2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo
Canim moralini bozmak gibi olmasin ama ben hasta olacagim zaman bogazim cok kasinir ic tarafi acaba oyle biseymi inşallah kendini kesfediyordurda tabi bende oyle olunca aklima direk bu geldi

Kizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo
yaa nerde yapılmaması gereken var buluyo bu çocuklar mümkün olduğunca dikkatini dağıt sen yine canım alışmaz inşallah hemen unutur
Bizimkide parmağını burnuna sokuyo sürekli bende tepki vermeden unutturmaya çalışıyorum
Bide maçoyum ben arebeskimde yok öle ya evinin erkeği çocuklarının babası olcak

Ben on aylıkken götürmüştüm Gözlerini çok kalıyo diye alerji Demişti devletti çok incelemedi Kendi doktoru bir buçuk Yaşında Göz Kontrolü dedi o zamn gidicez ama altı ay çok sık bence

@yaz yagmuru sende bazen kendimi goruyom benim.esimde oyle hatta ilk zamanlar rehbere falan da bakardim bayan ismi de olurdu yaninda calisanlarinin ismini falan da gecerdi o yuzden hatta soyle entersan bisy olmustu esimin cuzdanindan bisey istemisti zaten herseyini ortaya koyar bi kart vardi nurhan ismin de guldu muhasebeci dedi zaten yaziyoda karta ama kadin degil erkek dedi sasirdim valla bak dedi yok ya dedim inandim bi sen degilsin dedi o zamazn kuzenine vermisti bi is icin numarayi o direkt nurhan hanimla gorusmek istiyom.demisti sonra kuzeni esime niye erkek oldugunnu soylemedin diye bide nurhan diye erkek ismimi olur diye esmie demisti o aklma geldi

ayhh canım ne guzel hasta olmuyorsunuz ıstee dert yok tasa yokk, ne olmak ıcın zorluyorsunuz :)

Anlıyorlar canim taklit etmeye calisiyorlar
bende aldım bugun rosman dan, yarın obur gun bı deneyelım bakalım

Kızlar okudum ama cevap yazamadi sabahin korunden beri hastanedeyiz kizima yumurta yediriyoruz dua edin inşallah alerjisi gecmis olsun
canım hadı gozun aydn, yakında ısallah beyazınıda yer kuzu,,
bu arada elbıse takım cok guzel ellrıne saglık, bende daha cok yaptıkca dahada gelısırr satısların patlar işallahh :)

nurhan dıye zengın kız fakır oglanda varr, oglanın adıda nurhann, senınkını okuyunca benımde aklıma o geldıı.
valla bende ole kız gelıcek kalıcakk hıc ole bır seye musama etmemm, hele bıde kız arkadası onun yanındada hıc tanımadıgımız baska kızz.. buyuk konusmayım ama ben ole bır seye ızın vermem. otel mı yok kardesım gıtsınler otelde kalsınlar

bizmde ayni şekilde oldu muayenemiz 6ayda bir tekrarlayin dedi bizede

Evet aynen bende o kadarina izin vermem soyle dusun kendimiz okuldan yada cocukluk yillarindan arkadasin olsun erkek degil eve binanin onunden gecirir mi kocalar @kmltm yanlis anlama bayagi bi rahat gordum seni

Olunca niye oldum ne rahattım Dicem ama böylede garip geliyo eksik gibi

biz Antalya laraya gidicez Cumartesi yapacak bi Sürü işim var inşallh yarın yetişir

o kadarı çok normal canım olacak tabi hem seven kıskanır
tatil oncesi oyle oluyor canim ben tatile gitmeden once temizlik yapiyorum dusun kalabaligiz bir dunya camasir yika utule valiz hazirla bir de cocuklar bir hafta oncesi anne sunu da alalim bunu da alalim anne hadi valizi hazirlayalim hic durmuyorlar esim de hep gaz veriyor annen hala hazirlamadi mi gec kalcaz diye ay basimin etini yiyiyorlar yani tatile gittigimde ilk gun kolumu kipirdatcak halim kalmiyor ilk gun dinleniyorum ikinci gun deniz havuz yapiyorum:)))

yazyagmuru canim seninkide kiskanclik sayilmaz bence erkekleri cokta bos birakmaya gelmez ne sikicaksin ne bos birakacaksin demisler gerci bende ortasi yok ama :))

esim benim telefonuma hic bakmaz ama ben onunkine bakiyorum ama her zaman degil arada esim telefonu sadece iletisim icin kullanir facebook instagram falan hic ilgilenmez hatta insanlar oradan tartismalara girdiginde oh benim kafam rahat der bana da basta izin vermiyordu simdi pek karismiyor sadece herseyi paylasma bir özelimiz olsun der dogru aslinda

Bana öksürük şurubu onerebilcek varmi?? Bugün tek tük oksuruyo. Karpuz vermistm biraz iliktan soğuktu sanirm o yüzden oldu bide terliyo tabi. Doktora soruyorm öksürük şurubu vermiyordu illa hastanelik olcaz onu istiyorlar

bizimde oyle kagit takip ettirdi isik takip ettirdi bi de bi aletle bakti karsidan 3 yasinda tekrar kontrol dedi

bende bakiyorum takipteyim hatta siliyo ark msjlarini falanbikac kere denk geldim kufurlu konusuyolar ediyolar ondan siliyo gittigi geldigi yerleri biliyorum zaten ondan cok takilmiyorum acikcasi bi de onlari dert edemicem kendime:)

ventolin peditus kullandik biz hep hasta oldugumuzda

Canim moralini bozmak gibi olmasin ama ben hasta olacagim zaman bogazim cok kasinir ic tarafi acaba oyle biseymi inşallah kendini kesfediyordurda tabi bende oyle olunca aklima direk bu geldi

Insallah oyle bisey degildir

Alemsin valla:))parmagni sokup sokup oguruyo sipa sonra da agliyo:))gormezden geldm abartinca mudahale ettim valla

Ayy o çok fena umut da o şekilde kaç kez küstü görmezden gel unutturmaya çalıştıkça daha çok hatırlıyor sipalar

Baska biseyle oyalamaya calsyorum yaptkca umarm uzatmaz canim

Esimin calstgi yerde de mudur erkek ve adi sevilay:)

Zaten iki gun kaldilar canm ilk gun esim gezdirdi ben cikamadm emreyle ikinci gun beraber ciktk.ctesi sabah gelip ptesi sabah donduler.samimi arkadasi otelde kal demek ayip olurdu ev varken

Evet aynen bende o kadarina izin vermem soyle dusun kendimiz okuldan yada cocukluk yillarindan arkadasin olsun erkek degil eve binanin onunden gecirir mi kocalar @kmltm yanlis anlama bayagi bi rahat gordum seni

Valla biraz da niyetle alakali canim.kac senedir gorusmemisler esim de hep bahsederdi o yuzden aklima hic o tarz bisey gelmedi ne yalan soylym.hatta eltim kv falan duyunca da bi tuhaf bakmislardibenm de uni den erkek arkadasim falan gelse evde kalamaz tabi olay olurbaska bir arkadasi olsa kabul etmezdim muhtemelen

Ben peditus veriyorm canm.baslangicta verirsen kesiyo bi de ihlamur faln icirsen iyi olur aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…