Canim moralini bozmak gibi olmasin ama ben hasta olacagim zaman bogazim cok kasinir ic tarafi acaba oyle biseymi inşallah kendini kesfediyordurda tabi bende oyle olunca aklima direk bu geldiKizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo
yaa nerde yapılmaması gereken var buluyo bu çocuklar mümkün olduğunca dikkatini dağıt sen yine canım alışmaz inşallah hemen unuturKizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo
Ben on aylıkken götürmüştüm Gözlerini çok kalıyo diye alerji Demişti devletti çok incelemedi Kendi doktoru bir buçuk Yaşında Göz Kontrolü dedi o zamn gidicez ama altı ay çok sık benceKizlar bugün kizimi.göz doktorunada gosterdim gozunr isik tuttu buyutec gibi bi camla bakti ama cocuk goz.degildi devlet hastaneaine gittik orda cocuk goz yoktu bakti bi sorun görünmüyor duzenli olarak 6 ayda bir muayene yaptirin dedi sizde muayene nasil oldu bide ne zaman tekrar baktirin dedi
A Aysegul1706 gecms olsun canm umarm gerek kalmaz ameliyata
M mutube cok guzel olmus canm hem de ilk denemeye gore:)eline saglik
Ayy o çok fena umut da o şekilde kaç kez küstü görmezden gel unutturmaya çalıştıkça daha çok hatırlıyor sipalarKizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo
ayhh canım ne guzel hasta olmuyorsunuz ıstee dert yok tasa yokk, ne olmak ıcın zorluyorsunuz :)umut için sevindim canım çok şükür sanada geçmiş olsun inşallah ameliyatsız geçer bi de rahim kalınlığı için mi ilaç verdi regl olman için mi benim doktorum bi kaç daha olamayadabilirsin normal dedi söktürücü falan vermedi üç dört ay olmazsam tekrar mı gitsem acaba
bende aldım bugun rosman dan, yarın obur gun bı deneyelım bakalımAnlıyorlar canim taklit etmeye calisiyorlar
canım hadı gozun aydn, yakında ısallah beyazınıda yer kuzu,,Kızlar okudum ama cevap yazamadi sabahin korunden beri hastanedeyiz kizima yumurta yediriyoruz dua edin inşallah alerjisi gecmis olsun
nurhan dıye zengın kız fakır oglanda varr, oglanın adıda nurhann, senınkını okuyunca benımde aklıma o geldıı.@yaz yagmuru sende bazen kendimi goruyombenim.esimde oyle hatta ilk zamanlar rehbere falan da bakardim bayan ismi de olurdu yaninda calisanlarinin ismini falan da gecerdi o yuzden hatta soyle entersan bisy olmustu esimin cuzdanindan bisey istemisti zaten herseyini ortaya koyar bi kart vardi nurhan ismin de guldu muhasebeci dedi zaten yaziyoda karta ama kadin degil erkek dedi sasirdim valla bak dedi yok ya dedim inandim bi sen degilsin dedi o zamazn kuzenine vermisti bi is icin numarayi o direkt nurhan hanimla gorusmek istiyom.demisti sonra kuzeni esime niye erkek oldugunnu soylemedin diye bide nurhan diye erkek ismimi olur diye esmie demisti o aklma geldi
bizmde ayni şekilde oldu muayenemiz 6ayda bir tekrarlayin dedi bizedeKizlar bugün kizimi.göz doktorunada gosterdim gozunr isik tuttu buyutec gibi bi camla bakti ama cocuk goz.degildi devlet hastaneaine gittik orda cocuk goz yoktu bakti bi sorun görünmüyor duzenli olarak 6 ayda bir muayene yaptirin dedi sizde muayene nasil oldu bide ne zaman tekrar baktirin dedi
Evet aynen bende o kadarina izin vermem soyle dusun kendimiz okuldan yada cocukluk yillarindan arkadasin olsun erkek degil eve binanin onunden gecirir mi kocalar @kmltm yanlis anlama bayagi bi rahat gordum seniayhh canım ne guzel hasta olmuyorsunuz ıstee dert yok tasa yokk, ne olmak ıcın zorluyorsunuz :)
bende aldım bugun rosman dan, yarın obur gun bı deneyelım bakalım
canım hadı gozun aydn, yakında ısallah beyazınıda yer kuzu,,
bu arada elbıse takım cok guzel ellrıne saglık, bende daha cok yaptıkca dahada gelısırr satısların patlar işallahh :)
nurhan dıye zengın kız fakır oglanda varr, oglanın adıda nurhann, senınkını okuyunca benımde aklıma o geldıı.
valla bende ole kız gelıcek kalıcakk hıc ole bır seye musama etmemm, hele bıde kız arkadası onun yanındada hıc tanımadıgımız baska kızz.. buyuk konusmayım ama ben ole bır seye ızın vermem. otel mı yok kardesım gıtsınler otelde kalsınlar
Olunca niye oldum ne rahattım Dicem ama böylede garip geliyo eksik gibiayhh canım ne guzel hasta olmuyorsunuz ıstee dert yok tasa yokk, ne olmak ıcın zorluyorsunuz :)
bu arada elbıse takım cok guzel ellrıne saglık, bende daha cok yaptıkca dahada gelısırr satısların patlar işallahh :)
nurhan dıye zengın kız fakır oglanda varr, oglanın adıda nurhann, senınkını okuyunca benımde aklıma o geldıı.
valla bende ole kız gelıcek kalıcakk hıc ole bır seye musama etmemm, hele bıde kız arkadası onun yanındada hıc tanımadıgımız baska kızz.. buyuk konusmayım ama ben ole bır seye ızın vermem. otel mı yok kardesım gıtsınler otelde kalsınlar
tatil oncesi oyle oluyor canim ben tatile gitmeden once temizlik yapiyorum dusun kalabaligiz bir dunya camasir yika utule valiz hazirla bir de cocuklar bir hafta oncesi anne sunu da alalim bunu da alalim anne hadi valizi hazirlayalim hic durmuyorlar esim de hep gaz veriyor annen hala hazirlamadi mi gec kalcaz diye ay basimin etini yiyiyorlar yani tatile gittigimde ilk gun kolumu kipirdatcak halim kalmiyor ilk gun dinleniyorum ikinci gun deniz havuz yapiyorum:)))biz Antalya laraya gidicez Cumartesi yapacak bi Sürü işim var inşallh yarın yetişir
o kadarı çok normal canım olacak tabi hem seven kıskanır
yazyagmuru canim seninkide kiskanclik sayilmaz bence erkekleri cokta bos birakmaya gelmez ne sikicaksin ne bos birakacaksin demisler gerci bende ortasi yok ama :))
esim benim telefonuma hic bakmaz ama ben onunkine bakiyorum ama her zaman degil arada esim telefonu sadece iletisim icin kullanir facebook instagram falan hic ilgilenmez hatta insanlar oradan tartismalara girdiginde oh benim kafam rahat der bana da basta izin vermiyordu simdi pek karismiyor sadece herseyi paylasma bir özelimiz olsun der dogru aslinda@yaz yagmuru sende bazen kendimi goruyombenim.esimde oyle hatta ilk zamanlar rehbere falan da bakardim bayan ismi de olurdu yaninda calisanlarinin ismini falan da gecerdi o yuzden hatta soyle entersan bisy olmustu esimin cuzdanindan bisey istemisti zaten herseyini ortaya koyar bi kart vardi nurhan ismin de guldu muhasebeci dedi zaten yaziyoda karta ama kadin degil erkek dedi sasirdim valla bak dedi yok ya dedim inandim bi sen degilsin dedi o zamazn kuzenine vermisti bi is icin numarayi o direkt nurhan hanimla gorusmek istiyom.demisti sonra kuzeni esime niye erkek oldugunnu soylemedin diye bide nurhan diye erkek ismimi olur diye esmie demisti o aklma geldi
bizimde oyle kagit takip ettirdi isik takip ettirdi bi de bi aletle bakti karsidan 3 yasinda tekrar kontrol dediKizlar bugün kizimi.göz doktorunada gosterdim gozunr isik tuttu buyutec gibi bi camla bakti ama cocuk goz.degildi devlet hastaneaine gittik orda cocuk goz yoktu bakti bi sorun görünmüyor duzenli olarak 6 ayda bir muayene yaptirin dedi sizde muayene nasil oldu bide ne zaman tekrar baktirin dedi
ventolin peditus kullandik biz hep hasta oldugumuzdaBana öksürük şurubu onerebilcek varmi?? Bugün tek tük oksuruyo. Karpuz vermistm biraz iliktan soğuktu sanirm o yüzden oldu bide terliyo tabi. Doktora soruyorm öksürük şurubu vermiyordu illa hastanelik olcaz onu istiyorlar
Canim moralini bozmak gibi olmasin ama ben hasta olacagim zaman bogazim cok kasinir ic tarafi acaba oyle biseymi inşallah kendini kesfediyordurda tabi bende oyle olunca aklima direk bu geldi
yaa nerde yapılmaması gereken var buluyo bu çocuklar mümkün olduğunca dikkatini dağıt sen yine canım alışmaz inşallah hemen unutur
Bizimkide parmağını burnuna sokuyo sürekli bende tepki vermeden unutturmaya çalışıyorum
Bide maçoyum ben arebeskimde yok öle ya evinin erkeği çocuklarının babası olcak
Ben on aylıkken götürmüştüm Gözlerini çok kalıyo diye alerji Demişti devletti çok incelemedi Kendi doktoru bir buçuk Yaşında Göz Kontrolü dedi o zamn gidicez ama altı ay çok sık bence
Ayy o çok fena umut da o şekilde kaç kez küstü görmezden gel unutturmaya çalıştıkça daha çok hatırlıyor sipalar
@yaz yagmuru sende bazen kendimi goruyombenim.esimde oyle hatta ilk zamanlar rehbere falan da bakardim bayan ismi de olurdu yaninda calisanlarinin ismini falan da gecerdi o yuzden hatta soyle entersan bisy olmustu esimin cuzdanindan bisey istemisti zaten herseyini ortaya koyar bi kart vardi nurhan ismin de guldu muhasebeci dedi zaten yaziyoda karta ama kadin degil erkek dedi sasirdim valla bak dedi yok ya dedim inandim bi sen degilsin dedi o zamazn kuzenine vermisti bi is icin numarayi o direkt nurhan hanimla gorusmek istiyom.demisti sonra kuzeni esime niye erkek oldugunnu soylemedin diye bide nurhan diye erkek ismimi olur diye esmie demisti o aklma geldi
ayhh canım ne guzel hasta olmuyorsunuz ıstee dert yok tasa yokk, ne olmak ıcın zorluyorsunuz :)
Evet aynen bende o kadarina izin vermem soyle dusun kendimiz okuldan yada cocukluk yillarindan arkadasin olsun erkek degil eve binanin onunden gecirir mi kocalar @kmltm yanlis anlama bayagi bi rahat gordum seni
Bana öksürük şurubu onerebilcek varmi?? Bugün tek tük oksuruyo. Karpuz vermistm biraz iliktan soğuktu sanirm o yüzden oldu bide terliyo tabi. Doktora soruyorm öksürük şurubu vermiyordu illa hastanelik olcaz onu istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?