- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ahahahaha manyak mi onlar. Senin evine misafir çağırıyorlar birde.Misafirler gece 2 de gitti. Bi de saat 12 gibi balkonda otururken eve giren üst komşuyu görmüşler. Onlarıda çağırdılar. Aslında bişey yapmadım çocuklar erkenden uyudular. Ama yinede çok yoruldum
Canim birde yeni evlilermis. Bu ömür böyle geçmez. Ben olsam bir dk evli kalmam o şahısla. Tabi herkesin koşulları farklı maalesefBende aynen senin gibi düşünüyorum siddet katiyen kabul edilmemeli. Ama isin icinden kolay cikilmiyor. Buraya yazmaya da cekiniyorum bi goren okuyan olur diye ama cok dengesiz insanlar koca ozunde yumusak huylu biri ama annesinin agzina cok bakiyor oyleki neredeyse wcye bile giderken annesine soruyormus. Bu ikinci vukuatlari, kavga kıyamet koptu ama hic degisen birsey olmamış. Bu arada daha yeni evliler
Siddet (ustelik yeni evli ) hic bir zaman kabullenmemeli kv bunun hesabini odemeli. Anne ile baba varsa abi araya girip bi konuşsalar nasil olur?Bende aynen senin gibi düşünüyorum siddet katiyen kabul edilmemeli. Ama isin icinden kolay cikilmiyor. Buraya yazmaya da cekiniyorum bi goren okuyan olur diye ama cok dengesiz insanlar koca ozunde yumusak huylu biri ama annesinin agzina cok bakiyor oyleki neredeyse wcye bile giderken annesine soruyormus. Bu ikinci vukuatlari, kavga kıyamet koptu ama hic degisen birsey olmamış. Bu arada daha yeni evliler
Sasirdim benim evime misafir cagirani misafir olarak bi daha kabul etmem heraldeMisafirler gece 2 de gitti. Bi de saat 12 gibi balkonda otururken eve giren üst komşuyu görmüşler. Onlarıda çağırdılar. Aslında bişey yapmadım çocuklar erkenden uyudular. Ama yinede çok yoruldum
Ben 500 gr alıp üçe bölüyorum ram 200 olmuyor da yaklaşık işte. 10-15 günde bir ciğer yapıyorum. Her gün olmadığı için bana da çok gelmedi. Bi de bi oturuşda yemiyor akşama kadar kase kase içiyorçok geçmiş olsun
bizim o zamanlar felaketti. Uykusunda ağlardı hep gözü kapalı. Bizede işte tecrübe oluyo bunlar. Dünyanın neredeyse hiç bi ülkesinde ekmek dağıtır gibi demir ilacı dağıtılmıyo. Herkes verince sende veriyosun. Kiminde bi sorun olmasada kimşnde oluyo işte
eli kırılsın. Allah akıl fikir versin. Birde emziren kadın. Kvninde yatacak yeri yok. Huzur bulmasın inşallah.
günlük 40 gr kadar et yemesi lazımmış bebeklerin. Bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyosam miktarı. 200 gramlık halinde alıyorum kıymayı alınca. Göz kararı 5 e bölüyorum öyle atıyorum buzluğa. Gerçi hepsinide yemiyo bi seferde.
200 gr baya çok muş ama cidden. Gerçi her gün yemediği için olurda. Bende mi öyle yapsam ki
bi ara haberlerde görmüştüm. Çocuğun 39.5 ateşi var ama ortalıkta koşup duruyodu. 6. Hastalıkmış. Çok yüksek ateş oluyomuş. Geçmiş oslun.
Ahahahaha manyak mi onlar. Senin evine misafir çağırıyorlar birde.
yok canım benim eşimle komşunun eşi çağırmış. Ama yani gecenin 12 sinde çağırmalta biraz garip oldu cidden. Benimki nezaketen dedim gelceklerini düşünmemiştim diyo:))Sasirdim benim evime misafir cagirani misafir olarak bi daha kabul etmem heralde
bende tek öğün diye düşünmüştüm böyleyse çok sayılmaz cidden. Bende deneyeyim bari. Peki şeyi nasıl yapıyosun. Ciğeri kuş başı doğrayıp direk koyuyo musun. Yoksa yemeğe kıyma ekler gibi kavurarak mı ekliyosunBen 500 gr alıp üçe bölüyorum ram 200 olmuyor da yaklaşık işte. 10-15 günde bir ciğer yapıyorum. Her gün olmadığı için bana da çok gelmedi. Bi de bi oturuşda yemiyor akşama kadar kase kase içiyor
ailede kimse yok mu adamın ve annesinin gözünü korkutacak? Kızımız sahipsiz değil gerekirse alır gideriz mesajını verebilecek. Daha yeni evliyken susarsa bu katlanarak giderKeşke bu dediğin kolay birsey olsaydida bir saniye bile durmasaydi orada. Dunden beri bir saniye olsun cikmadi aklimdan gece uyku tutmadi. Allah ahini birakmasin
moralini yüksek tut canım. O tatil güzel geçecekBiz havaalanındayız uçak rötar yaptı mira daa şimdiden bişi yememeye başladı sabahtan beride bir kez emdi sadece sonumuz hayır olsun
ailede kimse yok mu adamın ve annesinin gözünü korkutacak? Kızımız sahipsiz değil gerekirse alır gideriz mesajını verebilecek. Daha yeni evliyken susarsa bu katlanarak gider
Mesaj degil direk soylendi konusuldu tartisildi ama degisen hic birsey yok. Bir daha tekrarlanirsa ki insallah olmaz lafta da kalmayacak
moralini yüksek tut canım. O tatil güzel geçecek
Zaten kuşbaşı doğratoyorum alırken, direk atıyorumbende tek öğün diye düşünmüştüm böyleyse çok sayılmaz cidden. Bende deneyeyim bari. Peki şeyi nasıl yapıyosun. Ciğeri kuş başı doğrayıp direk koyuyo musun. Yoksa yemeğe kıyma ekler gibi kavurarak mı ekliyosun
Hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller. Zorlama hiç emdiği kadar yediği kadar artik. ona denizde havuzda eğlenmek en vitaminli besinden daha iyi gelecektir şimdi. Bol bol eglenin güzel fotoğraf lar çekin.Biz havaalanındayız uçak rötar yaptı mira daa şimdiden bişi yememeye başladı sabahtan beride bir kez emdi sadece sonumuz hayır olsun
Goturucem canım bugün çok sağolS Sevgidili5 gecmis olsun bi dr goturun canim
Sağol Canim
Masallah azada kocamanKızlar oğlum anlamlı kelimelerine bi tane daha ekledi, bumbum(burun). Zaten burnunu gösteriyordu sorunca ama artık kendi burnunu da bizimkileri de bumbum diyip tutuyor :))))
Canim benim ya cok.üzüldüm gercekten allah yardimcisi olsun babanlar falanmi girse araya ama ozamanda olaymi büyür offf bilemedimki ama hic bi kadin siddeti haketmez ki cok.üzüldüm canimKizlar moralim cok bozuk kardesim siddet görüyor hemde tek sebep zir cahil kv dolduruslari. Beni ariyor konusmak icin sesi titriyor anlatirken sutum kesildi dedi cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?