2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
böyle daha iyi değil mi kafan rahat istediğini yapıorsn evde kafanı ağrıtan yok seni sinir eden yok böyle rahatsın değilmi

Bez sipariş eder misin diye mesaj attım söylediğine bak.

Evet. Hep tek başıma evde takılmak istemiştim kimse benimle konuşmasın etmesin istemiştim zaten. Çok rahat kafam.

Yazdım.

Aptal. Ben 2 senedir bunalıyorum daralıyorum evde tek başıma. Birlikte vakit geçiremiyoruz yalnız kalamıyoruz. Özlüyorum seni diyip duruyorum.
Adamın yaptığı çıkarıma bak.

geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan halledilir

Kızlar okudum ama cevap yazamadi sabahin korunden beri hastanedeyiz kizima yumurta yediriyoruz dua edin inşallah alerjisi gecmis olsun
inşallah geçmiştir canım

benim herif hiç böyle değildir biliyor musun?bizde böyle olan benim hem tenim çok beyaz ve çok hassastır benim hemde canım çok tatlıdır..küçük bir acı bile bana baya büyük acı gibi hissettirir yani..eşim ise hiç "aay şuram ağrıyor buram ağrıyor" falan demez,hiç söylenmez..

"Akaibu ve herifi" maceraları sinemalarda

Kızlar kontrol vardı bugün.. Sargı çıktı.. Doktor "sızlaması daha 2-3 hafta devam eder ama sarmaya gerek yok artık..eğer çok sızlarsa çok ayakta kalmış,hareket etmiş demektir o zaman ayağının altına 2-3 yastık koy uzan" dedi.. şişlik ve morluk tam geçmedi tabi ama sargının çıkmasına sevindim..

Söktürücü verdi canm regl olmam için

Canm rahim duvarı çok kalınlaşma ondan öyle söyledi

sanırım sen çok çok umursamaz görünmüşsün eşinde çok içerlemiş duruma ben bunu çıkardım sanki bu akşam konuşsanız ii olacak gibi ama sen daa iyisini bilirsin tabi

tekrar geçmiş olsun inşallah sıkıntısız tamamen iileşsin

Söktürücü verdi canm regl olmam için
bana neden önermedi acaba ben şimdi bi kaç ay daa bekliyim olmazsam kesin gideyim o zaman

kızlar tazedirekt ten alışveriş yapan var mı sitesini inceledim ürünler çok iyi eşim de bakmış liste yapıp ihtiyaçlarımız alalım çok beğendim diyo sizden bişi alan oldu mu

Reklam olduk:)
Buraya yazmazsam kötü şeyler söylicem ona toparlaması zor olacak.
Aileme bahsedemem akılları kalır. Arkadaşlarımızında hepsi ortak. Bilsinler istemem. Burdan başka kimsem yok kısaca
Iyi yapıyorsun buraya yazmakla canım. Zaten anında tepki versek ölçüp tartmadan evliliklerin çoğu biter. Bana sorarsan eşinin bu mesajindan yola çıkarak akşam konuşmanız gerektiğini söyle. Içi içini yer zaten akşama kadar. Akşam da yumuşak yumuşak konuş bence kirginliklarindan bahset. Ama gerçekten eşinin içine dokunsun. Soğuk ve sert olursan eşin daha çok inat yapabilir. Inşallah artık barışın. Tamam biz sizin böyle tatliliklarinizi sevdik ama daha da uzamasın. Gökçe de etkileniyordur eminim. Tabi soylediklerim sadece öneri canım. Sakın yanlış anlama. Olayları sen yaşıyorsun bizden iyisini sen bilirsin.

Geçmiş olsun canim atlattin sayilir iyi gorunuyor

zaten benimde istediğim o düzgünce konuşalım anlatayım beni dinlesin istiyorum. İlk gün uzamadan konuşacaktım. Saçma sapan şeyler söyledi.bende konuşamayacağımızı anlayıp sustum. Acaip sulu gözün tekiyim zaten. Ağlamadan düzgünce anlatabilirim inşallah

agla agla bosver daha iyi ama bagirma dicem sanki ben yapiyorum o ev inliyo :) sen msj at aksam konusalim diye ve tatil icin diret madem keyfi harcamalar sizin icinde bulsun bende burda yalnizim seni cok iyi anliyorum

anladim ki bu cocugun iyice acikmasi lazim gece 4te sutunu icmisti sabah 8de kalkti 8.30 gibi omlet yaptim peynir ekmekte koydum birqz icinebi de agzinin tadina duskun biraz nane falan attim oyle daha cok seviyor bitirdi hepsini baska bisey denemedim hic 11.30 gibi seftali oydun kucuk kucuk dilimledim catali beraber tutup yesi hepsini bitirdi simdide uyudu ac kalinca hepsini bitiriyo ama hic acim diye de aglamiyo saskin gittim seftali soymaya gordu nasil bagiriyo istiyo diye

Cok guzel gormustum ben bunu
Yemedi mi canim sen de yine baska seylerin icine katip verirsin sütü icmis masallah bizimki bir iki yudum kibar kibar icip birakiyor
Umut icin sevindim canim insallah seninde ilacla normale doner insallah ameliyata gerek kalmaz
Kızlar okudum ama cevap yazamadi sabahin korunden beri hastanedeyiz kizima yumurta yediriyoruz dua edin inşallah alerjisi gecmis olsun
İnsallah gecmistir canim
Siz de durumlar tam tersiymis canim
Biraz daha iyi gorunuyor canim gecmis olsun tekrar
oh masallah Öyku ye ben de omletine nane katarim hep Ece de seviyor

Kızlar Kerem Alp kumandalari sakliyordu sürekli eşimle bütün evi aradık bulamamıştık. Her seferinde yenisini aldı eşim. Dün bulduk hepsini birden:)) Koltuğun altına sürekli birşeyler sokusturuyor evde diye bakmıştik ama ta arkada kapalı bir yer var nasıl soktu oraya bilemedik Baya aralıklı almıştık kumandalari bir de nasıl aynı yere saklamayı akıl ettiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…