2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal canım sana yazıcam yazıcam unutuyorum ama tatil öncesi söylemiş olayım bari. Mira ya hiç danino yoğurt denedin mi? Sever belki. Hem tatilde de yanında bulundurursun rahat olur. Şimdiden iyi tatiller

Bende böyle yapıyorum. Bu gün misafir geleceği için öyle kırk saat uğraşamam diye öyle bi çorba yapım ki içinde ; kıyma soğan makarna yeşil ve sarı mercimek kapya biber maydonoz nane dereotu havuç bulgur taze börülce kabak bezelye var blendrdan geçirdi. Mis gibi çorba
Meyvesinide senin yaptığı. Gibi ruşeym ceviz fındık kaju bal keçiboynuzuözü muz erik kayısı karıştırdım. Daha kolay oluyo acil durumlarda

masallah gokce ye ne guzel kendi kendine uyumus

:) cook guldum cok yasa emi. Iyi yapiyorsun canim dinsizin hakkindan imansiz gelir oh olsun tatile goturmedigine pisman olsun. Bana hep derlerdi iki kasiktan birini kir erkeklere yaranamazsin. Bizde ben cok tutumluyum esim savruk baktim olmuyo bende harcamaya basladim tabi zaman zaman

Elif yemiyo boyle tek tek tadina bakip yiyor sipa

Ha soyle

Ohhsonra da bu cocuk niye yerinde durmuyo diyosun

@Akaibu gokceye masallah darisi bize

inşallah canım.

Olsun olsun güzel telaşlar bunlar:) bak biz hiç gidemiyoruz. Sana vekalet verdim say benim yerimede eğlen

et canım sefan olsun
Bende çikolatayla kalmıcam görecek beyefendi.
Haftaiçi atla taksiye git sille konaklarına güzel bir kahvaltı yap Gökçeyle sonra da geç kent Plaza'ya canım ne istiyorsa al tak takıştır

Elif yemiyo boyle tek tek tadina bakip yiyor sipa
Benimki artık farketmiyor tek tek de bulamaç da yiyebiliyor. Ilk zamanlar oğlum da bulamaç yiyemezdi yeni başladık biz de

Yogurt yemeyen sipam danino yiyor
Valla yesinler de ne yerlerse yesinler. Vaktiyle organik ürün peşinde helak oldum da ne oldu, 1 yediyse 3 kusardı oğlum. Şimdi elime ne geçerse onu yediriyorum

Ha soyle

Ohhsonra da bu cocuk niye yerinde durmuyo diyosun

@Akaibu gokceye masallah darisi bize

Aynen yemiyor lar su içip emsin yeter sende oda stresinizi atın yemeği gelince yedirirsin artik

Aynen yemiyor lar su içip emsin yeter sende oda stresinizi atın yemeği gelince yedirirsin artik
Ayyy Umut'un saçlara bak sezercik gibi olmuş :)))) ben de oğlumun saçlarını uzatmaya niyetliydim ama istanbul sıcaklarına yenik düşüp kazıttık, kendi saçlarımı bile kazıtasım var kafam ter içinde kalıyor :/

Zaten aynı doktora gittim..
Efe'nin kendi doktoru bu..
Hatta yer yoktu ve önümüzdeki salıya kadar hepsi doluydu,direk doktorla görüşüp aradan aldırdım..

Şöyle ki :

Doktorla görüştük.Tekrar kontrol etti.Valla ne boğazında,kulağında nede göğsünde hırıltı ya da kızarıklık yok dedi..pipisi kızarık acıyordu 2 gündür,idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi..burun spreyi verdi ve ateş olursa Calpol verin dedi 5 gün içinde geçmezse o zaman idrar tahlili yapılcak..

Bide dedi ki "hergün özellikle sabah 10-11 arası ve 3-4 arası güneşe çıkarın dolansın.kemiklerine ve kemiklerin kaynamasına herşeye iyi gelir" dedi.. Hemde bitek bez ile dolansın kıyafet bile olmasın dedi..

O zaman inşallah öyle olur ece kız

Maşallah diyeyim. Kolay alisacak gıbı görünüyor Gökçe

Inşallah kısa sürede toparlar canım Efe. Belki anlık bir durumdur. Bazen bana oluyor grip olacak gibi oluyorum ertesi gün birseyim kalmiyor.

Inşallah kısa sürede toparlar canım Efe. Belki anlık bir durumdur. Bazen bana oluyor grip olacak gibi oluyorum ertesi gün birseyim kalmiyor.

İnşallah canım..umarım öyledir..hâlsiz hâline alışkın değilim

Benim misafirler gece yatıya gelecekler heralde. Daha grlmediler

Dur daha,9-9:30'a kadar yolu var bu işin

Yaparken ve yedirirken benim midemin bulandığı ama oğlumun kaşıkları havada yakalayarak hüplettiği Demir ve protein bombası iğrenç çorba tarifim: 200 gr kuzu ciğer, azıcık bulgur, yeşil mercimek, nohut, havuç, un, tereyağı, tarhana. Un ve tereyağı azıcık kavrulur, üzerine su eklenir ve yüm malzemeler yumuşayana kadar kaynatılır ve blendır dan geçirilir. Sonra sulandırulmjş tarhana eklenerek bir taşım kaynatılır. Benimki gibi midesiz bir yavrunuz varsa buyurun deneyin kızlar

Masallah afiyet seker bal olsun. Bende bugun eristeli yesil mercimek yaptım sevdi birde haslanmis misiri ezdim verdim cok sevdi

Geçmiş olsun keske hemen tahlil yapilsaydi beklememis olurdunuz ins yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…