismis kucuk erkek maşallah suphanallah

Tesekkur ederiz teyzesi adam oldu havlular kucuk geliyo

Kizlar yeni aktivitemiz kizima resim yapmayi ogretmek buda ilk resmimiz
Eki Görüntüle 1603875

Guzel fikirmis ben de denym ama kalemin ucunu yer kesin

K kaapi cocuk bizimkilerden 8 ay kadar buyuk ekim 2013 dogumlu ama bizimkilerin oldugu donemlere baktim hayet guzel bilemem mam ile ki beslendi anne sutu mu aldi ama ban ek gidaya gecmeden once herkes 5.ayin icinde basladin basladin diyolar cigneme refleksi falan 5.ayda olisuyomus ne kadar dogru bilmem ben ilk ek gida da 5 ay 15 gunluk falandi yogurttur corbadir tattirdim.hersyden hatta kuru fasulye pilav bile verdim tadimlik tadini bilsin diye pek sikinti yaratmiyok ama aman aman da bi yemek olcumuz yok ya ceyrek kase corbadir yada baska biseydir bi kasik bile kardir midesi ne diyorum zaten zorlasam cildiririm.hic ugrasamam bende hep onune koyarim ne yerse yesin mantigi corba yogurt sivi seyleri bem yediriyom.o kadar

Kizlar yeni aktivitemiz kizima resim yapmayi ogretmek buda ilk resmimiz
Eki Görüntüle 1603875
Aferin bızdığa ne güzel bi anı
Sağol canım senim hikayende çok iimiş :)))
Ayyy bende ayakkabimi ne ara giydim hatirlamiyordum . Sedyenin kalktigimi animsiyordum ama gerisi yok. endeskopi çok zor değildi ama Kolonoskopi berbattı.
Buarada geçmiş olsun biyopsi sonucuda iyi çıkar bence.
Sağol canım inşallah

Eki Görüntüle 1603852
Kaynağı diş fircasindan gelen mutluluk
Yaaa ne güzel gülmüşsün sen öyle maşallah hep gülün siz

Bir daa bi çocuğum olursa dördüncü Ayında başlamayı düşünüyorum ben mirada altıncı ayın ne kadar geç olduğunu gördüm üstelik etrafımda kaç kişi uyardı beni annem dahil

Canim benim cok üzüldüm sende cok büyük bir aci yasamissin rabbim kizini sana bagislasin basin sagolsun

Oyyy maşallah sana cok tatli maşallah suphanallah

ne güzel gülüyolar ya. Allahım eksik etmesin yüzünden

Masallahh

Tesekkur ederiz teyzesi adam oldu havlular kucuk geliyo

Guzel fikirmis ben de denym ama kalemin ucunu yer kesin

Maşallah yavrum sana,çok tatlısın teyzecim
Teşekkür ederiz teyzeleri. bebeklerimizin yüzü hep gülsün inşallah :))

M mutube canım kerem alp in de var böyle bir çalışması :)) Çok güzel bir anı olmuş. Ben yikanabilen Keçeli kalemlerden almıştım. Benim gozetimimde ağzına sokmasina izin vermedim ama az boş biraktigimda hemen soktu ağzına kalemi.

S Simyada Canım benim ya senin de basın sağolsun. Cennette bir meleğin var seni bekleyen. Allahım kızına sağlık sıhhat versin. Bir ömür birlikte ve mutlu olun inşallah

Canım ya. Allah kavuştursun öbür tarafta meleğinlr seni

Bir daa bi çocuğum olursa dördüncü Ayında başlamayı düşünüyorum ben mirada altıncı ayın ne kadar geç olduğunu gördüm üstelik etrafımda kaç kişi uyardı beni annem dahil
Esime kalsa 6.aydan once su bile verdirmeyecekti anne sutu aliyo daha iyi diye bende kayseriye annemlerin yanina gidince hemen basladim komsulari bile demosti simdi basla diye iyiki o donem gittim zaten varinca ertesi guni tadimlik falan basladim ufak ufak bide bana blendir da kullanma demislerdi hic blendir kullanmadim ogirmelerimiz de oldu ama devam ettim hatta elmayi rendeliyip veriyodum yemiyodu dilim yapi eline verince kenarindan falan kemiriyodu ilk disleri disi yeni patlamak izereydi damaginin sertligi bile yetiyodu.minicik koparmaya

Ben de 5 aylıkken sadece yoğurt ve meyve denemeleri ile başladım canım. Ve 6 aylıkken tam anlamı ile başladım ek gıda vermeye. Çok buyutmusum çok kasmistim kendimi yok erken yok aman vermem diye. Şimdi ben de @minnakkartal gibi düşünüyorum. Kasmaya gerek yok erkenden az az tattirilabilir bence de. Kerem Alp gec başlamama rağmen gerçekten blw bebekleri gibiydi çoğu şeyi kendi yiyordu. Cigniyordu. Hiç blendıra gerek duymadım ezip verdim hep. Ta ki 9 aya kadar. Ne olduysa sonra oldu bize. Çok zorlandigim bir dönem oldu oturup agladigim hatta. Çok şükür biraz daha iyi bu aralar. Hiç belli olmuyor bu sıpalar.

canım çok üzüldüm başın sağolsun Allah güzel kızına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin

blendır konusunda ne Yaparım bilmiyorum mira feci kusan bi bebek o Yüzden her öğürmesi patlamayla bitti mecbur kaldım kullandım bi ara bıraktırmak için denedim ama olmuyo Allah düşmanıma dahi kusan bebek vermesin

Bende çok kastım resmen altı ayı saatiyle bekledim ve geciktim zaten sonrası malum bu Akşm yoğurtla bir yemek kaşığı pilav yedi diye takla atmadığım kaldı bi iştahsızlık kabus gibi neyseki siz toparlıyorsunuz maşallah inşallh bi gün bizde burda böyle güzel bi haber veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…