Esim de.hic anlamaz ama bir baktirayim o yapamazsa abim anliyor elektrikten o gelince ona yaptirayim sagol canimcanım evde kutu oluyo ya aşağı kapıyı açab. Orayı açıp zilin çaldığı şeyin kablosunu falan kesin bence. Bazılarında kısılıyo hatta.Kardeşimin arkadaşlarıda zırt pırt geliyplardı biz ordayken. Babam kısmıştı sesini.
aynen ya çıksada od a bende kurtulsak
türk filmlerinde zor durumlarda bayilan anneler gibi cok komik:))Eşim B planına geçmiş.
Hasta numarası yapıyo
Başı ağrıyomuş kuscakmış neredeyse
Çookk yaptı bunu hatanolunca dayanamayıp konuşuyorum diye. Ama yemezler.
Yeni numaralarla gelmesi lazım
Biz de sizden biraz fazla olsada sadece yarım kase semizotu yedi kerem alp. O da kırk türlü lafla kırk saatte :/Bu günde hiç bişey yemedik. 5 tane kuru üzüm 3 tanede yaban mersini dışında tabi. Doymuş olacak ki başka bişeu yemiyo küçük hanım
Çok hossunuz yaa siz:)) Valla heyecanla takip ediyorum :))Eşim B planına geçmiş.
Hasta numarası yapıyo
Başı ağrıyomuş kuscakmış neredeyse
Çookk yaptı bunu hatanolunca dayanamayıp konuşuyorum diye. Ama yemezler.
Yeni numaralarla gelmesi lazım
Zaten en etkili yolu deniyorsun şuan canım. Bizde de çok etkili olur. Konuşuyorsun ama sadece gerektiği zaman ve kısaca hiç gülümseme sakalasma yok. Erkeklerin çok zoruna gidiyor bu olay.zaten annesi büyütememiş ben büyütüyorum. ilk evlendiğimiz zamanlar çok yaptı bunu. Sonra baktım birden geçiyo nedense başağrısı. Sordum numara mı yapıyosun diye. Yok diyo. Aramız kötü olduğunda kendine dert ediyomuş. Düşünmekten başı ağrıyıp midesi bulanıyomuş
İnanmadım tabi.
Gelince direk başım ağrıyo midem bulanıyo dedi. Bende ağrı kesiciler dolabın üzerinde dedim. İçmedi ama şuan hiç bişeyi yok
İş yerinde olanları falan anlattı.
Bi arkadaşımız doğum yaptı. gidelim diyip duruyodum erteliyodu cuma gidelim diyo.
Kısa net cevaplar verdim hep hiç yüzüne bakmadan
Keyifli olmaya başladı bu iş
Şimdi saçlarını kestirneye gitti bakalım gelince ne yapacak biraz daha uğraştırayomiyi bi konuşma yapıp beni anladığına ikna olmadan bırakmam ama
soguk icen bebeler var da ondan dedim kesinlikle icmiyo oyku ilik olcak bi de iste bal karistir kakao dene belki sever biraz cilek receli falan olabilir deneye deneye arada sadeyi denersin alisir ins mama bizi maddi larakta bitirdi goldengoat iciyodu 40 tl di en son bi parti 31 e buldum int ama hala taksitlerini oduyorum o zaman ihtiyaci vardi ama artik yeter sute alismasa mecbur devam etcektim ama babasinin cebini dusundu oyku bi kiyak yapayim sunlara dedi :)
Emre 20 gun sonra falan icmeye basladi.ilk gunler bikac yudum bile icmedi.muhallebisine kattm kahvaltida cicibebeyle verdm sutu fazla koydm alissin diye.iki gundur yarm cay bardagi iciyo kahvaltida.dun oglen uyumadan da 100 cc icti:)bugun kahvaltida da hem biskuviye ekledm hem de icirdm.soguk iciyo benm sipa:)yavas yavas gece de verip mamayi kescm.
BN kesmedim ikisindnde verdm mamayi azalttm sütü cogalttm mamayi tamamen kestm sonraEvet yaaa mama masrafı bezi geçti valla..Bebelac alıyoruz biz,en büyük kutusu 25 tl mi 30 tl mi ne öyle bişey..Artık bende türlü türlü seçeneklerle deneyeyim bakalım,bi beğendiği seçenek bulurum inşallah..Asıl merak ettiğim : süte alışma döneminde mama verdin mi?yani kesmedin di mi?
Oooo 20 gün.. Baya denemişsin.. Aaaa aklıma ne geldi,hani derler ya "bir şeyin alışkanlık olması için 20 gün dişini sıkıp yapmalısın..sonra o alışkanlığın olur hep yaparsın" diye öyle mi oldu acabaAsıl merak ettiğim : süte alışma döneminde mama verdin mi?yani kesmedin di mi?
@kmltm ara mara yok canım aynıyız. Günlük konuşmalar o kadar. Ben de beklentileri sıfıra çektim batmıyor da ı zaman
zaten annesi büyütememiş ben büyütüyorum. ilk evlendiğimiz zamanlar çok yaptı bunu. Sonra baktım birden geçiyo nedense başağrısı. Sordum numara mı yapıyosun diye. Yok diyo. Aramız kötü olduğunda kendine dert ediyomuş. Düşünmekten başı ağrıyıp midesi bulanıyomuş
İnanmadım tabi.
Gelince direk başım ağrıyo midem bulanıyo dedi. Bende ağrı kesiciler dolabın üzerinde dedim. İçmedi ama şuan hiç bişeyi yok
İş yerinde olanları falan anlattı.
Bi arkadaşımız doğum yaptı. gidelim diyip duruyodum erteliyodu cuma gidelim diyo.
Kısa net cevaplar verdim hep hiç yüzüne bakmadan
Keyifli olmaya başladı bu iş
Şimdi saçlarını kestirneye gitti bakalım gelince ne yapacak biraz daha uğraştırayomiyi bi konuşma yapıp beni anladığına ikna olmadan bırakmam ama
İş yerinde bi arkadaşının 2 yaşlarında çocuğu vardı. Çocuk nerden bulduysa diklorom du sanırım kas gevşetici hapı bulmuş. Yutmuş bi güzel onlarıda.
Sonrada annesine gösterip anne sende ye demiş. Hemen hastaneye kaldırmışlar çocuğu. Midesini yıkamışlar 2 gündür de takipteymiş yeni çıkartmışlar çocuğu.
Allahtan gelip annesine göstermiş. Etki etmeye başlasaydı çok kötü olabilirmiş.
Aman kızlar ilaçları aşağılarda unutmayalım allah korusun
Evet yaaa mama masrafı bezi geçti valla..Bebelac alıyoruz biz,en büyük kutusu 25 tl mi 30 tl mi ne öyle bişey..Artık bende türlü türlü seçeneklerle deneyeyim bakalım,bi beğendiği seçenek bulurum inşallah..Asıl merak ettiğim : süte alışma döneminde mama verdin mi?yani kesmedin di mi?
Oooo 20 gün.. Baya denemişsin.. Aaaa aklıma ne geldi,hani derler ya "bir şeyin alışkanlık olması için 20 gün dişini sıkıp yapmalısın..sonra o alışkanlığın olur hep yaparsın" diye öyle mi oldu acabaAsıl merak ettiğim : süte alışma döneminde mama verdin mi?yani kesmedin di mi?
aynen baya etkilinoldu cidden. :) belli kıvranıyo. ama çözmeden kapansın istemiyorum yine konu.Biz de sizden biraz fazla olsada sadece yarım kase semizotu yedi kerem alp. O da kırk türlü lafla kırk saatte :/
Çok hossunuz yaa siz:)) Valla heyecanla takip ediyorum :))
Zaten en etkili yolu deniyorsun şuan canım. Bizde de çok etkili olur. Konuşuyorsun ama sadece gerektiği zaman ve kısaca hiç gülümseme sakalasma yok. Erkeklerin çok zoruna gidiyor bu olay.
İyi yaptin canim gercekten bazen pisman etmek gerekiyor erkekleri hemen yumusadik mi anlamiyorlar en iyi erkek pisman edilmis erkektiraynen baya etkilinoldu cidden. :) belli kıvranıyo. ama çözmeden kapansın istemiyorum yine konu.
Burası olmasaydı yine bu kadar dayanamazdım. Kendimi dizginledim sinirlenince buraya yazdım. Çok iyi oldu
kaldır canım ne olur ne olmaz. Saçma sapan şeyler yutuyolar acı macı demez yutarlar allah korusunHadi ya. Umarim duzelir zamanla canm.bu durum uzayinca alisiyo insan o daha kotu oluyo ve en ufak biseyde tekrarlaniyobizde de oluyodu bi donem ordan biliyorum
Merakla bekliyorum bi sonraki numarayi
Deterjanlarn oldgu dolaba kilit taktm ilaclari dusunemedm amayatak odasinda zaten pek girmiyo oraya ama ne olur ne olmaz kaldiraym
Yok canm kesmedm gece veriyodm zaten.sutu ek olarak kahvaltida verdm.bi sure daha devam etcm iyice alisnca birakrm
aynenİyi yaptin canim gercekten bazen pisman etmek gerekiyor erkekleri hemen yumusadik mi anlamiyorlar en iyi erkek pisman edilmis erkektir
Canim ben mamada veriyorum sütte. Ama çok aç değilse sütü ittiriyor, sütü kaldırıp Mana veriyim hemen alıyoEvet yaaa mama masrafı bezi geçti valla..Bebelac alıyoruz biz,en büyük kutusu 25 tl mi 30 tl mi ne öyle bişey..Artık bende türlü türlü seçeneklerle deneyeyim bakalım,bi beğendiği seçenek bulurum inşallah..Asıl merak ettiğim : süte alışma döneminde mama verdin mi?yani kesmedin di mi?
Canim ben mamada veriyorum sütte. Ama çok aç değilse sütü ittiriyor, sütü kaldırıp Mana veriyim hemen alıyo
Bende geçenlerde ilk defa yaptım. Başında bekledim resmen:)) güzel oldu ama herkes beğendi. Güzel olur inşallahButun kosturmaca ev isi yoruldum bide visne aldim ayikladim cekirdeklerini visne receli yapacam hemde ilk kez 2.5 kilo kadar visen almostim ayiklandi bitti sekeri doktum bekliyo sabah da kaynatip bitiririm insallah hallaedrim bide ilk yaptigim icin nasi olacak merak da ediyorum
ayy Allah'ım korusun iyiki söylemiş herseye dikkat etmek gerekİş yerinde bi arkadaşının 2 yaşlarında çocuğu vardı. Çocuk nerden bulduysa diklorom du sanırım kas gevşetici hapı bulmuş. Yutmuş bi güzel onlarıda.
Sonrada annesine gösterip anne sende ye demiş. Hemen hastaneye kaldırmışlar çocuğu. Midesini yıkamışlar 2 gündür de takipteymiş yeni çıkartmışlar çocuğu.
Allahtan gelip annesine göstermiş. Etki etmeye başlasaydı çok kötü olabilirmiş.
Aman kızlar ilaçları aşağılarda unutmayalım allah korusun
Bende bugün facede görmüştüm çok beğendim
Gün içinde aynı şeyi ben de yaşıyorum bin kere. Okul açılsın da bu zile basan çocukların hepsi okuluna gitsin artık diye dua ediyo oldum.Ay bu cocuklarin arkadaslarindan biktim artik surekli gelip zile basiyorlar bebek uyuyor basmayin diyorum yine basiyorlar kizimi uyuttum yukari geldiler bizimkilerle konustular sessiz olun bebek uyiyor dedim asagiya indiler zile bastilar Ece uyandi uyutmaya calisiyorum simdi yemek yapacaktim sinirden catlayacagim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?