2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Reklam olduk:)
Buraya yazmazsam kötü şeyler söylicem ona toparlaması zor olacak.
Aileme bahsedemem akılları kalır. Arkadaşlarımızında hepsi ortak. Bilsinler istemem. Burdan başka kimsem yok kısaca

Iyi yapiyosn canm buraya yazmakla.etraftakilere anlatmamak en iyisi burda rahatlyosun en azindan.bence de konusun ama tut kendini aglama ki ciddiyetini anlasn bence.esinin yasi kcuk mu canm?erkekler gec olgunlasr derler ya benmki 34 yasinda 9 yas var aramizda hep o toparladi iliskimizi smdiye kadar:)

Ben de o konularda kiskanc deglm pek.gecen eylulde esimin uni den kiz arkadasi ve onun is arkadasi gelmsti.iki gece kaldilar iki bekar bayan:))cok yakin arkadasiymis esimin adini duyuyodm gecen sene tanismak nasip oldu.ben esime adiyla hitap ederken o canim diyoducok tatli kizlardi ama:)benden buyuklerdi bile esimle yasitlar nerdeyse.aralarindaki citir bendim

Ben reklamda bile ağlayabilen biriyim. O tutma işi çoook zor
Yaşı küçük sayılır 25 yaşında. çoook rahat büyümüş evin tek oğlu. Düşün artık gerisini...
Ben birazda o yüzden bu kadar sabır gösterdim. Birden bire ev geçindirmeye alışamayacağını düşündüğümden ona yardımcı olmaya çalıştım hep. Ama benim niyetimi anlamadı sanırım. Bende biraz fazla yaptım heralde.
Oturdum sabahtan beri düşündüm zaten ne oldu ne bitti ne diyim ne demeyim. İnşallah bi daha açılmamak üzere kapatırız konuyu.

Maşallah sende hiç kıskanç değilmişin ben olsam olay okurdu:)

Biri samimiydi digeri de kizin is arkadasi.esim tanimiyodu ikinci bayani.tanistgmzdan beri surekli bahsettigi icin benmsemisim kizi:))tanimadgm biri olsa bu kadar rahat olmazdm herhalde:)

Maşallah sende hiç kıskanç değilmişin ben olsam olay okurdu:)

Yok canm normalde de kiskanc deglm pek.ilk zamanlar kiskaniyodm da baktm olmuyo tartisiyorz her seferinde vazgectm ben de:)

Eki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
canım ellerine sağlık çok güzeller

Sonunda şaka yazıcan fln diye okudum mümkün değil bizde bu durum ben ölürüm çatlarım kuzeni canım dese bozuluyorum ben:)) benim ki biraz hastalık derecesi

Hava iyiydi canim ciktik biraz dolastik kizimla sonra babasinin yanina gectik siz tatile nereye gideceksiniz canim
Eki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
ellerine saglik canim cok guzel olmus

Sonunda şaka yazıcan fln diye okudum mümkün değil bizde bu durum ben ölürüm çatlarım kuzeni canım dese bozuluyorum ben:)) benim ki biraz hastalık derecesi
Ben de kiskancim ya ilk zamanlar daha coktu ama esimin isi geregi biraz azaltmam gerekiyordu yoksa olmuyordu musterileri ariyor mesela bayan olabiliyor olcuye gidiyor vs ama bazen telefonuna bakiyorum watsapp kontrolu yapiyorum o da diyor hayirdir teftis mi var yine ne yapayim o kadarcik yapayim demi

Hava iyiydi canim ciktik biraz dolastik kizimla sonra babasinin yanina gectik siz tatile nereye gideceksiniz canim
Cok teşekkür ederim kizlar begenmenize cok.sevindim

biz Antalya laraya gidicez Cumartesi yapacak bi Sürü işim var inşallh yarın yetişir

o kadarı çok normal canım olacak tabi hem seven kıskanır

Kizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo

Kizlar bugün kizimi.göz doktorunada gosterdim gozunr isik tuttu buyutec gibi bi camla bakti ama cocuk goz.degildi devlet hastaneaine gittik orda cocuk goz yoktu bakti bi sorun görünmüyor duzenli olarak 6 ayda bir muayene yaptirin dedi sizde muayene nasil oldu bide ne zaman tekrar baktirin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…