2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Aaay canım benim yaa.. Cidden okurken bana daral geldi..Ben sinirlendim burda..
Peki eşin normalde de böyle mi?hiç yardımcı olmuyor mu?

Aaay canım benim yaa.. Cidden okurken bana daral geldi..Ben sinirlendim burda..
Peki eşin normalde de böyle mi?hiç yardımcı olmuyor mu?
Olur hafta ici aksam falan yemek yiyince goturur biraz bende bulasigi atar makineye genlede dinlenirim ne hikmetse pazar gunu dengemiz sasiyo nehirde bi kere uyunca uykuyu alamiyo efenin uyku saati gibi genelde gecen yazmistin ama ikinci uykuyu uymasin kiz sarhos gibi ayakta duramiyo yaa

Tatili bitirdik, donus yolundayiz. Arda denizi sevdi, ellerini ayaklarini cirpmayi ogrendi. Evde de hadi ellerini ayaklarini cirp deyince denizdeymis gibi yapiyor. Bulundugumuz yerlerde heo bebekli aileler vardi herkes herkesin halindem anliyordu arda ile aksam turk sanat musikisi konserine bile gittik uykusu gelince esimi yanimindan kaldirip saladim kimse yadirgamadi, yastigimiz hep yanimizdaydi iki sandalye iki koltuk buldugum her yerde salladim. Ardanin yasiti bir suru cocugu gozlemleme firsatim oldu. Tatilde bizi tek yoran sey arda arabasinda durmak istemedi ellini de tuturmuyor ensesinden giysisini tutuyoruz onada sinirleniyor alip basimi gidiyim diyor bizi baya yordu bu olay. 10 gune bir azi bir kopek disi sigdirdi yalniz bu azi disi cok degisik cikti bir azi disi dort seferde patladi. Arda yemek konusunda isyan bardagini cekti yanimizda corbalikve yiyecegi seylerden goturmustuk hic birini yemek istemedi ama bizim yediklerimizden afiyetle yedi artik ayri yemek yapmama karari aldik bizim yaptiklarimizdan yiyecek baharat ve salcasiz yapicaz. Tatilde arda ile ilgili bilmedigim seyler ogrendim sabah kahvaltilarinda ardaya duzenli olarak kus burnu receli veriyormus ev yapimi anne ben ona recel vermiyordum dedim cok faydali kizim dedi internetten arastirdim gercekten cok faydaliymis bende vereyim dedim hafta sonlari. Ardadan haberler boyle benim icin ise donmek cok zor geliyor

Nehirde gökçe gibiymiş. Gökçede akşam üzeri ikinci uykuyu uyumazsa zehir ediyo bana günü.
Eşinde muhakkak zaten hafta içi zaten yardım ediyorum bi pazar dinleneyim diye düşünüyodur. Ama farkında değiller heralde bizim mesaimiz 365 gün 24 saat sürüyo resmen.
Eşimde böyleydi karşıma alıp anlattım bisüredir benimle kalkıyo gökçe uyuyunca oda yatıyo. Hatta sonradan o yatmayıda bıraktı. Belki o da bırakır. Bişeyleri tek tek anlatmsyınca anlamıyolar bu adamlar

Bizde de teyzemin verdiği kuş burnu reçeli vardı bende mi yedirsem ki. Çok şeker var diye reçel falan vermiyodum

Biraz önce kuzenim mesaj attı. Bebişi var tam bir aylık. Kvsi emzik tutmuyo diye reçele batırıp veriyomuş. Kendi bi karışım yedirmiş hep çıocuklarına. İçinde tarçın şeker şu bu bir sürü şey varmış. Bebeğe daha erken başlayalım çok faydalı diye onuda batırıp vermek istiyomuş. Kırmadan nasıl söylicem diyo. Resmen yıldırmışlar kızı.
Zaten emmek istemiyomuş ittiriyomuş. Pekde uyumuyomuş bebiş. Rahatlatmaya çalıştım biraz ama inşallah işe yaramıştır.
Keşke rahat bıraksalar şu annrleri

bencede direk Konuşmak en iyisi anlamıyorlar çünkü hatta buna mı takıldın demeleri var bide ki aslında çok Haklısın bende feci bozulurdum
Aynen öyle yaptı :/ güldü annemi mi kıskandın die takıldı bide :/
Aynen hayir yani ilgilen dedgim de otur onun yaninda legolarla oyna o zaman kiz kucakci degil hatta kucakta olmayi sevmiyo adam halen oyalayamiyo pes yani
Okudukça brn yoruldum canım.

Oooh iyi bari,en azından yardımcıymış normalde..az birazda olsa destek olmaları önemli çünkü..
Uyku düzeni şaştı mı zor evet..dengeyi sağlayamıyorlar anında sallana sallana yürümeler,düşmeler,ağlamalar başlıyor..

Aaay Allah'ım al o insanları kafayı sürttüre sürttüre anlat,okut,öğret.. Aaay nasıl sinir oluyorum yaaa.. Ya bi karışmayın arkadaş yaa,bırakın anne baba nasıl istiyosa öyle yapsın öyle büyütsün.. Bi bitin bi gidin ya.. Dan diye söylemek gerekiyor valla bazen,çocuğu önemli olan.. Direk söylesin bence

aynen katiliyorum soylesin direk gelmezse gelmesim konusmassa konusmasin gider ogluna silayet eder bi de yazik gunah anneye bi huzur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…