Size de afiyet olsun :)Masallah afiyet seker bal olsun. Bende bugun eristeli yesil mercimek yaptım sevdi birde haslanmis misiri ezdim verdim cok sevdi
Ayy bu cocuk meme bagimlisi oldu mahvoldum gece sabaha kadar en az 5 kete kalkar emergunduz uyurken bile memede uyumak ister zaten 2 saat ya uyur ya uyumaz. Gunduz yapisik ikiz gibiyiz hep tepemde. Valla bunalima girecemSize de afiyet olsun :)
Çok geçmiş olsunOff kızlar bugün yigitde ateşli şimdi uyudu halsiz bi şekilde dolandı durdu aksama kadar.akşam üstü ateş iyice yükselmeye başladı. Şimdi bi ılık duş aldirip ateş düşürücü verdim bide tam isal sayılmaz ama ona yakın sürekli kaka yapıyo. Diş mi dir yoksa boğazı falanmi bilemedim.yarın doktora goturucem.
Ay söylenme maşallah de. Ben böyle söylenirdim çat diye bıraktı emmeyi asıl o zaman bunalıma girdimAyy bu cocuk meme bagimlisi oldu mahvoldum gece sabaha kadar en az 5 kete kalkar emergunduz uyurken bile memede uyumak ister zaten 2 saat ya uyur ya uyumaz. Gunduz yapisik ikiz gibiyiz hep tepemde. Valla bunalima girecem
Cocuklu eve gec gelip gec kalkan insanlara sinir olurumBenim misafirler gece yatıya gelecekler heralde. Daha grlmediler
ay kuzum ya gecmis olsunOff kızlar bugün yigitde ateşli şimdi uyudu halsiz bi şekilde dolandı durdu aksama kadar.akşam üstü ateş iyice yükselmeye başladı. Şimdi bi ılık duş aldirip ateş düşürücü verdim bide tam isal sayılmaz ama ona yakın sürekli kaka yapıyo. Diş mi dir yoksa boğazı falanmi bilemedim.yarın doktora goturucem.
Yatak odasını silip toz alırken gökçeyi yatağına koydum eline ayısını emziğini verdim. İşim bitincede alıp uyutacaktım. Bi yandan da şarkı söylüyorum slow sakin şarkılar türkü ninni uydurmasyon potpori yaptımönce yatakta bi oraya bi buraya atlıyodu. Sonra baktım mayışmış biraz oturmuş ayının kafasını okşuyo. Ee eee demeye başladım. Oda eee ee demeye başladı gözler yavaşş yavaş gitti ve uyudu
Nasıl mutlu oldum ya. Bi daha hep böyle yapcam. Hem ben işimi hallederim. Hemde o ben yanında olmadan uyumayı öğrenir yavaş yavaş.
Nehir de bi zamanlar gunduz uykusunu hep gunduz uyuyodu hemde 2 2.5 aylikken cok gazliydi kirki cikinca vi nebze duzeldi duzelince falan gunduz.bi ara isim oldu camasir asacaktim besigine koydum zaten yatak odasinda balkon hem gozum onunde olur ilk zamanlar kusmasi da coktu kusar falan bogulur korkusu da vardi camasiri astim ara bakiyom ben camasiri asip bitirene kadar uyumus korktum nefesini dinliyom atesine bakiyom bide saatime.dikkat ettim hemde 4 saat falan kesintisiz uyuyodu sık sık da baktim sonra diger gunler yine ayni saate denk getirdim besigine koyuyordum emzigi veriyodum uyuyodu park besigin kendi donencesi vardi onu da aciyodum o bitene kadar dalmis oluyo sonra hep boyle yaptim 4 saat falan uyurdu bazen gecerdi bazen emmek icin mizirdanirdi emzirirdim bazen yarim saat bi saat extradan uyuyodu ama bu mutluluk iki ay surdu taa ki 4.ay asisini olduk kan ilacina basladik o yuzden halen pismanim cok erken kan damlasina basladigima bir ay kullandim baktim nehir kabiz oldu gunduz hic uyumamaya basladi uykuyu birak cok huysuzlandi sonra kan ilacini attim dr bagirsak duzenleyici verdi debridat kullandim bi daha kullanmadim salak kafam diyom hemen 4 aylik bebege kan damlasi basladim diye bide kendi dr miz verdi asm ninkini de kullanmamaistim nehir gunduz uyuyo ama yine ayakta sallayarakYatak odasını silip toz alırken gökçeyi yatağına koydum eline ayısını emziğini verdim. İşim bitincede alıp uyutacaktım. Bi yandan da şarkı söylüyorum slow sakin şarkılar türkü ninni uydurmasyon potpori yaptımönce yatakta bi oraya bi buraya atlıyodu. Sonra baktım mayışmış biraz oturmuş ayının kafasını okşuyo. Ee eee demeye başladım. Oda eee ee demeye başladı gözler yavaşş yavaş gitti ve uyudu
Nasıl mutlu oldum ya. Bi daha hep böyle yapcam. Hem ben işimi hallederim. Hemde o ben yanında olmadan uyumayı öğrenir yavaş yavaş.
Baristiginiza sevindim canim. Eşinin düğününüzden sonra kilo aldığını bende fark ettim :) eşime benzettin hatta. Bende eşimi tanıdığım zaman baya baya zayıftı ama şimdi "ne zaman doğuracan " espirisini bende yapıyorum:)Akşam geldi. Yine hiç bişey olmamış gibi maçta olanları anlatıyo. Konuşalım dedim. Adam ciddi ciddi tatile gitmedik diye trip attığımı düşünüyomuş. Ne zaman istediğim olmadı diye böyle yaptıysam.
Sözümü kesmesine izin vermeden anlattım tek tek buraya yazdığım yazmadığım bir sürü şeyi. Ağır mı oldu bilmiyorum. Baya kötü oldu. Sen şöylesin sen böylesin demedim hiç. Yaptıklarının bana hissettirdiklerini söledim.
Özür diledi. Bu kadar zor olacağını düşünmemiş hiç ev geçindirmenin. Eline yüzüne bulaştırmış.
Ay bide eşim evlendikten sonra baya kilo aldı. Baya dediğim 20 kilo falan. Hatta ben dalga geçiyodum 2. Yide sen doğurcan heralde de doğmadı bi türlü diye
Sanırım arkadaşları bayramda görüştüğümüz akrabalar falan çok kilo almışsın yaşjn büyük duruyo demişler. Biriside şakasına eşin için kızım dersen inanırlar falan diye sanırım salakça bi şaka yapmış. Bu da çok ciddiye almış spor salonuna birden bire onun için yazılmış.kendiyle çok barışıktır aslında nasıl böyle kompleks yaptı anlamadım
Tamam sustumÇok geçmiş olsun
Ay söylenme maşallah de. Ben böyle söylenirdim çat diye bıraktı emmeyi asıl o zaman bunalıma girdim
Güzelmiş ama ben artık duşa kabine oturtuyorum öyle yıkıyorum :) küvet temizliğinden kurtuldum.Bütün alıntılarım gitmişneyse @Akaibu resimdeki aren değil cnm :) e bebek in kendi sitesinden.
pufpuff çook geçmiş olsn. Bencede tekrar götür istersen daha fazla ilerlemeden.
@keremalpim sizede afiyet olsn. Tekrar çok sağolyazyagmuru
M mutube geçmiş olsn tekrar. İnş. zamanla geçer alerjiside herşeyi yer. Fiyatta gayet iyi zaten çocuk kıyafetleri o fiyattan başlıyor. Bol satışlar şimdiden.
@minnakkartal cnm ebebekten almştm. Hatta orda uzaktan çekmişler daha rahat bak diye bizimkini göstereyim. Gerçekten çok rahat yıkadım. Ben ayağa kayar diye çok korkuyordm ama altındaki kaymaz. Sadece fiyatı gereksiz pahalı. Sanırım 59 tlydi.
Eki Görüntüle 1606249
Midem kalktıYaparken ve yedirirken benim midemin bulandığı ama oğlumun kaşıkları havada yakalayarak hüplettiği Demir ve protein bombası iğrenç çorba tarifim: 200 gr kuzu ciğer, azıcık bulgur, yeşil mercimek, nohut, havuç, un, tereyağı, tarhana. Un ve tereyağı azıcık kavrulur, üzerine su eklenir ve yüm malzemeler yumuşayana kadar kaynatılır ve blendır dan geçirilir. Sonra sulandırulmjş tarhana eklenerek bir taşım kaynatılır. Benimki gibi midesiz bir yavrunuz varsa buyurun deneyin kızlar
Kizlar moralim cok bozuk kardesim siddet görüyor hemde tek sebep zir cahil kv dolduruslari. Beni ariyor konusmak icin sesi titriyor anlatirken sutum kesildi dedi cok üzüldüm
inşallah eğleniriz bakalıminşallah canım.
Olsun olsun güzel telaşlar bunlar:) bak biz hiç gidemiyoruz. Sana vekalet verdim say benim yerimede eğlen
et canım sefan olsun
Bende çikolatayla kalmıcam görecek beyefendi.
Sağol canım Burda yine bi kere senin verdiğini okuyup alıştım ben bi kaç kasıktan öte gidemedik sade yoğurdu iki üç Kaşık daa fazla Yediği için vazgeçtim bende@minnakkartal canım sana yazıcam yazıcam unutuyorum ama tatil öncesi söylemiş olayım bari. Mira ya hiç danino yoğurt denedin mi? Sever belki. Hem tatilde de yanında bulundurursun rahat olur. Şimdiden iyi tatiller
Valla biraz evvel vazgeçme aşamasına geldim bugün sabahtan beri afedersiniz popomdan ter atana kadar koşturdum ama beş Dakka çocuğu zapdedemiyo üstelik birde onu koy bunu aldın mı diye söyleniyo bunu yaparkende maç izliyo@minnakkartal canim bosver erken olsun hic birsey soyleme simdiden tatilun tadini cikarmaya bak surekli birseylere geriliyoruz rahatlamaya cok ihtiyacimiz var hazirlik yolculuk bile keyifli olsun
Afiyet olsun ama ben bunu pişiremem ya anneme sölicem bakim yapabilirim der miYaparken ve yedirirken benim midemin bulandığı ama oğlumun kaşıkları havada yakalayarak hüplettiği Demir ve protein bombası iğrenç çorba tarifim: 200 gr kuzu ciğer, azıcık bulgur, yeşil mercimek, nohut, havuç, un, tereyağı, tarhana. Un ve tereyağı azıcık kavrulur, üzerine su eklenir ve yüm malzemeler yumuşayana kadar kaynatılır ve blendır dan geçirilir. Sonra sulandırulmjş tarhana eklenerek bir taşım kaynatılır. Benimki gibi midesiz bir yavrunuz varsa buyurun deneyin kızlar
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemezOff kızlar bugün yigitde ateşli şimdi uyudu halsiz bi şekilde dolandı durdu aksama kadar.akşam üstü ateş iyice yükselmeye başladı. Şimdi bi ılık duş aldirip ateş düşürücü verdim bide tam isal sayılmaz ama ona yakın sürekli kaka yapıyo. Diş mi dir yoksa boğazı falanmi bilemedim.yarın doktora goturucem.
çok üzüldüm Ayrılma ailenle birlikte yaşama şansı yok mı yada çalışma durumu flnKizlar moralim cok bozuk kardesim siddet görüyor hemde tek sebep zir cahil kv dolduruslari. Beni ariyor konusmak icin sesi titriyor anlatirken sutum kesildi dedi cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?