2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oğlum çok su içiyor diye biberonu yettiremiuordum eeee bi de kk da gördüm almasam çatlardım pipetli suluk aldım :))) sevdi artık daha çok içiyor maşallah suluk da damacana kadar
bende biktim suluk doldurmaktan disari cikarken sulugu doldurup bi sisede yanima aliyodum bugun buyuk suluk aldim

@cann10 canim cok uzuldum kardesine sartlar nedir bilmiyorum ama kardesin kendini ezdirtmesin hele siddet cok kotu daha yeni evlilermis eger sessiz kalirsa arkasi gelir canim siz daha iyi bilirsiniz ama izin vermeyin buna S Sevgidili5 canim gecmis olsun Yigit e insallah simdi daha iyidir dr a goturdun mu ne dedi

A apriori11 masallah Azad a kelimeler cogaliyor artik ben de Ecenin altini degistirirken pis kokuyor Ece dedim pis demeyi ogrenmis bugun kardesime pis deyip durdu:)))
Bizimki de halının tüylerini yolup bana gösteriyor pis pis diyor sonra ağzına atıyor

bu bardakla içiyor mu canim? Benimki bardağı eline almak istiyor tabi döküyor hepsini:)

Himm yakinmisiniz canim.iyi tatiller.bu tatil mirayada tatil olsun canim sıkma,yemeğe yemesin emzirirken sadece
iyi yapmissin canim gule gule giyin biz 28 agustosta gitcez tatile insallah
siz nereye gitcek siniz canim?

Sonunda evimizdeyiz. Nevsehirdeki düğüne gökçe ile gittik geldik. Ama anahtari bulamadım eve gelmek yerine arkadaşıma gittim. Eşimi aradım. Oda nigdeye 45 dk uzaklıkta bi dugundeydi. Geldi aldı bizi. Gökçe çok terledi arabada. İnşallah hasta olmaz. Üç kez üstünü değiştirdim.

Gökçe bi ara elinde ne varsa atıp. Attı attı diye bağırıyordu :)

Oğlum çok su içiyor diye biberonu yettiremiuordum eeee bi de kk da gördüm almasam çatlardım pipetli suluk aldım :))) sevdi artık daha çok içiyor maşallah suluk da damacana kadar

Ben de alym ondan eksik kalmamaliyim

Azad 4-5 adım atıyor diye eşim tarafının geleneklerine göre bugün kostek kopardık parkta, bakalım inanışa göre yürümesi hızlanırmış :)

Biz de yaptk onu ama biraz farkli sizinkinden:)yurumesi cok sonra hizlandi ama:)batil inanc isteondan da eksik kalmadik

Bugün pek sessiz burasi

Ben kv deydim geleneksel cumartesi yemegi

Sağol canım boğaz enfeksiyonu ve diş çıkarma ikisi birden olduğu için atesi dusmuyomus. En düşük hali 37.5 sürekli yüksek şu anda yine ateşli hiç hali kalmadı ama.3 dört gün sürer ateş dedi.

bu bardakla içiyor mu canim? Benimki bardağı eline almak istiyor tabi döküyor hepsini:)

Daha dün aldım zaten..normal bardak sandı önce,bardaktan içtiği gibi içmeye kalktı nasıl yapacağını gösterdim falan olmadı,anlayamadı heralde..sonra bardağın pipetinin içine normal başka pipet koydum o şekilde içti..sonra çıkarıp bidaha bardağın pipetle denedik,1-2 kez yaptı galiba ama daha net bir başarı elde edemedik

Emeklesin,yürüsün,koşsun derken sıra konuşmalarında..merakla beklediğimiz şey şimdi bu

Bizimki isi oyuna donderdi artik mama sandalyesinde yemek koyuyim yiyo bazende atti diyerek atiyo bide uykusu gelince yastik buluyo geliyo basini yastiga koyup nen nen diyo
Aynı gökçe :) bunları gökçede yapıyo. Yastığa kafasını koyup sağa sola sallayıp eee eee sallamasini çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…