- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
bi çocuk vardı diş fırçası çenesine batan ben ondan beri çok korkuyorum.Eki Görüntüle 1603741 kizlar rossmann dan 3lu bebek dis fircasi aldik 9.90 di sanirim fiyati artik surekli dis fircaliyoruz suan sag taraftakini kullaniyoruz cok iyide damaklarini kasiyor kizimin elinden agzindan düşmüyor tavsiye ederim ortadakide zaten direk damaklarini kasimak icin yuvarlak aparatini takiyoruz agzina cok itmesin diye avm lerde var
Başın sağolsn cnm. Ben en yakın olarak yeğenimi kaybettim. O bile çok acıydı evlat acısını düşünemiyorum bile. Allah kızınına uzun sağlıklı ömür versin..Annesinin zeynep icin yazdiklarina azicik baktim dayanamadim kapattim cok zor. 7 yil once agir kombine immun yetmezliğinden oglum 5 aylik iken vefat etti emiyordu ustelik. Evlat acisi hic biseye benzemez en buyuk imtihan ins oteki dunyada sefaatci olacak...
Sanırım burda seni en iyi ben anlarım. Blendır konusunda. Her gün yavaş yavaş bırakayım diyorum ama öyle bi kusuyor ki düşün öğürmüyor direk kusuyor. Yoksa aren çok şükür çok güzel yiyen bi çocuk. Tek sorunumuz blendır. Zamanı gelince çiğneyerek yiyecek diyorum artık.blendır konusunda ne Yaparım bilmiyorum mira feci kusan bi bebek o Yüzden her öğürmesi patlamayla bitti mecbur kaldım kullandım bi ara bıraktırmak için denedim ama olmuyo Allah düşmanıma dahi kusan bebek vermesin
Bende çok kastım resmen altı ayı saatiyle bekledim ve geciktim zaten sonrası malum bu Akşm yoğurtla bir yemek kaşığı pilav yedi diye takla atmadığım kaldı bi iştahsızlık kabus gibi neyseki siz toparlıyorsunuz maşallah inşallh bi gün bizde burda böyle güzel bi haber veririz
Canım zaten kusma olayı bambaşka. Baska çare kalmıyor ki insan yesin de nasıl yerse diye bakıyor. Istahsizlik dönemleri de aynı ben de yuttugu kaşıkları sayar olmuştum. Inşallah duyacagiz burada yemek konusunda sizin de güzel haberlerinizi.blendır konusunda ne Yaparım bilmiyorum mira feci kusan bi bebek o Yüzden her öğürmesi patlamayla bitti mecbur kaldım kullandım bi ara bıraktırmak için denedim ama olmuyo Allah düşmanıma dahi kusan bebek vermesin
Bende çok kastım resmen altı ayı saatiyle bekledim ve geciktim zaten sonrası malum bu Akşm yoğurtla bir yemek kaşığı pilav yedi diye takla atmadığım kaldı bi iştahsızlık kabus gibi neyseki siz toparlıyorsunuz maşallah inşallh bi gün bizde burda böyle güzel bi haber veririz
Annesinin zeynep icin yazdiklarina azicik baktim dayanamadim kapattim cok zor. 7 yil once agir kombine immun yetmezliğinden oglum 5 aylik iken vefat etti emiyordu ustelik. Evlat acisi hic biseye benzemez en buyuk imtihan ins oteki dunyada sefaatci olacak...
Annesinin zeynep icin yazdiklarina azicik baktim dayanamadim kapattim cok zor. 7 yil once agir kombine immun yetmezliğinden oglum 5 aylik iken vefat etti emiyordu ustelik. Evlat acisi hic biseye benzemez en buyuk imtihan ins oteki dunyada sefaatci olacak...
Tekrar gecmis olsun canim insallah biyopsi sonucu da iyi gelirhiç öyle bi niyeti yok gerçekten
Sağol canım inşallh şimdilik gastrit Demiş ama biyopsi almış bakalım
Eşimde mesaj Attı bana çıktım diye Aradım sesi kötüydü biraz dinlenme odasındayım dedi neyse on beş Dakka sonra arıyo ses düzelmiş canım ben çıktım iyiyim diyo konuştuk dedim şaka yapıyosun diyo arkadaşına soruyo Aradım mı diye:))
masallah canim ya cok tatli keremalp Allah bagislasinEki Görüntüle 1603852
Kaynağı diş fircasindan gelen mutluluk
Cok guzel aferin Beyzaya
Canim ben de o zamanlar burada yazmistim erken tattirmak etkili oluyor diye ve kizima 5 aylikken yogurt vermeye basladim sonrasinda sebze corbasiyla devam ettim en son meyve verdim cunku meyve daha tatli oldugu icin en sona biraktim ben de dis donemine kadar istah problemi yasamadim ama ne zaman disler basladi istahsizlasti dis ciktiktan sonra biraz normale donuyor ama yine de huy haline getirdi zorluyor beni cogunlukla ama tecrubeyle birlikte sunu soylemeliyim 6 ay ek gida icin gec bir donem 5 ay ideal oluyor sana katiliyorumK kaapi cocuk bizimkilerden 8 ay kadar buyuk ekim 2013 dogumlu ama bizimkilerin oldugu donemlere baktim hayet guzel bilemem mam ile ki beslendi anne sutu mu aldi ama ban ek gidaya gecmeden once herkes 5.ayin icinde basladin basladin diyolar cigneme refleksi falan 5.ayda olisuyomus ne kadar dogru bilmem ben ilk ek gida da 5 ay 15 gunluk falandi yogurttur corbadir tattirdim.hersyden hatta kuru fasulye pilav bile verdim tadimlik tadini bilsin diye pek sikinti yaratmiyok ama aman aman da bi yemek olcumuz yok ya ceyrek kase corbadir yada baska biseydir bi kasik bile kardir midesi ne diyorum zaten zorlasam cildiririm.hic ugrasamam bende hep onune koyarim ne yerse yesin mantigi corba yogurt sivi seyleri bem yediriyom.o kadar
canim ya basin sagolsun obur dunyada sefaatçin olsun meleginAnnesinin zeynep icin yazdiklarina azicik baktim dayanamadim kapattim cok zor. 7 yil once agir kombine immun yetmezliğinden oglum 5 aylik iken vefat etti emiyordu ustelik. Evlat acisi hic biseye benzemez en buyuk imtihan ins oteki dunyada sefaatci olacak...
Kizlar gunlerdir suren zor gunlerin ardindan bugun bir gelisme oldu esime Amerikadan is teklifi geldi daha cok yeni ne olur bilmiyoruz esimin calistigi bir mimar var onun Amerika da arkadasi varmis o turkiyeyle calismak istiyormus normalde ispanyayla calisiyormus esimin calistigi mimarda esimi tavsiye etmis bizim yaptigimiz binalarin resmini cekip gondermis arkadasina cok begenmis bu mimar ay sonunda Amerikaya gidecekmis o zaman daha netlesecek hakkimizda hayirlisi Rabbim mahcup etmesin insallah esim ben de oraya gidebilirim diyor aksamdan beri beni burada mi birakacaksin dedim sacmalama is icin diyor bir tuhaf oldum ya uzun sure orada kalmak zorunda olursa ben burada bir basima üc cocukla ne yaparim bilemiyorum hayirlisi ne ise o olsun diyorum kizlar
@nisaelifim Allahım bu yavrunu bağışlasın inş hayırlı ömürler versin.
@kmltm eşim dün gece gibi bazen çok geç geliyo..tek kişi çalışıyorum diye abartıyo bi de bana ücretsiz izin alabilirsin diyo:) ben maaşsız olunca o çalışmayı iki katına çıkardı, olan yine bana oldu
Buarada emrenin bornozuna bayıldım
@minnakkartal ve @yaz yagmuru eşlerinize geçmiş oldun inş güzel sonuçlar alırsınız...
Kedim yazdımı ben kaçırdım nasıl oldu acaba bebiş?
Tüm topiğe az uyanmalı güzel bir gece diliyorum..
Tesekkur ederim canim insallah@nisaelifim Allahım bu yavrunu bağışlasın inş hayırlı ömürler versin.
@kmltm eşim dün gece gibi bazen çok geç geliyo..tek kişi çalışıyorum diye abartıyo bi de bana ücretsiz izin alabilirsin diyo:) ben maaşsız olunca o çalışmayı iki katına çıkardı, olan yine bana oldu
Buarada emrenin bornozuna bayıldım
@minnakkartal ve @yaz yagmuru eşlerinize geçmiş oldun inş güzel sonuçlar alırsınız...
Kedim yazdımı ben kaçırdım nasıl oldu acaba bebiş?
Tüm topiğe az uyanmalı güzel bir gece diliyorum..
sagol canim insallah daha once sehir disina gidip calismisti ama Amerika olunca bir tuhaf oldumCanim hayirlisi olsun hakkinizda.belki bu is rahatlatacak sizi maddi olarak.esimin kuzeni de muhendis ist da yasiyolar suudi arabistan da is bulmus bikac seneligne oraya gitcek esini cocugnu alip.zorlanacaklar ama omur boyu kalmycak nasl olsa.esin de gider gelr muhtemelen hayrlisi olsun
Tesekkurler teyzesi:)benm esim de terfi etti sorumluluklari artti haliyle gec geliyo arada.maddi acidan rahat oldgmz icin izindeym ben de ama boyle de skci oluyo dedgn gbi
Sagol canim insallah hakkimizda hayirlisi olsunyazyagmuru hayirlisi ins hakkinizda bakarain bu is rahatlatir sizi belkide ilerletir isleri sizde gidersiniz
daha ne dıs fırcalaması canımm ?? neyle fırcalııyorsunuz macun olarak ?? cok erken geldı bana ama, alsam mı bende acabaEki Görüntüle 1603741 kizlar rossmann dan 3lu bebek dis fircasi aldik 9.90 di sanirim fiyati artik surekli dis fircaliyoruz suan sag taraftakini kullaniyoruz cok iyide damaklarini kasiyor kizimin elinden agzindan düşmüyor tavsiye ederim ortadakide zaten direk damaklarini kasimak icin yuvarlak aparatini takiyoruz agzina cok itmesin diye avm lerde var
Oh ne guzel canim bizim burada insaatlar var hep toz oluyor balkonu silmekten biktim artik kis olunca kapali oluyor cok silmiyorum ama yazin her yer acik gir cik derken butun toz iceriye giriyor mecbur siliyorum ama halilarimi daha yikatmadim cok derin bir temizlik yapamadim okullar acilmadan ben de halilarimi yikatip bir evi dip kose temizlesem iyi olacak normalde ben yaz basinda yapardim ama olmadi Eceyle temizlik zor oluyor vileda yapmak tam bir facia kovayi elliyor sildigim yere basiyor ayagi kayiyor abisine veriyorum durmiyor yanima gelmek istiyor sadece supurge ve toz alirken birsey yapmiyor hele supurge yaparken o kadar komik ki supurge yavas yavas geliyor arkamdan ya o da supurgeyi takip ediyor supurge durunca o da duruyor supurge ilerlerken o da ilerliyor bidi bidi birsryler soyleyip duruyor:))ayy bugun temizlige vurdum kendimi sabahtan odalari topladim oyku uyuyunca banyoyu yikadim bizimsular cok kirecli dusakabin gozukmucekti artik hos bi dus aldik nerdeyse eski haline dondu mutfagi topladim aksam yemegine yine dagildi tabi oyku uyudktan sonrada toz aldim vileda supurge toparla derken yebi oturdum halimi yikatmistim onu serdim mis gibi oldu evim :) tabi sadece 1 gun surcek butun camlar acik yarin yine heryer toz
Başınız sağolsun canım.Annesinin zeynep icin yazdiklarina azicik baktim dayanamadim kapattim cok zor. 7 yil once agir kombine immun yetmezliğinden oglum 5 aylik iken vefat etti emiyordu ustelik. Evlat acisi hic biseye benzemez en buyuk imtihan ins oteki dunyada sefaatci olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?