2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar günaydın bu arada herkese,
bizim dün 18. ay aşıları yapılacaktı karma + çocuk felci(damla) + hepatit A
ben iyi ki aile hekimliğini aramışım hepatit A ellerinde yokmuş, pzt gelecekmiş. ben de önümüzdeki hafta yaptırmaya karar verdim. hemşire en geç 15 gün içinde getirin dedi. bu aşıdan korkuyorum, daha önce hiç aşı sebebiyle ateş, keyifsizlik falan olmamıştı. inşallah sağ salimen atlatırız...

biraktik canim sute alisti iyice ondan sonra biraktim bikac gece sut denedim bi degisiklik olmadi uykuda simdi aksam yatarken aciktiysa icer toksa oyle yatar gecede bazen 3te bazen 5te kalkar sutunu icer yatar tekrar
Emziriyomuydun canm mesela gündüz neler veriyosun bnde mamayi biraktm sut veriyorum günlük duzeninizi merak ettim

biraktik canim sute alisti iyice ondan sonra biraktim bikac gece sut denedim bi degisiklik olmadi uykuda simdi aksam yatarken aciktiysa icer toksa oyle yatar gecede bazen 3te bazen 5te kalkar sutunu icer yatar tekrar

Aaay bende artık devam sütünü bırakmak istiyorum.. Günlük süt denemesi 2'dir başarısız oldu,içmiyor Efe.. Devam sütünü bırakcak gibide değil.. Nasıl alıştırdın normal süte? Tiyo ver bana

inşallah sorunsuz atlatırsınız bizimde aşılar şimdiye kadar sadece huysuzluk yaptı ona da şükür
he bide bende instagramda bir iki tane blw bebeği takip ediyordum gerçekten psikolojim bozuldu bıraktım

Emziriyomuydun canm mesela gündüz neler veriyosun bnde mamayi biraktm sut veriyorum günlük duzeninizi merak ettim
yok emmiyo artik gece sut icme saatine gore genelde 3-4 gibi kalkar sabahta 7.30-8 gibi kalkiyoz 9 gibi kahvalti hazirliyorum domates salatalik seviyo kesip onunr koyuyorum kendi yiyo omlet veya haslama yumurta ne kadar isterse o kadar yediriyorum istemedimi vermiyorum 11 gibi uyuyo kalkinca corba iciyo sonra meyve muhallebi bi de buyumix falan yiyo erik veriyorum eline buyuk kara eriklerden onu cok seviyo yarisini yiyo 6-7 gibi yemek yiyo ne varsa onu yogurt falan eger az yerse 9.30 gibi sut icip yatiyo toksa icmeden uyur

kesinlikele soguk veya oda sicakliginda icmiyo illa ilik olcak ilk zaman bal karistirdim sabah ac karnina verdim alisinca gunduz gece vermeyede basladim cok zorlamadi oyku sevdi hemen

kesinlikele soguk veya oda sicakliginda icmiyo illa ilik olcak ilk zaman bal karistirdim sabah ac karnina verdim alisinca gunduz gece vermeyede basladim cok zorlamadi oyku sevdi hemen

soğuk vermeyi hiç düşünmemiştim direk ılık verdim ben..Öykü kolay alışmış ama Efe sevmeyecek gibime geliyor,alışmayacak gibi..

soğuk vermeyi hiç düşünmemiştim direk ılık verdim ben..Öykü kolay alışmış ama Efe sevmeyecek gibime geliyor,alışmayacak gibi..
soguk icen bebeler var da ondan dedim kesinlikle icmiyo oyku ilik olcak bi de iste bal karistir kakao dene belki sever biraz cilek receli falan olabilir deneye deneye arada sadeyi denersin alisir ins mama bizi maddi larakta bitirdi goldengoat iciyodu 40 tl di en son bi parti 31 e buldum int ama hala taksitlerini oduyorum o zaman ihtiyaci vardi ama artik yeter sute alismasa mecbur devam etcektim ama babasinin cebini dusundu oyku bi kiyak yapayim sunlara dedi :)

daha ne dıs fırcalaması canımm ?? neyle fırcalııyorsunuz macun olarak ?? cok erken geldı bana ama, alsam mı bende acaba
Macun koymuyorum canim ama simdiden aliskanlik edinsin diye birlikte yemeklerden sonra fircaliyoruz hem biraz damaklarini kasiyo birazda dislerini beni taklit etmeye calisiyor :))

yavrum ya ateş falan olmaz inşallah

ya senin saçların nadıl öyle canlı. Nazar değdirmeyeyim diye maşallah diyerek bakıyorum:)
Çok hoş görğnüyolar
ayy çok teşekkürler canım saçlarımı severim Allahtan kendi yapısı ii yoksa uzun saçla uğraşmak zor olurdu şampuan reklamı gibi olcak ama yıka ve çık sadece çok şükür bide hiç taramam

ayy aklıma şey geldi ben hamileyken hep midem yanıyo ekşiyo fln bende diyorumki kıçına kadar saçıyla doğcak bu kız fln sonuç anne uzun saçlı baba uzun saçlı o kadar yanma ekşime mira kel doğdu

Maşallah:))
Benimkilerde uzun ama pırasa gibi dümdüz taramazsam arapsaçı oluyo:))) nazarım değmesin:)
Bizim türk milletinin her şeye karşı bi bahanesi var bu da öyle işte:))

öykü de kukulinin dislerimi fircalarim sarkisi var onla ogrendi eliyle hemn fircalar fibi yapiyodu fircasini verdik cok seviyo simdi actimmi sarkiyi hemen ee ee yapiyo fircasini vercekmism :)

seninde başın sağolsun canım. benim yiğenim evladım gibi ona bişey olsa ne yaparım kim bilir
Çok sağol cnm. Allah hepsine uzun ömürler versin.
@Akaibu banada komik geldi :) ama kararından dolayı seni tebrik ediyorum az daha devam et sonra barış yazyagmuru hakkınızda hayırlısı olsn. Maddi açıdan sizi rahatlatacak gibi gözüküyor ama uzaklık da zorlayacak. Belki sende çocuklarla beraber eşinin yanına gider orda yaşarsın.
@kmltm bende bayıldım emreye. Bizde de var :)

kul sıkısmayinca hizir yetismezmis drler ya hakketen dogru esim gecenhafta maasini aldi kirayi verdik kredi kartlar falan filan derken elimize bisey kalmiyo dogru duzgun 3 gundur dusunuyodum bugun asiyi nasil alcam diye en kotu dedi karttan cektircem falan dun aksam dedi bu ben cikiyom disari falan bi geldi para getirmis dedim bu nerden cikti geriye donuk fark alacaklari vardi o yatmis ondan cikmis disarida para cekmeye soylemiyo bana da yatcak diye ben diyom napcz hallederiz yapcaz biseyler diyo :) kizimin sansina geldi asi parasi

bu arada visne surubunu yaptim guzel odu tadi oyku meyvesuyu gibi icmek istemedi ama muhallebisinin ustune gezdirdim oyle yedi olmadi ben icerimcok begendim bu aksamda seftalileri yapcam bakalim:)Eki Görüntüle 1604226
eline sağlık canım siz becerikli anneleri izlerken hem maşallah hemde darısı başıma diyorum ben günü kurtarcak bişiler yaparsam şükür halindeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…