2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sağol canım bende stresliyim çok normalde ertesi gün tatil olduğunu bildiğimde bi mutlu olurdum şimdi sanki daa çok stres var üzerimde bide hasta etmekten de korkuyorum inşallah sıkıntısız atlatırız tatili

ben ilk kez gördüm canım zorlanmaktan ziyade artık küvette yıkamak istiyorum nereden almıştın bunu canım

geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez

ahaha sen öyle doğum yapmış çıtır olarak gezersen normal o kompleksler hanfendi :)) inşallah bundan sonrası daa güzel olsun canım[/QUOTE]
Benim esim watsapp tan arkadaslariyla konusmaz musterilerine cizimler isle ilgili resimler paylasir bayram mesajlari oyle sohbet etmez pek bazen benimle sohbet eder o kadar:))

Benim esim watsapp tan arkadaslariyla konusmaz musterilerine cizimler isle ilgili resimler paylasir bayram mesajlari oyle sohbet etmez pek bazen benimle sohbet eder o kadar:))
aslında benim eşimde pek konuşmaz ama bi kaç tane gruba dahil etmişler sessiz takipçi arada yazar yazılanları okur :)) bide twitter sever orada da kendi pek paylaşım yapmaz gündem takibi için kullanıyor :) ben bazen burada yazışırken ne buluyosunuz bu kadar merak ediyorum diyo sonra aman etmiyorum o kadar destan yazıyosunuzdur diyo

Akşam çaya misafirim varmış. Ev acaip dağınık. Yastık kılıflarını falan yıkamıştım güya. Akşama kadar her şeyi halletmem lazm. Birde çayın yanına bişeyler yapsam iyi olur. Nasıl yapcam çok merk ediyorum

ay sabahtan gelen misafir haberi ben hemen ortada kullanılmayan yada yerleşmesi gereken şeyler varsa abar topar kullanılmayan bi oda var oraya yığıyorum :)) toz al süpür o kadar fazlası aynı gün için mümkün değil. ikram içinde süperfreshin böreklerinden alsana pratik cheescakede satılıyo onlarda güzel bi tatı bi tuzlu yeterli olur çayın yanına

[/QUOTE]
Canim 3 aylikken yanaklarinda egzamaya benzer kizariklik oldu ama gitgide buyuyen hadtanede alerji testi yaptilar hem. Kanda hem testte cikti ama portakal tarcin cilek alerjisinide dokuntu seklinde ya da agiz cevresinden anlafik canim inşallah hiccc olmaz sende hiccc bilmek zorunda kalmazsin
Takim icinde canim 50 lira diye düşündüm masraflarimi kattim icine azcikda el emegi tabi :))

"Misafir var(mış) derken" ?? mış??

Twitteri iki uc sene once acmistim ben gundem icin esim pek anlamzdi sonra teline indirdim soyle boyle takip ettikleri falan gosterdim oda yazmaz sadce taip ettikelri kisilerin altina yorum atar bazen adam ig hele hic anlamamisti onuda actim gosterdim yapmaz etmez olaydim adam simdi twitter dan ig deki vinelardan cikmiyo aksam yemek yiyoruz elinde tel bi tarafdan twitterdan twit okuyo hay aklima edeyim dedim nerden gosterdim nerden ettim diye watsapda yazismalri cogu benle bazen arkadasariyla zaten silmezde kufurlu konusma yazismadiklari icin silmez bazen ablasiyla arada bide.abisinin esiyle yazisir o kadat

Kızlar bebislerinize tumurtayi nasil yediriyosunuz bugün yediremedim hic hatta yumurta vercem sanip hic bisi yemedi

Kızlar bebislerinize tumurtayi nasil yediriyosunuz bugün yediremedim hic hatta yumurta vercem sanip hic bisi yemedi
canım mira yumurta sarısının yarısını anca yer oda bulamaç olursa anne sütüne eziyorum biraz peynir tereyağ bide hippin pirinç unundan ekliyorum

Kizima aptamilin cocuk sutunu aldim icerse diye onuda icmedi tafina bi bakiim dedim ayy bizim.ictigimiz sutle alakasi yok anne sutunemi benzetmeye calismislar bilmiyorum ama ben hiccc begenmedim
bende pınarın çocuk sütüne baktım tatlı geldi bana mira da pek sevmedi arada deniyorum ama şimdilik oralı değil

aslında çok dağınıklık yok ama işte çamaşır yıkamıştım balkona asamıyorum. Kuşlar istila etti binanın çevresini. İnşallah kururlar akşama kadar. Birde koltukların yastıkları kurusalar iyi olur:))
İyi ki alt katımdaki bayan çalışıyo. Evde sabahları kimse olmuyo. Oturma odası salon ve mutfağı süpürdüm hemen. Yatak odası çocuk odasınıda gökçe kalkınca artık. Onlarında çocukları var klozeti kullanmak isteyebilirler banyoyu dünde temizlemedin orayı halletmem lazım.
Akşamada makarna yeriz artık:))
Hiç denemedim süperfresin böreklerini denemedim hiç sahi alayım bide onlarla uğraşmayayım

oo pratik kadınsın sen zaten hemen halledersin ben denedim çok pratik şipşak oluyo tadıda güzel tabi hazır olduğu belli

"Misafir var(mış) derken" ?? mış??
Mış çünkü adamlar müsaitsenix akşama size gelmeyi düşünüyoruz diyen tiplerden değiller malesef:)
Eşim sabah işe giderken komşu akşama size gelcez çaya haberin olsun diyip asansöre binip gitti adam:))
Bizde kalakaldık öyle:)
benim eşimde hiç anlamazdı facebooka bakıyorum diye banada kızardı. Onada açtık. Şimdi her akşam açıp mutlaka bakıyo. Bende göstermeseydim iyiydi. Allahtan diğerlerine bulaşmadı.

Eşimin iş yerinde whatsap grupları var. Makinalarda sorun falan olduğunda foto çekip gönderiyolar. birimler arası haberleşmeleri ordan yapıyolar pratik oluyo diye. Geçen bana yazcam diye oraya aşkım gelirken bişey lazım mı diye yazmış. :) eşime aşkım hayatım şunu al bunu al. Nasılsın seni çok özledim falan diye kalpler böcekler gönderip durdular epey bi hala arada dalga geçiyolarmış

ayyy ne güldüm ya erkekler bu konularda feci dalgacı oluyo zaten

Aman aman bulastirma hele twittera hic bide fenomenlere takildimi hic birakmaz facebook var ortak ama kullanmiyoruz sadece bi arkadasa bakip cikacaktik niyetine kullaniyoruz arkadas vile ekli degil

Eki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş gerçekten

Kizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo
Canım bi dönem kerem alp de yaptı onu, cok şükür unuttu şimdi. Dikkatini başka yöne çekmeye devam et geçiyor zamanla.

Çok geçmiş olsun canım. Bugün tekrar aynı doktora götürün bence. Zaten 10 gün kontrol süresi var bakmak zorunda. Dünden hiç mi kizariklik filan yokmuş ki boğazında. Bu kadar hızlı ilerlemesi ilginç

Halletmenize sevindim canım. Allah agzinizin tadını bozmasin bir daha inşallah:)

günaydın kızlar mübarek cumamız kutlu mutlu olsun yarın itibariyle 9 koca gün kızımla birlikteyiz
Gunaydin canım. Ne güzel bir süreç var önünde. Bol bol eğlenin bol bol bol foto çek. Çok iyi gelecek inşallah size

Kizima aptamilin cocuk sutunu aldim icerse diye onuda icmedi tafina bi bakiim dedim ayy bizim.ictigimiz sutle alakasi yok anne sutunemi benzetmeye calismislar bilmiyorum ama ben hiccc begenmedim

canım günaydın, biz köyden taze keçi ve inek sütü alıyoruz. ama oldu ki bulamadık evde devamlı pınar ın küçük pınar çocuk sütü 1 yaş ve üzeri diye yazan sütlerinden bulunur. bu dediğim süt o aptamil ve milupa nın mamaları gibi değil. ve tadı da süt tadı, mam tadı değil. benim çocuğum zaten mamayı ağzına sürmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…