2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Misafirler gece 2 de gitti. Bi de saat 12 gibi balkonda otururken eve giren üst komşuyu görmüşler. Onlarıda çağırdılar. Aslında bişey yapmadım çocuklar erkenden uyudular. Ama yinede çok yoruldum
Ahahahaha manyak mi onlar. Senin evine misafir çağırıyorlar birde.

Canim birde yeni evlilermis. Bu ömür böyle geçmez. Ben olsam bir dk evli kalmam o şahısla. Tabi herkesin koşulları farklı maalesef

Siddet (ustelik yeni evli ) hic bir zaman kabullenmemeli kv bunun hesabini odemeli. Anne ile baba varsa abi araya girip bi konuşsalar nasil olur?

Misafirler gece 2 de gitti. Bi de saat 12 gibi balkonda otururken eve giren üst komşuyu görmüşler. Onlarıda çağırdılar. Aslında bişey yapmadım çocuklar erkenden uyudular. Ama yinede çok yoruldum
Sasirdim benim evime misafir cagirani misafir olarak bi daha kabul etmem heralde

Ben 500 gr alıp üçe bölüyorum ram 200 olmuyor da yaklaşık işte. 10-15 günde bir ciğer yapıyorum. Her gün olmadığı için bana da çok gelmedi. Bi de bi oturuşda yemiyor akşama kadar kase kase içiyor

bende tek öğün diye düşünmüştüm böyleyse çok sayılmaz cidden. Bende deneyeyim bari. Peki şeyi nasıl yapıyosun. Ciğeri kuş başı doğrayıp direk koyuyo musun. Yoksa yemeğe kıyma ekler gibi kavurarak mı ekliyosun

Keşke bu dediğin kolay birsey olsaydida bir saniye bile durmasaydi orada. Dunden beri bir saniye olsun cikmadi aklimdan gece uyku tutmadi. Allah ahini birakmasin
ailede kimse yok mu adamın ve annesinin gözünü korkutacak? Kızımız sahipsiz değil gerekirse alır gideriz mesajını verebilecek. Daha yeni evliyken susarsa bu katlanarak gider

Biz havaalanındayız uçak rötar yaptı mira daa şimdiden bişi yememeye başladı sabahtan beride bir kez emdi sadece sonumuz hayır olsun
moralini yüksek tut canım. O tatil güzel geçecek

Zaten kuşbaşı doğratoyorum alırken, direk atıyorum

Biz havaalanındayız uçak rötar yaptı mira daa şimdiden bişi yememeye başladı sabahtan beride bir kez emdi sadece sonumuz hayır olsun
Hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller. Zorlama hiç emdiği kadar yediği kadar artik. ona denizde havuzda eğlenmek en vitaminli besinden daha iyi gelecektir şimdi. Bol bol eglenin güzel fotoğraf lar çekin.

pufpuff biz emzige bir a
ylikken basladik nehir kolikti o yuzden basladim ilk zamanlar bazen gunduz de veriyodum o kadar sık degil bide uyirturken veriyodum 9.ayina girince kendiliginden birakti bisey yapmadim uykuya yatirirken agzina verdim atti mizmizlandi bi iki gun yine yapti bende ortadan kaldirdim baktim emzik istemiyomus sipa

Kizlar moralim cok bozuk kardesim siddet görüyor hemde tek sebep zir cahil kv dolduruslari. Beni ariyor konusmak icin sesi titriyor anlatirken sutum kesildi dedi cok üzüldüm
Canim benim ya cok.üzüldüm gercekten allah yardimcisi olsun babanlar falanmi girse araya ama ozamanda olaymi büyür offf bilemedimki ama hic bi kadin siddeti haketmez ki cok.üzüldüm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…