Emziriyomuydun canm mesela gündüz neler veriyosun bnde mamayi biraktm sut veriyorum günlük duzeninizi merak ettimbiraktik canim sute alisti iyice ondan sonra biraktim bikac gece sut denedim bi degisiklik olmadi uykuda simdi aksam yatarken aciktiysa icer toksa oyle yatar gecede bazen 3te bazen 5te kalkar sutunu icer yatar tekrar
biraktik canim sute alisti iyice ondan sonra biraktim bikac gece sut denedim bi degisiklik olmadi uykuda simdi aksam yatarken aciktiysa icer toksa oyle yatar gecede bazen 3te bazen 5te kalkar sutunu icer yatar tekrar
inşallah sorunsuz atlatırsınız bizimde aşılar şimdiye kadar sadece huysuzluk yaptı ona da şükürkızlar günaydın bu arada herkese,
bizim dün 18. ay aşıları yapılacaktı karma + çocuk felci(damla) + hepatit A
ben iyi ki aile hekimliğini aramışım hepatit A ellerinde yokmuş, pzt gelecekmiş. ben de önümüzdeki hafta yaptırmaya karar verdim. hemşire en geç 15 gün içinde getirin dedi. bu aşıdan korkuyorum, daha önce hiç aşı sebebiyle ateş, keyifsizlik falan olmamıştı. inşallah sağ salimen atlatırız...
yok emmiyo artik gece sut icme saatine gore genelde 3-4 gibi kalkar sabahta 7.30-8 gibi kalkiyoz 9 gibi kahvalti hazirliyorum domates salatalik seviyo kesip onunr koyuyorum kendi yiyo omlet veya haslama yumurta ne kadar isterse o kadar yediriyorum istemedimi vermiyorum 11 gibi uyuyo kalkinca corba iciyo sonra meyve muhallebi bi de buyumix falan yiyo erik veriyorum eline buyuk kara eriklerden onu cok seviyo yarisini yiyo 6-7 gibi yemek yiyo ne varsa onu yogurt falan eger az yerse 9.30 gibi sut icip yatiyo toksa icmeden uyurEmziriyomuydun canm mesela gündüz neler veriyosun bnde mamayi biraktm sut veriyorum günlük duzeninizi merak ettim
kesinlikele soguk veya oda sicakliginda icmiyo illa ilik olcak ilk zaman bal karistirdim sabah ac karnina verdim alisinca gunduz gece vermeyede basladim cok zorlamadi oyku sevdi hemenAaay bende artık devam sütünü bırakmak istiyorum.. Günlük süt denemesi 2'dir başarısız oldu,içmiyor Efe.. Devam sütünü bırakcak gibide değil.. Nasıl alıştırdın normal süte? Tiyo ver bana
totosunu ısırırım onun :))Eki Görüntüle 1604216 asi sarsti biraz heralde cabuk uyudu :)
kesinlikele soguk veya oda sicakliginda icmiyo illa ilik olcak ilk zaman bal karistirdim sabah ac karnina verdim alisinca gunduz gece vermeyede basladim cok zorlamadi oyku sevdi hemen
yavrum ya ateş falan olmaz inşallahEki Görüntüle 1604216 asi sarsti biraz heralde cabuk uyudu :)
ya senin saçların nadıl öyle canlı. Nazar değdirmeyeyim diye maşallah diyerek bakıyorum:)totosunu ısırırım onun :))
soguk icen bebeler var da ondan dedim kesinlikle icmiyo oyku ilik olcak bi de iste bal karistir kakao dene belki sever biraz cilek receli falan olabilir deneye deneye arada sadeyi denersin alisir ins mama bizi maddi larakta bitirdi goldengoat iciyodu 40 tl di en son bi parti 31 e buldum int ama hala taksitlerini oduyorum o zaman ihtiyaci vardi ama artik yeter sute alismasa mecbur devam etcektim ama babasinin cebini dusundu oyku bi kiyak yapayim sunlara dedi :)soğuk vermeyi hiç düşünmemiştimdirek ılık verdim ben..Öykü kolay alışmış ama Efe sevmeyecek gibime geliyor,alışmayacak gibi..
Macun koymuyorum canim ama simdiden aliskanlik edinsin diye birlikte yemeklerden sonra fircaliyoruz hem biraz damaklarini kasiyo birazda dislerini beni taklit etmeye calisiyor :))daha ne dıs fırcalaması canımm ?? neyle fırcalııyorsunuz macun olarak ?? cok erken geldı bana ama, alsam mı bende acaba
ayy çok teşekkürler canım saçlarımı severim Allahtan kendi yapısı ii yoksa uzun saçla uğraşmak zor olurdu şampuan reklamı gibi olcak ama yıka ve çık sadece çok şükür bide hiç taramamyavrum ya ateş falan olmaz inşallah
ya senin saçların nadıl öyle canlı. Nazar değdirmeyeyim diye maşallah diyerek bakıyorum:)
Çok hoş görğnüyolar
Maşallah:))ayy çok teşekkürler canım saçlarımı severim Allahtan kendi yapısı ii yoksa uzun saçla uğraşmak zor olurdu şampuan reklamı gibi olcak ama yıka ve çık sadece çok şükür bide hiç taramam
ayy aklıma şey geldi ben hamileyken hep midem yanıyo ekşiyo fln bende diyorumki kıçına kadar saçıyla doğcak bu kız fln sonuç anne uzun saçlı baba uzun saçlı o kadar yanma ekşime mira kel doğdu
Çok sağol cnm. Allah hepsine uzun ömürler versin.seninde başın sağolsun canım. benim yiğenim evladım gibi ona bişey olsa ne yaparım kim bilir
eline sağlık canım siz becerikli anneleri izlerken hem maşallah hemde darısı başıma diyorum ben günü kurtarcak bişiler yaparsam şükür halindeyim :))bu arada visne surubunu yaptim guzel odu tadi oyku meyvesuyu gibi icmek istemedi ama muhallebisinin ustune gezdirdim oyle yedi olmadi ben icerimcok begendim bu aksamda seftalileri yapcam bakalim:)Eki Görüntüle 1604226
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?