2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende 5 aylıkken yavaş yavaş başladım. Kendi yemeklerimizden falan hiç tattırmadım ama yoğurt meyvesebze püresi verdim. Diş zamanına kadar pütürlü yeme kısmı hariç bizde hiç sorun yaşamamıştık

hayırlısı olsun canım inşallah

daha ne dıs fırcalaması canımm ?? neyle fırcalııyorsunuz macun olarak ?? cok erken geldı bana ama, alsam mı bende acaba
diş macunu olmadan sadece diş yüzeyini çıktıkları zamandan itibaren temizlemek gerekiyomuş. Ben gazlı bezle her akşam siliyorum. Elinede bu silikon fırçaları veriyorum alışsın diye. Onlarla fırçalıyprum bazen.

Hayırlısı olsun canım..
Şartları koşulları iyi mi peki,oraya gitmeye değecek mi yani? Bir de eğer gitmeye karar verirseniz,sen neden eşinle beraber gitmiyorsun ki?O ne kadar kalıcaksa orda,sizde gidin..

Benzer bir durum 1 ay önce yakın bir akrabamızda oldu,yurtdışından teklif geldi ve şartlar 10 numaraydı,çok güzeldi..Onlarında biri bebek,3 çocukları var..Kadın çocuklarla 2-3 ay kaldı Türkiye'de,eşi önden gitti..Şirket orda triplex evde vermiş hatta,eşi işi düzene koydu evi halletti şimdi kadın ve çocuklarda gitti..

Böyle tekliflerde genelde süre olmuyor,hatta temelli diye gidiyorsun..Sizde de öyle mi belli bid süre için mi?

Boşuna uyuz demiyorum ben bu adama. Mecburiyetler dışında konuşmuyoruz. Gece benden önce yattı yine tabi. Bn uyumak için gittim. dürttü yatınca. Efendim dedim. Sen kim olduğunu sanıyosun dedi.
7 senede anlamadıysan bu saatten sonra kim olduğumu anlatmaya uğraşacak değilim. Anlasan zaten bu durumda olmazdık dedim. Hiç bişey demeden uyumaya devam etti.
Deli midir nedir. Keyfi yerindeyse böyle olsun. Bünye alışkanlık kazandı artık.​

@oslew canm sen mama vermeye devam ediyomusun birakcaktin
biraktik canim sute alisti iyice ondan sonra biraktim bikac gece sut denedim bi degisiklik olmadi uykuda simdi aksam yatarken aciktiysa icer toksa oyle yatar gecede bazen 3te bazen 5te kalkar sutunu icer yatar tekrar

aynen supurgede sorun yok vileda kovasina elini sokmaya calisiyo kovayi da elimde tasiyorum mecbur yada iste gece yapiyorun

Bir daa bi çocuğum olursa dördüncü Ayında başlamayı düşünüyorum ben mirada altıncı ayın ne kadar geç olduğunu gördüm üstelik etrafımda kaç kişi uyardı beni annem dahil
Ben 4. ayda başlamıştım canım. hem emmiyordu düzgüncene hemde işe başlamıştım. emmeyen çocuğu 6.aya kadar sadece mama ile beslemek istemedim.

seninde başın sağolsun canım. benim yiğenim evladım gibi ona bişey olsa ne yaparım kim bilir

Canim cok uzuldum Allah kizina saglikli omur versin meleginle de cennette kavusursunuz insallah

@minnakkartal gecms olsun canim
teşekkürler canım bu arada emre ve bornozu yakıyo gerçekten maşallah

sağol canım inşallah

hayırlısı olsun canım keşke uzun vadeli bişi olsa sizinde oraya yerleşme ihtimaliniz bizde öyle bi fırsat olsa bi saniye durmam ülkenin gidişatı hiç ii değil

Teşekkürler canım

acaba normal konuşarak alttan almak istemeyip konuşmaya kavgayla başlayıp barışmayamı çalışıyo erkeklerde en az kurmaya çalıştığım cümle gibi karışık çünkü :))

canım kızma ama gülme geldi birden :)

ay kaç kere okudum anlamak içinama bende öyle düşünüyorum. İçten içe biliyo hatalı olduğunu. Şimdi düzgünce gelse ben bir bir anlatcam ona kendini savunamayacak. Birden kavga çıkartıp sonra bağrışmayalım bizim çocuğumuz vara getirip karambole getirmek niyeti. Normalde sadece kızmış olsam asıl sen kimsin falan diye başlardım. Ama cidden çok kırıldım ve sabrım tükendi.Umursamaz konuşunca diyecek bişey bulamadı o da döndü uyudu:))
Ekmeğine yağ sürmücem bu sefer.

canım kızma ama gülme geldi birden :)
gül canım gül
Bende güldüm zaten kendi kendime. Sen 2 gündür konuşma. Bi saat önceden git uyumaya. Düşün düşün söylediğin şey 'sen kimsin' olsun

@minnakkartal kendine haksızlık etme, biz de elma armut suyu ve yoğurda 5. ayında başlamıştık 1 kaşık 1 kaşık, biraz da bebekle alakalı bir durum, 4 aylıkken başlasan da aynı tepkiyi verebilirdi...
belki de haklısın ama kendimden ziyade miraya haksızlık ettim gibi geliyor en azından denemeliydim neyse geçti tabi artık inşallah emzirme döneminden sonra farklı olur herşey
Gökçeyle candy crush oynuyoruz. Sesini açtım ben hamle yaptıkça çıkan sesle çıldırıyo
Kendi dokunmaya çalışıyo şekerlerin üzerine
aaa çok tatlı bunlar ya

bizde bugun menenjit asimizi olduk hayirlisi bakalim
bizde tüm aşılardan sonra sadece huysuzluk oldu bi süre sorunsuz geçsin inşallah

kızlar DeliMavi adlı arkadaş ig deki anilitta yı yazmış. ay oradaki çocuğu ben de biliyorum bir ara takip ediyordum ben de, sonradan benim kız da yeme problemi olunca sinir oldum takibi bıraktım. ta o zaman annesi önüne büyük insana koyar gibi tabak koyuyor, derin de hapur hupur her bir şeyi döküp saçmadan yiyordu. portakal suyunu bardaktan dökmeden içiyordu. bizim kız birkaç aydır yapabiliyor bunu. ama ben o ara o çocuğu ve yemesini görünce deliriyordum, şu anda 21-22 aylık olmalı o çocuk.

Ahahahaha Allah'ım yaaa çok yaşa emi

@kmltm Bornoz çok yakışmış oğluşuna annesi. Maşallah:) Ben de alayım Kerem Alp e heves ettim :)))

Bizde de 2 tane var.. Artık yürüdükleri için giydirilir,çok tatlı oluyorlar.. Hemen al bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…