kakaolu dene bi de veya meyveli yap belki oyle severElif beyaz renk sivi olan bardagi gorunce hemen kafasini ceviriyor tadina bile bakmiyor. Ayrani da sut saniyo icmiyo bunuda icmez. Renkli sivi denemem lazim
Beni üzüyorsun diyo. Bende üzülüyorum sende üzül dedim.isimdeyimgucumdeyim bu öküzümsü tipler anlamiyo malesef bosuna kendini sıkıp uzme acik acik soyle yuzune beni goturcegine anana atliyosun de bilsin niye surat yaptigini senij canin sıkılcagina onun cani sıkılsin
Afiyet olsun miraya. Kasmayın Bırakın tatilin keyfini çıkarınKızlar teşekkür ederim iyiki varsınız bugünde bişi yemedi ama ben daa rahatım emziriyorum sadece keyfi yerinde suya bayıldı çıkmak istemiyo bia eşimle bişi anlamadık pek tam panikli anne babayız bu arada yedirmeyi deneyeceğim şeyleri odaya alıyorum dün restoranda kusunca bi daa öyle bişi olsun istemedik
Favladım eve gidince denicem mutlaka Sağol canım
Hepimiz birbirimizden bişi görüp alma halindeyiz reklam yaptırmak isteyen firmalar bizle anlaşsın
Bu arada danane denedim tekrar miraya üç saatte bi tane bitirdi ama buna da şükür
Trip yapma basılsa anlamayacak direk söyle bence. Kütük işte tersten de düzden de aynı , ben o yüzden artık ince düşünüp anlamasını beklemiyorum direk söylüyorum.Kızlar dün arkadaşıma gidicektim ordan birlikte gidecektir düğüne. Eşimin de anne baba kardes yigen hepsi bizde. Onlarda birlikte köye düğüne gidecekleri. Bunlar hazırlamaya başladılar çıkacaklar. Ama eşimde dahil kimse hadi senide arkadaşına bırakalım demedi. Acayip bozuldum. Tam öğlen sıcağı bide. Benim suratım asıldı. Eşim ne oldu ne yaptım dedi. Söylemedim. Israr etti ama söylemedim. Sonra ben surat yapıyorum diye seni arkadaşina birakiyim mı dedi. Bende gerek yok her zaman ki gibi tek giderim dedim. Oda hiç ısrar etmedi. Bu sıcakta çocukla elinde poşet sırtında çanta nasıl gidicen demedi yaaa. Neyse sabah annesi dışarı çıkıyordu. Eşim hemen atladı ben götürürüm sen yürüme, nasıl gidecem oraya dedi. Nasıl bozuldum anlatamam. Tabi benim surat gene asıldı ve hala ne yapıp beni üzdüğünü anlamadı :/
Ooooo bende tel çoktan koptu. Gayet ayrı takılıyorum ama haftasonu dipdibeyiz sıkılıyorum :/
Simdi tarcinli denedim tadina baktiramadim. Bide kakao ekleyeyimkakaolu dene bi de veya meyveli yap belki oyle sever
bence açık açık söyle canım. Çünkü anlamıyolar. Kendini boşuna daha fazla üzüyosunKızlar dün arkadaşıma gidicektim ordan birlikte gidecektir düğüne. Eşimin de anne baba kardes yigen hepsi bizde. Onlarda birlikte köye düğüne gidecekleri. Bunlar hazırlamaya başladılar çıkacaklar. Ama eşimde dahil kimse hadi senide arkadaşına bırakalım demedi. Acayip bozuldum. Tam öğlen sıcağı bide. Benim suratım asıldı. Eşim ne oldu ne yaptım dedi. Söylemedim. Israr etti ama söylemedim. Sonra ben surat yapıyorum diye seni arkadaşina birakiyim mı dedi. Bende gerek yok her zaman ki gibi tek giderim dedim. Oda hiç ısrar etmedi. Bu sıcakta çocukla elinde poşet sırtında çanta nasıl gidicen demedi yaaa. Neyse sabah annesi dışarı çıkıyordu. Eşim hemen atladı ben götürürüm sen yürüme, nasıl gidecem oraya dedi. Nasıl bozuldum anlatamam. Tabi benim surat gene asıldı ve hala ne yapıp beni üzdüğünü anlamadı :/
benim sıpa çilekli kakaolu hiç birini içmedi. Kakao koyarsan çinkoda alır. İnşallah yer canım.Elif beyaz renk sivi olan bardagi gorunce hemen kafasini ceviriyor tadina bile bakmiyor. Ayrani da sut saniyo icmiyo bunuda icmez. Renkli sivi denemem lazim
Canim az once kakaolu yarim fincan sut icti acti baya. Birazdan dugune gidecez belki ugrariz canim ben kent plazadan kizima hic ayakkabi almadim gecen haftaki dugun icin bedesten carsisinin ordaki ayakkabicilar carsisindan aldim vicco 40 lira. Orasi cok uygunbence açık açık söyle canım. Çünkü anlamıyolar. Kendini boşuna daha fazla üzüyosun
benim sıpa çilekli kakaolu hiç birini içmedi. Kakao koyarsan çinkoda alır. İnşallah yer canım.
Bu arada kent plazada stepup var ya hani sadece bebek ayakkabıları satan mağaza. Orda %50 indirim var. Eğer ihtiyacınız varsa kaçırma derim canım.
Gökçenin ayağına uygun ayakkabı bulamıyodum altı sert tabanlı. Bulduğumda 100 küsürdü pahalı olunca alamamıştım. 50 liraya düşmüş aldım sonunda
bencede direk Konuşmak en iyisi anlamıyorlar çünkü hatta buna mı takıldın demeleri var bide ki aslında çok Haklısın bende feci bozulurdumKızlar dün arkadaşıma gidicektim ordan birlikte gidecektir düğüne. Eşimin de anne baba kardes yigen hepsi bizde. Onlarda birlikte köye düğüne gidecekleri. Bunlar hazırlamaya başladılar çıkacaklar. Ama eşimde dahil kimse hadi senide arkadaşına bırakalım demedi. Acayip bozuldum. Tam öğlen sıcağı bide. Benim suratım asıldı. Eşim ne oldu ne yaptım dedi. Söylemedim. Israr etti ama söylemedim. Sonra ben surat yapıyorum diye seni arkadaşina birakiyim mı dedi. Bende gerek yok her zaman ki gibi tek giderim dedim. Oda hiç ısrar etmedi. Bu sıcakta çocukla elinde poşet sırtında çanta nasıl gidicen demedi yaaa. Neyse sabah annesi dışarı çıkıyordu. Eşim hemen atladı ben götürürüm sen yürüme, nasıl gidecem oraya dedi. Nasıl bozuldum anlatamam. Tabi benim surat gene asıldı ve hala ne yapıp beni üzdüğünü anlamadı :/
hadi inşallah alışır:)Canim az once kakaolu yarim fincan sut icti acti baya. Birazdan dugune gidecez belki ugrariz canim ben kent plazadan kizima hic ayakkabi almadim gecen haftaki dugun icin bedesten carsisinin ordaki ayakkabicilar carsisindan aldim vicco 40 lira. Orasi cok uygun
inşallah sever canım.Kızlar teşekkür ederim iyiki varsınız bugünde bişi yemedi ama ben daa rahatım emziriyorum sadece keyfi yerinde suya bayıldı çıkmak istemiyo bia eşimle bişi anlamadık pek tam panikli anne babayız bu arada yedirmeyi deneyeceğim şeyleri odaya alıyorum dün restoranda kusunca bi daa öyle bişi olsun istemedik
Favladım eve gidince denicem mutlaka Sağol canım
Hepimiz birbirimizden bişi görüp alma halindeyiz reklam yaptırmak isteyen firmalar bizle anlaşsın
Bu arada danane denedim tekrar miraya üç saatte bi tane bitirdi ama buna da şükür
Benim 23 eylül de bitiyor canımama sanki senin benden biraz daha önce bitecekti.
Kizlar nasil süt iznini bitiyor ki sizin?devlet memurunun bide,sizin kanunlar daha farklı.benimki bile ocak 2016 da bitiyor,sizinki niye bole??Az kalmış benim bu ay başı bitiyor
Ben kaçırdım mi A apriori11 noldu size bole uzun süreli? Bu derece soğudu?
bencede açık açık sole anasina gelince var.sana gelince yokisimdeyimgucumdeyim bu öküzümsü tipler anlamiyo malesef bosuna kendini sıkıp uzme acik acik soyle yuzune beni goturcegine anana atliyosun de bilsin niye surat yaptigini senij canin sıkılcagina onun cani sıkılsin
Marmaris'te nereye canim?:) bizde daha karar vermek ama marmarise alternatifleri arasindaMarmarise gitcez canim
Ece de butun hayvanlara miyav diyor evde oyuncak kuzu var ona onceden me diyordu artik ona da miyav diyor:))
Hay Allah canim ikisi ust uste gelmis insallah cabuk atlatirsiniz ates halsiz birakiyor cocuklari
Canim insallah bir an once duzelir araniz
haklisin canim boyle bir durumda ben de bozulurdum annelerini gorunce bu erkekler bir tuhaf oluyor
Ya valla uzun hikaye çilekcim anlatıp tekrar canımı sıkanayacağım şimdi böyle iyiyim
Himm tamam canim.canın sıkılcagina boşver tabi.ısallah en kisa zamanda her şey yoluna girer:)Ya valla uzun hikaye çilekcim anlatıp tekrar canımı sıkanayacağım şimdi böyle iyiyim
Hayırlı olsun ayakkabınız canım :)bence açık açık söyle canım. Çünkü anlamıyolar. Kendini boşuna daha fazla üzüyosun
benim sıpa çilekli kakaolu hiç birini içmedi. Kakao koyarsan çinkoda alır. İnşallah yer canım.
Bu arada kent plazada stepup var ya hani sadece bebek ayakkabıları satan mağaza. Orda %50 indirim var. Eğer ihtiyacınız varsa kaçırma derim canım.
Gökçenin ayağına uygun ayakkabı bulamıyodum altı sert tabanlı. Bulduğumda 100 küsürdü pahalı olunca alamamıştım. 50 liraya düşmüş aldım sonunda
Canim benim doğum iznim 2014 23 eylülde bitmişti. 6 ay 3 saat 6 ay 1.5 saat iznim vardı. Oda 23 eylülde son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?