Herşeyi denedm yemiyo yemedi biturlu buyumix verdm dedi aynisindan yaptm yemedi . ayran iciyo arada oda cani isterse 30cc ancaAy çok şeker gözüküyor areni böyle hayal bile edemiyorum. Gece üstünü örtüyorum diye nasıl sinirleniyor.
Eminim denemişsindir cevizle meyveyle falanda mı yemiyor?
Maşallah ya çook tatlı çook :)
Geçmiş olsn. Eşimde olmuştu yanında ben vardım sedasyon yöntemiyle oldukları için çıkınca çok komik şeyler söylemişti. Sizin sonuçlarda iyi çıkar inş.
Bencede hiç direnme valla seni uyutur yinede kendisi uyumaz. Bakışlarından bunu anlıyorum :) senin eşinede çok geçmiş olsn.
ne güzel gülüyolar ya. Allahım eksik etmesin yüzündenEki Görüntüle 1603852
Kaynağı diş fircasindan gelen mutluluk
Eki Görüntüle 1603852
@kmltm ben emrenin bornozunu yerim ama nasil yakismis kucuk erkek maşallah suphanallah
Beyzada yemeye kalkti ama hep.engel oldum kuru boyalari cikardim her seferinde bir tane sectirdim rengarenk oldu hemen astik resmimizi :))Masallahh
Tesekkur ederiz teyzesi adam oldu havlular kucuk geliyo
Guzel fikirmis ben de denym ama kalemin ucunu yer kesin
Eki Görüntüle 1603852
Aferin bızdığa ne güzel bi anı
Sağol canım senim hikayende çok iimiş :)))@minnakkartal Canım geçmiş olsun. Artık endoskopi çok zor değil eşin de atlatmis şükür. Sonuçlar güzel çıkar inşallah. Ben de olmuştum 3 sene filan oluyor. Nasıl stres yapmistim girmeden. Uyanirken neler sacmalamisim. Hemsirelere elinize sağlık çok güzel hicbirsey hissetmedim sağolun filan diyormusum durmadan:)) Bir de esime ben bunu çok seviyorum. Bundan eve de alalım çok güzel bu deyip durmuşum. Narkoz almak nasıl hoşuma gittiyse artık. Daha önce de burun ameliyatı geçirmiştim ordan aklımda kalmış narkozun güzel olduğu
Sağol canım inşallahAyyy bende ayakkabimi ne ara giydim hatirlamiyordum . Sedyenin kalktigimi animsiyordum ama gerisi yok. endeskopi çok zor değildi ama Kolonoskopi berbattı.
Buarada geçmiş olsun biyopsi sonucuda iyi çıkar bence.
Yaaa ne güzel gülmüşsün sen öyle maşallah hep gülün sizEki Görüntüle 1603852
Bir daa bi çocuğum olursa dördüncü Ayında başlamayı düşünüyorum ben mirada altıncı ayın ne kadar geç olduğunu gördüm üstelik etrafımda kaç kişi uyardı beni annem dahilK kaapi cocuk bizimkilerden 8 ay kadar buyuk ekim 2013 dogumlu ama bizimkilerin oldugu donemlere baktim hayet guzel bilemem mam ile ki beslendi anne sutu mu aldi ama ban ek gidaya gecmeden once herkes 5.ayin icinde basladin basladin diyolar cigneme refleksi falan 5.ayda olisuyomus ne kadar dogru bilmem ben ilk ek gida da 5 ay 15 gunluk falandi yogurttur corbadir tattirdim.hersyden hatta kuru fasulye pilav bile verdim tadimlik tadini bilsin diye pek sikinti yaratmiyok ama aman aman da bi yemek olcumuz yok ya ceyrek kase corbadir yada baska biseydir bi kasik bile kardir midesi ne diyorum zaten zorlasam cildiririm.hic ugrasamam bende hep onune koyarim ne yerse yesin mantigi corba yogurt sivi seyleri bem yediriyom.o kadar
Canim benim cok üzüldüm sende cok büyük bir aci yasamissin rabbim kizini sana bagislasin basin sagolsunAnnesinin zeynep icin yazdiklarina azicik baktim dayanamadim kapattim cok zor. 7 yil once agir kombine immun yetmezliğinden oglum 5 aylik iken vefat etti emiyordu ustelik. Evlat acisi hic biseye benzemez en buyuk imtihan ins oteki dunyada sefaatci olacak...
Oyyy maşallah sana cok tatli maşallah suphanallah
ne güzel gülüyolar ya. Allahım eksik etmesin yüzünden
Masallahh
Tesekkur ederiz teyzesi adam oldu havlular kucuk geliyo
Guzel fikirmis ben de denym ama kalemin ucunu yer kesin
Teşekkür ederiz teyzeleri. bebeklerimizin yüzü hep gülsün inşallah :))Maşallah yavrum sana,çok tatlısın teyzecim
Canım ya. Allah kavuştursun öbür tarafta meleğinlr seniAnnesinin zeynep icin yazdiklarina azicik baktim dayanamadim kapattim cok zor. 7 yil once agir kombine immun yetmezliğinden oglum 5 aylik iken vefat etti emiyordu ustelik. Evlat acisi hic biseye benzemez en buyuk imtihan ins oteki dunyada sefaatci olacak...
Esime kalsa 6.aydan once su bile verdirmeyecekti anne sutu aliyo daha iyi diye bende kayseriye annemlerin yanina gidince hemen basladim komsulari bile demosti simdi basla diye iyiki o donem gittim zaten varinca ertesi guni tadimlik falan basladim ufak ufak bide bana blendir da kullanma demislerdi hic blendir kullanmadim ogirmelerimiz de oldu ama devam ettim hatta elmayi rendeliyip veriyodum yemiyodu dilim yapi eline verince kenarindan falan kemiriyodu ilk disleri disi yeni patlamak izereydi damaginin sertligi bile yetiyodu.minicik koparmayaBir daa bi çocuğum olursa dördüncü Ayında başlamayı düşünüyorum ben mirada altıncı ayın ne kadar geç olduğunu gördüm üstelik etrafımda kaç kişi uyardı beni annem dahil
Ben de 5 aylıkken sadece yoğurt ve meyve denemeleri ile başladım canım. Ve 6 aylıkken tam anlamı ile başladım ek gıda vermeye. Çok buyutmusum çok kasmistim kendimi yok erken yok aman vermem diye. Şimdi ben de @minnakkartal gibi düşünüyorum. Kasmaya gerek yok erkenden az az tattirilabilir bence de. Kerem Alp gec başlamama rağmen gerçekten blw bebekleri gibiydi çoğu şeyi kendi yiyordu. Cigniyordu. Hiç blendıra gerek duymadım ezip verdim hep. Ta ki 9 aya kadar. Ne olduysa sonra oldu bize. Çok zorlandigim bir dönem oldu oturup agladigim hatta. Çok şükür biraz daha iyi bu aralar. Hiç belli olmuyor bu sıpalar.K kaapi cocuk bizimkilerden 8 ay kadar buyuk ekim 2013 dogumlu ama bizimkilerin oldugu donemlere baktim hayet guzel bilemem mam ile ki beslendi anne sutu mu aldi ama ban ek gidaya gecmeden once herkes 5.ayin icinde basladin basladin diyolar cigneme refleksi falan 5.ayda olisuyomus ne kadar dogru bilmem ben ilk ek gida da 5 ay 15 gunluk falandi yogurttur corbadir tattirdim.hersyden hatta kuru fasulye pilav bile verdim tadimlik tadini bilsin diye pek sikinti yaratmiyok ama aman aman da bi yemek olcumuz yok ya ceyrek kase corbadir yada baska biseydir bi kasik bile kardir midesi ne diyorum zaten zorlasam cildiririm.hic ugrasamam bende hep onune koyarim ne yerse yesin mantigi corba yogurt sivi seyleri bem yediriyom.o kadar
canım çok üzüldüm başın sağolsun Allah güzel kızına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsinAnnesinin zeynep icin yazdiklarina azicik baktim dayanamadim kapattim cok zor. 7 yil once agir kombine immun yetmezliğinden oglum 5 aylik iken vefat etti emiyordu ustelik. Evlat acisi hic biseye benzemez en buyuk imtihan ins oteki dunyada sefaatci olacak...
blendır konusunda ne Yaparım bilmiyorum mira feci kusan bi bebek o Yüzden her öğürmesi patlamayla bitti mecbur kaldım kullandım bi ara bıraktırmak için denedim ama olmuyo Allah düşmanıma dahi kusan bebek vermesinEsime kalsa 6.aydan once su bile verdirmeyecekti anne sutu aliyo daha iyi diye bende kayseriye annemlerin yanina gidince hemen basladim komsulari bile demosti simdi basla diye iyiki o donem gittim zaten varinca ertesi guni tadimlik falan basladim ufak ufak bide bana blendir da kullanma demislerdi hic blendir kullanmadim ogirmelerimiz de oldu ama devam ettim hatta elmayi rendeliyip veriyodum yemiyodu dilim yapi eline verince kenarindan falan kemiriyodu ilk disleri disi yeni patlamak izereydi damaginin sertligi bile yetiyodu.minicik koparmaya
Bende çok kastım resmen altı ayı saatiyle bekledim ve geciktim zaten sonrası malum bu Akşm yoğurtla bir yemek kaşığı pilav yedi diye takla atmadığım kaldı bi iştahsızlık kabus gibi neyseki siz toparlıyorsunuz maşallah inşallh bi gün bizde burda böyle güzel bi haber veririzBen de 5 aylıkken sadece yoğurt ve meyve denemeleri ile başladım canım. Ve 6 aylıkken tam anlamı ile başladım ek gıda vermeye. Çok buyutmusum çok kasmistim kendimi yok erken yok aman vermem diye. Şimdi ben de @minnakkartal gibi düşünüyorum. Kasmaya gerek yok erkenden az az tattirilabilir bence de. Kerem Alp gec başlamama rağmen gerçekten blw bebekleri gibiydi çoğu şeyi kendi yiyordu. Cigniyordu. Hiç blendıra gerek duymadım ezip verdim hep. Ta ki 9 aya kadar. Ne olduysa sonra oldu bize. Çok zorlandigim bir dönem oldu oturup agladigim hatta. Çok şükür biraz daha iyi bu aralar. Hiç belli olmuyor bu sıpalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?