2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aynen canim 3 gecedir mahvoldum sabaha kadar en az 10 kere uyaniyo gunduzde 2 saat anva uyumustur bugunlerde beni mahvetti uykuya hasretim gerginligimi kızıma yansitmak istemiyorum ama olmuyo. Cok yoruyo beni bugunlerde herseye bi itiraz bezini baglamam bile en az 10 dk sürüyor

Ya erkeklerin bu halleri de beni öldürüyor:)) Bi karikatür vardı kadın kanser ama sürekli kosturuyor erkek grip olmuş yatak döşek yatıyor. Hepsi mi aynı olur bu konuda.

Galiba azı dişler geliyor bizim ve bu süreç diğer dişlere göre baya bir kötü ve uzun sürecek gibi. Umarım siz çabuk atlatirsiniz canım. Ben de yansıtmak istemiyorum çünkü canı yanıyor diyorum sürekli kendi kendime. Simariklik değil diyorum. Çok bunalirsam öylece bırakıp esime balkona filan çıkıyorum. Bir süre de içeri girmiyorum. Elbet geçecek bu günler. Allah yavrularimizi korusun sağlık versin de ne yapalım.

bi öküzle yaşayınca işler pek kolay olmuyo.
Traştan dönerken kola çikolata almış( benim sevdiklerimi) ama hiç bişey demedi. Konuşmadık hiç.
sen bu aksam oturt karsina guzelce konis daha fazla uzarda tatsizlasir malesef okuz erkekler bi cikolata alinca herseyin cozulcegini saniyo ama artik bizim cocuk olmadigimizi vilmiyolar :)

sen bu aksam oturt karsina guzelce konis daha fazla uzarda tatsizlasir malesef okuz erkekler bi cikolata alinca herseyin cozulcegini saniyo ama artik bizim cocuk olmadigimizi vilmiyolar :)
Aa çikolata mı aldın diyip konuşmaya başlıcam falan sanıyo heralde. Sabahta bi kalktım gömlek ütülüyo. Normalde kollarını yapamaz bana söylerdi onuda yaptı. Kısa günün karı. En azından gömleklerini artık kendi ütüler.
Akşamada halı saha maçı var. Bilmiyorum gelsin yine konuşmazsa bu sefer dayanamaz patlarım xaten.

bence boynunada sarilmaliydin :) hayirlisi artik hepsi ayni iste zor geliyo cozmek ustunu kapatsinlar anca

@yaz yagmuru Rafadan yumurta denemesi de hüsranla sonuçlandı canım Zaten peynirde yemiyor kahvaltıda. Ya anlamadigim o kadar severek yiyordu ikisini de ne oldu Ama bi süt icti sorma gitsin. Heralde dedi ki sütü icebiliyorum bari ondan bol bol içeyim de annem daha fazla üzülmesin:)

Unuttum ne peynir ne yumurta yiyor önceleri çok güzel yiyorum şimdi verince tukuruyor

Unuttum ne peynir ne yumurta yiyor önceleri çok güzel yiyorum şimdi verince tukuruyor
Yumurta tadını aldığı an midesi bulanıyor, peyniri de verince tukuruyor. Peyniri börekte filan yiyor ilginç çocuk . Yumurta çok önemli peynir yerine süt yoğurt idare ederiz hiç olmadı. Yumurtayı da bazen kahvaltısını bulamaç yapıyorum bazen corbasina muhallebisine katiyorum ama tabi sade yese beslenme alışkanlığı adına çok iyi olacak

Bizde dün doktora gittik Umut'un hastalığı için şükür tahlilleri temiz Kilo olarak bir Kilo veriyim ama çok da önemli değil dedi bende kadın doğum à gittim hala regl olmamıştı rahim duvar ı kalın dedi bi ilaç verdi kanama olsun diye ve hala kalınlık geçmese ameliyat gerekebilir büyük bir polip é benziyor dedi bizden Haberler böyle

Evet canim azi geliyor olmali uzun bir suredir cikacak gibi cikmadi diger dislere gore cok faha zor geliyor biz evde durmuyoruz surekli geziyoruz kizima artik kapici diyorum hic evde durmak istemiyo babasini gorunce kapiya gidip agliyor. Dun hayvanat bahcesine gittik sonra aksam yemegini dışarıda yedik sonrasindada avm ye gidip alisveris yaptik aksam 10 da eve geldik uykusuzluktan ağlıyordu cokda yorulmustu buna ragmen sabaha kadar uyandi artik esime birakip birkac saatte olsa diger odada uyudum. Sanki ac gibi surekli memede. Balli sut verdim icmedi. Sabah 6 da uyandi salladim tekrar uyudu.

Umut yumurtayı sadece domates falan rendeleyin pişirin yiyor

umut için sevindim canım çok şükür sanada geçmiş olsun inşallah ameliyatsız geçer bi de rahim kalınlığı için mi ilaç verdi regl olman için mi benim doktorum bi kaç daha olamayadabilirsin normal dedi söktürücü falan vermedi üç dört ay olmazsam tekrar mı gitsem acaba

Anlıyorlar canim taklit etmeye calisiyorlar

Tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim canım. Inşallah ameliyata filan gerek kalmaz. Etrafimizda var hala regl olmayan arkadaşlar ama doktor niye hemen öyle demiş anlamadım.

Ya bir de memede sabahlama olayı beni asıl zorlayan. Sizin de aynıymis

Kızlar okudum ama cevap yazamadi sabahin korunden beri hastanedeyiz kizima yumurta yediriyoruz dua edin inşallah alerjisi gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…