bende 5 aylıkken yavaş yavaş başladım. Kendi yemeklerimizden falan hiç tattırmadım ama yoğurt meyvesebze püresi verdim. Diş zamanına kadar pütürlü yeme kısmı hariç bizde hiç sorun yaşamamıştıkTekrar gecmis olsun canim insallah biyopsi sonucu da iyi gelir
masallah canim ya cok tatli keremalp Allah bagislasin
Cok guzel aferin Beyzaya
Canim ben de o zamanlar burada yazmistim erken tattirmak etkili oluyor diye ve kizima 5 aylikken yogurt vermeye basladim sonrasinda sebze corbasiyla devam ettim en son meyve verdim cunku meyve daha tatli oldugu icin en sona biraktim ben de dis donemine kadar istah problemi yasamadim ama ne zaman disler basladi istahsizlasti dis ciktiktan sonra biraz normale donuyor ama yine de huy haline getirdi zorluyor beni cogunlukla ama tecrubeyle birlikte sunu soylemeliyim 6 ay ek gida icin gec bir donem 5 ay ideal oluyor sana katiliyorum
canim ya basin sagolsun obur dunyada sefaatçin olsun melegin
hayırlısı olsun canım inşallahKizlar gunlerdir suren zor gunlerin ardindan bugun bir gelisme oldu esime Amerikadan is teklifi geldi daha cok yeni ne olur bilmiyoruz esimin calistigi bir mimar var onun Amerika da arkadasi varmis o turkiyeyle calismak istiyormus normalde ispanyayla calisiyormus esimin calistigi mimarda esimi tavsiye etmis bizim yaptigimiz binalarin resmini cekip gondermis arkadasina cok begenmis bu mimar ay sonunda Amerikaya gidecekmis o zaman daha netlesecek hakkimizda hayirlisi Rabbim mahcup etmesin insallah esim ben de oraya gidebilirim diyor aksamdan beri beni burada mi birakacaksin dedim sacmalama is icin diyor bir tuhaf oldum ya uzun sure orada kalmak zorunda olursa ben burada bir basima üc cocukla ne yaparim bilemiyorum hayirlisi ne ise o olsun diyorum kizlar
diş macunu olmadan sadece diş yüzeyini çıktıkları zamandan itibaren temizlemek gerekiyomuş. Ben gazlı bezle her akşam siliyorum. Elinede bu silikon fırçaları veriyorum alışsın diye. Onlarla fırçalıyprum bazen.daha ne dıs fırcalaması canımm ?? neyle fırcalııyorsunuz macun olarak ?? cok erken geldı bana ama, alsam mı bende acaba
Kizlar gunlerdir suren zor gunlerin ardindan bugun bir gelisme oldu esime Amerikadan is teklifi geldi daha cok yeni ne olur bilmiyoruz esimin calistigi bir mimar var onun Amerika da arkadasi varmis o turkiyeyle calismak istiyormus normalde ispanyayla calisiyormus esimin calistigi mimarda esimi tavsiye etmis bizim yaptigimiz binalarin resmini cekip gondermis arkadasina cok begenmis bu mimar ay sonunda Amerikaya gidecekmis o zaman daha netlesecek hakkimizda hayirlisi Rabbim mahcup etmesin insallah esim ben de oraya gidebilirim diyor aksamdan beri beni burada mi birakacaksin dedim sacmalama is icin diyor bir tuhaf oldum ya uzun sure orada kalmak zorunda olursa ben burada bir basima üc cocukla ne yaparim bilemiyorum hayirlisi ne ise o olsun diyorum kizlar
wuuwww harika görünüyor
biraktik canim sute alisti iyice ondan sonra biraktim bikac gece sut denedim bi degisiklik olmadi uykuda simdi aksam yatarken aciktiysa icer toksa oyle yatar gecede bazen 3te bazen 5te kalkar sutunu icer yatar tekrar@oslew canm sen mama vermeye devam ediyomusun birakcaktin
Emreeeee senin bornozunu yesinler. nasıl tatlısın sennnnnMasallahh
Tesekkur ederiz teyzesi adam oldu havlular kucuk geliyo
Guzel fikirmis ben de denym ama kalemin ucunu yer kesin
aynen supurgede sorun yok vileda kovasina elini sokmaya calisiyo kovayi da elimde tasiyorum mecbur yada iste gece yapiyorunOh ne guzel canim bizim burada insaatlar var hep toz oluyor balkonu silmekten biktim artik kis olunca kapali oluyor cok silmiyorum ama yazin her yer acik gir cik derken butun toz iceriye giriyor mecbur siliyorum ama halilarimi daha yikatmadim cok derin bir temizlik yapamadim okullar acilmadan ben de halilarimi yikatip bir evi dip kose temizlesem iyi olacak normalde ben yaz basinda yapardim ama olmadi Eceyle temizlik zor oluyor vileda yapmak tam bir facia kovayi elliyor sildigim yere basiyor ayagi kayiyor abisine veriyorum durmiyor yanima gelmek istiyor sadece supurge ve toz alirken birsey yapmiyor hele supurge yaparken o kadar komik ki supurge yavas yavas geliyor arkamdan ya o da supurgeyi takip ediyor supurge durunca o da duruyor supurge ilerlerken o da ilerliyor bidi bidi birsryler soyleyip duruyor:))
Ben 4. ayda başlamıştım canım. hem emmiyordu düzgüncene hemde işe başlamıştım. emmeyen çocuğu 6.aya kadar sadece mama ile beslemek istemedim.Bir daa bi çocuğum olursa dördüncü Ayında başlamayı düşünüyorum ben mirada altıncı ayın ne kadar geç olduğunu gördüm üstelik etrafımda kaç kişi uyardı beni annem dahil
seninde başın sağolsun canım. benim yiğenim evladım gibi ona bişey olsa ne yaparım kim bilirbi çocuk vardı diş fırçası çenesine batan ben ondan beri çok korkuyorum.
Başın sağolsn cnm. Ben en yakın olarak yeğenimi kaybettim. O bile çok acıydı evlat acısını düşünemiyorum bile. Allah kızınına uzun sağlıklı ömür versin..
Sanırım burda seni en iyi ben anlarım. Blendır konusunda. Her gün yavaş yavaş bırakayım diyorum ama öyle bi kusuyor ki düşün öğürmüyor direk kusuyor. Yoksa aren çok şükür çok güzel yiyen bi çocuk. Tek sorunumuz blendır. Zamanı gelince çiğneyerek yiyecek diyorum artık.
teşekkürler canım bu arada emre ve bornozu yakıyo gerçekten maşallahCanim cok uzuldum Allah kizina saglikli omur versin meleginle de cennette kavusursunuz insallah
@minnakkartal gecms olsun canim
sağol canım inşallahTekrar gecmis olsun canim insallah biyopsi sonucu da iyi gelir
masallah canim ya cok tatli keremalp Allah bagislasin
Cok guzel aferin Beyzaya
Canim ben de o zamanlar burada yazmistim erken tattirmak etkili oluyor diye ve kizima 5 aylikken yogurt vermeye basladim sonrasinda sebze corbasiyla devam ettim en son meyve verdim cunku meyve daha tatli oldugu icin en sona biraktim ben de dis donemine kadar istah problemi yasamadim ama ne zaman disler basladi istahsizlasti dis ciktiktan sonra biraz normale donuyor ama yine de huy haline getirdi zorluyor beni cogunlukla ama tecrubeyle birlikte sunu soylemeliyim 6 ay ek gida icin gec bir donem 5 ay ideal oluyor sana katiliyorum
canim ya basin sagolsun obur dunyada sefaatçin olsun melegin
hayırlısı olsun canım keşke uzun vadeli bişi olsa sizinde oraya yerleşme ihtimaliniz bizde öyle bi fırsat olsa bi saniye durmam ülkenin gidişatı hiç ii değilKizlar gunlerdir suren zor gunlerin ardindan bugun bir gelisme oldu esime Amerikadan is teklifi geldi daha cok yeni ne olur bilmiyoruz esimin calistigi bir mimar var onun Amerika da arkadasi varmis o turkiyeyle calismak istiyormus normalde ispanyayla calisiyormus esimin calistigi mimarda esimi tavsiye etmis bizim yaptigimiz binalarin resmini cekip gondermis arkadasina cok begenmis bu mimar ay sonunda Amerikaya gidecekmis o zaman daha netlesecek hakkimizda hayirlisi Rabbim mahcup etmesin insallah esim ben de oraya gidebilirim diyor aksamdan beri beni burada mi birakacaksin dedim sacmalama is icin diyor bir tuhaf oldum ya uzun sure orada kalmak zorunda olursa ben burada bir basima üc cocukla ne yaparim bilemiyorum hayirlisi ne ise o olsun diyorum kizlar
Teşekkürler canım@nisaelifim Allahım bu yavrunu bağışlasın inş hayırlı ömürler versin.
@kmltm eşim dün gece gibi bazen çok geç geliyo..tek kişi çalışıyorum diye abartıyo bi de bana ücretsiz izin alabilirsin diyo:) ben maaşsız olunca o çalışmayı iki katına çıkardı, olan yine bana oldu
Buarada emrenin bornozuna bayıldım
@minnakkartal ve @yaz yagmuru eşlerinize geçmiş oldun inş güzel sonuçlar alırsınız...
@Kedim yazdımı ben kaçırdım nasıl oldu acaba bebiş?
Tüm topiğe az uyanmalı güzel bir gece diliyorum..
acaba normal konuşarak alttan almak istemeyip konuşmaya kavgayla başlayıp barışmayamı çalışıyo erkeklerde en az kurmaya çalıştığım cümle gibi karışık çünkü :))Boşuna uyuz demiyorum ben bu adama. Mecburiyetler dışında konuşmuyoruz. Gece benden önce yattı yine tabi. Bn uyumak için gittim. dürttü yatınca. Efendim dedim. Sen kim olduğunu sanıyosun dedi.
7 senede anlamadıysan bu saatten sonra kim olduğumu anlatmaya uğraşacak değilim. Anlasan zaten bu durumda olmazdık dedim. Hiç bişey demeden uyumaya devam etti.
Deli midir nedir. Keyfi yerindeyse böyle olsun. Bünye alışkanlık kazandı artık.
canım kızma ama gülme geldi birden :)Boşuna uyuz demiyorum ben bu adama. Mecburiyetler dışında konuşmuyoruz. Gece benden önce yattı yine tabi. Bn uyumak için gittim. dürttü yatınca. Efendim dedim. Sen kim olduğunu sanıyosun dedi.
7 senede anlamadıysan bu saatten sonra kim olduğumu anlatmaya uğraşacak değilim. Anlasan zaten bu durumda olmazdık dedim. Hiç bişey demeden uyumaya devam etti.
ay kaç kere okudum anlamak içinteşekkürler canım bu arada emre ve bornozu yakıyo gerçekten maşallah
sağol canım inşallah
hayırlısı olsun canım keşke uzun vadeli bişi olsa sizinde oraya yerleşme ihtimaliniz bizde öyle bi fırsat olsa bi saniye durmam ülkenin gidişatı hiç ii değil
Teşekkürler canım
acaba normal konuşarak alttan almak istemeyip konuşmaya kavgayla başlayıp barışmayamı çalışıyo erkeklerde en az kurmaya çalıştığım cümle gibi karışık çünkü :))
gül canım gülcanım kızma ama gülme geldi birden :)
belki de haklısın ama kendimden ziyade miraya haksızlık ettim gibi geliyor en azından denemeliydim neyse geçti tabi artık inşallah emzirme döneminden sonra farklı olur herşey@minnakkartal kendine haksızlık etme, biz de elma armut suyu ve yoğurda 5. ayında başlamıştık 1 kaşık 1 kaşık, biraz da bebekle alakalı bir durum, 4 aylıkken başlasan da aynı tepkiyi verebilirdi...
aaa çok tatlı bunlar yaGökçeyle candy crush oynuyoruz. Sesini açtım ben hamle yaptıkça çıkan sesle çıldırıyo
Kendi dokunmaya çalışıyo şekerlerin üzerine
bizde tüm aşılardan sonra sadece huysuzluk oldu bi süre sorunsuz geçsin inşallahbizde bugun menenjit asimizi olduk hayirlisi bakalim
Boşuna uyuz demiyorum ben bu adama. Mecburiyetler dışında konuşmuyoruz. Gece benden önce yattı yine tabi. Bn uyumak için gittim. dürttü yatınca. Efendim dedim. Sen kim olduğunu sanıyosun dedi.
@kmltm Bornoz çok yakışmış oğluşuna annesi. Maşallah:) Ben de alayım Kerem Alp e heves ettim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?