arene bugün bu tarifi denedim. Normalde direk kusardı ilk defa kusmadan hepsini yedi. Çoook sağol :)Kizlar instagramda Ervaninannesi ni takip ediyorum omlet tarifi vermis icinde butun kahvaltiliklar var kizima deneyecegim tarifi sizinle de paylasayim ince bir dilim ekmek,1yumurta,1 caykasigi tahin, 1yemek kasigi kasar,3yesil zeytin, 1,5 tatli kasigi tereyagi hepsini blenderlayip tereyaginda pisiriyoruz Ece ye ben bir gun omlet birgun haslanmis yumurta veriyorum boyle deneyecegim omleti
Geçmiş olsn cnm. Bende bi ara 3 ay hasta olmamıştım. Dr rahim duvarın çok kalınlaşmış dış gebelik bile olabilir demişti. Bi ilaç kullandım yanlış hatırlamıyorsam 3. Gün regl oldm. Duvar kalınlıgımda normale döndü. İnş. seninde öyledir de ameliyata gerek kalmaz.Bizde dün doktora gittik Umut'un hastalığı için şükür tahlilleri temiz Kilo olarak bir Kilo veriyim ama çok da önemli değil dedi bende kadın doğum à gittim hala regl olmamıştı rahim duvar ı kalın dedi bi ilaç verdi kanama olsun diye ve hala kalınlık geçmese ameliyat gerekebilir büyük bir polip é benziyor dedi bizden Haberler böyle
Çok sevindim cnm. Gözün aydın. Ya bişey sorcam. Bizde çok şükür hiç alerji durumu olmadı da. Nasıl oluyor? Yani ilk nasıl anladınız alerji olduğunu yedikten sonra ne oluyor kaç dakika beklediniz falan?Kizima yumurta yedirdik daha dogrusu sadece sarisini yedi vee bisi olmadi cok sukur simdilik sarisi serbest
Çok çok güzel olmş. İlk denemeye göre gerçekten çok iyi. Fiyat belirledin mi?Eki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
Bende yapı geregi pek kıskanç değilim. Yani eşimi hiç boğmam. Bana yalan söylemesin de. Bu arada benimde eşimle aramda 9 yaş var. Başta çok acabalarım vardı ama zamanla iyi ki bu kadar yaş farkı var diyorum. Tabi benimki kırka doğru yol alıyor seninki biraz daha küçükmüş :)Iyi yapiyosn canm buraya yazmakla.etraftakilere anlatmamak en iyisi burda rahatlyosun en azindan.bence de konusun ama tut kendini aglama ki ciddiyetini anlasn bence.esinin yasi kcuk mu canm?erkekler gec olgunlasr derler ya benmki 34 yasinda 9 yas var aramizda hep o toparladi iliskimizi smdiye kadar:)
Aren de az kusuyormuş gibi bi ara emre gibi yapıp kendini kusturmaya çalışıyordu. Valla uzmanlar müdahale etmeyin diyorlar ama ben direk ettim. Sonra da zamanla unuttu.Kizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo
Arene banyo yaptırırken artık çok zorlanıyordum. Bebekken şunu almıştım ama hiç kullanamamıştım bugün deneyeyim dedim. İnanılmaz rahat yıkadım. Zorlananlara tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1606044
Eveeeeet bir hastalıkla daha karşınızdayız.. Efe akşam 6-7 gibi uyuyordu,uykudan bi uyandı ağlayarak.. Huysuz,mızmız.. Ne tekrar uyuyor,ne duruyor.. En az 1 saat geçti böyle..
Saat geçtikçe öksürük başladı.. Hırıltısı arttı,burnu akmaya başladı.. Belliydi hastalığın geldiği.. Tıkanıyor falan.. Emzikle uyuyor benim ki (emziksiz asla uyumaz) tıkanmaktan ememiyor ama.. Zor bela uyudu, yatırdım yerine..
11'i geçiyordu yine uyandı.. O civarda gece uykusu öncesi süt içiyor, acıktı dedim mama yaptım.. Çok az içti, 90 cc falan.. Tekrar uyuttum..
O saatten beride ara ara uyanıyor.. Öksürüyor emzik düşüyor, tıkanıyor ememiyor uyanıyor.. Genzi,burnu hırıl hırıl.. Az önceki uyanmasında da ateşi çıktı sonunda, Calpol verdim..
Ne alaka bu hastalık bu dehşet sıcak havada anlamadım.. Üşüteceği bir durumda gelmiyor aklıma.. Aaay asıl garip olanı, bugün doktora gittiydik Efe için.. O kadar baktı, göğsünü dinledi boğaza baktı falan eee hiç mi bişey yoktu
ventolin peditus kullandik biz hep hasta oldugumuzda
sagolun kizlar peditus var evde bugün veriyim ilerlemeden geçer belkiInsallah oyle bisey degildir
Alemsin valla:))parmagni sokup sokup oguruyo sipa sonra da agliyo:))gormezden geldm abartinca mudahale ettim valla
Baska biseyle oyalamaya calsyorum yaptkca umarm uzatmaz canim
Esimin calstgi yerde de mudur erkek ve adi sevilay:)
Zaten iki gun kaldilar canm ilk gun esim gezdirdi ben cikamadm emreyle ikinci gun beraber ciktk.ctesi sabah gelip ptesi sabah donduler.samimi arkadasi otelde kal demek ayip olurdu ev varken
Valla biraz da niyetle alakali canim.kac senedir gorusmemisler esim de hep bahsederdi o yuzden aklima hic o tarz bisey gelmedi ne yalan soylym.hatta eltim kv falan duyunca da bi tuhaf bakmislardibenm de uni den erkek arkadasim falan gelse evde kalamaz tabi olay olur baska bir arkadasi olsa kabul etmezdim muhtemelen
Ben peditus veriyorm canm.baslangicta verirsen kesiyo bi de ihlamur faln icirsen iyi olur aslinda.
Gecmis olsun usutmez diye dusunuyoruz ama en ufak bi seyde hemen usuyuyorlar keske hemen peditus verseydinEveeeeet bir hastalıkla daha karşınızdayız.. Efe akşam 6-7 gibi uyuyordu,uykudan bi uyandı ağlayarak.. Huysuz,mızmız.. Ne tekrar uyuyor,ne duruyor.. En az 1 saat geçti böyle..
Saat geçtikçe öksürük başladı.. Hırıltısı arttı,burnu akmaya başladı.. Belliydi hastalığın geldiği.. Tıkanıyor falan.. Emzikle uyuyor benim ki (emziksiz asla uyumaz) tıkanmaktan ememiyor ama.. Zor bela uyudu, yatırdım yerine..
11'i geçiyordu yine uyandı.. O civarda gece uykusu öncesi süt içiyor, acıktı dedim mama yaptım.. Çok az içti, 90 cc falan.. Tekrar uyuttum..
O saatten beride ara ara uyanıyor.. Öksürüyor emzik düşüyor, tıkanıyor ememiyor uyanıyor.. Genzi,burnu hırıl hırıl.. Az önceki uyanmasında da ateşi çıktı sonunda, Calpol verdim..
Ne alaka bu hastalık bu dehşet sıcak havada anlamadım.. Üşüteceği bir durumda gelmiyor aklıma.. Aaay asıl garip olanı, bugün doktora gittiydik Efe için.. O kadar baktı, göğsünü dinledi boğaza baktı falan eee hiç mi bişey yoktu
Cok cabuk ilerliyo zaten canm gecms olsun.klima falan aciyo musunuz?bizm nerdeyse gun boyu acik baska turlu durulmuyo odum kopuyo hasta olck diye
Gecmis olsun usutmez diye dusunuyoruz ama en ufak bi seyde hemen usuyuyorlar keske hemen peditus verseydin
efe 6 gibi uyiyunca gece uykusu mu oluyor yoksa sekerleme mi? Sabah kacta uyaniyor. Benim kiz 10 civari uyur sabah 8 uyanir.
nasıl bakmış öyle:)) cidden bi yere kaçamaz rahat olur.Arene banyo yaptırırken artık çok zorlanıyordum. Bebekken şunu almıştım ama hiç kullanamamıştım bugün deneyeyim dedim. İnanılmaz rahat yıkadım. Zorlananlara tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1606044
geçmiş olsun canımEveeeeet bir hastalıkla daha karşınızdayız.. Efe akşam 6-7 gibi uyuyordu,uykudan bi uyandı ağlayarak.. Huysuz,mızmız.. Ne tekrar uyuyor,ne duruyor.. En az 1 saat geçti böyle..
ahaha sende o kadar zayif olurdan tabi olcagi bu neyse ki anlasmissiniz ins dzgun gider bundam sonra idareyi de eline al sen daha iyi olur ama kendinden de kisma yine cikolataya devam :)Akşam geldi. Yine hiç bişey olmamış gibi maçta olanları anlatıyo. Konuşalım dedim. Adam ciddi ciddi tatile gitmedik diye trip attığımı düşünüyomuş. Ne zaman istediğim olmadı diye böyle yaptıysam.
Sözümü kesmesine izin vermeden anlattım tek tek buraya yazdığım yazmadığım bir sürü şeyi. Ağır mı oldu bilmiyorum. Baya kötü oldu. Sen şöylesin sen böylesin demedim hiç. Yaptıklarının bana hissettirdiklerini söledim.
Özür diledi. Bu kadar zor olacağını düşünmemiş hiç ev geçindirmenin. Eline yüzüne bulaştırmış.
Ay bide eşim evlendikten sonra baya kilo aldı. Baya dediğim 20 kilo falan. Hatta ben dalga geçiyodum 2. Yide sen doğurcan heralde de doğmadı bi türlü diye
Sanırım arkadaşları bayramda görüştüğümüz akrabalar falan çok kilo almışsın yaşjn büyük duruyo demişler. Biriside şakasına eşin için kızım dersen inanırlar falan diye sanırım salakça bi şaka yapmış. Bu da çok ciddiye almış spor salonuna birden bire onun için yazılmış.kendiyle çok barışıktır aslında nasıl böyle kompleks yaptı anlamadım
gecmis olsun anlamiyo insan noldugunu ins bir an once toparlar efecikKlima olmasına rağmen hiç açmıyoruz.. Zaten salonda klima bitek, biz oturma odasonda oturuyoruz.. Bilmiyorum ki nerden oldu bu hastalık?
Sağol canım..valla fenalardayız,baya kapmış şifayı..hayret
Efe genelde sabahları 7'de uyanır..10 gibi öğle uykusuna yatar,1'e doğru kalkar.. Bide akşamüstü 5-6 gibi 1-1.5 saat daha uyur.. Sonra gece uykusuna 10'a doğru yatar ve gecede uyanmaz.. Bir derdi sılıntıso yoksa bu şekilde oluyor..
sanırım benimde öyle olcak sabah uçakta erken saatte odaya yerleşince direk uyucam diyorum eşime :))tatil oncesi oyle oluyor canim ben tatile gitmeden once temizlik yapiyorum dusun kalabaligiz bir dunya camasir yika utule valiz hazirla bir de cocuklar bir hafta oncesi anne sunu da alalim bunu da alalim anne hadi valizi hazirlayalim hic durmuyorlar esim de hep gaz veriyor annen hala hazirlamadi mi gec kalcaz diye ay basimin etini yiyiyorlar yani tatile gittigimde ilk gun kolumu kipirdatcak halim kalmiyor ilk gun dinleniyorum ikinci gun deniz havuz yapiyorum:)))
benim eşimde benim telefonuma hiç bakmaz hatta kıskançlığı minumumdur ama ben alırım bakarım napıyo ne ediyo diye :)) bi tek watsappta grupları var onlara bakmam malum erkek erkeee konuşmalar küfürlüdür fln:)esim benim telefonuma hic bakmaz ama ben onunkine bakiyorum ama her zaman degil arada esim telefonu sadece iletisim icin kullanir facebook instagram falan hic ilgilenmez hatta insanlar oradan tartismalara girdiginde oh benim kafam rahat der bana da basta izin vermiyordu simdi pek karismiyor sadece herseyi paylasma bir özelimiz olsun der dogru aslinda
[/QUOTE]arene bugün bu tarifi denedim. Normalde direk kusardı ilk defa kusmadan hepsini yedi. Çoook sağol :)
Geçmiş olsn cnm. Bende bi ara 3 ay hasta olmamıştım. Dr rahim duvarın çok kalınlaşmış dış gebelik bile olabilir demişti. Bi ilaç kullandım yanlış hatırlamıyorsam 3. Gün regl oldm. Duvar kalınlıgımda normale döndü. İnş. seninde öyledir de ameliyata gerek kalmaz.
Çok sevindim cnm. Gözün aydın. Ya bişey sorcam. Bizde çok şükür hiç alerji durumu olmadı da. Nasıl oluyor? Yani ilk nasıl anladınız alerji olduğunu yedikten sonra ne oluyor kaç dakika beklediniz falan?
Çok çok güzel olmş. İlk denemeye göre gerçekten çok iyi. Fiyat belirledin mi?
Bende yapı geregi pek kıskanç değilim. Yani eşimi hiç boğmam. Bana yalan söylemesin de. Bu arada benimde eşimle aramda 9 yaş var. Başta çok acabalarım vardı ama zamanla iyi ki bu kadar yaş farkı var diyorum. Tabi benimki kırka doğru yol alıyor seninki biraz daha küçükmüş :)
Aren de az kusuyormuş gibi bi ara emre gibi yapıp kendini kusturmaya çalışıyordu. Valla uzmanlar müdahale etmeyin diyorlar ama ben direk ettim. Sonra da zamanla unuttu.
@Akaibu ne yaptınız barıştınız mı?
@minnakkartal şimdiden iyi tatiller cnm. Bizimde nasip olursa 7 eylülde. İnan şimdiden stres bastı. Orda pütürsüz nasıl olcak kusunca ne yaparım diye. Neyse ikimizde sorunsuz atlatırız inş.
ben ilk kez gördüm canım zorlanmaktan ziyade artık küvette yıkamak istiyorum nereden almıştın bunu canımArene banyo yaptırırken artık çok zorlanıyordum. Bebekken şunu almıştım ama hiç kullanamamıştım bugün deneyeyim dedim. İnanılmaz rahat yıkadım. Zorlananlara tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1606044
geçmiş olsun canım inşallah ilerlemezEveeeeet bir hastalıkla daha karşınızdayız.. Efe akşam 6-7 gibi uyuyordu,uykudan bi uyandı ağlayarak.. Huysuz,mızmız.. Ne tekrar uyuyor,ne duruyor.. En az 1 saat geçti böyle..
ahaha sen öyle doğum yapmış çıtır olarak gezersen normal o kompleksler hanfendi :)) inşallah bundan sonrası daa güzel olsun canımAkşam geldi. Yine hiç bişey olmamış gibi maçta olanları anlatıyo. Konuşalım dedim. Adam ciddi ciddi tatile gitmedik diye trip attığımı düşünüyomuş. Ne zaman istediğim olmadı diye böyle yaptıysam.
Sözümü kesmesine izin vermeden anlattım tek tek buraya yazdığım yazmadığım bir sürü şeyi. Ağır mı oldu bilmiyorum. Baya kötü oldu. Sen şöylesin sen böylesin demedim hiç. Yaptıklarının bana hissettirdiklerini söledim.
Özür diledi. Bu kadar zor olacağını düşünmemiş hiç ev geçindirmenin. Eline yüzüne bulaştırmış.
Ay bide eşim evlendikten sonra baya kilo aldı. Baya dediğim 20 kilo falan. Hatta ben dalga geçiyodum 2. Yide sen doğurcan heralde de doğmadı bi türlü diye
Sanırım arkadaşları bayramda görüştüğümüz akrabalar falan çok kilo almışsın yaşjn büyük duruyo demişler. Biriside şakasına eşin için kızım dersen inanırlar falan diye sanırım salakça bi şaka yapmış. Bu da çok ciddiye almış spor salonuna birden bire onun için yazılmış.kendiyle çok barışıktır aslında nasıl böyle kompleks yaptı anlamadım
takiptr olcam hep. Kartların birini verdim sadece. Gerisi bende duracak. Ondanda sadece faturalar kiradır şudur budur. İnşallah yine aynı duruma düşmeyiz.ahaha sende o kadar zayif olurdan tabi olcagi bu neyse ki anlasmissiniz ins dzgun gider bundam sonra idareyi de eline al sen daha iyi olur ama kendinden de kisma yine cikolataya devam :)
ben normaldede küçük gösteriyorum. İlk zamanlar hoşuna gidiyodu. Genç sevgili moda oldu bende ona uydum diye:) ben ondan bir yaş büyüğüm kimseye söylemezsanırım benimde öyle olcak sabah uçakta erken saatte odaya yerleşince direk uyucam diyorum eşime :))
benim eşimde benim telefonuma hiç bakmaz hatta kıskançlığı minumumdur ama ben alırım bakarım napıyo ne ediyo diye :)) bi tek watsappta grupları var onlara bakmam malum erkek erkeee konuşmalar küfürlüdür fln:)
sağol canım bende stresliyim çok normalde ertesi gün tatil olduğunu bildiğimde bi mutlu olurdum şimdi sanki daa çok stres var üzerimde bide hasta etmekten de korkuyorum inşallah sıkıntısız atlatırız tatili
ben ilk kez gördüm canım zorlanmaktan ziyade artık küvette yıkamak istiyorum nereden almıştın bunu canım
geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez
ahaha sen öyle doğum yapmış çıtır olarak gezersen normal o kompleksler hanfendi :)) inşallah bundan sonrası daa güzel olsun canım
[/QUOTE]arene bugün bu tarifi denedim. Normalde direk kusardı ilk defa kusmadan hepsini yedi. Çoook sağol :)
Geçmiş olsn cnm. Bende bi ara 3 ay hasta olmamıştım. Dr rahim duvarın çok kalınlaşmış dış gebelik bile olabilir demişti. Bi ilaç kullandım yanlış hatırlamıyorsam 3. Gün regl oldm. Duvar kalınlıgımda normale döndü. İnş. seninde öyledir de ameliyata gerek kalmaz.
Çok sevindim cnm. Gözün aydın. Ya bişey sorcam. Bizde çok şükür hiç alerji durumu olmadı da. Nasıl oluyor? Yani ilk nasıl anladınız alerji olduğunu yedikten sonra ne oluyor kaç dakika beklediniz falan?
Bende yapı geregi pek kıskanç değilim. Yani eşimi hiç boğmam. Bana yalan söylemesin de. Bu arada benimde eşimle aramda 9 yaş var. Başta çok acabalarım vardı ama zamanla iyi ki bu kadar yaş farkı var diyorum. Tabi benimki kırka doğru yol alıyor seninki biraz daha küçükmüş :)
Aren de az kusuyormuş gibi bi ara emre gibi yapıp kendini kusturmaya çalışıyordu. Valla uzmanlar müdahale etmeyin diyorlar ama ben direk ettim. Sonra da zamanla unuttu.
@minnakkartal şimdiden iyi tatiller cnm. Bizimde nasip olursa 7 eylülde. İnan şimdiden stres bastı. Orda pütürsüz nasıl olcak kusunca ne yaparım diye. Neyse ikimizde sorunsuz atlatırız inş.
Gecmis olsun canim salgin varmis belki bir yerden kapmistir dun tv de soyledi dr salgin var diye insallah cabuk atlatirsinizEveeeeet bir hastalıkla daha karşınızdayız.. Efe akşam 6-7 gibi uyuyordu,uykudan bi uyandı ağlayarak.. Huysuz,mızmız.. Ne tekrar uyuyor,ne duruyor.. En az 1 saat geçti böyle..
Cok iyi olmus konusman canim isin icinde kiskanclikta varmis belli ki duruma icerlemis bayagi insallah bundan sonra daha anlayisli davranirAkşam geldi. Yine hiç bişey olmamış gibi maçta olanları anlatıyo. Konuşalım dedim. Adam ciddi ciddi tatile gitmedik diye trip attığımı düşünüyomuş. Ne zaman istediğim olmadı diye böyle yaptıysam.
oh ne guzel insallah cok guzel gecer tatilinizgünaydın kızlar mübarek cumamız kutlu mutlu olsunyarın itibariyle 9 koca gün kızımla birlikteyiz
bizimde esimle aramizda 10 yas var ama sorun yok bu konudaGyzel biseymis bu canm ilk defa gordum.biz hala kuvette yikaniyoruz.bi donem korkuyo agliyo diyodm ya o kendiginden gecti sukur kafasina su dokunce mizirdaniyo sadece oyle bagirip aglamiyo.esimle de yas farkinin bi dezavantajini gormedm simdiye kadar.ben de ilk zamanlar acabalarla basladm ama bi sorun olmadi cok sukur.sadece su son 1 sene zor oldu bizim icin yavas yavas toparlayip eski halimize donuyoruz
afiyet olsun fıstığa yarasın..Bun gün krep yaptım gökçeye. Bi tanesinin yarısını yedi çok şükür sonunda. Bala batırdım pekmeze batırdım hoşuna gitti sanırım. Bebişi bişey yemeyen anneler deyebilirsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?