Aynen canim klima da acikti aslinda ama ona ragmen sicakladi herhaldeYavrum nasıl sıcakladı kim bilir nereleri aşmış öyle:))
valla kıskançlık imrenme ya da başka bişi haset hariç herşey olabilir yaptığım ama en çok miraya üzüldüğüm için dayanamadım ben izledikçe daa bi üstüne gider olmuştum miranın yapabilenlere maşallah binlerce kez ama biz daa pirinç tanesine öğürür haldeyiz o yüzden başka bebekleri izleyip kıyaslama yapmak istemiyorum çünkü izlerken ister istemez kıyaslıyorum ya da anneliğimle ilgili şüphelere düşüyorum
hıh isde hissedipde adlandiramadigim duygu bu .imrenmek.zaten biz haziran anneleri az yada çok bu kaderi paylasiyoruz:)şu topikte tam anlamıyla doğru düzgün yemek yiyen bi bebek yok gibi bişey.ya ne biliyim eşim eve geldiğinde kapı sesine seviniyo gökçe. Heyecanlanıyo. O üstünü çıkartmaya gitsin ağlıyo onuda peşinden götürüyorum. Eşimde öyle.
Çok özlersem sanki kızmam sinirlenmem gibi geliyo. Hani sırf o yüzden bi uyusa falan diye düşünüyorum saat sayıyorum bazen. Yemiyo diye kızıyorum. Bunları düşünmek kendimi kötü hissettiriyo.
Şöyle bi 3 yaşına gelse de ben de kreşe verip çalışabilsem.
imrenmek canım o :))
Kıskançlık kötü bi duygu ama imrenmek maşallah diyip bizde de olmasını istemek sanırım.
Hepimizde vardır heralde o da. Yemesi için olmasa yürümesi için konuşması için. Gülüştüğü için.
Bazen çok bakmamak gerekiyo ama:))
bende omletine peynir ve ekmek parcalari koyuyorum birazda sut veya yogurt yumusak oluyo haslanmis yumurtayi nasil yapiyosun oyku sarisi tam pismis yemiyo yapisiyo agzina heralde sulu istiyoKizlar instagramda Ervaninannesi ni takip ediyorum omlet tarifi vermis icinde butun kahvaltiliklar var kizima deneyecegim tarifi sizinle de paylasayim ince bir dilim ekmek,1yumurta,1 caykasigi tahin, 1yemek kasigi kasar,3yesil zeytin, 1,5 tatli kasigi tereyagi hepsini blenderlayip tereyaginda pisiriyoruz Ece ye ben bir gun omlet birgun haslanmis yumurta veriyorum boyle deneyecegim omleti
Evet canim oyle gercekten sabretmek gerekiyor dunden bugune islerimizde hareketlilik oldu cok sukur Allah kimseye muhtac etmesin diye dua ediyorum hep borca girdik Allahim odrme kolayligi versin
canim Ece de haslanmis yumurtayi tam haslanmis olarak sevmiyor ben onceleri kaynamaya basladiktan 3 dk sonra aliyordum ama son zamanlarda 2 dakika da aliyorum rafadan oluyor beyazini da karistirip hepsini cay kasigiyla yediriyorumbende omletine peynir ve ekmek parcalari koyuyorum birazda sut veya yogurt yumusak oluyo haslanmis yumurtayi nasil yapiyosun oyku sarisi tam pismis yemiyo yapisiyo agzina heralde sulu istiyo
Gerçekten yok öyle düzgün yemek yiyen bebek. Oysaki hamileyken haziran bebeklerinin iştahlı olduğunu okuyup baya bi sevinmistim:))hıh isde hissedipde adlandiramadigim duygu bu .imrenmek.zaten biz haziran anneleri az yada çok bu kaderi paylasiyoruz:)şu topikte tam anlamıyla doğru düzgün yemek yiyen bi bebek yok gibi bişey.
Ben de böyle mi versem acaba. Kerem Alp normal haşlanmış yumurta yemiyor kaç aydır. Hep birseylere karıştırıp yediriyorum arada. Bi deneyeyim yarin sabah bakalım.Evet canim oyle gercekten sabretmek gerekiyor dunden bugune islerimizde hareketlilik oldu cok sukur Allah kimseye muhtac etmesin diye dua ediyorum hep borca girdik Allahim odrme kolayligi versin
canim Ece de haslanmis yumurtayi tam haslanmis olarak sevmiyor ben onceleri kaynamaya basladiktan 3 dk sonra aliyordum ama son zamanlarda 2 dakika da aliyorum rafadan oluyor beyazini da karistirip hepsini cay kasigiyla yediriyorum
Ece de basta haslanmis yumurtayi yiyiyordu sonra yememeye basladi canim ben de 3 dk pisirip verdim daha kayisi kivami oluyordu simdi rafadan oluyor yiyiyor insallah yer keremalp deGerçekten yok öyle düzgün yemek yiyen bebek. Oysaki hamileyken haziran bebeklerinin iştahlı olduğunu okuyup baya bi sevinmistim:))
Ben de böyle mi versem acaba. Kerem Alp normal haşlanmış yumurta yemiyor kaç aydır. Hep birseylere karıştırıp yediriyorum arada. Bi deneyeyim yarin sabah bakalım.
Bir an once ciksa da dis rahatlasaniz canim bu disler mahvetti cocuklariBu günde hiç bişey yemedik. 5 tane kuru üzüm 3 tanede yaban mersini dışında tabi. Doymuş olacak ki başka bişeu yemiyo küçük hanım
Canım ben zilin üErine kağıt yapıştırdım üzerine de lütfen zile basmayın bebek uyuyor yazdım, baya rahat ettim, kimse zile basmıyor tavsiye ederimAy bu cocuklarin arkadaslarindan biktim artik surekli gelip zile basiyorlar bebek uyuyor basmayin diyorum yine basiyorlar kizimi uyuttum yukari geldiler bizimkilerle konustular sessiz olun bebek uyiyor dedim asagiya indiler zile bastilar Ece uyandi uyutmaya calisiyorum simdi yemek yapacaktim sinirden catlayacagim simdi
Bizim asagi kapi bozuk zaten canim hep acik kapanmiyor asagidan kimse basmiyor sadece cocuklar bizimkileri cagirmak icin basiyor yukaridaki zil bozuk zaten calmiyor asagidaki ziller de bayagi dar kucuk kagit yapistiracak yer yok cok sinirlendim cunku daha yeni uyardim ogluma dedim git soyle bir daha basmasinlar cok sinirlendim dedimCanım ben zilin üErine kağıt yapıştırdım üzerine de lütfen zile basmayın bebek uyuyor yazdım, baya rahat ettim, kimse zile basmıyor tavsiye ederim
Bende ayniyim. Bu hafta iki kişi koca servisi idare ediyoruz. Arkadaşı yalnız bırakıp 3.5 da çıkamıyorum. Başım catliyo şuanda.Ya kızlar hiç enerjim yok zar zor okuyup ancak beğenebiliyorum ama buralardayım
canım evde kutu oluyo ya aşağı kapıyı açab. Orayı açıp zilin çaldığı şeyin kablosunu falan kesin bence. Bazılarında kısılıyo hatta.Kardeşimin arkadaşlarıda zırt pırt geliyplardı biz ordayken. Babam kısmıştı sesini.Ay bu cocuklarin arkadaslarindan biktim artik surekli gelip zile basiyorlar bebek uyuyor basmayin diyorum yine basiyorlar kizimi uyuttum yukari geldiler bizimkilerle konustular sessiz olun bebek uyiyor dedim asagiya indiler zile bastilar Ece uyandi uyutmaya calisiyorum simdi yemek yapacaktim sinirden catlayacagim simdi
aynen ya çıksada od a bende kurtulsakBir an once ciksa da dis rahatlasaniz canim bu disler mahvetti cocuklari
Ya kızlar hiç enerjim yok zar zor okuyup ancak beğenebiliyorum ama buralardayım
Sizi okuyunca içim rahat etti biraz niye sinir oluyorum kiskaclikta yapmıyorum ama falan diye kendime kiziyodum o bebeklerin vidyolarina bakarken.sizde böyle söyleyince demekki normal dedim kendi kendime hissettiğim duygu. o duygu her neyse artık kıskançlık demek istemiyorum:)) resmen zeytini yiyip çekirdeğini kendisi çıkarıp annesine uzatiyo bebek masallah deyimde yinede.yiğit daha bi tane bile zeytin yemedi çekirdeğini çıkarmayı geçtim:))
Eşim B planına geçmiş.
Hasta numarası yapıyo
Başı ağrıyomuş kuscakmış neredeyse
Çookk yaptı bunu hatanolunca dayanamayıp konuşuyorum diye. Ama yemezler.
Yeni numaralarla gelmesi lazım
Benim yelkenler Çoktan inmişti suyaEşim B planına geçmiş.
Hasta numarası yapıyo
Başı ağrıyomuş kuscakmış neredeyse
Çookk yaptı bunu hatanolunca dayanamayıp konuşuyorum diye. Ama yemezler.
Yeni numaralarla gelmesi lazım
Ben de seni sorcaktm bugun.nasl oldu araniz duzeldi mi?
Aynen emre de zeytin yemedi daha:))
Ay cok tatlisiniz siz yacocuk gbi numara mi yapiyo:)ozur disinda her seyi denycek gibi esin:)
zaten annesi büyütememiş ben büyütüyorum. ilk evlendiğimiz zamanlar çok yaptı bunu. Sonra baktım birden geçiyo nedense başağrısı. Sordum numara mı yapıyosun diye. Yok diyo. Aramız kötü olduğunda kendine dert ediyomuş. Düşünmekten başı ağrıyıp midesi bulanıyomuşBenim yelkenler Çoktan inmişti suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?