iyi yapmissin canim gule gule giyin biz 28 agustosta gitcez tatile insallah@minnakkartal @yazyagmuru ve tatile gidicrk diger hatunlar benim yerime de tatil yapin o havuzlara girin :) bende hovardalik yaptim bugun terlik ve elbise aldim kendime ucuz hemde iyi geldi degisik bisseyler :)
Ha ha hay pis deyip agzina mi atiyor hay Allahim ya cok tatlilar bu kuzularBizimki de halının tüylerini yolup bana gösteriyor pis pis diyor sonra ağzına atıyor
bu bardakla içiyor mu canim? Benimki bardağı eline almak istiyor tabi döküyor hepsini:)benimde emzirememe sorunumdan dolayı (göğüs yarası acısı dayanamama vs) bir gece ağlama krizinde verdik emziği..o gün bugündür acaip derecede önemli bir kurtarıcı bizim için..hiç yadırgamadı da..artık gördüğü yerde alıp atıyor ağzına emiyor..uykuya geçiş ve dalması için olmazsa olmazımız şu an..emziğe karşıydım hamileyken ama bazen olmuyor mecbur kalıyorsun işte..karşı olduğum çoğu şeyide yaptım zateno yüzden nasıl bırakıcaz,çok merak ediyorum..pek umudum yok ama inşallah bizde de sizin gibi bir anda olur ve Efe istemez..
bende kendinden pipetli şunu aldım
Eki Görüntüle 1606870
Himm yakinmisiniz canim.iyi tatiller.bu tatil mirayada tatil olsun canim sıkma,yemeğe yemesin emzirirken sadeceTeşekkür ederim kızlar ne yazıkki o kadar zorladım ki yesin diye kustu hiçbişi yememesi bile kusMasından iidr de o kdr üzüldüm ki yemeyince oturdum Ağladım bi güzel neyse şimdi tatili emzirerek geçirmeye karar verdim yoksa bu tatil bize zehir olacak içimden hiçbişi yapmak gelmiyor şu ana kadar tek kare foto çelmişliğim bile yok
Canım biz Antalya laraya geldik havaalanına 15 dakika mesafede
siz nereye gitcek siniz canim?iyi yapmissin canim gule gule giyin biz 28 agustosta gitcez tatile insallah
Ben hala suluk doldurma asamasindayim iki tane wee buyuk suluk aldim icemedi. Pipetli bebedor alacam aksama kadar suluk dolduruyomEki Görüntüle 1606957 bende biktim suluk doldurmaktan disari cikarken sulugu doldurup bi sisede yanima aliyodum bugun buyuk suluk aldim
Gökçe bi ara elinde ne varsa atıp. Attı attı diye bağırıyordu :)Nehir de bazi kelimeleri soyluyo anneyi zaten en bAstN beri diyodu bazen biseyi atqcagi zaman atma diyodum oda simdi atti diyo elime bugun legonun parcasini almis balkomdan atmis bana da geliyi atti diyo bide bak diyo parmagiyla gosteriyo kedi kopek gecsin bak diyo
Bizimki isi oyuna donderdi artik mama sandalyesinde yemek koyuyim yiyo bazende atti diyerek atiyo bide uykusu gelince yastik buluyo geliyo basini yastiga koyup nen nen diyoGökçe bi ara elinde ne varsa atıp. Attı attı diye bağırıyordu :)
Oğlum çok su içiyor diye biberonu yettiremiuordum eeee bi de kk da gördüm almasam çatlardım pipetli suluk aldım :))) sevdi artık daha çok içiyor maşallah suluk da damacana kadar
Azad 4-5 adım atıyor diye eşim tarafının geleneklerine göre bugün kostek kopardık parkta, bakalım inanışa göre yürümesi hızlanırmış :)
Bugün pek sessiz burasi
Kesin esin o pipetli suluktan bi sekilde kk ya yine giydirirBen de alym ondan eksik kalmamaliyim
Biz de yaptk onu ama biraz farkli sizinkinden:)yurumesi cok sonra hizlandi ama:)batil inanc isteondan da eksik kalmadik
Ben kv deydim geleneksel cumartesi yemegi
Sağol canım boğaz enfeksiyonu ve diş çıkarma ikisi birden olduğu için atesi dusmuyomus. En düşük hali 37.5 sürekli yüksek şu anda yine ateşli hiç hali kalmadı ama.3 dört gün sürer ateş dedi.@cann10 canim cok uzuldum kardesine sartlar nedir bilmiyorum ama kardesin kendini ezdirtmesin hele siddet cok kotu daha yeni evlilermis eger sessiz kalirsa arkasi gelir canim siz daha iyi bilirsiniz ama izin vermeyin buna S Sevgidili5 canim gecmis olsun Yigit e insallah simdi daha iyidir dr a goturdun mu ne dedi
bu bardakla içiyor mu canim? Benimki bardağı eline almak istiyor tabi döküyor hepsini:)
Nehir de bazi kelimeleri soyluyo anneyi zaten en bAstN beri diyodu bazen biseyi atqcagi zaman atma diyodum oda simdi atti diyo elime bugun legonun parcasini almis balkomdan atmis bana da geliyi atti diyo bide bak diyo parmagiyla gosteriyo kedi kopek gecsin bak diyo
Aynı gökçe :) bunları gökçede yapıyo. Yastığa kafasını koyup sağa sola sallayıp eee eee sallamasini çok seviyorum.Bizimki isi oyuna donderdi artik mama sandalyesinde yemek koyuyim yiyo bazende atti diyerek atiyo bide uykusu gelince yastik buluyo geliyo basini yastiga koyup nen nen diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?