2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İş yerinde bi arkadaşının 2 yaşlarında çocuğu vardı. Çocuk nerden bulduysa diklorom du sanırım kas gevşetici hapı bulmuş. Yutmuş bi güzel onlarıda.
Sonrada annesine gösterip anne sende ye demiş. Hemen hastaneye kaldırmışlar çocuğu. Midesini yıkamışlar 2 gündür de takipteymiş yeni çıkartmışlar çocuğu.
Allahtan gelip annesine göstermiş. Etki etmeye başlasaydı çok kötü olabilirmiş.
Aman kızlar ilaçları aşağılarda unutmayalım allah korusun

Esim de.hic anlamaz ama bir baktirayim o yapamazsa abim anliyor elektrikten o gelince ona yaptirayim sagol canim
Eşim B planına geçmiş.
Hasta numarası yapıyo
Başı ağrıyomuş kuscakmış neredeyse
Çookk yaptı bunu hatanolunca dayanamayıp konuşuyorum diye. Ama yemezler.
Yeni numaralarla gelmesi lazım
türk filmlerinde zor durumlarda bayilan anneler gibi cok komik:))

Bu günde hiç bişey yemedik. 5 tane kuru üzüm 3 tanede yaban mersini dışında tabi. Doymuş olacak ki başka bişeu yemiyo küçük hanım
Biz de sizden biraz fazla olsada sadece yarım kase semizotu yedi kerem alp. O da kırk türlü lafla kırk saatte :/

Eşim B planına geçmiş.
Hasta numarası yapıyo
Başı ağrıyomuş kuscakmış neredeyse
Çookk yaptı bunu hatanolunca dayanamayıp konuşuyorum diye. Ama yemezler.
Yeni numaralarla gelmesi lazım
Çok hossunuz yaa siz:)) Valla heyecanla takip ediyorum :))

Zaten en etkili yolu deniyorsun şuan canım. Bizde de çok etkili olur. Konuşuyorsun ama sadece gerektiği zaman ve kısaca hiç gülümseme sakalasma yok. Erkeklerin çok zoruna gidiyor bu olay.

Evet yaaa mama masrafı bezi geçti valla..Bebelac alıyoruz biz,en büyük kutusu 25 tl mi 30 tl mi ne öyle bişey..Artık bende türlü türlü seçeneklerle deneyeyim bakalım,bi beğendiği seçenek bulurum inşallah..Asıl merak ettiğim : süte alışma döneminde mama verdin mi?yani kesmedin di mi?

Oooo 20 gün.. Baya denemişsin.. Aaaa aklıma ne geldi,hani derler ya "bir şeyin alışkanlık olması için 20 gün dişini sıkıp yapmalısın..sonra o alışkanlığın olur hep yaparsın" diye öyle mi oldu acaba Asıl merak ettiğim : süte alışma döneminde mama verdin mi?yani kesmedin di mi?

BN kesmedim ikisindnde verdm mamayi azalttm sütü cogalttm mamayi tamamen kestm sonra

@kmltm ara mara yok canım aynıyız. Günlük konuşmalar o kadar. Ben de beklentileri sıfıra çektim batmıyor da ı zaman

Hadi ya. Umarim duzelir zamanla canm.bu durum uzayinca alisiyo insan o daha kotu oluyo ve en ufak biseyde tekrarlaniyobizde de oluyodu bi donem ordan biliyorum

Merakla bekliyorum bi sonraki numarayi

Deterjanlarn oldgu dolaba kilit taktm ilaclari dusunemedm amayatak odasinda zaten pek girmiyo oraya ama ne olur ne olmaz kaldiraym

Yok canm kesmedm gece veriyodm zaten.sutu ek olarak kahvaltida verdm.bi sure daha devam etcm iyice alisnca birakrm

aynen baya etkilinoldu cidden. :) belli kıvranıyo. ama çözmeden kapansın istemiyorum yine konu.
Burası olmasaydı yine bu kadar dayanamazdım. Kendimi dizginledim sinirlenince buraya yazdım. Çok iyi oldu

aynen baya etkilinoldu cidden. :) belli kıvranıyo. ama çözmeden kapansın istemiyorum yine konu.
Burası olmasaydı yine bu kadar dayanamazdım. Kendimi dizginledim sinirlenince buraya yazdım. Çok iyi oldu
İyi yaptin canim gercekten bazen pisman etmek gerekiyor erkekleri hemen yumusadik mi anlamiyorlar en iyi erkek pisman edilmis erkektir

kaldır canım ne olur ne olmaz. Saçma sapan şeyler yutuyolar acı macı demez yutarlar allah korusun
İyi yaptin canim gercekten bazen pisman etmek gerekiyor erkekleri hemen yumusadik mi anlamiyorlar en iyi erkek pisman edilmis erkektir
aynen

Canim ben mamada veriyorum sütte. Ama çok aç değilse sütü ittiriyor, sütü kaldırıp Mana veriyim hemen alıyo

pufpuff ben basladigimda yarimdi mamasi sabah sut aksam gece mama devam ettim aksam denedim gece denedim mama bitene kadar sonra almadim baska sute donduk bi de su gece kalkmasi bitse cok sevincem aslinda gec icerse sutunu kalkmiyo gece 5-6 saat idare ediyo ama 10 da yattigi icin 4te kalkiyo sonrada sabah 7.30 da ayaktayiz :)

Butun kosturmaca ev isi yoruldum bide visne aldim ayikladim cekirdeklerini visne receli yapacam hemde ilk kez 2.5 kilo kadar visen almostim ayiklandi bitti sekeri doktum bekliyo sabah da kaynatip bitiririm insallah hallaedrim bide ilk yaptigim icin nasi olacak merak da ediyorum

Bende geçenlerde ilk defa yaptım. Başında bekledim resmen:)) güzel oldu ama herkes beğendi. Güzel olur inşallah

ayy Allah'ım korusun iyiki söylemiş herseye dikkat etmek gerek

Bende bugün facede görmüştüm çok beğendim

Gün içinde aynı şeyi ben de yaşıyorum bin kere. Okul açılsın da bu zile basan çocukların hepsi okuluna gitsin artık diye dua ediyo oldum.

@minnakkartal ya sen baloncuk şeysi almistin mira eglenmis demistin bende bikac gun once nehire aldim korktu ben yaptikca kacti koltuga oturuyo kuzu gibi anne anne diye de tedirgin sesle beni cagriyo yalniz bikac kez koltugun tepeye cikti bende elime aldim baloncuk yapiyom hemen koltukta oturuyo masum masum da bi bakiyo bende ortadan kaldirdim bazen tehlikeli hareketler yapinca kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…