2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
eline sağlık canım siz becerikli anneleri izlerken hem maşallah hemde darısı başıma diyorum ben günü kurtarcak bişiler yaparsam şükür halindeyim :))
aman bende oyleyim oyku uyuduktan sonra iste o kadarda ugrastirici uzun isler degil zaten yapanlar yapamayanlara yollasin imece yapalim :) tarhana salca recel bolusuruz :)

aman bende oyleyim oyku uyuduktan sonra iste o kadarda ugrastirici uzun isler degil zaten yapanlar yapamayanlara yollasin imece yapalim :) tarhana salca recel bolusuruz :)
aslında çok mantıklı da bu durumda benim hazır bişiler yollamam lazım tabi yada makarna tost patates kızartması fln

Aynen cnm hirada aramiyo hic devam sütunu. Süte alisti bizm kizlarin beslenme düzeni çok benziyo. Bi sabahlari hala yumurta pekmez cicibebe labne karisini veriyorum onu bitek benmi veriyorum burda yaa ??

Macun koymuyorum canim ama simdiden aliskanlik edinsin diye birlikte yemeklerden sonra fircaliyoruz hem biraz damaklarini kasiyo birazda dislerini beni taklit etmeye calisiyor :))
Bizde fircaliyoruz dislerimizi artık çünkü sut içmeye basladiysa çürümeye basliyomus dişler özellikle geceleri içince
. rooc marka fircayla macun aldk e bebekten bitkisel onunla fircaliyoruz bz

mira için aktiviteler bakarken pakolino diye bi siteye denk geldim bizim adım adımın benzer bi versiyonu gibi ama 3-8 yaş arası çocuklar için kendilerinin yapmasına imkan sağlıyo faln aylık abonelik var bi kaç kişinin o yaşlarda çocuğu vardı diye anımsıyorum inceleme fırsatınız olursa bakın bi

eline sağlık canım siz becerikli anneleri izlerken hem maşallah hemde darısı başıma diyorum ben günü kurtarcak bişiler yaparsam şükür halindeyim :))
Hem çalışıp hem çovuk bakıp hem ev idare etcen bi de bunlarla mu uğraşcan :)
Dün artık gökçeyle oyun oynarken çok sıkıldığımı farkettim. Sabrım tükeniyo sanki. Sinirleniyorum. Tutuyorum kendimi kızmıyorum çocuğa ama çok sinirleniyorum. Acaba çalışsam daha mı verimli vakit geçirirdim bilmiyorum..
Mi meşgale lazım insana..

Guldum valla canim:))bariscak da alttan alamiyo sanirim.laf carparak konusmaya calsyo.boylece ozur falan da dilemycek kendince

Emreeeee senin bornozunu yesinler. nasıl tatlısın sennnnn

Tesekkur ederiz teyzeler:))minnak cumlen hakikaten karisik olmus:)))

O kadar dusunebilmis demekki

bizde bugun menenjit asimizi olduk hayirlisi bakalim

Gecms olsun canm.biz yaptiramadk 18. Aya kalck bu gidisle

@kmltm Bornoz çok yakışmış oğluşuna annesi. Maşallah:) Ben de alayım Kerem Alp e heves ettim :)))

Al canim:)ben yeni bisey aldgmda esim kk da gordun deglmi eksik kalma diyo

Emre 20 gun sonra falan icmeye basladi.ilk gunler bikac yudum bile icmedi.muhallebisine kattm kahvaltida cicibebeyle verdm sutu fazla koydm alissin diye.iki gundur yarm cay bardagi iciyo kahvaltida.dun oglen uyumadan da 100 cc icti:)bugun kahvaltida da hem biskuviye ekledm hem de icirdm.soguk iciyo benm sipa:)yavas yavas gece de verip mamayi kescm.

Tesekkurler teyzesi:)arene de cok yakisir tarz cocuk

@kmltm tost mak sen bakiyodun di mi aldinmi

Daha ona sira gelmedi:))ama @Akaibu nun dedgi arcelikten alcm canim karar verdm ama karta fazla yuklenmisim alamam bu ara

Aynen cnm hirada aramiyo hic devam sütunu. Süte alisti bizm kizlarin beslenme düzeni çok benziyo. Bi sabahlari hala yumurta pekmez cicibebe labne karisini veriyorum onu bitek benmi veriyorum burda yaa ??

Ben omletin yaninda cicibebe sut labne ceviz karistirip veriyorm canim.arada karisim.veriyorum ama degisiklik olsun diye

Aynen ben de baslamak istiyorum artik.ucretsiz iznimi bu sene de kullanrm dyodum ama evde oturmak baydi etrafa sarmaya basladimev isini halletsek eylulde baslarm yoksa bikac ay daha evdeyim

Ben subat anneleri topigini okurken sen paylasmisin orda.gordum ekledim ama masallah cocuga 22 aylikmis suan zaten ama 8 9 aylik videolarina baktim cam bardaktan pipetle.meyve suyu falan.iciyo

haftaiçi mirayı o kadar özlüyorum ki eve gidince bi süre sarmaş dolaşız zaten emzirme fln sonra biraz oyun yemek fasılları biraz daa oyun uyutma çabası bu süre o kadar az ki nasıl değerlendireyim faydalı olayım yada daha çok seveyim derken geçiyo bile verimli mi değil mi onu bile bilmiyorum yine de çalıştığım için ilk başlardaki kadar mutsuz değilim artık bana ii geldi gerçketen meşgale lazım tabi çalışma saatlerim az olsa daa da mutlu olurdum
neyseki @Akaibu anlamış

inşallah sorunsuz atlatırsınız bizimde aşılar şimdiye kadar sadece huysuzluk yaptı ona da şükür
he bide bende instagramda bir iki tane blw bebeği takip ediyordum gerçekten psikolojim bozuldu bıraktım
Sizi okuyunca içim rahat etti biraz niye sinir oluyorum kiskaclikta yapmıyorum ama falan diye kendime kiziyodum o bebeklerin vidyolarina bakarken.sizde böyle söyleyince demekki normal dedim kendi kendime hissettiğim duygu. o duygu her neyse artık kıskançlık demek istemiyorum:)) resmen zeytini yiyip çekirdeğini kendisi çıkarıp annesine uzatiyo bebek masallah deyimde yinede.yiğit daha bi tane bile zeytin yemedi çekirdeğini çıkarmayı geçtim:))

valla kıskançlık imrenme ya da başka bişi haset hariç herşey olabilir yaptığım ama en çok miraya üzüldüğüm için dayanamadım ben izledikçe daa bi üstüne gider olmuştum miranın yapabilenlere maşallah binlerce kez ama biz daa pirinç tanesine öğürür haldeyiz o yüzden başka bebekleri izleyip kıyaslama yapmak istemiyorum çünkü izlerken ister istemez kıyaslıyorum ya da anneliğimle ilgili şüphelere düşüyorum

ya ne biliyim eşim eve geldiğinde kapı sesine seviniyo gökçe. Heyecanlanıyo. O üstünü çıkartmaya gitsin ağlıyo onuda peşinden götürüyorum. Eşimde öyle.
Çok özlersem sanki kızmam sinirlenmem gibi geliyo. Hani sırf o yüzden bi uyusa falan diye düşünüyorum saat sayıyorum bazen. Yemiyo diye kızıyorum. Bunları düşünmek kendimi kötü hissettiriyo.
Şöyle bi 3 yaşına gelse de ben de kreşe verip çalışabilsem.

imrenmek canım o :))
Kıskançlık kötü bi duygu ama imrenmek maşallah diyip bizde de olmasını istemek sanırım.
Hepimizde vardır heralde o da. Yemesi için olmasa yürümesi için konuşması için. Gülüştüğü için.
Bazen çok bakmamak gerekiyo ama:))

Sagol canim
Canim tam net degil Amerikadaki kisiyle gorusmedik henuz mesela insaatin dogramasini yaparsa esim buradan yapar gonderirim montaji orada yaparlar diyor cephe yapilmasi istenirse esimin ekibiyle birlikte orada olmasi gerekir bunun gibi yani kesin olarak gorusmesi lazim zqten uzun surecek bir isse ben burada uzun sure yalniz kalamam
Sagol canim hayirlisi artik
@yaz yagmuru Canım işle ilgili yeni gelişme belki senin ve çocuklar için imkanlarla dolu bir hayata adım atmaya vesile olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
sagol canim insallah

insallah sıkıntisiz atlatirsiniz canim

bu arada visne surubunu yaptim guzel odu tadi oyku meyvesuyu gibi icmek istemedi ama muhallebisinin ustune gezdirdim oyle yedi olmadi ben icerimcok begendim bu aksamda seftalileri yapcam bakalim:)Eki Görüntüle 1604226
ellerine saglik canim guzel gorunuyor

sagol canim insallah hayirlisi

Kizlar gece salonda yatiyoruz ya yerde bir uyandim Ece yanimda yok cok korktum bakindim bulamadim bir baktim yemek masasinin arkasinda halinin olmadigi kisma laminanta yatmis yuzustu aldim yerine neyse sabah esim ise giderken ayni yerde bulmus yine Eceyi getirdi yanima etrafina da bir suru yastik koyuyoruz hepsini asmis gitmis pes yani bugun oraya da birsey sereyim bari

Yavrum nasıl sıcakladı kim bilir nereleri aşmış öyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…