sağol canım bende stresliyim çok normalde ertesi gün tatil olduğunu bildiğimde bi mutlu olurdum şimdi sanki daa çok stres var üzerimde bide hasta etmekten de korkuyorum inşallah sıkıntısız atlatırız tatilisanırım benimde öyle olcak sabah uçakta erken saatte odaya yerleşince direk uyucam diyorum eşime :))
benim eşimde benim telefonuma hiç bakmaz hatta kıskançlığı minumumdur ama ben alırım bakarım napıyo ne ediyo diye :)) bi tek watsappta grupları var onlara bakmam malum erkek erkeee konuşmalar küfürlüdür fln:)
aslında benim eşimde pek konuşmaz ama bi kaç tane gruba dahil etmişler sessiz takipçi arada yazar yazılanları okur :)) bide twitter sever orada da kendi pek paylaşım yapmaz gündem takibi için kullanıyor :) ben bazen burada yazışırken ne buluyosunuz bu kadar merak ediyorum diyo sonra aman etmiyorum o kadar destan yazıyosunuzdur diyoBenim esim watsapp tan arkadaslariyla konusmaz musterilerine cizimler isle ilgili resimler paylasir bayram mesajlari oyle sohbet etmez pek bazen benimle sohbet eder o kadar:))
ay sabahtan gelen misafir haberi ben hemen ortada kullanılmayan yada yerleşmesi gereken şeyler varsa abar topar kullanılmayan bi oda var oraya yığıyorum :)) toz al süpür o kadar fazlası aynı gün için mümkün değil. ikram içinde süperfreshin böreklerinden alsana pratik cheescakede satılıyo onlarda güzel bi tatı bi tuzlu yeterli olur çayın yanınaAkşam çaya misafirim varmış. Ev acaip dağınık. Yastık kılıflarını falan yıkamıştım güya. Akşama kadar her şeyi halletmem lazm. Birde çayın yanına bişeyler yapsam iyi olur. Nasıl yapcam çok merk ediyorum
[/QUOTE]arene bugün bu tarifi denedim. Normalde direk kusardı ilk defa kusmadan hepsini yedi. Çoook sağol :)
Geçmiş olsn cnm. Bende bi ara 3 ay hasta olmamıştım. Dr rahim duvarın çok kalınlaşmış dış gebelik bile olabilir demişti. Bi ilaç kullandım yanlış hatırlamıyorsam 3. Gün regl oldm. Duvar kalınlıgımda normale döndü. İnş. seninde öyledir de ameliyata gerek kalmaz.
Çok sevindim cnm. Gözün aydın. Ya bişey sorcam. Bizde çok şükür hiç alerji durumu olmadı da. Nasıl oluyor? Yani ilk nasıl anladınız alerji olduğunu yedikten sonra ne oluyor kaç dakika beklediniz falan?
Çok çok güzel olmş. İlk denemeye göre gerçekten çok iyi. Fiyat belirledin mi?
Bende yapı geregi pek kıskanç değilim. Yani eşimi hiç boğmam. Bana yalan söylemesin de. Bu arada benimde eşimle aramda 9 yaş var. Başta çok acabalarım vardı ama zamanla iyi ki bu kadar yaş farkı var diyorum. Tabi benimki kırka doğru yol alıyor seninki biraz daha küçükmüş :)
Aren de az kusuyormuş gibi bi ara emre gibi yapıp kendini kusturmaya çalışıyordu. Valla uzmanlar müdahale etmeyin diyorlar ama ben direk ettim. Sonra da zamanla unuttu.
@Akaibu ne yaptınız barıştınız mı?
@minnakkartal şimdiden iyi tatiller cnm. Bizimde nasip olursa 7 eylülde. İnan şimdiden stres bastı. Orda pütürsüz nasıl olcak kusunca ne yaparım diye. Neyse ikimizde sorunsuz atlatırız inş.
Akşam çaya misafirim varmış. Ev acaip dağınık. Yastık kılıflarını falan yıkamıştım güya. Akşama kadar her şeyi halletmem lazm. Birde çayın yanına bişeyler yapsam iyi olur. Nasıl yapcam çok merk ediyorum
Twitteri iki uc sene once acmistim ben gundem icin esim pek anlamzdi sonra teline indirdim soyle boyle takip ettikleri falan gosterdim oda yazmaz sadce taip ettikelri kisilerin altina yorum atar bazen adam ig hele hic anlamamisti onuda actim gosterdim yapmaz etmez olaydim adam simdi twitter dan ig deki vinelardan cikmiyo aksam yemek yiyoruz elinde tel bi tarafdan twitterdan twit okuyo hay aklima edeyim dedim nerden gosterdim nerden ettim diye watsapda yazismalri cogu benle bazen arkadasariyla zaten silmezde kufurlu konusma yazismadiklari icin silmez bazen ablasiyla arada bide.abisinin esiyle yazisir o kadataslında benim eşimde pek konuşmaz ama bi kaç tane gruba dahil etmişler sessiz takipçi arada yazar yazılanları okur :)) bide twitter sever orada da kendi pek paylaşım yapmaz gündem takibi için kullanıyor :) ben bazen burada yazışırken ne buluyosunuz bu kadar merak ediyorum diyo sonra aman etmiyorum o kadar destan yazıyosunuzdur diyo
canım mira yumurta sarısının yarısını anca yer oda bulamaç olursa anne sütüne eziyorum biraz peynir tereyağ bide hippin pirinç unundan ekliyorumKızlar bebislerinize tumurtayi nasil yediriyosunuz bugün yediremedim hic hatta yumurta vercem sanip hic bisi yemedi
bende pınarın çocuk sütüne baktım tatlı geldi bana mira da pek sevmedi arada deniyorum ama şimdilik oralı değilKizima aptamilin cocuk sutunu aldim icerse diye onuda icmedi tafina bi bakiim dedim ayy bizim.ictigimiz sutle alakasi yok anne sutunemi benzetmeye calismislar bilmiyorum ama ben hiccc begenmedim
aslında çok dağınıklık yok ama işte çamaşır yıkamıştım balkona asamıyorum. Kuşlar istila etti binanın çevresini. İnşallah kururlar akşama kadar. Birde koltukların yastıkları kurusalar iyi olur:))ay sabahtan gelen misafir haberi ben hemen ortada kullanılmayan yada yerleşmesi gereken şeyler varsa abar topar kullanılmayan bi oda var oraya yığıyorum :)) toz al süpür o kadar fazlası aynı gün için mümkün değil. ikram içinde süperfreshin böreklerinden alsana pratik cheescakede satılıyo onlarda güzel bi tatı bi tuzlu yeterli olur çayın yanına
oo pratik kadınsın sen zaten hemen halledersin ben denedim çok pratik şipşak oluyo tadıda güzel tabi hazır olduğu belliaslında çok dağınıklık yok ama işte çamaşır yıkamıştım balkona asamıyorum. Kuşlar istila etti binanın çevresini. İnşallah kururlar akşama kadar. Birde koltukların yastıkları kurusalar iyi olur:))
İyi ki alt katımdaki bayan çalışıyo. Evde sabahları kimse olmuyo. Oturma odası salon ve mutfağı süpürdüm hemen. Yatak odası çocuk odasınıda gökçe kalkınca artık. Onlarında çocukları var klozeti kullanmak isteyebilirler banyoyu dünde temizlemedin orayı halletmem lazım.
Akşamada makarna yeriz artık:))
Hiç denemedim süperfresin böreklerini denemedim hiç sahi alayım bide onlarla uğraşmayayım
Mış çünkü adamlar müsaitsenix akşama size gelmeyi düşünüyoruz diyen tiplerden değiller malesef:)"Misafir var(mış) derken" ??mış??
benim eşimde hiç anlamazdı facebooka bakıyorum diye banada kızardı. Onada açtık. Şimdi her akşam açıp mutlaka bakıyo. Bende göstermeseydim iyiydi. Allahtan diğerlerine bulaşmadı.Twitteri iki uc sene once acmistim ben gundem icin esim pek anlamzdi sonra teline indirdim soyle boyle takip ettikleri falan gosterdim oda yazmaz sadce taip ettikelri kisilerin altina yorum atar bazen adam ig hele hic anlamamisti onuda actim gosterdim yapmaz etmez olaydim adam simdi twitter dan ig deki vinelardan cikmiyo aksam yemek yiyoruz elinde tel bi tarafdan twitterdan twit okuyo hay aklima edeyim dedim nerden gosterdim nerden ettim diye watsapda yazismalri cogu benle bazen arkadasariyla zaten silmezde kufurlu konusma yazismadiklari icin silmez bazen ablasiyla arada bide.abisinin esiyle yazisir o kadat
çocuklu eve böyle ani misafir gelirse ikramda böyle olur anca:)) belki bi ıslak kek falan karıştırırım yine yanına. Alayım ben onlardanoo pratik kadınsın sen zaten hemen halledersin ben denedim çok pratik şipşak oluyo tadıda güzel tabi hazır olduğu belli
ayyy ne güldüm ya erkekler bu konularda feci dalgacı oluyo zatenMış çünkü adamlar müsaitsenix akşama size gelmeyi düşünüyoruz diyen tiplerden değiller malesef:)
Eşim sabah işe giderken komşu akşama size gelcez çaya haberin olsun diyip asansöre binip gitti adam:))
Bizde kalakaldık öyle:)
benim eşimde hiç anlamazdı facebooka bakıyorum diye banada kızardı. Onada açtık. Şimdi her akşam açıp mutlaka bakıyo. Bende göstermeseydim iyiydi. Allahtan diğerlerine bulaşmadı.
Eşimin iş yerinde whatsap grupları var. Makinalarda sorun falan olduğunda foto çekip gönderiyolar. birimler arası haberleşmeleri ordan yapıyolar pratik oluyo diye. Geçen bana yazcam diye oraya aşkım gelirken bişey lazım mı diye yazmış. :) eşime aşkım hayatım şunu al bunu al. Nasılsın seni çok özledim falan diye kalpler böcekler gönderip durdular epey bihala arada dalga geçiyolarmış
Aman aman bulastirma hele twittera hic bide fenomenlere takildimi hic birakmaz facebook var ortak ama kullanmiyoruz sadece bi arkadasa bakip cikacaktik niyetine kullaniyoruz arkadas vile ekli degilMış çünkü adamlar müsaitsenix akşama size gelmeyi düşünüyoruz diyen tiplerden değiller malesef:)
Eşim sabah işe giderken komşu akşama size gelcez çaya haberin olsun diyip asansöre binip gitti adam:))
Bizde kalakaldık öyle:)
benim eşimde hiç anlamazdı facebooka bakıyorum diye banada kızardı. Onada açtık. Şimdi her akşam açıp mutlaka bakıyo. Bende göstermeseydim iyiydi. Allahtan diğerlerine bulaşmadı.
Eşimin iş yerinde whatsap grupları var. Makinalarda sorun falan olduğunda foto çekip gönderiyolar. birimler arası haberleşmeleri ordan yapıyolar pratik oluyo diye. Geçen bana yazcam diye oraya aşkım gelirken bişey lazım mı diye yazmış. :) eşime aşkım hayatım şunu al bunu al. Nasılsın seni çok özledim falan diye kalpler böcekler gönderip durdular epey bihala arada dalga geçiyolarmış
aman al gitsin hazir borek milfoy candir :)çocuklu eve böyle ani misafir gelirse ikramda böyle olur anca:)) belki bi ıslak kek falan karıştırırım yine yanına. Alayım ben onlardan
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş gerçektenEki Görüntüle 1605352 Eki Görüntüle 1605354 bunlari yigenim icin yaptim ig da koydum belki isteyen olur diye nasill olmus kizlar :))
Canım bi dönem kerem alp de yaptı onu, cok şükür unuttu şimdi. Dikkatini başka yöne çekmeye devam et geçiyor zamanla.Kizlar emre aksamdan beri parmagini agzina sokup kusturmaya calsyo kendinidikkatni dagtyorum emzik veriyorm yine yapiyo
Çok geçmiş olsun canım. Bugün tekrar aynı doktora götürün bence. Zaten 10 gün kontrol süresi var bakmak zorunda. Dünden hiç mi kizariklik filan yokmuş ki boğazında. Bu kadar hızlı ilerlemesi ilginçEveeeeet bir hastalıkla daha karşınızdayız.. Efe akşam 6-7 gibi uyuyordu,uykudan bi uyandı ağlayarak.. Huysuz,mızmız.. Ne tekrar uyuyor,ne duruyor.. En az 1 saat geçti böyle..
Saat geçtikçe öksürük başladı.. Hırıltısı arttı,burnu akmaya başladı.. Belliydi hastalığın geldiği.. Tıkanıyor falan.. Emzikle uyuyor benim ki (emziksiz asla uyumaz) tıkanmaktan ememiyor ama.. Zor bela uyudu, yatırdım yerine..
11'i geçiyordu yine uyandı.. O civarda gece uykusu öncesi süt içiyor, acıktı dedim mama yaptım.. Çok az içti, 90 cc falan.. Tekrar uyuttum..
O saatten beride ara ara uyanıyor.. Öksürüyor emzik düşüyor, tıkanıyor ememiyor uyanıyor.. Genzi,burnu hırıl hırıl.. Az önceki uyanmasında da ateşi çıktı sonunda, Calpol verdim..
Ne alaka bu hastalık bu dehşet sıcak havada anlamadım.. Üşüteceği bir durumda gelmiyor aklıma.. Aaay asıl garip olanı, bugün doktora gittiydik Efe için.. O kadar baktı, göğsünü dinledi boğaza baktı falan eee hiç mi bişey yoktu
Halletmenize sevindim canım. Allah agzinizin tadını bozmasin bir daha inşallah:)Akşam geldi. Yine hiç bişey olmamış gibi maçta olanları anlatıyo. Konuşalım dedim. Adam ciddi ciddi tatile gitmedik diye trip attığımı düşünüyomuş. Ne zaman istediğim olmadı diye böyle yaptıysam.
Sözümü kesmesine izin vermeden anlattım tek tek buraya yazdığım yazmadığım bir sürü şeyi. Ağır mı oldu bilmiyorum. Baya kötü oldu. Sen şöylesin sen böylesin demedim hiç. Yaptıklarının bana hissettirdiklerini söledim.
Özür diledi. Bu kadar zor olacağını düşünmemiş hiç ev geçindirmenin. Eline yüzüne bulaştırmış.
Ay bide eşim evlendikten sonra baya kilo aldı. Baya dediğim 20 kilo falan. Hatta ben dalga geçiyodum 2. Yide sen doğurcan heralde de doğmadı bi türlü diye
Sanırım arkadaşları bayramda görüştüğümüz akrabalar falan çok kilo almışsın yaşjn büyük duruyo demişler. Biriside şakasına eşin için kızım dersen inanırlar falan diye sanırım salakça bi şaka yapmış. Bu da çok ciddiye almış spor salonuna birden bire onun için yazılmış.kendiyle çok barışıktır aslında nasıl böyle kompleks yaptı anlamadım
Gunaydin canım. Ne güzel bir süreç var önünde. Bol bol eğlenin bol bol bol foto çek. Çok iyi gelecek inşallah sizegünaydın kızlar mübarek cumamız kutlu mutlu olsunyarın itibariyle 9 koca gün kızımla birlikteyiz
Kizima aptamilin cocuk sutunu aldim icerse diye onuda icmedi tafina bi bakiim dedim ayy bizim.ictigimiz sutle alakasi yok anne sutunemi benzetmeye calismislar bilmiyorum ama ben hiccc begenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?