çok geçmiş olsun
bizim o zamanlar felaketti. Uykusunda ağlardı hep gözü kapalı. Bizede işte tecrübe oluyo bunlar. Dünyanın neredeyse hiç bi ülkesinde ekmek dağıtır gibi demir ilacı dağıtılmıyo. Herkes verince sende veriyosun. Kiminde bi sorun olmasada kimşnde oluyo işte
eli kırılsın. Allah akıl fikir versin. Birde emziren kadın. Kvninde yatacak yeri yok. Huzur bulmasın inşallah.
günlük 40 gr kadar et yemesi lazımmış bebeklerin. Bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyosam miktarı. 200 gramlık halinde alıyorum kıymayı alınca. Göz kararı 5 e bölüyorum öyle atıyorum buzluğa. Gerçi hepsinide yemiyo bi seferde.
200 gr baya çok muş ama cidden. Gerçi her gün yemediği için olurda. Bende mi öyle yapsam ki
bi ara haberlerde görmüştüm. Çocuğun 39.5 ateşi var ama ortalıkta koşup duruyodu. 6. Hastalıkmış. Çok yüksek ateş oluyomuş. Geçmiş oslun.
Misafirler gece 2 de gitti. Bi de saat 12 gibi balkonda otururken eve giren üst komşuyu görmüşler. Onlarıda çağırdılar. Aslında bişey yapmadım çocuklar erkenden uyudular. Ama yinede çok yoruldum
Ben 500 gr alıp üçe bölüyorum ram 200 olmuyor da yaklaşık işte. 10-15 günde bir ciğer yapıyorum. Her gün olmadığı için bana da çok gelmedi. Bi de bi oturuşda yemiyor akşama kadar kase kase içiyor
Kızlar oğlum anlamlı kelimelerine bi tane daha ekledi, bumbum(burun). Zaten burnunu gösteriyordu sorunca ama artık kendi burnunu da bizimkileri de bumbum diyip tutuyor :))))
Hadi gozunaydin canim devami geliyo artik senin esas maraton simdi basliyoAzad 4-5 adım atıyor diye eşim tarafının geleneklerine göre bugün kostek kopardık parkta, bakalım inanışa göre yürümesi hızlanırmış :)
Su miltarı ne kadar oldu azadın? Bende aldım pipetlilerden 250 ml civarı sanırım ve gece 2 kere bitiriyo onu.Oğlum çok su içiyor diye biberonu yettiremiuordum eeee bi de kk da gördüm almasam çatlardım pipetli suluk aldım :))) sevdi artık daha çok içiyor maşallah suluk da damacana kadar
Masallah azada:) kostek ne bu aradaAzad 4-5 adım atıyor diye eşim tarafının geleneklerine göre bugün kostek kopardık parkta, bakalım inanışa göre yürümesi hızlanırmış :)
aynı fıkırdeyım vallaa, aynen :)Evet aynen bende o kadarina izin vermem soyle dusun kendimiz okuldan yada cocukluk yillarindan arkadasin olsun erkek degil eve binanin onunden gecirir mi kocalar @kmltm yanlis anlama bayagi bi rahat gordum seni
hep ole olur zaten , dedıgın gıbı olunca nıye oldum dersın :) benımkı 4. ayda oldu, ohh dedım ne guzel bır senedır olmuyordum rahattım nerden cıktı dıye uzuldumOlunca niye oldum ne rahattım Dicem ama böylede garip geliyo eksik gibi
Kizima aptamilin cocuk sutunu aldim icerse diye onuda icmedi tafina bi bakiim dedim ayy bizim.ictigimiz sutle alakasi yok anne sutunemi benzetmeye calismislar bilmiyorum ama ben hiccc begenmedim
bende pınarın cocuk sutunu aldım 1-2 kere hapur hupur ıctı, dunden berı verıyorum hcı ıcmıyorrr anlamadım , kendı sutumu verıyorum bıbronla hemen anlıyorrr ıcıyorr, arada pınarınkı sokuyorum ıtttıyor :)canım mira yumurta sarısının yarısını anca yer oda bulamaç olursa anne sütüne eziyorum biraz peynir tereyağ bide hippin pirinç unundan ekliyorum
bende pınarın çocuk sütüne baktım tatlı geldi bana mira da pek sevmedi arada deniyorum ama şimdilik oralı değil
Allah yardımcısı olsun, tabıkı herkezın durumu bır deıl ama , madem bır kere ultımatom verıldı, bu ıkı oluyor gereken yapılsın bencee. bıde yenı evlıı yanı( gercı yenısı eskısı yok bu ısın ama )Kizlar moralim cok bozuk kardesim siddet görüyor hemde tek sebep zir cahil kv dolduruslari. Beni ariyor konusmak icin sesi titriyor anlatirken sutum kesildi dedi cok üzüldüm
ucakla gereye gıdıyorsunuz canım ( tatıle gıttınıı bılıyorum daa neresı ) gıdıceınız yer havalanına yakınmıı ?? bızde cocukla rabayla gıtmeyı pek ıstemıyoruz ama hem ben ucaktan korkuyorum hemde baktıgımız yerler hep uzak cok havalanınaaBiz havaalanındayız uçak rötar yaptı mira daa şimdiden bişi yememeye başladı sabahtan beride bir kez emdi sadece sonumuz hayır olsun
Bizim de geçiyordur bir litreyi :/Su miltarı ne kadar oldu azadın? Bende aldım pipetlilerden 250 ml civarı sanırım ve gece 2 kere bitiriyo onu.
Toplamda bir litreyi geçiyo günlük içtiği au miktarı iyice abarttık su işini
Bi ritüel. Babam azadı omuzuna aldı, iki ayak başparmağına dikiş ipini gevşekçe bağladık azada, babam azadı öyle gezdirirken parktaki çocuklat koşup ipi kopardılar ve ben de şekerleme attım havaya çocuklar topladı. Sonra da oarktakilere çikolata dağıttım :) anlamı çocuğun ayakları arasındaki bağı koparıp hızlı yürümesini sağlamakmış :))))Masallah azada:) kostek ne bu arada
Cok guzelmis bol bol.fotoda cekseydin inşallah devami gelir yurumesinin ama cok yorucu gercekten hazirlanBizim de geçiyordur bir litreyi :/
Bi ritüel. Babam azadı omuzuna aldı, iki ayak başparmağına dikiş ipini gevşekçe bağladık azada, babam azadı öyle gezdirirken parktaki çocuklat koşup ipi kopardılar ve ben de şekerleme attım havaya çocuklar topladı. Sonra da oarktakilere çikolata dağıttım :) anlamı çocuğun ayakları arasındaki bağı koparıp hızlı yürümesini sağlamakmış :))))
Sağol canımS Sevgidili5 cok geçmiş olsun canim
@minnakkartal hayirli yolculuklar canim bebekler genelde tatilde pek bisi yemiyor ki mira zaten yemeyen bi bebek bence cok zorlama beyzanin bile sadece emerek gecirdigi gun olmustu hatta donuste 200 gr vermisiz ama hem denizde o mutlu mutlu oynadi hem bana degisiklik oldu birak oda yemezse yemesin keyfinize bakin bi daha mira bu yasta olmayacak bu tatilin tadini cikarmaya bak ac olsa zaten aglar keyfi yerinde olsun eglenin tatilin tadini cikarin hem daha cok.sicak oralar ondanda yemeyebilir ne biliim bu anlar bi daha gelmez satili gun sonucta tafini cikar
Sağol canım yaa ilerliyo ne yazikki dis boğaz enfeksiyonu hepsi bi aradaymis ne yazikki. Dondurma falan yiyo du arada sanırım ondan oldu. Ateside 37.5 dan aşağı düşmüyoS Sevgidili5 gecms olsun canm ilerlemz umarim.
@minnakkartal bence de hic skma kendini birak sadece emsin ya da ne yiyosa onu ver sadece.tadini cikar tatilin
Ne zamandir aklimda bende istiyirum ama bi fırsat bulupta alamadim en kisa surede alacam hala ufak sulukla iciyo haliyle yetmiyorOğlum çok su içiyor diye biberonu yettiremiuordum eeee bi de kk da gördüm almasam çatlardım pipetli suluk aldım :))) sevdi artık daha çok içiyor maşallah suluk da damacana kadar
Ilk defa duydumBizim de geçiyordur bir litreyi :/
Bi ritüel. Babam azadı omuzuna aldı, iki ayak başparmağına dikiş ipini gevşekçe bağladık azada, babam azadı öyle gezdirirken parktaki çocuklat koşup ipi kopardılar ve ben de şekerleme attım havaya çocuklar topladı. Sonra da oarktakilere çikolata dağıttım :) anlamı çocuğun ayakları arasındaki bağı koparıp hızlı yürümesini sağlamakmış :))))
pufpuff biz emzige bir a
ylikken basladik nehir kolikti o yuzden basladim ilk zamanlar bazen gunduz de veriyodum o kadar sık degil bide uyirturken veriyodum 9.ayina girince kendiliginden birakti bisey yapmadim uykuya yatirirken agzina verdim atti mizmizlandi bi iki gun yine yapti bende ortadan kaldirdim baktim emzik istemiyomus sipa
Oğlum çok su içiyor diye biberonu yettiremiuordum eeee bi de kk da gördüm almasam çatlardım pipetli suluk aldım :))) sevdi artık daha çok içiyor maşallah suluk da damacana kadar
ailede kimse yok mu adamın ve annesinin gözünü korkutacak? Kızımız sahipsiz değil gerekirse alır gideriz mesajını verebilecek. Daha yeni evliyken susarsa bu katlanarak gider
moralini yüksek tut canım. O tatil güzel geçecek
Hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller. Zorlama hiç emdiği kadar yediği kadar artik. ona denizde havuzda eğlenmek en vitaminli besinden daha iyi gelecektir şimdi. Bol bol eglenin güzel fotoğraf lar çekin.
S Sevgidili5 cok geçmiş olsun canim
@minnakkartal hayirli yolculuklar canim bebekler genelde tatilde pek bisi yemiyor ki mira zaten yemeyen bi bebek bence cok zorlama beyzanin bile sadece emerek gecirdigi gun olmustu hatta donuste 200 gr vermisiz ama hem denizde o mutlu mutlu oynadi hem bana degisiklik oldu birak oda yemezse yemesin keyfinize bakin bi daha mira bu yasta olmayacak bu tatilin tadini cikarmaya bak ac olsa zaten aglar keyfi yerinde olsun eglenin tatilin tadini cikarin hem daha cok.sicak oralar ondanda yemeyebilir ne biliim bu anlar bi daha gelmez satili gun sonucta tafini cikar
Teşekkür ederim kızlar ne yazıkki o kadar zorladım ki yesin diye kustu hiçbişi yememesi bile kusMasından iidr de o kdr üzüldüm ki yemeyince oturdum Ağladım bi güzel neyse şimdi tatili emzirerek geçirmeye karar verdim yoksa bu tatil bize zehir olacak içimden hiçbişi yapmak gelmiyor şu ana kadar tek kare foto çelmişliğim bile yokS Sevgidili5 gecms olsun canm ilerlemz umarim.
@minnakkartal bence de hic skma kendini birak sadece emsin ya da ne yiyosa onu ver sadece.tadini cikar tatilin
Canım biz Antalya laraya geldik havaalanına 15 dakika mesafedeaynı fıkırdeyım vallaa, aynen :)
hep ole olur zaten , dedıgın gıbı olunca nıye oldum dersın :) benımkı 4. ayda oldu, ohh dedım ne guzel bır senedır olmuyordum rahattım nerden cıktı dıye uzuldumsımdıye olmaman ıyı bencee emzırmen bıtıne kadar olmaman normal :)
bende pınarın cocuk sutunu aldım 1-2 kere hapur hupur ıctı, dunden berı verıyorum hcı ıcmıyorrr anlamadım , kendı sutumu verıyorum bıbronla hemen anlıyorrr ıcıyorr, arada pınarınkı sokuyorum ıtttıyor :)
Allah yardımcısı olsun, tabıkı herkezın durumu bır deıl ama , madem bır kere ultımatom verıldı, bu ıkı oluyor gereken yapılsın bencee. bıde yenı evlıı yanı( gercı yenısı eskısı yok bu ısın ama )
ucakla gereye gıdıyorsunuz canım ( tatıle gıttınıı bılıyorum daa neresı ) gıdıceınız yer havalanına yakınmıı ?? bızde cocukla rabayla gıtmeyı pek ıstemıyoruz ama hem ben ucaktan korkuyorum hemde baktıgımız yerler hep uzak cok havalanınaa
Canim bencede sadece emzir bide siz yerken yediklerinizden teklif edrrsin ama yemezsede zorlama bosver canim hem kendini hem eşini hemde mira kizi uzme guzel bir tatil olsun hepinizeTeşekkür ederim kızlar ne yazıkki o kadar zorladım ki yesin diye kustu hiçbişi yememesi bile kusMasından iidr de o kdr üzüldüm ki yemeyince oturdum Ağladım bi güzel neyse şimdi tatili emzirerek geçirmeye karar verdim yoksa bu tatil bize zehir olacak içimden hiçbişi yapmak gelmiyor şu ana kadar tek kare foto çelmişliğim bile yok
Canım biz Antalya laraya geldik havaalanına 15 dakika mesafede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?