çocuklu eve böyle ani misafir gelirse ikramda böyle olur anca:)) belki bi ıslak kek falan karıştırırım yine yanına. Alayım ben onlardan
Bencede en iyisi dışarda görüşmek. Hatta piknik galan olursa tadından yenmez:) ben severim evime gelinsin gidilsin. Hatta bişeyler yapıp yedirmeyede bayılırım ama o kada panik oluyorum ki. Ne oturduğumdan ne yediğim içtiğimden bişey anlamıyorum. Kendime zehir ediyorum elimde olmadan.ay yabanilik gibi olacak ama ben hiç sevmem misafiri, evimin düzeni bozuluyor sevmiyorum, mümkünse dışarda görüşelim...misafir geliyo denince hemen bir yüzüm düşer zaten.
ya pınardi ya aptamil süt denemeleri yaptığım sıra aldım. Ama ben de normal süt gibi düşünmüştüm, Kerem alp nerdeyse kusuyordu. Aynı senin yaptığın gibi bi tadına bakayım dedim ve hiç beğenmedim. Attım zaten hemen.kerem alp de mama hiç almadı içinde formül süt olan hipp in filan karışımları varya onlarda bile tadını alıp kusma girişiminde bulundu. Beni emmeseydi ne yapardım bilmem. Ben sütü sade şekersiz İçmesi taraftariyim zaten ve başardım sayılır :)Kizima aptamilin cocuk sutunu aldim icerse diye onuda icmedi tafina bi bakiim dedim ayy bizim.ictigimiz sutle alakasi yok anne sutunemi benzetmeye calismislar bilmiyorum ama ben hiccc begenmedim
Geçmiş olsun canım. Gerçekten Allah dermansiz dert vermesin. Kuzuya da acil şifalar versin.Kızlar merhaba okudum ama yazamadım. Tatilin son günü oğlum hastalandı. Burun akıntısı ce hapşurma ile başladı öksürüğe çevirdi. Hemen peditus alıp başladım. Ayrıca havuz ve denizden dolayı kollarda cildinde aşırı kuruluk oldu. Corasatin kullandım geçmedi. Pütür pütür oldu. Nemlendirici kullan dedi doktor. Bugün tekrar kan verdik demire bakılacak yine. Oğlumun çok büyük bir ihtimal talasemi taşıyıcısı olduğunu öğrendim. Babasında da var. Üzüldüm amaAllah dermansız dert vermesin. Üç ayda sadece 200 gr almış ve boyu 3 cm uzamış. Dişten ve aşırı hareketten normal dedi doktor. Yumurta ve süt ürünlerini mutlaka tüketsin dedi ama yediremiyorum dedim. Değiş tariflerle yedirmeye çalış dedi. Eve gelince sütün içine eticicibebe ekmeği koyup yedirdim biraz denemek isteyen olursa. Oğlum da tek içmiyor sütü. Oğlum iyileşince tekrar uzun bir araba yolculu bizi bekler. Eşimin memleketine gidicez. Daha bir ay önce ordaydık ama çok özledik diye baskılar son haddinde olunca bize yine yol göründü. Bizden haberler böyle öpüyoruz herkesi oğlumla
inşallah eğlenebiliriz bende en çok foto için bi heyecan içindeyim açık hava da aklımda bi sürü şey var inşallah havasında olur mirakızEllerine sağlık canım çok güzel olmuş gerçekten
Canım bi dönem kerem alp de yaptı onu, cok şükür unuttu şimdi. Dikkatini başka yöne çekmeye devam et geçiyor zamanla.
Çok geçmiş olsun canım. Bugün tekrar aynı doktora götürün bence. Zaten 10 gün kontrol süresi var bakmak zorunda. Dünden hiç mi kizariklik filan yokmuş ki boğazında. Bu kadar hızlı ilerlemesi ilginç
Halletmenize sevindim canım. Allah agzinizin tadını bozmasin bir daha inşallah:)
Gunaydin canım. Ne güzel bir süreç var önünde. Bol bol eğlenin bol bol bol foto çek. Çok iyi gelecek inşallah size
geçmiş olsun canım bende yanıma nemlendiricisini alıcam mutlaka benim cildimde öyleçünkü güneş hemen etki ediyo boyu güzel uzamış maşallah artık az çok normali bu sanırım ve dediğin gibi Allah dermansız dert vermesinKızlar merhaba okudum ama yazamadım. Tatilin son günü oğlum hastalandı. Burun akıntısı ce hapşurma ile başladı öksürüğe çevirdi. Hemen peditus alıp başladım. Ayrıca havuz ve denizden dolayı kollarda cildinde aşırı kuruluk oldu. Corasatin kullandım geçmedi. Pütür pütür oldu. Nemlendirici kullan dedi doktor. Bugün tekrar kan verdik demire bakılacak yine. Oğlumun çok büyük bir ihtimal talasemi taşıyıcısı olduğunu öğrendim. Babasında da var. Üzüldüm amaAllah dermansız dert vermesin. Üç ayda sadece 200 gr almış ve boyu 3 cm uzamış. Dişten ve aşırı hareketten normal dedi doktor. Yumurta ve süt ürünlerini mutlaka tüketsin dedi ama yediremiyorum dedim. Değiş tariflerle yedirmeye çalış dedi. Eve gelince sütün içine eticicibebe ekmeği koyup yedirdim biraz denemek isteyen olursa. Oğlum da tek içmiyor sütü. Oğlum iyileşince tekrar uzun bir araba yolculu bizi bekler. Eşimin memleketine gidicez. Daha bir ay önce ordaydık ama çok özledik diye baskılar son haddinde olunca bize yine yol göründü. Bizden haberler böyle öpüyoruz herkesi oğlumla
Gecmis olsun canimKızlar merhaba okudum ama yazamadım. Tatilin son günü oğlum hastalandı. Burun akıntısı ce hapşurma ile başladı öksürüğe çevirdi. Hemen peditus alıp başladım. Ayrıca havuz ve denizden dolayı kollarda cildinde aşırı kuruluk oldu. Corasatin kullandım geçmedi. Pütür pütür oldu. Nemlendirici kullan dedi doktor. Bugün tekrar kan verdik demire bakılacak yine. Oğlumun çok büyük bir ihtimal talasemi taşıyıcısı olduğunu öğrendim. Babasında da var. Üzüldüm amaAllah dermansız dert vermesin. Üç ayda sadece 200 gr almış ve boyu 3 cm uzamış. Dişten ve aşırı hareketten normal dedi doktor. Yumurta ve süt ürünlerini mutlaka tüketsin dedi ama yediremiyorum dedim. Değiş tariflerle yedirmeye çalış dedi. Eve gelince sütün içine eticicibebe ekmeği koyup yedirdim biraz denemek isteyen olursa. Oğlum da tek içmiyor sütü. Oğlum iyileşince tekrar uzun bir araba yolculu bizi bekler. Eşimin memleketine gidicez. Daha bir ay önce ordaydık ama çok özledik diye baskılar son haddinde olunca bize yine yol göründü. Bizden haberler böyle öpüyoruz herkesi oğlumla
Canim ben de pinarin cocuk sutunu almistim Ece de icmedi tadi sekerli ben de sasirmistim ama Ece sekersiz sutu az da olsa iciyor zaten bizimki tatli sevmiyorya pınardi ya aptamil süt denemeleri yaptığım sıra aldım. Ama ben de normal süt gibi düşünmüştüm, Kerem alp nerdeyse kusuyordu. Aynı senin yaptığın gibi bi tadına bakayım dedim ve hiç beğenmedim. Attım zaten hemen.kerem alp de mama hiç almadı içinde formül süt olan hipp in filan karışımları varya onlarda bile tadını alıp kusma girişiminde bulundu. Beni emmeseydi ne yapardım bilmem. Ben sütü sade şekersiz İçmesi taraftariyim zaten ve başardım sayılır :)
Geçmiş olsun canım. Gerçekten Allah dermansiz dert vermesin. Kuzuya da acil şifalar versin.
cok sevindim canim faydali olmus paylasmam ben de omleti parcalayip onune koyuyorum kendi yiyiyor rafadan yapinca ben yediriyorum dedigin gibi yesin de nasil isterse oyle yesin@yaz yagmuru Canım ben de denedim sabah kahvaltilik tarifi. Biraz da @AreN5 den cesaret aldım yedi deyince. Normalde omlet filan hiç yedıremedim ama bunun yarısını yedi:)) çok mutlu oldum valla sağolun :)) Ama elime alıp ben yedirmedim ye de demedim. Tabağı koydum önüne baktım biraz sonra tirtiklamaya başladı. Demek ki benim elimden yemiyor sıpa. Yesin de yeter ki nasıl isterse öyle yesin özlü sözümüzü de söyleyerek tekrar teşekkür ediyorum:)))
Benim kizimda hic mama icmedi canim sute alissin dedim pinarida denedim icmedi aptamil devam cocuk sutu diye buda ama bunu da sevmedi ama sen ne guzel koyden alabiliyormussun keci sutu alatim bide belki onu sever ama ne kadar veriliyorki gunde keci sutucanım günaydın, biz köyden taze keçi ve inek sütü alıyoruz. ama oldu ki bulamadık evde devamlı pınar ın küçük pınar çocuk sütü 1 yaş ve üzeri diye yazan sütlerinden bulunur. bu dediğim süt o aptamil ve milupa nın mamaları gibi değil. ve tadı da süt tadı, mam tadı değil. benim çocuğum zaten mamayı ağzına sürmemişti.
Ben cok sevmem misafiri yoruldugum icin esim bayilir her gun misafir gelsin yedirmeyi icirmeyi cok sever pasta borek, meyve, kahve falan hep olsun ister tabi yorulan ben oluyorum. misafir gelince panik olurum ayni senin gibi cesit cesit ikramliklar hazirlarim pasta yapmayi severim cok yorulurum duzenim bozulur uzun sure misafir gelmiyincede eksikligini hissederimBencede en iyisi dışarda görüşmek. Hatta piknik galan olursa tadından yenmez:) ben severim evime gelinsin gidilsin. Hatta bişeyler yapıp yedirmeyede bayılırım ama o kada panik oluyorum ki. Ne oturduğumdan ne yediğim içtiğimden bişey anlamıyorum. Kendime zehir ediyorum elimde olmadan.
Anneme kızardım niye panik oluyosun diye ona dönüştüm resmen.
Bu komşular ilk geldiğinde 8 aylık hamile halimle yaprak sardım börek yaptım poğaça kurabiye tatlı. Kendime zehir ediyorum ama içime sinmiyo öbür türlüde.
Darisi iciremeyenlerin basina ve beyzamin basina inşallah canimya pınardi ya aptamil süt denemeleri yaptığım sıra aldım. Ama ben de normal süt gibi düşünmüştüm, Kerem alp nerdeyse kusuyordu. Aynı senin yaptığın gibi bi tadına bakayım dedim ve hiç beğenmedim. Attım zaten hemen.kerem alp de mama hiç almadı içinde formül süt olan hipp in filan karışımları varya onlarda bile tadını alıp kusma girişiminde bulundu. Beni emmeseydi ne yapardım bilmem. Ben sütü sade şekersiz İçmesi taraftariyim zaten ve başardım sayılır :)
Geçmiş olsun canım. Gerçekten Allah dermansiz dert vermesin. Kuzuya da acil şifalar versin.
ay evet önüne koymaya başlayın kızlar, benim yemeyen hatun öyle öyle alıştı da rahat ettik biraz,@yaz yagmuru Canım ben de denedim sabah kahvaltilik tarifi. Biraz da @AreN5 den cesaret aldım yedi deyince. Normalde omlet filan hiç yedıremedim ama bunun yarısını yedi:)) çok mutlu oldum valla sağolun :)) Ama elime alıp ben yedirmedim ye de demedim. Tabağı koydum önüne baktım biraz sonra tirtiklamaya başladı. Demek ki benim elimden yemiyor sıpa. Yesin de yeter ki nasıl isterse öyle yesin özlü sözümüzü de söyleyerek tekrar teşekkür ediyorum:)))
Benim kizim tek olarak sadece cubuk kraker yiyor onune koyuyorum boyle elime verip agzini aciyor keyfine duskun minik kuzumay evet önüne koymaya başlayın kızlar, benim yemeyen hatun öyle öyle alıştı da rahat ettik biraz,
ha çok yemiyor evet, bazen yarısı bazen % 75 i ama diğer öğünde telafi edersiniz.
ben bazen yumurtalı ekmek yapıyorum çok az tereyağında altlı üstlü pişiriyorum. onu çok seviyor yumuşacık oluyor. ama yumurtayı çırparken içine biraz labne peynir biraz da süt katıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?