2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar kizim yumurta yemediya ben yeyim dedim artik banada serbest oldu ya ama yiyemedim hemen midem bulandi cikardim yemeye yemeye yumurtadan tiksinmisim

Kızlar sabah oğluma kızdım ağzına sokuyordu birşeyi o da korktu sesimden herhalde sıçradı:S
Hala vicdan yapıyorum:S
onlar bizden çabuk unutuyolar canım arasıra yine onlar için ani tepkiler verebiliyoruz onlarda bizde böyle böyle büyücez sanırım

yaa gerçekten güzel görünüyor umarım hala vardır bizde alalım artık küvette yıkamak istiyorum bende
inşallah canım teşekkürler

ben elimle bişey yemeyi hiç sevmem. Ben yemek yerken elimin bulaşmaması lazım. Mangala gideriz eti peçeteylr tutarım. Elmayı bile ısırarak yemeyi sevmem. Sandvich yapsam onu bile peçeteylr tutarım mutlaka.
Sanırım benim sıpada bana çekmiş. Eli bulaştığında sinir oluyo uzatıyo bana hemen sileyim diye. Muzu çok sever. Onu doğrayıp koyuyorum önüne. Alıyo yiyo. Ama elini ikide bir uzatıyo sil diye. Bisküviyi falanda aynen böyle yapıyo. Çatala batırıp verirsem kaşığa koyup birlikte ağzına götürürsek yiyo anca. Nasıl alıştırcam bilmiyorum.

teşekkürler canım zaten tatilde hemen hemen hiçbi çocuk bişi yemiyo demekki bende artık emerek geçiştircem biraz stres atmam lazım kendime sözler veriyorum eşime tembihliyorum benş bu konuda rahatlat diye inşallah sakin kalıp kusturmadan biter bu tatil

Yumurtalı ekmek aklimdaydi yapıcam bigün labne de ekleyeyim güzel olur eminim. Ben de birçok şeyi önüne koyuyorum canım. Sadece kaşıkla yenmesi gereken öğünlerini yediriyorum.

4 tane saklama kabi kapagini eline almaya calisiyor alamiyor tabi hepsini cildirdi resmen aglamaktan hirs yapti ben verdim eline iki iki yere oturdu elinde ayaga kalkacak elinden dusurcek diye kalkamiyor ben kaldirdim
Alem bunlar yaa:)) Ama galiba bizim bebeler hırslı olacak. Kerem Alp de yapmak istediği şeyi yapamazsa acayip sinirleniyo. Hayatta hırslı olmak gerek ama fazlası olmasın yine de:))

Benim biyuk oglumda hirsli birinci sinifa basladiginda surekli yeni harfler ogretiyordu ogretmen bizimki hergun eve gelip agliyordu el yazisi oldugu icin zorlaniyordu ben de gidip ogretmenle bir konusayim dedim soyledim ogretmen de aglasin ne guzel iste belli ki hirsli cocuk hirsli olmak iyidir dedi gerci ogretmemiz de oyleydi hirsliydi ama bence de fazlasi zarar cunku oglum bazen hem kendini hem bizi cok yipratiyor ama kucuk oglum cok rahat dunya yikilsa umrunda olmaz hic hirs yok ki bu da fazla bence belki Ece ikisinin ortasi olur:))

Tamam canim deneyeyim esim evdeyken aglarsa sabunlu sabunlu cikaramayayim

Erkekler bayiliyo bu konularda dalga gecmeye zaten:)))

Ben de sekersiz iciriyorm canm alismasin bence de:)

Hey Allah im cimcimenin agladigi seye bak:)))

Yatak odasını silip toz alırken gökçeyi yatağına koydum eline ayısını emziğini verdim. İşim bitincede alıp uyutacaktım. Bi yandan da şarkı söylüyorum slow sakin şarkılar türkü ninni uydurmasyon potpori yaptım önce yatakta bi oraya bi buraya atlıyodu. Sonra baktım mayışmış biraz oturmuş ayının kafasını okşuyo. Ee eee demeye başladım. Oda eee ee demeye başladı gözler yavaşş yavaş gitti ve uyudu
Nasıl mutlu oldum ya. Bi daha hep böyle yapcam. Hem ben işimi hallederim. Hemde o ben yanında olmadan uyumayı öğrenir yavaş yavaş.

maşallah ne güzel olmuş yavaş yavaş alışsalar ii olur gerçekten zamanıdır sanki

bende ofiste de öldüm bittim kızlar işleri toparlıyım diye bi hafta yokum döndüğümde yada yokken sorun çıksın istemiyorum bakalım eve gidince bi kuzumu göreyim oradan kuaföre gidicem bide almam gereken bi kaç bişi var onlara bakıcam sonra eve gelip valiz hazırlamam lazım eşimi arayıp cumartesi sabahın kör saatine bilet alıp tatili bu şekilde ayarladığı için teşekkür edecektim ama kaşınmıyim dedim

S Simyada iim canım buralardayım okuyup beğenip kaçıyorum Azadla uğraşıyorum, azıcık da gezip tozup alışveriş yapıyorum. Senin deyiminle iki kaşıktan birini kırıyorum, hem öyle @Akaibu gibi albeniyle falan da değil ben de o tatil bütçesini istanbulda hiç etmezsem bana da apriori demesinler :))))

kaşığa bizimki baya alıştı ama hala kolunu tam büküp dökmeden ağza götürmeyi beceremiyor. bu sebeple kaşıklı gıdaları biz veriyoruz.ama yaklaşık 3 aydır yoğurdu falan kendi yemeye calışıyor. o kol ne zaman bükülecek bilmiyorum walla. harvey kamp ın kitabında 15. 18 aylar arasında diyordu. bizimki tam 18 aylık.

Geçen mutube sormuştu sanırım bu çocukların beslenme eksikliği vs diye. Benim yöntem şu, dışardaysak ya da başka sebepten o gün öğünlerini düzgün verememişsem eve gelir gelmez yemesi gereken herşeyi blendırdan geçirip karışım yapıyorum veriyorum. Böylece belki tüm gün çiğneyerek ancak yiyebileceği yemeği bi çırpıda yemiş oluyor. Bugünün menüsü

Eklentiler

• image.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 53
inşallah canım.

Olsun olsun güzel telaşlar bunlar:) bak biz hiç gidemiyoruz. Sana vekalet verdim say benim yerimede eğlen

et canım sefan olsun
Bende çikolatayla kalmıcam görecek beyefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…