- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Çok güzeller bencede :) ellerine sağlıkAslinda varmis canim ama bulamadim henuz ama ilk yapis icin bende begendim :))
Cok sagol canim cok sevindim begenmeneÇok güzeller bencede :) ellerine sağlık
Güzel olmuş ellerine sağlık bol kazanclar:)Cok sagol canim cok sevindim begenmene
Reklam olduk:)
Buraya yazmazsam kötü şeyler söylicem ona toparlaması zor olacak.
Aileme bahsedemem akılları kalır. Arkadaşlarımızında hepsi ortak. Bilsinler istemem. Burdan başka kimsem yok kısaca
zaten benimde istediğim o düzgünce konuşalım anlatayım beni dinlesin istiyorum. İlk gün uzamadan konuşacaktım. Saçma sapan şeyler söyledi.bende konuşamayacağımızı anlayıp sustum. Acaip sulu gözün tekiyim zaten. Ağlamadan düzgünce anlatabilirim inşallah
çok şükür bitmek üzere biz bebişlere kavuşalım sonra biz de zaman geçmesin diye dua edicez.
bide eşinin üniden bayan arkadaşı mı gelcek ben çok kıskancım ya hiç bana göre değil bazen hastalık boyutuna vardırıyorum da diyebilirim eşimin en çok yaka silktiği konudur benimle ilgili adam yanımda telefon açmaya korkar oldu birisi ona bey demez de ismiyle hitap eder diye
ay bide edik : kolay gelsin canım :))
Ben reklamda bile ağlayabilen biriyim. O tutma işi çoook zorIyi yapiyosn canm buraya yazmakla.etraftakilere anlatmamak en iyisi burda rahatlyosun en azindan.bence de konusun ama tut kendini aglama ki ciddiyetini anlasn bence.esinin yasi kcuk mu canm?erkekler gec olgunlasr derler ya benmki 34 yasinda 9 yas var aramizda hep o toparladi iliskimizi smdiye kadar:)
Ben de o konularda kiskanc deglm pek.gecen eylulde esimin uni den kiz arkadasi ve onun is arkadasi gelmsti.iki gece kaldilar iki bekar bayan:))cok yakin arkadasiymis esimin adini duyuyodm gecen sene tanismak nasip oldu.ben esime adiyla hitap ederken o canim diyoducok tatli kizlardi ama:)benden buyuklerdi bile esimle yasitlar nerdeyse.aralarindaki citir bendim
Güzel olmuş ellerine sağlık bol kazanclar:)
Cok teşekkür ederim begenmenize cok sevindim pek.sanmıyorum satabilecegimi ama en azindan hobi olarak bikac bisi yaparim hic olmadi kizima rengarenk giydiririm :))A Aysegul1706 gecms olsun canm umarm gerek kalmaz ameliyata
M mutube cok guzel olmus canm hem de ilk denemeye gore:)eline saglik
Maşallah sende hiç kıskanç değilmişin ben olsam olay okurdu:)Iyi yapiyosn canm buraya yazmakla.etraftakilere anlatmamak en iyisi burda rahatlyosun en azindan.bence de konusun ama tut kendini aglama ki ciddiyetini anlasn bence.esinin yasi kcuk mu canm?erkekler gec olgunlasr derler ya benmki 34 yasinda 9 yas var aramizda hep o toparladi iliskimizi smdiye kadar:)
Ben de o konularda kiskanc deglm pek.gecen eylulde esimin uni den kiz arkadasi ve onun is arkadasi gelmsti.iki gece kaldilar iki bekar bayan:))cok yakin arkadasiymis esimin adini duyuyodm gecen sene tanismak nasip oldu.ben esime adiyla hitap ederken o canim diyoducok tatli kizlardi ama:)benden buyuklerdi bile esimle yasitlar nerdeyse.aralarindaki citir bendim
A Aysegul1706 gecms olsun canm umarm gerek kalmaz ameliyata
M mutube cok guzel olmus canm hem de ilk denemeye gore:)eline saglik
@kmltm bu arada gözlerim açık kaldı okurken. Eşimin çok samimi iki bayan arkadaşı gelip bizim evde kalacak. Deliririrdim heralde.
Bizde yakın arkadaştık evlenmeden önce. Kardeşimler havada uçuşurdu. O yüzden öyle bi arkadaşının olmasına pek imkan yok eşimin
Maşallah sende hiç kıskanç değilmişin ben olsam olay okurdu:)
canım ellerine sağlık çok güzellerEki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
Sonunda şaka yazıcan fln diye okudum mümkün değil bizde bu durum ben ölürüm çatlarım kuzeni canım dese bozuluyorum ben:)) benim ki biraz hastalık derecesiIyi yapiyosn canm buraya yazmakla.etraftakilere anlatmamak en iyisi burda rahatlyosun en azindan.bence de konusun ama tut kendini aglama ki ciddiyetini anlasn bence.esinin yasi kcuk mu canm?erkekler gec olgunlasr derler ya benmki 34 yasinda 9 yas var aramizda hep o toparladi iliskimizi smdiye kadar:)
Hava iyiydi canim ciktik biraz dolastik kizimla sonra babasinin yanina gectik siz tatile nereye gideceksiniz canimhafifletici sebepler var yani :)) neyse kızı da varsa güzel betüşe de değişiklik olur
oh çıkın canım akşam üzeri bunaltıcı hava da yok ii gelir bende eve gideyim mirayla azıcık oyalanıcam sonra eşimle alışverişe gidicez üç beş eksik kaldı onları alıcaz
ellerine saglik canim cok guzel olmusEki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
Ben de kiskancim ya ilk zamanlar daha coktu ama esimin isi geregi biraz azaltmam gerekiyordu yoksa olmuyordu musterileri ariyor mesela bayan olabiliyor olcuye gidiyor vs ama bazen telefonuna bakiyorum watsapp kontrolu yapiyorum o da diyor hayirdir teftis mi var yine ne yapayim o kadarcik yapayim demicanım ellerine sağlık çok güzeller
Sonunda şaka yazıcan fln diye okudum mümkün değil bizde bu durum ben ölürüm çatlarım kuzeni canım dese bozuluyorum ben:)) benim ki biraz hastalık derecesi
canım ellerine sağlık çok güzeller
Sonunda şaka yazıcan fln diye okudum mümkün değil bizde bu durum ben ölürüm çatlarım kuzeni canım dese bozuluyorum ben:)) benim ki biraz hastalık derecesi
Cok teşekkür ederim kizlar begenmenize cok.sevindimHava iyiydi canim ciktik biraz dolastik kizimla sonra babasinin yanina gectik siz tatile nereye gideceksiniz canim
ellerine saglik canim cok guzel olmus
biz Antalya laraya gidicez Cumartesi yapacak bi Sürü işim var inşallh yarın yetişirHava iyiydi canim ciktik biraz dolastik kizimla sonra babasinin yanina gectik siz tatile nereye gideceksiniz canim
ellerine saglik canim cok guzel olmus
o kadarı çok normal canım olacak tabi hem seven kıskanırBen de kiskancim ya ilk zamanlar daha coktu ama esimin isi geregi biraz azaltmam gerekiyordu yoksa olmuyordu musterileri ariyor mesela bayan olabiliyor olcuye gidiyor vs ama bazen telefonuna bakiyorum watsapp kontrolu yapiyorum o da diyor hayirdir teftis mi var yine ne yapayim o kadarcik yapayim demi
biz Antalya laraya gidicez Cumartesi yapacak bi Sürü işim var inşallh yarın yetişir
o kadarı çok normal canım olacak tabi hem seven kıskanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?