Gercekten sıkıldim artik soyluyorum zile basmayin diye dinlemiyorlar cocuk uyumadi bir daha sinir oldum gercektenGün içinde aynı şeyi ben de yaşıyorum bin kere. Okul açılsın da bu zile basan çocukların hepsi okuluna gitsin artık diye dua ediyo oldum.
ahaha bi şekilde işe yaramış@minnakkartal ya sen baloncuk şeysi almistin mira eglenmis demistin bende bikac gun once nehire aldim korktu ben yaptikca kacti koltuga oturuyo kuzu gibi anne anne diye de tedirgin sesle beni cagriyo yalniz bikac kez koltugun tepeye cikti bende elime aldim baloncuk yapiyom hemen koltukta oturuyo masum masum da bi bakiyo bende ortadan kaldirdim bazen tehlikeli hareketler yapinca kullanirim
Ben de cok severim visne recelini hafif mayhoş oluyor ya hosuma gidiyor ben de esime soyledim al da recel yapayim diye ben sekeri bire bir koyuyorum kivaminida piserken bakiyorum surekliButun kosturmaca ev isi yoruldum bide visne aldim ayikladim cekirdeklerini visne receli yapacam hemde ilk kez 2.5 kilo kadar visen almostim ayiklandi bitti sekeri doktum bekliyo sabah da kaynatip bitiririm insallah hallaedrim bide ilk yaptigim icin nasi olacak merak da ediyorum
Ben 2.5 kilo aldim yrim kilo curuge cekirdre cikar diye hemen hemn de oyle oldu 2 kilo kadar visneye 1 kilo seker ilaveten 1 su bardagi sker attim fazla sekerli de sevmem sekerle aram fazla iyi degildir annemin yaptigi gibi yapacam once visneleri kizartma suzgeciyle ayir suya cikan kismi kaynat kaynayinca 15 20 dk daha kaynat dedi sonra visneleri dok icine kaynamaya baslayinca 15 20 dk da oyle kaynasin dedi ha bide devamli basinda dur karistir ara ara dedi visne tasar diyeBen de cok severim visne recelini hafif mayhoş oluyor ya hosuma gidiyor ben de esime soyledim al da recel yapayim diye ben sekeri bire bir koyuyorum kivaminida piserken bakiyorum surekli
Bende çok severim.canım çekti bak şimdi gece gece evdede yok.yarın anneme gidicem o kesin yapmıştır. Kahvaltıda yerim artık. Zaten noluyosa bu ara istahim tavan yaptı.Ben de cok severim visne recelini hafif mayhoş oluyor ya hosuma gidiyor ben de esime soyledim al da recel yapayim diye ben sekeri bire bir koyuyorum kivaminida piserken bakiyorum surekli
senınkı agzını acıyor demek, bız dısını saymak ıcın actırıyoruz açmıyor bır turlu, elımı sokuyorum agzına hanı damaklarına bakıyım dıyorum hemen ısırıyor sıpaa :) o yuzden benım ımkanım yok kı gazlı bez vs sılıyım, kaldıkı zaten hıcde aklıma gelmedı sımdıden öleeebende 5 aylıkken yavaş yavaş başladım. Kendi yemeklerimizden falan hiç tattırmadım ama yoğurt meyvesebze püresi verdim. Diş zamanına kadar pütürlü yeme kısmı hariç bizde hiç sorun yaşamamıştık
hayırlısı olsun canım inşallah
diş macunu olmadan sadece diş yüzeyini çıktıkları zamandan itibaren temizlemek gerekiyomuş. Ben gazlı bezle her akşam siliyorum. Elinede bu silikon fırçaları veriyorum alışsın diye. Onlarla fırçalıyprum bazen.
anlıyor mu kı canım ole dıs fırcalamayı :) benımkı anlamaz herhaldeeeMacun koymuyorum canim ama simdiden aliskanlik edinsin diye birlikte yemeklerden sonra fircaliyoruz hem biraz damaklarini kasiyo birazda dislerini beni taklit etmeye calisiyor :))
Anladim canim favorilere ekledim ben de senin tarife gore yaparimBen 2.5 kilo aldim yrim kilo curuge cekirdre cikar diye hemen hemn de oyle oldu 2 kilo kadar visneye 1 kilo seker ilaveten 1 su bardagi sker attim fazla sekerli de sevmem sekerle aram fazla iyi degildir annemin yaptigi gibi yapacam once visneleri kizartma suzgeciyle ayir suya cikan kismi kaynat kaynayinca 15 20 dk daha kaynat dedi sonra visneleri dok icine kaynamaya baslayinca 15 20 dk da oyle kaynasin dedi ha bide devamli basinda dur karistir ara ara dedi visne tasar diye
Afiyet olsun canim ben de tam tersi istah falan kalmadi cogu kez bir corba icip kalkiyorum sofradan ben stresli oldugumda yemek yiyemem gecen hafta basladi istahsixligim oyle gidiyor kahvaltida bir lokma yiyip sadrce cay iciyorumBende çok severim.canım çekti bak şimdi gece gece evdede yok.yarın anneme gidicem o kesin yapmıştır. Kahvaltıda yerim artık. Zaten noluyosa bu ara istahim tavan yaptı.
canim ya bilirim oyle geceleri cok zor oluyor insallah uyur keremalp sen de bir guzel uyursun dinlenirsinBugün bittim resmen. Bu kadar uykusuz kalabilmek nerden icat oldu bilmiyorum. Dün gece esimle sabahladik diyebilirim. Uyumadı sürekli mız mız. Gece uyumadı gündüz de uyumadı. Normalde 2 kere gündüz uykusu var Kerem Alp in 1 saat ve 2 saat olmak üzere 3 saat filan uyur. Bugün gündüz 1 saat uyumamistir bile. Bir sıkıntısı var belli eli hep ağzında. Dün gece calpol verdigimiz halde uyumadı. Bugün yeni şişe alırdım belki onun etkisi kalmamıştır diye. İçirdim cok şükür şimdi uyudu yatirdim. Ama pertim resmen. Kızlar ya dua edin de bu gece uyusun uykusuzluktan ölüyorum
@minnakkartal ya sen baloncuk şeysi almistin mira eglenmis demistin bende bikac gun once nehire aldim korktu ben yaptikca kacti koltuga oturuyo kuzu gibi anne anne diye de tedirgin sesle beni cagriyo yalniz bikac kez koltugun tepeye cikti bende elime aldim baloncuk yapiyom hemen koltukta oturuyo masum masum da bi bakiyo bende ortadan kaldirdim bazen tehlikeli hareketler yapinca kullanirim
Bende çok severim.canım çekti bak şimdi gece gece evdede yok.yarın anneme gidicem o kesin yapmıştır. Kahvaltıda yerim artık. Zaten noluyosa bu ara istahim tavan yaptı.
Bugün bittim resmen. Bu kadar uykusuz kalabilmek nerden icat oldu bilmiyorum. Dün gece esimle sabahladik diyebilirim. Uyumadı sürekli mız mız. Gece uyumadı gündüz de uyumadı. Normalde 2 kere gündüz uykusu var Kerem Alp in 1 saat ve 2 saat olmak üzere 3 saat filan uyur. Bugün gündüz 1 saat uyumamistir bile. Bir sıkıntısı var belli eli hep ağzında. Dün gece calpol verdigimiz halde uyumadı. Bugün yeni şişe alırdım belki onun etkisi kalmamıştır diye. İçirdim cok şükür şimdi uyudu yatirdim. Ama pertim resmen. Kızlar ya dua edin de bu gece uyusun uykusuzluktan ölüyorum
Esim Mr a girdi geldi Allahim ya sanki adam ameliyat oldu geldi yemek yedi cok kotu oldum bayilacaktim 25 dk kapali alanda kaldim nasil terlemisim vs sonra yatti koltuga uyumaya basladi uyanir gibi oldu ne bu halin ben dogumdan cikinca boyle yapmadim dedim hic aldiris etmedi ya iki cift laf etmedik butun gun evdeyim zaten sıkılıyorum hemen uyudu yok kizlar kadinlar cok guclu erkekler daha narin ben buna eminim artik hele benim esim bir hasta olsun aman Allahim ölüyorum cok kötüyüm duramiyorum ah vah hic cekilmiyor 3 cocugu o dogursaydi hali nasil olurdu acep
Erkekler de cevap hazir canim butun gun calis seni goruyum derler benim yerim de olsan lafi havada ucusur msa basi calisani da olsun isi biraz zahmetli olani da ayni lafi derlerEsim Mr a girdi geldi Allahim ya sanki adam ameliyat oldu geldi yemek yedi cok kotu oldum bayilacaktim 25 dk kapali alanda kaldim nasil terlemisim vs sonra yatti koltuga uyumaya basladi uyanir gibi oldu ne bu halin ben dogumdan cikinca boyle yapmadim dedim hic aldiris etmedi ya iki cift laf etmedik butun gun evdeyim zaten sıkılıyorum hemen uyudu yok kizlar kadinlar cok guclu erkekler daha narin ben buna eminim artik hele benim esim bir hasta olsun aman Allahim ölüyorum cok kötüyüm duramiyorum ah vah hic cekilmiyor 3 cocugu o dogursaydi hali nasil olurdu acep
Kesin oyle olurdu canimLohusa depresyonundan cikamazdi kesinbenm esim de oyle hastalandi mi nazindan tribinden gecilmiyo:))
Aynen oyle olduTers etki yapmis nehirde desene:)))
Yoksaaa?
Anlattiklarin dis belrtisi gibi canim.insallah rahat uyursunuz ailecek
Evet onu da soyler sanki evde her isi yapan biri var da biz de yan gelip yatiyoruz hadi evden cikayim bir yerlere gideyim diyorum Eceyi yedir icir obur cocuklar acikir onlari doyur bulasik hic bitmez evi topla sunu da.yapayim bunu da yapayim derken saat gec olur ve ben yine evde kalirim oylece gecen gun esime dedim şu mahallede benden daha cok evde duran bir kadin daha yok dedim o da var dedi kemal abinin karisi dedi ben de ama o yaşli dedim kadinin kocaman torunlari var dusun lutfen beni yasitlarimla kiyasla dedim guluyor vallahi oyle aksama kadar pert oluyorum birgun hicbir sey yapmayip cekip kapiyi cikicam evden eskiden yapiyordum arada ama Ece dogdugundan beri yapamiyorumErkekler de cevap hazir canim butun gun calis seni goruyum derler benim yerim de olsan lafi havada ucusur msa basi calisani da olsun isi biraz zahmetli olani da ayni lafi derler
Hepsi aynı babam da eşim de erkek kardeşlerim de bi grip olsalar sanırsın beyin ameliyatı geçirmişler. Hele eşim rapor alıp yatarEsim Mr a girdi geldi Allahim ya sanki adam ameliyat oldu geldi yemek yedi cok kotu oldum bayilacaktim 25 dk kapali alanda kaldim nasil terlemisim vs sonra yatti koltuga uyumaya basladi uyanir gibi oldu ne bu halin ben dogumdan cikinca boyle yapmadim dedim hic aldiris etmedi ya iki cift laf etmedik butun gun evdeyim zaten sıkılıyorum hemen uyudu yok kizlar kadinlar cok guclu erkekler daha narin ben buna eminim artik hele benim esim bir hasta olsun aman Allahim ölüyorum cok kötüyüm duramiyorum ah vah hic cekilmiyor 3 cocugu o dogursaydi hali nasil olurdu acep
bi öküzle yaşayınca işler pek kolay olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?