2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
S Sevgidili5 cok geçmiş olsun canim
@minnakkartal hayirli yolculuklar canim bebekler genelde tatilde pek bisi yemiyor ki mira zaten yemeyen bi bebek bence cok zorlama beyzanin bile sadece emerek gecirdigi gun olmustu hatta donuste 200 gr vermisiz ama hem denizde o mutlu mutlu oynadi hem bana degisiklik oldu birak oda yemezse yemesin keyfinize bakin bi daha mira bu yasta olmayacak bu tatilin tadini cikarmaya bak ac olsa zaten aglar keyfi yerinde olsun eglenin tatilin tadini cikarin hem daha cok.sicak oralar ondanda yemeyebilir ne biliim bu anlar bi daha gelmez satili gun sonucta tafini cikar

Her gun verilmycekse cok degl aslinda.bi de blendrdan gecince daha rahat yer.emre bir ogunde 1 kofte yer sadece fazlasini yemiyo o yuzden 4-5 gun vermeye calsyorm canim.

Misafirler gece 2 de gitti. Bi de saat 12 gibi balkonda otururken eve giren üst komşuyu görmüşler. Onlarıda çağırdılar. Aslında bişey yapmadım çocuklar erkenden uyudular. Ama yinede çok yoruldum

Yuhhncok samimi arkadaslarmz gelrse oturur o kadar.

Anladim:)ben de 1 kase iciyo diye anladim.normal o zaman canim.ben daha hic vermedim cigerhic de anlamam.denym bari.

Kızlar oğlum anlamlı kelimelerine bi tane daha ekledi, bumbum(burun). Zaten burnunu gösteriyordu sorunca ama artık kendi burnunu da bizimkileri de bumbum diyip tutuyor :))))

Anamm yesinler onun bumbumunu

Oğlum çok su içiyor diye biberonu yettiremiuordum eeee bi de kk da gördüm almasam çatlardım pipetli suluk aldım :))) sevdi artık daha çok içiyor maşallah suluk da damacana kadar
Su miltarı ne kadar oldu azadın? Bende aldım pipetlilerden 250 ml civarı sanırım ve gece 2 kere bitiriyo onu.
Toplamda bir litreyi geçiyo günlük içtiği au miktarı iyice abarttık su işini

Evet aynen bende o kadarina izin vermem soyle dusun kendimiz okuldan yada cocukluk yillarindan arkadasin olsun erkek degil eve binanin onunden gecirir mi kocalar @kmltm yanlis anlama bayagi bi rahat gordum seni
aynı fıkırdeyım vallaa, aynen :)

Olunca niye oldum ne rahattım Dicem ama böylede garip geliyo eksik gibi
hep ole olur zaten , dedıgın gıbı olunca nıye oldum dersın :) benımkı 4. ayda oldu, ohh dedım ne guzel bır senedır olmuyordum rahattım nerden cıktı dıye uzuldum sımdıye olmaman ıyı bencee emzırmen bıtıne kadar olmaman normal :)
Kizima aptamilin cocuk sutunu aldim icerse diye onuda icmedi tafina bi bakiim dedim ayy bizim.ictigimiz sutle alakasi yok anne sutunemi benzetmeye calismislar bilmiyorum ama ben hiccc begenmedim

bende pınarın cocuk sutunu aldım 1-2 kere hapur hupur ıctı, dunden berı verıyorum hcı ıcmıyorrr anlamadım , kendı sutumu verıyorum bıbronla hemen anlıyorrr ıcıyorr, arada pınarınkı sokuyorum ıtttıyor :)
Kizlar moralim cok bozuk kardesim siddet görüyor hemde tek sebep zir cahil kv dolduruslari. Beni ariyor konusmak icin sesi titriyor anlatirken sutum kesildi dedi cok üzüldüm
Allah yardımcısı olsun, tabıkı herkezın durumu bır deıl ama , madem bır kere ultımatom verıldı, bu ıkı oluyor gereken yapılsın bencee. bıde yenı evlıı yanı( gercı yenısı eskısı yok bu ısın ama )

Biz havaalanındayız uçak rötar yaptı mira daa şimdiden bişi yememeye başladı sabahtan beride bir kez emdi sadece sonumuz hayır olsun
ucakla gereye gıdıyorsunuz canım ( tatıle gıttınıı bılıyorum daa neresı ) gıdıceınız yer havalanına yakınmıı ?? bızde cocukla rabayla gıtmeyı pek ıstemıyoruz ama hem ben ucaktan korkuyorum hemde baktıgımız yerler hep uzak cok havalanınaa

Su miltarı ne kadar oldu azadın? Bende aldım pipetlilerden 250 ml civarı sanırım ve gece 2 kere bitiriyo onu.
Toplamda bir litreyi geçiyo günlük içtiği au miktarı iyice abarttık su işini
Bizim de geçiyordur bir litreyi :/

Masallah azada:) kostek ne bu arada
Bi ritüel. Babam azadı omuzuna aldı, iki ayak başparmağına dikiş ipini gevşekçe bağladık azada, babam azadı öyle gezdirirken parktaki çocuklat koşup ipi kopardılar ve ben de şekerleme attım havaya çocuklar topladı. Sonra da oarktakilere çikolata dağıttım :) anlamı çocuğun ayakları arasındaki bağı koparıp hızlı yürümesini sağlamakmış :))))

Cok guzelmis bol bol.fotoda cekseydin inşallah devami gelir yurumesinin ama cok yorucu gercekten hazirlan

Sağol canım

S Sevgidili5 gecms olsun canm ilerlemz umarim.

@minnakkartal bence de hic skma kendini birak sadece emsin ya da ne yiyosa onu ver sadece.tadini cikar tatilin
Sağol canım yaa ilerliyo ne yazikki dis boğaz enfeksiyonu hepsi bi aradaymis ne yazikki. Dondurma falan yiyo du arada sanırım ondan oldu. Ateside 37.5 dan aşağı düşmüyo

Oğlum çok su içiyor diye biberonu yettiremiuordum eeee bi de kk da gördüm almasam çatlardım pipetli suluk aldım :))) sevdi artık daha çok içiyor maşallah suluk da damacana kadar
Ne zamandir aklimda bende istiyirum ama bi fırsat bulupta alamadim en kisa surede alacam hala ufak sulukla iciyo haliyle yetmiyor

Ilk defa duydum

benimde emzirememe sorunumdan dolayı (göğüs yarası acısı dayanamama vs) bir gece ağlama krizinde verdik emziği..o gün bugündür acaip derecede önemli bir kurtarıcı bizim için..hiç yadırgamadı da..artık gördüğü yerde alıp atıyor ağzına emiyor..uykuya geçiş ve dalması için olmazsa olmazımız şu an..emziğe karşıydım hamileyken ama bazen olmuyor mecbur kalıyorsun işte..karşı olduğum çoğu şeyide yaptım zaten o yüzden nasıl bırakıcaz,çok merak ediyorum..pek umudum yok ama inşallah bizde de sizin gibi bir anda olur ve Efe istemez..

bende kendinden pipetli şunu aldım

Hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller. Zorlama hiç emdiği kadar yediği kadar artik. ona denizde havuzda eğlenmek en vitaminli besinden daha iyi gelecektir şimdi. Bol bol eglenin güzel fotoğraf lar çekin.

S Sevgidili5 gecms olsun canm ilerlemz umarim.

@minnakkartal bence de hic skma kendini birak sadece emsin ya da ne yiyosa onu ver sadece.tadini cikar tatilin
Teşekkür ederim kızlar ne yazıkki o kadar zorladım ki yesin diye kustu hiçbişi yememesi bile kusMasından iidr de o kdr üzüldüm ki yemeyince oturdum Ağladım bi güzel neyse şimdi tatili emzirerek geçirmeye karar verdim yoksa bu tatil bize zehir olacak içimden hiçbişi yapmak gelmiyor şu ana kadar tek kare foto çelmişliğim bile yok

Canım biz Antalya laraya geldik havaalanına 15 dakika mesafede

Canim bencede sadece emzir bide siz yerken yediklerinizden teklif edrrsin ama yemezsede zorlama bosver canim hem kendini hem eşini hemde mira kizi uzme guzel bir tatil olsun hepinize

@minnakkartal lutfen zorlama guzel bir tatil gecirin teklif et yemezse bosver birak yetmese emin ol ki ac durmaz kendini sıkma iyi tatiller bol bol foto bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…