gökçede bu ara konuşmaya hız verdi. Anne baba diyo zaten. Nerde şise kavanoz görse kapak kapak diyo kapaklarını çıkartmamı istiyo. Kapalı kapı çekmece dolap görsün aç diyo. Elindekileri at diyerek atıyo. Oyuncaklarını sepete doldururken bir iki üç diyerek dolduruyodum hep, onu öğrenmiş şelilleri falan kovaya atarken bi ikki diyerek atıyo. Tlfnla konuşurken alo diyo. Çorabını koklayıp ıyyy diyo. Kuşs ku diyo. Gel ve giti biliyo. Ayakların nerde deyince aya aya diyip ayaklarını gösteriyo bide pepe pepr büyüdün mü sen şarkısını sürekli söylerim. Onu öğrenmiş pepe pepe diyip duruyoNehir de bazi kelimeleri soyluyo anneyi zaten en bAstN beri diyodu bazen biseyi atqcagi zaman atma diyodum oda simdi atti diyo elime bugun legonun parcasini almis balkomdan atmis bana da geliyi atti diyo bide bak diyo parmagiyla gosteriyo kedi kopek gecsin bak diyo
bende 1-2denedim içmesi icin.bardak gibi eline alıyor.sonra kaldırdım bardağı.biberonla veriyorum halaDaha dün aldım zaten..normal bardak sandı önce,bardaktan içtiği gibi içmeye kalktınasıl yapacağını gösterdim falan olmadı,anlayamadı heralde..sonra bardağın pipetinin içine normal başka pipet koydum o şekilde içti..sonra çıkarıp bidaha bardağın pipetle denedik,1-2 kez yaptı galiba ama daha net bir başarı elde edemedik
Emeklesin,yürüsün,koşsun derken sıra konuşmalarında..merakla beklediğimiz şey şimdi bu
Niye canim esin miAy eskiden haftasonu gelsin diye iple çekerdim, şimdi de gelmesin gelse de çabuk bitsin diye bakıyorum haftasonuna :/
Benim 23 eylül de bitiyor canımisimdeyimgucumdeyim süt iznin ne zaman bitiyor beraber bitecekti bizimkisi de
Ins hasta olmaz bizde bu aksam dugune gidecez heralde yemekli olunca kacirmak istemiyorumSonunda evimizdeyiz. Nevsehirdeki düğüne gökçe ile gittik geldik. Ama anahtari bulamadım eve gelmek yerine arkadaşıma gittim. Eşimi aradım. Oda nigdeye 45 dk uzaklıkta bi dugundeydi. Geldi aldı bizi. Gökçe çok terledi arabada. İnşallah hasta olmaz. Üç kez üstünü değiştirdim.
Ben hala iciremedim gece emerek doymuyor haliyle cok uyaniyor sut icmeye alissaydi gece verirdim sık uyanmazdi. Bi alissaydiBebişi süt içmeyen anneler. Gökçeye bi türlü içiremedim sütü. Sonra aklıma badem sütü yapıp vermek geldi. Süt alerjisi olan çocuklara falan içiriyolar genelde. Hem protein vitamin ve kalsiyum açısındanda baya zengin. İnek sütü alternatifi sayılıyomuş zatrn. Tadıda daha lezzetli. Hamileyken içmiştim ben.
Onu deneyeyim dedim. Dün çiğ badem aldım bu gün yaptım. İçinede azıcık tarçın koydudm hatta ve gayet güzel içti. Sizede tavsiye ederim deneyin isterseniz.
1 su bardağı çiğ badem 8 saat kadar suda bekletilcek. Sonra o su dökülcek. Bademler süzülcek.
Mikserin içerisine bademleri koyup üzerine 250 ml su eklencek. Mikserde iyice parçalanana kadar karıştırılcak. Sonra üzerine 750 ml su eklenip yine karıştırılcak. İçindeki bademler süzülcek süzgeçle. (Ben bu bademleri kahvaltısına ekledim.)
Azıcık tarçın koydum içine ve güzelce içti gökçr. Miktarı çok oluyo ama hava almayan cam kapta 4-5 gün saklanabilirmiş.
Yesss :/Niye canim esin mi
Bence bunu dene canım o zaman. Gökçrde hiç bi şekilde içmiyo. Peynir yoğurtta yemiyo. Gerçi şu sıralar hiç bişey yemiyo. Dediğin gibi sütte yetmeyince bunu denedim ve içti.Ben hala iciremedim gece emerek doymuyor haliyle cok uyaniyor sut icmeye alissaydi gece verirdim sık uyanmazdi. Bi alissaydi
Canim bencede sadece emzir bide siz yerken yediklerinizden teklif edrrsin ama yemezsede zorlama bosver canim hem kendini hem eşini hemde mira kizi uzme guzel bir tatil olsun hepinize
@minnakkartal lutfen zorlama guzel bir tatil gecirin teklif et yemezse bosver birak yetmese emin ol ki ac durmaz kendini sıkma iyi tatiller bol bol foto bekliyoruzz
@minnakkartal lutfen yipratma kendini bol bol emzir Mira yi guzel fotograflar bekliyoruz senden
bu bardakla içiyor mu canim? Benimki bardağı eline almak istiyor tabi döküyor hepsini:)
Himm yakinmisiniz canim.iyi tatiller.bu tatil mirayada tatil olsun canim sıkma,yemeğe yemesin emzirirken sadece
siz nereye gitcek siniz canim?
Favladım eve gidince denicem mutlaka Sağol canımBebişi süt içmeyen anneler. Gökçeye bi türlü içiremedim sütü. Sonra aklıma badem sütü yapıp vermek geldi. Süt alerjisi olan çocuklara falan içiriyolar genelde. Hem protein vitamin ve kalsiyum açısındanda baya zengin. İnek sütü alternatifi sayılıyomuş zatrn. Tadıda daha lezzetli. Hamileyken içmiştim ben.
Onu deneyeyim dedim. Dün çiğ badem aldım bu gün yaptım. İçinede azıcık tarçın koydudm hatta ve gayet güzel içti. Sizede tavsiye ederim deneyin isterseniz.
1 su bardağı çiğ badem 8 saat kadar suda bekletilcek. Sonra o su dökülcek. Bademler süzülcek.
Mikserin içerisine bademleri koyup üzerine 250 ml su eklencek. Mikserde iyice parçalanana kadar karıştırılcak. Sonra üzerine 750 ml su eklenip yine karıştırılcak. İçindeki bademler süzülcek süzgeçle. (Ben bu bademleri kahvaltısına ekledim.)
Azıcık tarçın koydum içine ve güzelce içti gökçr. Miktarı çok oluyo ama hava almayan cam kapta 4-5 gün saklanabilirmiş.
Hepimiz birbirimizden bişi görüp alma halindeyiz reklam yaptırmak isteyen firmalar bizle anlaşsın@kmltm bu arada minnakın bahsettiği baloncuk tabancasını da buldum, aldım ondan da geri kalmadım
Bi ara bende almistim onlardan nehir yuzunu burusturdu hic sevmiyo bide hazir kek vermistim agzina degdirdi diliyle ittirdi ve keki parca parca etti oynadi evde kek tiramisu etimek yapiyom bayagi yiyor hazir biseyler alinca sevmiyo agzini kitliyoKızlar teşekkür ederim iyiki varsınız bugünde bişi yemedi ama ben daa rahatım emziriyorum sadece keyfi yerinde suya bayıldı çıkmak istemiyo bia eşimle bişi anlamadık pek tam panikli anne babayız bu arada yedirmeyi deneyeceğim şeyleri odaya alıyorum dün restoranda kusunca bi daa öyle bişi olsun istemedik
Favladım eve gidince denicem mutlaka Sağol canım
Hepimiz birbirimizden bişi görüp alma halindeyiz reklam yaptırmak isteyen firmalar bizle anlaşsın
Bu arada danane denedim tekrar miraya üç saatte bi tane bitirdi ama buna da şükür
Az kalmış benim bu ay başı bitiyorBenim 23 eylül de bitiyor canımama sanki senin benden biraz daha önce bitecekti.
Hayırlısı bakalım bunada şükür.Az kalmış benim bu ay başı bitiyor
Elif beyaz renk sivi olan bardagi gorunce hemen kafasini ceviriyor tadina bile bakmiyor. Ayrani da sut saniyo icmiyo bunuda icmez. Renkli sivi denemem lazimBence bunu dene canım o zaman. Gökçrde hiç bi şekilde içmiyo. Peynir yoğurtta yemiyo. Gerçi şu sıralar hiç bişey yemiyo. Dediğin gibi sütte yetmeyince bunu denedim ve içti.
Çiğ badem de kulede adesenin önünde ki kuruyemişçide var alacak olursan
Marmarise gitcez canim
bu bardakla içiyor mu canim? Benimki bardağı eline almak istiyor tabi döküyor hepsini:)
Himm yakinmisiniz canim.iyi tatiller.bu tatil mirayada tatil olsun canim sıkma,yemeğe yemesin emzirirken sadece
siz nereye gitcek siniz canim?
Ece de butun hayvanlara miyav diyor evde oyuncak kuzu var ona onceden me diyordu artik ona da miyav diyor:))Hayvanat bahcesine gittigimizde kizim butun hayvanlara havv hav dedi. Kopege bakmaya sira gelince kopek hav deyince korktu bu sefer. Bugun orda cekilen fotolari kizimla bakiyoruz deve ile cekilmis fotosunu gorunce yine hav havv diyo. Unutmamis sipa
Hay Allah canim ikisi ust uste gelmis insallah cabuk atlatirsiniz ates halsiz birakiyor cocuklariSağol canım boğaz enfeksiyonu ve diş çıkarma ikisi birden olduğu için atesi dusmuyomus. En düşük hali 37.5 sürekli yüksek şu anda yine ateşli hiç hali kalmadı ama.3 dört gün sürer ateş dedi.
Canim insallah bir an once duzelir aranizAy eskiden haftasonu gelsin diye iple çekerdim, şimdi de gelmesin gelse de çabuk bitsin diye bakıyorum haftasonuna :/
haklisin canim boyle bir durumda ben de bozulurdum annelerini gorunce bu erkekler bir tuhaf oluyorKızlar dün arkadaşıma gidicektim ordan birlikte gidecektir düğüne. Eşimin de anne baba kardes yigen hepsi bizde. Onlarda birlikte köye düğüne gidecekleri. Bunlar hazırlamaya başladılar çıkacaklar. Ama eşimde dahil kimse hadi senide arkadaşına bırakalım demedi. Acayip bozuldum. Tam öğlen sıcağı bide. Benim suratım asıldı. Eşim ne oldu ne yaptım dedi. Söylemedim. Israr etti ama söylemedim. Sonra ben surat yapıyorum diye seni arkadaşina birakiyim mı dedi. Bende gerek yok her zaman ki gibi tek giderim dedim. Oda hiç ısrar etmedi. Bu sıcakta çocukla elinde poşet sırtında çanta nasıl gidicen demedi yaaa. Neyse sabah annesi dışarı çıkıyordu. Eşim hemen atladı ben götürürüm sen yürüme, nasıl gidecem oraya dedi. Nasıl bozuldum anlatamam. Tabi benim surat gene asıldı ve hala ne yapıp beni üzdüğünü anlamadı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?