2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
arene bugün bu tarifi denedim. Normalde direk kusardı ilk defa kusmadan hepsini yedi. Çoook sağol :)
Geçmiş olsn cnm. Bende bi ara 3 ay hasta olmamıştım. Dr rahim duvarın çok kalınlaşmış dış gebelik bile olabilir demişti. Bi ilaç kullandım yanlış hatırlamıyorsam 3. Gün regl oldm. Duvar kalınlıgımda normale döndü. İnş. seninde öyledir de ameliyata gerek kalmaz.

Kizima yumurta yedirdik daha dogrusu sadece sarisini yedi vee bisi olmadi cok sukur simdilik sarisi serbest
Çok sevindim cnm. Gözün aydın. Ya bişey sorcam. Bizde çok şükür hiç alerji durumu olmadı da. Nasıl oluyor? Yani ilk nasıl anladınız alerji olduğunu yedikten sonra ne oluyor kaç dakika beklediniz falan?

Eki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
Çok çok güzel olmş. İlk denemeye göre gerçekten çok iyi. Fiyat belirledin mi?

Bende yapı geregi pek kıskanç değilim. Yani eşimi hiç boğmam. Bana yalan söylemesin de. Bu arada benimde eşimle aramda 9 yaş var. Başta çok acabalarım vardı ama zamanla iyi ki bu kadar yaş farkı var diyorum. Tabi benimki kırka doğru yol alıyor seninki biraz daha küçükmüş :)

Kizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo
Aren de az kusuyormuş gibi bi ara emre gibi yapıp kendini kusturmaya çalışıyordu. Valla uzmanlar müdahale etmeyin diyorlar ama ben direk ettim. Sonra da zamanla unuttu.
@Akaibu ne yaptınız barıştınız mı?
@minnakkartal şimdiden iyi tatiller cnm. Bizimde nasip olursa 7 eylülde. İnan şimdiden stres bastı. Orda pütürsüz nasıl olcak kusunca ne yaparım diye. Neyse ikimizde sorunsuz atlatırız inş.[/QUOTE]

Eveeeeet bir hastalıkla daha karşınızdayız.. Efe akşam 6-7 gibi uyuyordu,uykudan bi uyandı ağlayarak.. Huysuz,mızmız.. Ne tekrar uyuyor,ne duruyor.. En az 1 saat geçti böyle..

Saat geçtikçe öksürük başladı.. Hırıltısı arttı,burnu akmaya başladı.. Belliydi hastalığın geldiği.. Tıkanıyor falan.. Emzikle uyuyor benim ki (emziksiz asla uyumaz) tıkanmaktan ememiyor ama.. Zor bela uyudu, yatırdım yerine..

11'i geçiyordu yine uyandı.. O civarda gece uykusu öncesi süt içiyor, acıktı dedim mama yaptım.. Çok az içti, 90 cc falan.. Tekrar uyuttum..

O saatten beride ara ara uyanıyor.. Öksürüyor emzik düşüyor, tıkanıyor ememiyor uyanıyor.. Genzi,burnu hırıl hırıl.. Az önceki uyanmasında da ateşi çıktı sonunda, Calpol verdim..

Ne alaka bu hastalık bu dehşet sıcak havada anlamadım.. Üşüteceği bir durumda gelmiyor aklıma.. Aaay asıl garip olanı, bugün doktora gittiydik Efe için.. O kadar baktı, göğsünü dinledi boğaza baktı falan eee hiç mi bişey yoktu

Gyzel biseymis bu canm ilk defa gordum.biz hala kuvette yikaniyoruz.bi donem korkuyo agliyo diyodm ya o kendiginden gecti sukur kafasina su dokunce mizirdaniyo sadece oyle bagirip aglamiyo.esimle de yas farkinin bi dezavantajini gormedm simdiye kadar.ben de ilk zamanlar acabalarla basladm ama bi sorun olmadi cok sukur.sadece su son 1 sene zor oldu bizim icin yavas yavas toparlayip eski halimize donuyoruz

Cok cabuk ilerliyo zaten canm gecms olsun.klima falan aciyo musunuz?bizm nerdeyse gun boyu acik baska turlu durulmuyo odum kopuyo hasta olck diye

ventolin peditus kullandik biz hep hasta oldugumuzda

sagolun kizlar peditus var evde bugün veriyim ilerlemeden geçer belki

Gecmis olsun usutmez diye dusunuyoruz ama en ufak bi seyde hemen usuyuyorlar keske hemen peditus verseydin
efe 6 gibi uyiyunca gece uykusu mu oluyor yoksa sekerleme mi? Sabah kacta uyaniyor. Benim kiz 10 civari uyur sabah 8 uyanir.

Cok cabuk ilerliyo zaten canm gecms olsun.klima falan aciyo musunuz?bizm nerdeyse gun boyu acik baska turlu durulmuyo odum kopuyo hasta olck diye

Klima olmasına rağmen hiç açmıyoruz.. Zaten salonda klima bitek, biz oturma odasonda oturuyoruz.. Bilmiyorum ki nerden oldu bu hastalık?

Gecmis olsun usutmez diye dusunuyoruz ama en ufak bi seyde hemen usuyuyorlar keske hemen peditus verseydin
efe 6 gibi uyiyunca gece uykusu mu oluyor yoksa sekerleme mi? Sabah kacta uyaniyor. Benim kiz 10 civari uyur sabah 8 uyanir.

Sağol canım..valla fenalardayız,baya kapmış şifayı..hayret
Efe genelde sabahları 7'de uyanır..10 gibi öğle uykusuna yatar,1'e doğru kalkar.. Bide akşamüstü 5-6 gibi 1-1.5 saat daha uyur.. Sonra gece uykusuna 10'a doğru yatar ve gecede uyanmaz.. Bir derdi sılıntıso yoksa bu şekilde oluyor..

Akşam geldi. Yine hiç bişey olmamış gibi maçta olanları anlatıyo. Konuşalım dedim. Adam ciddi ciddi tatile gitmedik diye trip attığımı düşünüyomuş. Ne zaman istediğim olmadı diye böyle yaptıysam.
Sözümü kesmesine izin vermeden anlattım tek tek buraya yazdığım yazmadığım bir sürü şeyi. Ağır mı oldu bilmiyorum. Baya kötü oldu. Sen şöylesin sen böylesin demedim hiç. Yaptıklarının bana hissettirdiklerini söledim.
Özür diledi. Bu kadar zor olacağını düşünmemiş hiç ev geçindirmenin. Eline yüzüne bulaştırmış.
Ay bide eşim evlendikten sonra baya kilo aldı. Baya dediğim 20 kilo falan. Hatta ben dalga geçiyodum 2. Yide sen doğurcan heralde de doğmadı bi türlü diye
Sanırım arkadaşları bayramda görüştüğümüz akrabalar falan çok kilo almışsın yaşjn büyük duruyo demişler. Biriside şakasına eşin için kızım dersen inanırlar falan diye sanırım salakça bi şaka yapmış. Bu da çok ciddiye almış spor salonuna birden bire onun için yazılmış.kendiyle çok barışıktır aslında nasıl böyle kompleks yaptı anlamadım

nasıl bakmış öyle:)) cidden bi yere kaçamaz rahat olur.
Biz artık gökçeyle duşakabine giriyoruz. Bende bi şort falan giyip giriyorum. Ayağına terlik giydiriyorum. Bacaklarıma yapışıyo gökçe öyle yıkıyorum:) arada tabureye oturup eline fıskıyeyi veriyorum. Beni ıslatıyo. Gülüyo bide bana tutarken sıpa:))

geçmiş olsun canım

ahaha sende o kadar zayif olurdan tabi olcagi bu neyse ki anlasmissiniz ins dzgun gider bundam sonra idareyi de eline al sen daha iyi olur ama kendinden de kisma yine cikolataya devam :)

gecmis olsun anlamiyo insan noldugunu ins bir an once toparlar efecik

sanırım benimde öyle olcak sabah uçakta erken saatte odaya yerleşince direk uyucam diyorum eşime :))

benim eşimde benim telefonuma hiç bakmaz hatta kıskançlığı minumumdur ama ben alırım bakarım napıyo ne ediyo diye :)) bi tek watsappta grupları var onlara bakmam malum erkek erkeee konuşmalar küfürlüdür fln:)

[/QUOTE]
sağol canım bende stresliyim çok normalde ertesi gün tatil olduğunu bildiğimde bi mutlu olurdum şimdi sanki daa çok stres var üzerimde bide hasta etmekten de korkuyorum inşallah sıkıntısız atlatırız tatili

ben ilk kez gördüm canım zorlanmaktan ziyade artık küvette yıkamak istiyorum nereden almıştın bunu canım

geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez

ahaha sen öyle doğum yapmış çıtır olarak gezersen normal o kompleksler hanfendi :)) inşallah bundan sonrası daa güzel olsun canım

ahaha sende o kadar zayif olurdan tabi olcagi bu neyse ki anlasmissiniz ins dzgun gider bundam sonra idareyi de eline al sen daha iyi olur ama kendinden de kisma yine cikolataya devam :)
takiptr olcam hep. Kartların birini verdim sadece. Gerisi bende duracak. Ondanda sadece faturalar kiradır şudur budur. İnşallah yine aynı duruma düşmeyiz.

ben normaldede küçük gösteriyorum. İlk zamanlar hoşuna gidiyodu. Genç sevgili moda oldu bende ona uydum diye:) ben ondan bir yaş büyüğüm kimseye söylemezevlendiğimizde o da öyleydi ama bide büyük gösterse bile taş çatlasa 30 anca gösterir şusn. İşte birazda abartmışlar. Rahatladım valla.

Bu arada iyi tatiller canım. Doya dıya eğlenir keyif yapın bizim yerimizede :)

[/QUOTE]
Cok sevindim canim afiyet olsun Aren e
Gecmis olsun canim salgin varmis belki bir yerden kapmistir dun tv de soyledi dr salgin var diye insallah cabuk atlatirsiniz
Cok iyi olmus konusman canim isin icinde kiskanclikta varmis belli ki duruma icerlemis bayagi insallah bundan sonra daha anlayisli davranir
günaydın kızlar mübarek cumamız kutlu mutlu olsun yarın itibariyle 9 koca gün kızımla birlikteyiz
oh ne guzel insallah cok guzel gecer tatiliniz

[/QUOTE]

bizimde esimle aramizda 10 yas var ama sorun yok bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…