2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Afiyet olsun miraya. Kasmayın Bırakın tatilin keyfini çıkarın

Trip yapma basılsa anlamayacak direk söyle bence. Kütük işte tersten de düzden de aynı , ben o yüzden artık ince düşünüp anlamasını beklemiyorum direk söylüyorum.

A apriori11 tekrar konusup orta yolu bulmalisiniz bence zaman uzadikca dahada kopukluk olucak
Ooooo bende tel çoktan koptu. Gayet ayrı takılıyorum ama haftasonu dipdibeyiz sıkılıyorum :/

bence açık açık söyle canım. Çünkü anlamıyolar. Kendini boşuna daha fazla üzüyosun

Elif beyaz renk sivi olan bardagi gorunce hemen kafasini ceviriyor tadina bile bakmiyor. Ayrani da sut saniyo icmiyo bunuda icmez. Renkli sivi denemem lazim
benim sıpa çilekli kakaolu hiç birini içmedi. Kakao koyarsan çinkoda alır. İnşallah yer canım.

Bu arada kent plazada stepup var ya hani sadece bebek ayakkabıları satan mağaza. Orda %50 indirim var. Eğer ihtiyacınız varsa kaçırma derim canım.
Gökçenin ayağına uygun ayakkabı bulamıyodum altı sert tabanlı. Bulduğumda 100 küsürdü pahalı olunca alamamıştım. 50 liraya düşmüş aldım sonunda

Canim az once kakaolu yarim fincan sut icti acti baya. Birazdan dugune gidecez belki ugrariz canim ben kent plazadan kizima hic ayakkabi almadim gecen haftaki dugun icin bedesten carsisinin ordaki ayakkabicilar carsisindan aldim vicco 40 lira. Orasi cok uygun

bencede direk Konuşmak en iyisi anlamıyorlar çünkü hatta buna mı takıldın demeleri var bide ki aslında çok Haklısın bende feci bozulurdum

hadi inşallah alışır:)
Ben oraları hiç bilmiyorum canım ya. Anca merkezdeki yerlere bakıyorum. Onlarda büyük markalar olunca pahalı oluyo. Ayakları normal olsa daha öncede bulurdumda 18 numara bile büyük oluyo. O numaradada hep patikler var sert tabanlılar yok. Bi iki markada var. 100 liranın üstünde hep. Bu gün indirimi görünce baya sevindim.

inşallah sever canım.

Benim 23 eylül de bitiyor canım ama sanki senin benden biraz daha önce bitecekti.

Az kalmış benim bu ay başı bitiyor
Kizlar nasil süt iznini bitiyor ki sizin?devlet memurunun bide,sizin kanunlar daha farklı.benimki bile ocak 2016 da bitiyor,sizinki niye bole??
A apriori11 tekrar konusup orta yolu bulmalisiniz bence zaman uzadikca dahada kopukluk olucak
Ben kaçırdım mi A apriori11 noldu size bole uzun süreli? Bu derece soğudu?
bencede açık açık sole anasina gelince var.sana gelince yok

Marmaris'te nereye canim?:) bizde daha karar vermek ama marmarise alternatifleri arasinda

Ya valla uzun hikaye çilekcim anlatıp tekrar canımı sıkanayacağım şimdi böyle iyiyim

Hayırlı olsun ayakkabınız canım :)
Sanirim haklısınız buarada. Direk söylemedikce anlamaz.

Canim benim doğum iznim 2014 23 eylülde bitmişti. 6 ay 3 saat 6 ay 1.5 saat iznim vardı. Oda 23 eylülde son.

Off sinirlerim alt ust kizima bile bugun bagirdim hele az once deli gibi avaz avaz yorgunum bitkinim hele su pazar gununu hic sevmiyom nehir erken kalkiyo 9 gibi kalkimca kahvalti yapailacak adamda uyuyup duruyo biraz erken kalksa kahvalti yapsak sonra geri uyusa tamam geri uyuyacak yatma yatak odasinda gumduz nehir uyumuyo bu sefer babasi odadayken ya oyun istiyo birazz iki dk oyalasa hemen elimde telefon aliyo yarabbim cildiracam insallah nehir balkondan.atarda kurtulrum hatta az once atacakti aldim salak niye aliyon atsin kurtul zaten gunduz vi kere uyudu gumde iki kerr uyumayinca sersem gibi dolaniyo pat dusup duruyo her pazar ayni yaa disari ciksam da ogle uykusunu uyutup oyle cikiyoz 5 gibi bi daha uykusu oluyo bu sefer muhakkak evde olmaliyiz dedigim gibi dengesizlesiyo ztaen bagirdim kizdim kizima diye icim icimi yiyo bende yorgunum yaa bugun bi kuafore gidiyim dedim bebege bak dedim yaninda gotur daha uyuyacakmis ya gerizekali 2 saat uyudun daha ne uykusu anlamadim iyi bi dus alicam daha dedi aldim kizi ciktim kas aldirdim sac kestirdim fonun sesinden korkty saci zar zor kurutup kuaforden geldim 1 saati gecti gelmemiz daha yatmis ee banyolari yukiyacam bebege bak dedim yok daha dusa girecekmis salak ya biz yokken uyumus cildirdim sonra pazara gitti artik eve supirge taktim silemedim vu banyolari yikadim bide banyo yaptim bi taraftan aksam yemegi hazirlayacam saat yedi firina yemek koydum nehir aciktu miziklaniyo kizbartik ekmek aldi yarisini yedi yaa hafta ici herseyim duzenli oluyo yemegi falan pazar gunu tum dengem tepe taklak cayimi bile icemedim nehir emdi bu sefer uykusu olab kiz ayagimdan kacar avazim ciktigi kadar bagirdim kiza yaa off bide gunduz banyoyu yikayacakken iceri girecem diye agladi babasina bak desim duymamis mis nehirin aglamasina geldi baktim banyo yikadigimi farketti goturdu cocugu alt tarafi toplam yarim saatlik isim vardi uzadi durdu gunduz uyuyacagim diye bakmadi zikkimin dibine uysun desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…