- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
valla havalar bizi de vurdu bence normalde sonbahar depresyon havasıdır ama bu yaz bizi bitirdiAyy çok fenayim midem bulanıyor başım ağrıyorveee depresyondayim
yaa çok akıllı bu bıdıklar valla küçük yaramazın yaptığına bakKızlar Kerem Alp kumandalari sakliyordu sürekli eşimle bütün evi aradık bulamamıştık. Her seferinde yenisini aldı eşim. Dün bulduk hepsini birden:)) Koltuğun altına sürekli birşeyler sokusturuyor evde diye bakmıştik ama ta arkada kapalı bir yer var nasıl soktu oraya bilemedik Baya aralıklı almıştık kumandalari bir de nasıl aynı yere saklamayı akıl ettiyse
gözünüz aydın canım çok sevindimKizima yumurta yedirdik daha dogrusu sadece sarisini yedi vee bisi olmadi cok sukur simdilik sarisi serbest
Cok teşekkür ederim canim ama en son beyazinada bakalim dediler sarida bisi olmayinca istemedi yemek ben zorladim.kusturdum allahtan bekleme suremiz bitmisti beyza pek kusan bi bebek degil elim ayagima dolasti seni cok iyi anladim allah yardimcin olsun canim ya cok zormusgözünüz aydın canım çok sevindim
teşekkürler canım hepimizin derdi başka allah yardımcımız olsunVeeeee ayakkabimiz hazir
Cok teşekkür ederim canim ama en son beyazinada bakalim dediler sarida bisi olmayinca istemedi yemek ben zorladim.kusturdum allahtan bekleme suremiz bitmisti beyza pek kusan bi bebek degil elim ayagima dolasti seni cok iyi anladim allah yardimcin olsun canim ya cok zormus
Hadi gozunaydin canm darısı beyazinaKizima yumurta yedirdik daha dogrusu sadece sarisini yedi vee bisi olmadi cok sukur simdilik sarisi serbest
cok sevindim canim gozunuz aydinKizima yumurta yedirdik daha dogrusu sadece sarisini yedi vee bisi olmadi cok sukur simdilik sarisi serbest
Ben de çok sevindim gerçekten canım, gözünüz aydın :)Kizima yumurta yedirdik daha dogrusu sadece sarisini yedi vee bisi olmadi cok sukur simdilik sarisi serbest
Ay dur bitmesin en azından mesai saatinizden sonra yavaşlasın olur mu akşama misafirim var eşimin üni arkadaşı sabah beri evi adam etmeye uğraşıyorum bi de işin kötüsü arkadaşı bayan yarın eşim işe gidince bana kalacak ilgilen gezdir uuf erkek olsa eşimle giderdiay ne bitmez gün üstelik daha bir saatten fazla var
çok şükür bitmek üzere biz bebişlere kavuşalım sonra biz de zaman geçmesin diye dua edicez.Ay dur bitmesin en azından mesai saatinizden sonra yavaşlasın olur mu akşama misafirim var eşimin üni arkadaşı sabah beri evi adam etmeye uğraşıyorum bi de işin kötüsü arkadaşı bayan yarın eşim işe gidince bana kalacak ilgilen gezdir uuf erkek olsa eşimle giderdi
Aynı vallaYa erkeklerin bu halleri de beni öldürüyor:)) Bi karikatür vardı kadın kanser ama sürekli kosturuyor erkek grip olmuş yatak döşek yatıyor. Hepsi mi aynı olur bu konuda.
Bende felaket kıskançlık yapıyodumda son zamanlarda artık o kadar değilim eşim sevgiliyken telefonda bildiğin ağlatdı yapma böyle diye bu gelecek olan arkadaşıyla sakarya da başka bi çift arkadaşları var onlarda tanışıyo beni şnstagramdan eklemiş filan eşime kardeşim filan diyo yani öyle kıskanılacak bi tip değil :)) evli çoluk çocuk sahibi zaten kızıyla mı be gelecekmiş :)çok şükür bitmek üzere biz bebişlere kavuşalım sonra biz de zaman geçmesin diye dua edicez.
bide eşinin üniden bayan arkadaşı mı gelcek ben çok kıskancım ya hiç bana göre değil bazen hastalık boyutuna vardırıyorum da diyebilirim eşimin en çok yaka silktiği konudur benimle ilgili adam yanımda telefon açmaya korkar oldu birisi ona bey demez de ismiyle hitap eder diye
ay bide edik : kolay gelsin canım :))
hafifletici sebepler var yani :)) neyse kızı da varsa güzel betüşe de değişiklik olurBende felaket kıskançlık yapıyodumda son zamanlarda artık o kadar değilim eşim sevgiliyken telefonda bildiğin ağlatdı yapma böyle diye bu gelecek olan arkadaşıyla sakarya da başka bi çift arkadaşları var onlarda tanışıyo beni şnstagramdan eklemiş filan eşime kardeşim filan diyo yani öyle kıskanılacak bi tip değil :)) evli çoluk çocuk sahibi zaten kızıyla mı be gelecekmiş :)
oh çıkın canım akşam üzeri bunaltıcı hava da yok ii gelir bende eve gideyim mirayla azıcık oyalanıcam sonra eşimle alışverişe gidicez üç beş eksik kaldı onları alıcazBen de yemegimi pisiriyorum Ece uyandi simdi meyvesini yedircem ondan sonra disari cikcam biraz daraldim evde
Canım bence çok güzel olmuş. Ayakkabılarda çok şirin.Eki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
Tek bi küçük nokta var yazıları. Belki onlarında bi kalıbı falan vardır. Ama bu haliylede gayet güzeller:)Eki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
Aslinda varmis canim ama bulamadim henuz ama ilk yapis icin bende begendim :))Tek bi küçük nokta var yazıları. Belki onlarında bi kalıbı falan vardır. Ama bu haliylede gayet güzeller:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?