2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy çok fenayim midem bulanıyor başım ağrıyor veee depresyondayim
valla havalar bizi de vurdu bence normalde sonbahar depresyon havasıdır ama bu yaz bizi bitirdi

yaa çok akıllı bu bıdıklar valla küçük yaramazın yaptığına bak

Veeeee ayakkabimiz hazir
gözünüz aydın canım çok sevindim
Cok teşekkür ederim canim ama en son beyazinada bakalim dediler sarida bisi olmayinca istemedi yemek ben zorladim.kusturdum allahtan bekleme suremiz bitmisti beyza pek kusan bi bebek degil elim ayagima dolasti seni cok iyi anladim allah yardimcin olsun canim ya cok zormus

teşekkürler canım hepimizin derdi başka allah yardımcımız olsun

ay ne bitmez gün üstelik daha bir saatten fazla var
Ay dur bitmesin en azından mesai saatinizden sonra yavaşlasın olur mu akşama misafirim var eşimin üni arkadaşı sabah beri evi adam etmeye uğraşıyorum bi de işin kötüsü arkadaşı bayan yarın eşim işe gidince bana kalacak ilgilen gezdir uuf erkek olsa eşimle giderdi

çok şükür bitmek üzere biz bebişlere kavuşalım sonra biz de zaman geçmesin diye dua edicez.
bide eşinin üniden bayan arkadaşı mı gelcek ben çok kıskancım ya hiç bana göre değil bazen hastalık boyutuna vardırıyorum da diyebilirim eşimin en çok yaka silktiği konudur benimle ilgili adam yanımda telefon açmaya korkar oldu birisi ona bey demez de ismiyle hitap eder diye
ay bide edik : kolay gelsin canım :))

Bende felaket kıskançlık yapıyodumda son zamanlarda artık o kadar değilim eşim sevgiliyken telefonda bildiğin ağlatdı yapma böyle diye bu gelecek olan arkadaşıyla sakarya da başka bi çift arkadaşları var onlarda tanışıyo beni şnstagramdan eklemiş filan eşime kardeşim filan diyo yani öyle kıskanılacak bi tip değil :)) evli çoluk çocuk sahibi zaten kızıyla mı be gelecekmiş :)

hafifletici sebepler var yani :)) neyse kızı da varsa güzel betüşe de değişiklik olur
Ben de yemegimi pisiriyorum Ece uyandi simdi meyvesini yedircem ondan sonra disari cikcam biraz daraldim evde
oh çıkın canım akşam üzeri bunaltıcı hava da yok ii gelir bende eve gideyim mirayla azıcık oyalanıcam sonra eşimle alışverişe gidicez üç beş eksik kaldı onları alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…