aman bende oyleyim oyku uyuduktan sonra iste o kadarda ugrastirici uzun isler degil zaten yapanlar yapamayanlara yollasin imece yapalim :) tarhana salca recel bolusuruz :)eline sağlık canım siz becerikli anneleri izlerken hem maşallah hemde darısı başıma diyorum ben günü kurtarcak bişiler yaparsam şükür halindeyim :))
aslında çok mantıklı da bu durumda benim hazır bişiler yollamam lazım tabi yada makarna tost patates kızartması flnaman bende oyleyim oyku uyuduktan sonra iste o kadarda ugrastirici uzun isler degil zaten yapanlar yapamayanlara yollasin imece yapalim :) tarhana salca recel bolusuruz :)
Aynen cnm hirada aramiyo hic devam sütunu. Süte alisti bizm kizlarin beslenme düzeni çok benziyo. Bi sabahlari hala yumurta pekmez cicibebe labne karisini veriyorum onu bitek benmi veriyorum burda yaa ??yok emmiyo artik gece sut icme saatine gore genelde 3-4 gibi kalkar sabahta 7.30-8 gibi kalkiyoz 9 gibi kahvalti hazirliyorum domates salatalik seviyo kesip onunr koyuyorum kendi yiyo omlet veya haslama yumurta ne kadar isterse o kadar yediriyorum istemedimi vermiyorum 11 gibi uyuyo kalkinca corba iciyo sonra meyve muhallebi bi de buyumix falan yiyo erik veriyorum eline buyuk kara eriklerden onu cok seviyo yarisini yiyo 6-7 gibi yemek yiyo ne varsa onu yogurt falan eger az yerse 9.30 gibi sut icip yatiyo toksa icmeden uyur
kesinlikele soguk veya oda sicakliginda icmiyo illa ilik olcak ilk zaman bal karistirdim sabah ac karnina verdim alisinca gunduz gece vermeyede basladim cok zorlamadi oyku sevdi hemen
Bizde fircaliyoruz dislerimizi artık çünkü sut içmeye basladiysa çürümeye basliyomus dişler özellikle geceleri içinceMacun koymuyorum canim ama simdiden aliskanlik edinsin diye birlikte yemeklerden sonra fircaliyoruz hem biraz damaklarini kasiyo birazda dislerini beni taklit etmeye calisiyor :))
Hem çalışıp hem çovuk bakıp hem ev idare etcen bi de bunlarla mu uğraşcan :)eline sağlık canım siz becerikli anneleri izlerken hem maşallah hemde darısı başıma diyorum ben günü kurtarcak bişiler yaparsam şükür halindeyim :))
Boşuna uyuz demiyorum ben bu adama. Mecburiyetler dışında konuşmuyoruz. Gece benden önce yattı yine tabi. Bn uyumak için gittim. dürttü yatınca. Efendim dedim. Sen kim olduğunu sanıyosun dedi.
7 senede anlamadıysan bu saatten sonra kim olduğumu anlatmaya uğraşacak değilim. Anlasan zaten bu durumda olmazdık dedim. Hiç bişey demeden uyumaya devam etti.
Deli midir nedir. Keyfi yerindeyse böyle olsun. Bünye alışkanlık kazandı artık.
Emreeeee senin bornozunu yesinler. nasıl tatlısın sennnnn
teşekkürler canım bu arada emre ve bornozu yakıyo gerçekten maşallah
sağol canım inşallah
hayırlısı olsun canım keşke uzun vadeli bişi olsa sizinde oraya yerleşme ihtimaliniz bizde öyle bi fırsat olsa bi saniye durmam ülkenin gidişatı hiç ii değil
Teşekkürler canım
acaba normal konuşarak alttan almak istemeyip konuşmaya kavgayla başlayıp barışmayamı çalışıyo erkeklerde en az kurmaya çalıştığım cümle gibi karışık çünkü :))
ay kaç kere okudum anlamak içinama bende öyle düşünüyorum. İçten içe biliyo hatalı olduğunu. Şimdi düzgünce gelse ben bir bir anlatcam ona kendini savunamayacak. Birden kavga çıkartıp sonra bağrışmayalım bizim çocuğumuz vara getirip karambole getirmek niyeti. Normalde sadece kızmış olsam asıl sen kimsin falan diye başlardım. Ama cidden çok kırıldım ve sabrım tükendi.Umursamaz konuşunca diyecek bişey bulamadı o da döndü uyudu:))
Ekmeğine yağ sürmücem bu sefer.
gül canım gül
Bende güldüm zaten kendi kendime. Sen 2 gündür konuşma. Bi saat önceden git uyumaya. Düşün düşün söylediğin şey 'sen kimsin' olsun
bizde bugun menenjit asimizi olduk hayirlisi bakalim
@kmltm Bornoz çok yakışmış oğluşuna annesi. Maşallah:) Ben de alayım Kerem Alp e heves ettim :)))
Aaay bende artık devam sütünü bırakmak istiyorum.. Günlük süt denemesi 2'dir başarısız oldu,içmiyor Efe.. Devam sütünü bırakcak gibide değil.. Nasıl alıştırdın normal süte? Tiyo ver bana
Çok sağol cnm. Allah hepsine uzun ömürler versin.
@Akaibu banada komik geldi :) ama kararından dolayı seni tebrik ediyorum az daha devam et sonra barış@yazyagmuru hakkınızda hayırlısı olsn. Maddi açıdan sizi rahatlatacak gibi gözüküyor ama uzaklık da zorlayacak. Belki sende çocuklarla beraber eşinin yanına gider orda yaşarsın.
@kmltm bende bayıldım emreye. Bizde de var :)
@kmltm tost mak sen bakiyodun di mi aldinmi
Aynen cnm hirada aramiyo hic devam sütunu. Süte alisti bizm kizlarin beslenme düzeni çok benziyo. Bi sabahlari hala yumurta pekmez cicibebe labne karisini veriyorum onu bitek benmi veriyorum burda yaa ??
Hem çalışıp hem çovuk bakıp hem ev idare etcen bi de bunlarla mu uğraşcan :)
Dün artık gökçeyle oyun oynarken çok sıkıldığımı farkettim. Sabrım tükeniyo sanki. Sinirleniyorum. Tutuyorum kendimi kızmıyorum çocuğa ama çok sinirleniyorum. Acaba çalışsam daha mı verimli vakit geçirirdim bilmiyorum..
Mi meşgale lazım insana..
kızlar @DeliMavi adlı arkadaş ig deki anilitta yı yazmış. ay oradaki çocuğu ben de biliyorum bir ara takip ediyordum ben de, sonradan benim kız da yeme problemi olunca sinir oldum takibi bıraktım. ta o zaman annesi önüne büyük insana koyar gibi tabak koyuyor, derin de hapur hupur her bir şeyi döküp saçmadan yiyordu. portakal suyunu bardaktan dökmeden içiyordu. bizim kız birkaç aydır yapabiliyor bunu. ama ben o ara o çocuğu ve yemesini görünce deliriyordum, şu anda 21-22 aylık olmalı o çocuk.
haftaiçi mirayı o kadar özlüyorum ki eve gidince bi süre sarmaş dolaşız zaten emzirme fln sonra biraz oyun yemek fasılları biraz daa oyun uyutma çabası bu süre o kadar az ki nasıl değerlendireyim faydalı olayım yada daha çok seveyim derken geçiyo bile verimli mi değil mi onu bile bilmiyorum yine de çalıştığım için ilk başlardaki kadar mutsuz değilim artık bana ii geldi gerçketen meşgale lazım tabi çalışma saatlerim az olsa daa da mutlu olurdumHem çalışıp hem çovuk bakıp hem ev idare etcen bi de bunlarla mu uğraşcan :)
Dün artık gökçeyle oyun oynarken çok sıkıldığımı farkettim. Sabrım tükeniyo sanki. Sinirleniyorum. Tutuyorum kendimi kızmıyorum çocuğa ama çok sinirleniyorum. Acaba çalışsam daha mı verimli vakit geçirirdim bilmiyorum..
Mi meşgale lazım insana..
neyseki @Akaibu anlamışGuldum valla canim:))bariscak da alttan alamiyo sanirim.laf carparak konusmaya calsyo.boylece ozur falan da dilemycek kendince
Tesekkur ederiz teyzeler:))minnak cumlen hakikaten karisik olmus:)))
O kadar dusunebilmis demekki
Gecms olsun canm.biz yaptiramadk 18. Aya kalck bu gidisle
Al canim:)ben yeni bisey aldgmda esim kk da gordun deglmi eksik kalma diyo
Emre 20 gun sonra falan icmeye basladi.ilk gunler bikac yudum bile icmedi.muhallebisine kattm kahvaltida cicibebeyle verdm sutu fazla koydm alissin diye.iki gundur yarm cay bardagi iciyo kahvaltida.dun oglen uyumadan da 100 cc icti:)bugun kahvaltida da hem biskuviye ekledm hem de icirdm.soguk iciyo benm sipa:)yavas yavas gece de verip mamayi kescm.
Tesekkurler teyzesi:)arene de cok yakisir tarz cocuk
Daha ona sira gelmedi:))ama @Akaibu nun dedgi arcelikten alcm canim karar verdm ama karta fazla yuklenmisim alamam bu ara
Ben omletin yaninda cicibebe sut labne ceviz karistirip veriyorm canim.arada karisim.veriyorum ama degisiklik olsun diye
Aynen ben de baslamak istiyorum artik.ucretsiz iznimi bu sene de kullanrm dyodum ama evde oturmak baydi etrafa sarmaya basladimev isini halletsek eylulde baslarm yoksa bikac ay daha evdeyim
Ben son zmanlarda hep oyleymYa kızlar hiç enerjim yok zar zor okuyup ancak beğenebiliyorum ama buralardayım
Sizi okuyunca içim rahat etti biraz niye sinir oluyorum kiskaclikta yapmıyorum ama falan diye kendime kiziyodum o bebeklerin vidyolarina bakarken.sizde böyle söyleyince demekki normal dedim kendi kendime hissettiğim duygu. o duygu her neyse artık kıskançlık demek istemiyoruminşallah sorunsuz atlatırsınız bizimde aşılar şimdiye kadar sadece huysuzluk yaptı ona da şükür
he bide bende instagramda bir iki tane blw bebeği takip ediyordum gerçekten psikolojim bozuldu bıraktım
valla kıskançlık imrenme ya da başka bişi haset hariç herşey olabilir yaptığım ama en çok miraya üzüldüğüm için dayanamadım ben izledikçe daa bi üstüne gider olmuştum miranın yapabilenlere maşallah binlerce kez ama biz daa pirinç tanesine öğürür haldeyiz o yüzden başka bebekleri izleyip kıyaslama yapmak istemiyorum çünkü izlerken ister istemez kıyaslıyorum ya da anneliğimle ilgili şüphelere düşüyorumSizi okuyunca içim rahat etti biraz niye sinir oluyorum kiskaclikta yapmıyorum ama falan diye kendime kiziyodum o bebeklerin vidyolarina bakarken.sizde böyle söyleyince demekki normal dedim kendi kendime hissettiğim duygu. o duygu her neyse artık kıskançlık demek istemiyorum:)) resmen zeytini yiyip çekirdeğini kendisi çıkarıp annesine uzatiyo bebek masallah deyimde yinede.yiğit daha bi tane bile zeytin yemedi çekirdeğini çıkarmayı geçtim:))
ya ne biliyim eşim eve geldiğinde kapı sesine seviniyo gökçe. Heyecanlanıyo. O üstünü çıkartmaya gitsin ağlıyo onuda peşinden götürüyorum. Eşimde öyle.haftaiçi mirayı o kadar özlüyorum ki eve gidince bi süre sarmaş dolaşız zaten emzirme fln sonra biraz oyun yemek fasılları biraz daa oyun uyutma çabası bu süre o kadar az ki nasıl değerlendireyim faydalı olayım yada daha çok seveyim derken geçiyo bile verimli mi değil mi onu bile bilmiyorum yine de çalıştığım için ilk başlardaki kadar mutsuz değilim artık bana ii geldi gerçketen meşgale lazım tabi çalışma saatlerim az olsa daa da mutlu olurdum
neyseki @Akaibu anlamış
imrenmek canım o :))Sizi okuyunca içim rahat etti biraz niye sinir oluyorum kiskaclikta yapmıyorum ama falan diye kendime kiziyodum o bebeklerin vidyolarina bakarken.sizde böyle söyleyince demekki normal dedim kendi kendime hissettiğim duygu. o duygu her neyse artık kıskançlık demek istemiyorum:)) resmen zeytini yiyip çekirdeğini kendisi çıkarıp annesine uzatiyo bebek masallah deyimde yinede.yiğit daha bi tane bile zeytin yemedi çekirdeğini çıkarmayı geçtim:))
Sagol canimbende 5 aylıkken yavaş yavaş başladım. Kendi yemeklerimizden falan hiç tattırmadım ama yoğurt meyvesebze püresi verdim. Diş zamanına kadar pütürlü yeme kısmı hariç bizde hiç sorun yaşamamıştık
hayırlısı olsun canım inşallah
diş macunu olmadan sadece diş yüzeyini çıktıkları zamandan itibaren temizlemek gerekiyomuş. Ben gazlı bezle her akşam siliyorum. Elinede bu silikon fırçaları veriyorum alışsın diye. Onlarla fırçalıyprum bazen.
Canim tam net degil Amerikadaki kisiyle gorusmedik henuz mesela insaatin dogramasini yaparsa esim buradan yapar gonderirim montaji orada yaparlar diyor cephe yapilmasi istenirse esimin ekibiyle birlikte orada olmasi gerekir bunun gibi yani kesin olarak gorusmesi lazim zqten uzun surecek bir isse ben burada uzun sure yalniz kalamamHayırlısı olsun canım..
Şartları koşulları iyi mi peki,oraya gitmeye değecek mi yani? Bir de eğer gitmeye karar verirseniz,sen neden eşinle beraber gitmiyorsun ki?O ne kadar kalıcaksa orda,sizde gidin..
Benzer bir durum 1 ay önce yakın bir akrabamızda oldu,yurtdışından teklif geldi ve şartlar 10 numaraydı,çok güzeldi..Onlarında biri bebek,3 çocukları var..Kadın çocuklarla 2-3 ay kaldı Türkiye'de,eşi önden gitti..Şirket orda triplex evde vermiş hatta,eşi işi düzene koydu evi halletti şimdi kadın ve çocuklarda gitti..
Böyle tekliflerde genelde süre olmuyor,hatta temelli diye gidiyorsun..Sizde de öyle mi belli bid süre için mi?
Sagol canim hayirlisi artikteşekkürler canım bu arada emre ve bornozu yakıyo gerçekten maşallah
sağol canım inşallah
hayırlısı olsun canım keşke uzun vadeli bişi olsa sizinde oraya yerleşme ihtimaliniz bizde öyle bi fırsat olsa bi saniye durmam ülkenin gidişatı hiç ii değil
Teşekkürler canım
acaba normal konuşarak alttan almak istemeyip konuşmaya kavgayla başlayıp barışmayamı çalışıyo erkeklerde en az kurmaya çalıştığım cümle gibi karışık çünkü :))
sagol canim insallah@yaz yagmuru Canım işle ilgili yeni gelişme belki senin ve çocuklar için imkanlarla dolu bir hayata adım atmaya vesile olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
insallah sıkıntisiz atlatirsiniz canimkızlar günaydın bu arada herkese,
bizim dün 18. ay aşıları yapılacaktı karma + çocuk felci(damla) + hepatit A
ben iyi ki aile hekimliğini aramışım hepatit A ellerinde yokmuş, pzt gelecekmiş. ben de önümüzdeki hafta yaptırmaya karar verdim. hemşire en geç 15 gün içinde getirin dedi. bu aşıdan korkuyorum, daha önce hiç aşı sebebiyle ateş, keyifsizlik falan olmamıştı. inşallah sağ salimen atlatırız...
ellerine saglik canim guzel gorunuyorbu arada visne surubunu yaptim guzel odu tadi oyku meyvesuyu gibi icmek istemedi ama muhallebisinin ustune gezdirdim oyle yedi olmadi ben icerimcok begendim bu aksamda seftalileri yapcam bakalim:)Eki Görüntüle 1604226
sagol canim insallah hayirlisiÇok sağol cnm. Allah hepsine uzun ömürler versin.
@Akaibu banada komik geldi :) ama kararından dolayı seni tebrik ediyorum az daha devam et sonra barış@yazyagmuru hakkınızda hayırlısı olsn. Maddi açıdan sizi rahatlatacak gibi gözüküyor ama uzaklık da zorlayacak. Belki sende çocuklarla beraber eşinin yanına gider orda yaşarsın.
@kmltm bende bayıldım emreye. Bizde de var :)
Yavrum nasıl sıcakladı kim bilir nereleri aşmış öyle:))Kizlar gece salonda yatiyoruz ya yerde bir uyandim Ece yanimda yok cok korktum bakindim bulamadim bir baktim yemek masasinin arkasinda halinin olmadigi kisma laminanta yatmis yuzustu aldim yerine neyse sabah esim ise giderken ayni yerde bulmus yine Eceyi getirdi yanima etrafina da bir suru yastik koyuyoruz hepsini asmis gitmis pes yani bugun oraya da birsey sereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?